Velőtrázó vodkát hoz a Doom Eternal
Eddig 4 hozzászólás
mcmacko
2019. September 08.
Sunday 10:26


Ittál már Motorhead sört, vagy Iron Maiden ale-t? Láttad a Trónok Harca nemes házainak whisky-kiadásait? Most a Doom márkanév is beáll a szórakoztatóiparban már rég magas fordulatszámon pörgő gépezetbe. A Rebel Distillers vállalata a Bethesdával karöltve egy spéci vodkát dob piacra Doom Bone Vodka néven.

Hogy mi a trükk a dologban? Ugye a játék hősét többször is megégeti a pokol tüze, a Bone Vodka egyik fűszere pedig tüzes-füstös barbecueból megmaradt marhacsontok velőjével lesz megtoldva. A vodka alap búzából készül, ebben ázik majd a velő, majd az egészet ismét lepárolják. Fincsi, mi?

A pancsolmány, bocsánat, nemes szesz száraz és földes kezdéssel bír, umami és vajas ízjegyeket hoz a nyelven, a lecsengése pedig füstös, borsos lesz.

Az amerikai piacon a Doom Eternal megjelenése elé igazítják a pia piacra dobását, egészen pontosan most szeptember végére. Az ára ötvenöt dollár lesz, az első készletek természetesen limitált mennyiségben kerülnek a polcokra.

Sep 09., Monday 14:13 #4
Konkrétan előrendeltem, relikviának. És még így is olcsóbb, mert az értelmetlenül túlárazott gyűjtői kiadások.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
[48] soliduss
Sep 09., Monday 8:32 #3
Válasz Necroman Mk2 (#2) üzenetére
én se vagyok... mig az egyik kárpátaljai barátom nem hozott igazi minőségi vodkát... ittam olyat ami kb a legfinomabb házi páleszt űberelte
Sep 08., Sunday 20:22 #2
"Az ára ötvenöt dollár lesz"
Én stílszerűen inkább 66,6-ért adtam volna Amúgy érdekesen hangzik, még ha nem is vagyok vodka fan.
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
[2] Szivats
Sep 08., Sunday 12:51 #1
Ingyen sem.
S lőn'.
Friss hírek

pc 1038 | [Nyerd meg!] Monster Hunter World: Master Edition (PS4)

Karácsony, újév, farsang - a Gamer365 nyereményjátéka nem áll le! Teljes verziós játékokért játszhatsz mindenféle platformon! Hogy mi a következő cím? Szeretjük a szörnyvadászatot, pláne, ha egy teljes csomagot kapunk, fagyos kiegészítővel együtt. Jöjjön egy kis Monster Hunter!

25 | [mcmacko] Control: öt pont, amitől plafonra mászom

Megszámlálhatatlan mennyiségű GOTY díj, egekbe szárnyaló finnek, kövér értékelések a sajtó hasábjain. A Control tényleg megcsinálta a 2019-es évet, és sokunkat is – azonban az elégedettség tükre mögött lehet egy alternatív dimenzió is. Ide néztünk most be.

wiiu 27 | [V.Miki] Hogyan lett limitált Switchem?

Aki a Dragon Quest-et szereti, emellett pedig Switch tulaj is, annak a Dragon Quest XI nintendós kiadása kész fesztivál volt. De mi a helyzet a csak Japánban kapható limitált Switch kiadással? Nos, ez ám csak az igazi örömünnep. Helyzetjelentés Veres Miki kollégánk tollából.

0 | Kapható a Street Fighter V: Champion Edition

Szánikbúmm, ettyek-prőtyek, hadóken!

2 | Rainbow Six Siege: generációs küldetés

PS5-re és Xbox Series X-re is megjelenik a taktikai shooter.

5 | Starcraft: szellemjárás a múltból

Gameplay bemutató a törölt Ghost alcímű epizódból.

2 | Backbone: a párduc nyomdokaiban

Új noir nyomozós játék antropomorf főszereplővel.

16 | [Premier] Heti megjelenések