Borderlands 3: FL4K, az állatbarát
Eddig 4 hozzászólás
ne5h
2019. August 08.
Thursday 19:37


Utolsóként a Borderlands 3 titokzatos vadásza, FL4K is megkapja a maga személyes bemutatkozását, a rá fókuszáló előzetes pedig a hű társaival is alaposabban megismertet minket.

A Borderlands 3 szeptember 13-án jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Aug 10., Saturday 10:08 #4
Válasz WarAdmir4L (#3) üzenetére
Szerintem simán megtalálhatóak ugyanazok a kasztok, mint az 1-2 esetében, csak a mostaniak inkább több korábbi karakter kombinációi. Amara adott, mint Siren, a képességei alapján Maya, illetve Brick/Krieg összegyúrása. Moze a Commando (vagy Soldier ha úgy jobban tetszik), akit véleményem szerint Salvadorból és Gaige-ből raktak össze, Zane erősen Assassin beütésű, emiatt Zer0 és Timothy fúziójának tűnik. FL4K pedig az általad is említett Hunter vonal miatt leginkább Mordecai-jal állítható párhuzamba.

Nekem mindegyik szimpatikus, egyelőre nem tudtam eldönteni, hogy Moze-zal vagy Amarával akarok-e kezdeni első körben.
I am such a B.A.
[20] WarAdmir4L
Aug 10., Saturday 9:29 #3
Válasz castor520 (#1) üzenetére
Fl4k szinten az egyetlen “szimpatikus” karakter. Az a problema hogy nagyon “mast” akartak es pedig ez egy Hunter ami nagyon ugyanaz es Borderlands fankent nem veletlenul ez tetszik.
Widze ze wszyscy wstydza sie jezyka ojczystego!!!! Nokia 3210, EN3854MFX hűtőgép...
Aug 09., Friday 7:49 #2
Remélem egyszer megjelenik switchre is.
[3] castor520
Aug 09., Friday 0:29 #1
Szíves elnézést kérek magamtól és a hozzám hasonló BL szimpatizánsoktól, de örülök neki, hogy nem sablonosak a karakterek, az első kettő rész között sok volt a párhuzam. Megnéztem mind a 4 bemutatót, asszem FL4K lesz az első kari akivel tolni fogom. Várós, tuti vétel.
Ha a sztrádán szembe jönnek veled az autók, nem biztos, hogy mindenki más a hülye.