Velőtrázó vodkát hoz a Doom Eternal
Eddig 4 hozzászólás
mcmacko
2019. szeptember 08.
vasárnap 10:26


Ittál már Motorhead sört, vagy Iron Maiden ale-t? Láttad a Trónok Harca nemes házainak whisky-kiadásait? Most a Doom márkanév is beáll a szórakoztatóiparban már rég magas fordulatszámon pörgő gépezetbe. A Rebel Distillers vállalata a Bethesdával karöltve egy spéci vodkát dob piacra Doom Bone Vodka néven.

Hogy mi a trükk a dologban? Ugye a játék hősét többször is megégeti a pokol tüze, a Bone Vodka egyik fűszere pedig tüzes-füstös barbecueból megmaradt marhacsontok velőjével lesz megtoldva. A vodka alap búzából készül, ebben ázik majd a velő, majd az egészet ismét lepárolják. Fincsi, mi?

A pancsolmány, bocsánat, nemes szesz száraz és földes kezdéssel bír, umami és vajas ízjegyeket hoz a nyelven, a lecsengése pedig füstös, borsos lesz.

Az amerikai piacon a Doom Eternal megjelenése elé igazítják a pia piacra dobását, egészen pontosan most szeptember végére. Az ára ötvenöt dollár lesz, az első készletek természetesen limitált mennyiségben kerülnek a polcokra.

szept 09., hétfő 14:13 #4
Konkrétan előrendeltem, relikviának. És még így is olcsóbb, mert az értelmetlenül túlárazott gyűjtői kiadások.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
[48] soliduss
szept 09., hétfő 8:32 #3
Válasz Necroman Mk2 (#2) üzenetére
én se vagyok... mig az egyik kárpátaljai barátom nem hozott igazi minőségi vodkát... ittam olyat ami kb a legfinomabb házi páleszt űberelte
szept 08., vasárnap 20:22 #2
"Az ára ötvenöt dollár lesz"
Én stílszerűen inkább 66,6-ért adtam volna Amúgy érdekesen hangzik, még ha nem is vagyok vodka fan.
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
[2] Szivats
szept 08., vasárnap 12:51 #1
Ingyen sem.
S lőn'.