Anthem: egy pilótával kevesebb
Eddig 4 hozzászólás
ne5h
2019. August 16.
Friday 11:37


Bár a munkaerő-vándorlás a videojáték ipart sem kerüli el, mindig érdekes (és találgatásokra okot adó), amikor egy-egy stúdió háza tájáról érkeznek ilyen hírek. Nemrég a BioWare kapcsán érkezett hasonló bejelentés, Ben Irving ugyanis megosztotta, hogy máshol folytatja karrierjét.

Irving 8 év után távozik a BioWare-től, legutóbbi munkája az Anthem vezető producere volt, saját szavai szerint egy izgalmas ajánlat miatt igazolt másik stúdióhoz. Távozása mellett kifejezte az Anthem iránt érzett gondolatait is.

"A BioWare-nél töltött 8 elképesztő év után úgy döntöttem, ideje továbblépni és elfogadtam egy izgalmas lehetőséget egy másik cégnél. Úgy hiszem, az Anthem előtt fényes jövő áll - remek csapat dolgozik rajta és alig várom, hogy lássam a folyamatot (és játsszam is!) az oldalvonalról."

Irving 2011-ben csatlakozott a BioWare-hez, az Anthem mellett a Star Wars: The Old Republic-on is dolgozott a csapatnak.

[39] Hunk2
Aug 19., Monday 13:15 #4
Válasz Kuresz (#3) üzenetére
Egy évig biztos beígért első tartalmak meglegyenek nehogy rossz fiuk legyenek megint. Aztán szép lassan eltűnik vagy bejelentik második részt.
"Élni és élni hagyni"
[41] Kuresz
Aug 18., Sunday 19:14 #3
Még foglalkoznak az anthemmel?
"Minden multi cím exkluzív mert x-en olyan minőséget ad ami pron is elérhetetlen."
[26] Tom
Aug 18., Sunday 10:11 #2
Ez után még egy vezető producer távozott. KATT! Fernando Melo, aki a DA4 vezető producere is volt mostanáig.
Menekülnek a süllyedő hajóról. Az az érzésem, hogy ősszel legkésőbb be lesz zárva a stúdió, Dragon Age-t meg besöprik a szőnyeg alá.
"Over here, we lost some of them. But over there, they lost all of us."
[29] lacapaca
Aug 16., Friday 14:19 #1
He-he. Nyilatkozat egy alternatív dimenzióból. Anthem-Verse
Hmmm...Bugattit sem azért vesz az ember, hogy azon morfondírozgasson, hogy egy Trabant jobban megérné-e. 4 Velorex után meg amúgy is jár.