[GC] Oddworld: Soulstorm ♥ Epic Games
Eddig 5 hozzszls
keviny
2019. August 20.
Tuesday 14:40


Fjdalom, fjdalom, fjdalom deluxe: a jvre rkez Oddworld Llekvihar az Epic Store exkluzv knlatt fogja ersteni. Az okok gondolom teljesen nyilvnvalak, de ha nem, akkor Lorne Lanning, a sorozat atyja szvesen kifejti:

"A Soulstorm-ot 100 szzalkig magunk finanszroztuk s a legambcizusabb jtkunk, amit valaha ksztettnk. Azt szeretnnk, hogy a legjobb minsgben lvezhesstek, de ahhoz, hogy olyan verzit ksztsnk, amilyet szeretnnk s amit megrdemeltek (...iz, Lorne, vrd ki a vgt, ezek tged elemeidre fognak bontani szavakkal, csak szlok... - .k) ahhoz tovbbi tke-injekcikra lesz szksgnk. [...] Epic-k tmogatjk a cljainkat s ezrt igazn hlsak vagyunk nekik.

Nos, ht nincs ms htra mint elre: venni kell egy j konzolt ja, nem, csak egy drga kiegsztt ja, az sem: teleptsk az a nyomorult klienst!

[22] Shifty Fox
Aug 21., Wednesday 7:12 #5
Vlasz Insect (#3) zenetre
Tkletes komment, nem is tennk hozz tbbet.
GT: Shifty Fox | PSN ID: Shifty_The_Fox | Switch friend code: SW-6856-1226-1116 "One sword keeps another in the sheath."
[12] nonkeat
Aug 20., Tuesday 22:45 #4
A Shenmue III-mnl mr lebontottam az pletet. Azta nem lett helyette msik...
Some are like water, some are like the heat Some are a melody and some are the beat
[17] Insect
Aug 20., Tuesday 21:25 #3
Ohh mr tmogatja ket az epic, semmi szksg a jtkosokra, skip
"Quotes on the internet are most times attributed wrong." Albert Einstein
[37] carville
Aug 20., Tuesday 19:00 #2
Mg az elz remake-et is vgigkne nyomni, mire megtrtnik, gy is kijn Steamre is.
Nincs rvid jtk, csak knny Achievement! A Pepsi ljkol, a Coca-Cola a kvetm, s a Burger King a bartom. Emlkeztek azokra a rgi szp idkre, amikor csupn vsrlk voltunk?
[16] eandre
Aug 20., Tuesday 17:50 #1
Alap h veszem de ez nagyon ms lesz gameplay alapjan mint az eredeti. Olyan dolgokban vltoztattak h fogalmam sincs jol fog e kislni. Nekem maradhatna akr a kprol kpre valo kameranezet is