[GC] Tényleg jó lesz a Witcher 3 Switchen
Eddig 4 hozzászólás
mcmacko
2019. augusztus 20.
kedd 11:01


A Gamescom egyik legnagyobb sztárja a Witcher 3 Switch verziója - a CD Projekt RED csapata az egész generációt megszédíti a csodálatos játékával, nem csoda, hogy az ambíciózus Switch kiadásra is rengetegen kíváncsiak.

Nos, a Digital Foundry beleásta magát a konverzióba, és egy-két belassulást, valamint a szükséges grafikai lebutítást leszámítva teljesen elégedettek a mostani állapotokkal. Tessék megnézni az erről készült videoanyagot!

[8] sti
aug 20., kedd 23:04 #4
Nem is merem osszeszamolni hogy hany ezer dollarom banja a witcher sorozat iranti rajongasom! Ezt is tuti veszem mert csak 3 platformra van meg alap meg bovitett valtozatban is
[54] KiswechPS3
aug 20., kedd 22:04 #3
Teljesen jo, akinek kimaradt es Switch a main platformja, azoknak szuper elmeny lesz itt is
TOMORROW IS IN YOUR HANDS #2019.11.08
[32] sQr
aug 20., kedd 13:43 #2
Switcher! ^^,

Hatalmas teljesítmény amit elértek a Saber-nél. Le a kalappal. A generáció egyik legjobb játéka még több emberhez eljuthat. Több, mint valószínűleg soha nem játszanám ebben a formában, de ez nem is baj. Tudom, hogy elég sokan szerették mondjuk a Doom-ot is a platformon.
Twitter: sequeeer | PSN / XBL: Kérdezd!
[22] Shifty Fox
aug 20., kedd 13:20 #1
Nwgyon jöhetne már! vicc, hogy így vároma mikor megvan minden létező platformra, de akkor is. Nagyon más bekucizva az ágyba játszani.
GT: Shifty Fox | PSN ID: Shifty_The_Fox | Switch friend code: SW-6856-1226-1116 "One sword keeps another in the sheath."
Friss hírek

1056 | [Nyerd meg!] Játékeső - Control (PS4)

Bár a nyárnak hivatalosan vége, még van pár finomság, amit kipörgetünk, pláne amíg süt a nap. Az őszt amúgy is ez a cím indította be, szóval pont jó lehet szezonkezdésnek egy PS4-es Control! Elnéznétek a szürreális irodaházba? Nosza, gyertek játszani!

12 | [GC] Gamescom 2019: mindent egy helyen

A csapatunk már Kölnben, kollektív testünk készenlétben - a Gamescom 2019 itt van a nyakunkon, mi pedig egy helyre gyűjtöttük számotokra a legfontosabb információkat a rendezvényről. Tartsatok velünk a heti utazáson, ahol a játékvilág jelene és jövője is bemutatkozik!

3 | Gamer365 podcast GC2019 #4

Minden jónak vége szakad egyszer, így most (számunkra legalább is) az idei Gamescom végére is pont került. Az utolsó nap ettől függetlenül igazén remek volt, hiszen olyan játékokat láttunk / próbáltunk, mint az Outer Worlds, az FF7 Remake, a Doom Eternal, a Call of Duty MW, vagy a Ghost Recon Breakpoint.

2 | Új Mega Man játék készül!

A sorozat producere úgy döntött, egy interjúban bekonfirmálja

3 | Gears 5 launch party

Nyereményekkel és jófajta hamburgerekkel megtámogatott kilövési party ma este!

5 | The Surge 2: az aprítás miértjei

A legújabb előzetes a történetre fókuszál.

3 | Devil's Hunt: az ördög ügyvédje

Friss látnivaló a pokoli démonzúzásból.

ps4 4 | [TGS] Final Fantasy VII Remake gameplay-duó

Ha nem lenne elég a Remake-ből.