Utolsó trailer: Borderlands 3
Eddig 9 hozzászólás
ne5h
2019. September 09.
Monday 15:23


A több hónapon át tartó reklámhadjárat hamarosan a végéhez ér, hiszen néhány napon belül ismét térdig gázolhatunk a lootban a Borderlands 3-nak hála, a Gearbox pedig a játék mottójává vált Let's Make Some Mayhem gondolatot remekül koronázza meg a játék utolsó előzetesével.

A Borderlands 3 szeptember 13-án jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

[13] cajos
Sep 10., Tuesday 23:21 #9
Én annyit olvastam ki a kritikákból, hogy
- A mostani főgonosz páros súlytalan. Egy Handsome Jack-et boldogan vágtál pofán, az újakat unottan fogod. Sőt, az összes többi NPC sem lesz szerethetőbb, nem igazán ad hozzá a játékhoz.
- A sztori sem fog odaverni.
Másik kritikus viszont elismerte, ez egy feljavított BL2, nem akar nagy reformot csak jobb, finomított játékmenetet és lövöldét. És annak bizony jó lett.
- Az Ultimate Vault Hunter kibővült valami Mayhem móddal, ami még gonoszabb a a BL2 Ultimate módjánál, de a jutalmakat is bőkezűbben fogja értük szórni.
Kinek nem inge, ne vegye gatyára... PSN / Steam: elcajos
[13] cajos
Sep 10., Tuesday 23:17 #8
Válasz ne5h (#7) üzenetére
A fagyások nem a végleges változattal történtek. A tesztelők kaptak valami korábbi változattal pre-loadolt Epic accountot és azzal teszteltek. De ezt tudták, csak leírták
Kinek nem inge, ne vegye gatyára... PSN / Steam: elcajos
Sep 10., Tuesday 21:00 #7
Válasz Hunk2 (#6) üzenetére
Valóban emberfüggő, bár annak ellenére, hogy a 2-ben vannak tényleg komolyabb pillanatok, azért bőven akad poénos is, már csak Tina és Torgue karaktere miatt is. Szerintem összességében még minidig humorosabb a 2, dacára annak, hogy a jobban megírt történetnek vannak komorabb jelenetei is. De ezen nem veszünk össze.

A technikai problémák valóban komolyak, ezeket azért tényleg illett volna megemlíteni a tesztekben, ha másnál is előjött.
I am such a B.A.
[39] Hunk2
Sep 10., Tuesday 18:59 #6
Válasz ne5h (#5) üzenetére
Nem én vagyok igy valahogy a játék vesztet a humor érzékéből a 2 rész komolyabb volt mint az első. Mi humoros az ember függő. Mellék szálakal nem.játszottam.

Amit olvastam PC technikai hibák.:

-Eltünö mentések.
-Fagyások
- Karaktereken a pontok nullázódnak újra rel kell osztani öket.

Persze ez mind javítható, valahogy megint úgy érzem sok tesztnél rajongó írta volna, kicsit sok a dicséret. Polygon elég jó a cikke itt emlegetik fagyásokat.
"Élni és élni hagyni"
Sep 10., Tuesday 17:47 #5
Válasz Hunk2 (#4) üzenetére
Metacritic-en eddig csak PC teszt van, 85-ön áll a játék, ezt nem mondanám annyira szarnak. Egyedül a PC Gamer adott rá 6 pontot, mert a tesztelőnek nem tetszett a játék humora.
"egyhez képest kevesebb humor volt a kettőben"
Ezt mi alapján sikerült levonni? Van valami statisztika a poénok számáról. Csak azért kérdezem, mert nekem pont fordítva rémlik, legalábbis több poén ugrik be a 2-ből, mint az 1-ből.
I am such a B.A.
[39] Hunk2
Sep 10., Tuesday 15:32 #4
PC változat jó szar lett az első tesztek szerint, ahogy egyhez képest kevesebb humor volt a kettőben a háromba is kevesebb humor van legalább minden más fejlődött. Konzolon kíváncsi vagyok technikailag milyen lesz a cucc.
"Élni és élni hagyni"
Sep 09., Monday 22:15 #3
Neshnek hat havi hideg elelem bekeszitve!

Itt van mar jo ideje a collectionben nekem is Ps3-ra az elso ket resz es a Pre sequel bontatlanul,csak ne lenne ilyen brutalis backlogom!De iden mindenkepp megprobalok sort keriteni rajuk,legalabb az elso reszre...
Forza INTER,csak az INTER!!! 3DS Friend Code 2191-7745-9568(NfanSanyi)
Sep 09., Monday 19:17 #2
Válasz zaz (#1) üzenetére
Jogos.
I am such a B.A.
[73] zaz
Sep 09., Monday 19:16 #1
13
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun