Rainbow Six Quarantine: tavaszi vesztegzár
Eddig 2 hozzászólás
ne5h
2019. July 18.
Thursday 08:31


A Ubisoft E3-as új bejelentéseinek egyike volt a Rainbow Six Quarantine, mely a Siege ellenpárja kíván lenni, olyan szempontból, hogy főleg kooperatív megközelítést alkalmaz PvE összecsapásokkal.

Az akkori bemutatkozáskor annyi lett bizonyos, hogy a játék jövőre érkezik, nemrég azonban a Ubisoft elnöke, Yves Guillemot kicsit szűkítette a kört. Elmondása szerint a Quarantine még a 2019-es üzleti évben megjelenne (ezzle ráerősítve a korábbi AAA játékokat érintő terveikre), vagyis 2020 januárja és márciusa között számíthatunk az új Rainbow Six játékra.

[12] nonkeat
Jul 18., Thursday 15:13 #2
Éljen a PvE!
Some are like water, some are like the heat Some are a melody and some are the beat
[46] multishoot
Jul 18., Thursday 11:07 #1
Igazából az alapjátékban is van külön PVE mód, Terrorist Hunt néven, csak valami fertelmes nagy szar. Erre kíváncsi leszek, korábban egy event keretein belül már volt egy L4D féle zombis co-op mód, de borzasztóan működésképtelen volt, szóval, ha ezt külön játékként akarják kiadni, remélem rengeteg finomításon esik át.

Én kíváncsi leszek rá, az alapjáték idővel óriási kedvencem lett, soha nem voltam rákattanva egy multis játékra sem, ez viszont, talán már a PS4-em legtöbbet pörgött játéka lett, deee... azt a tengernyi bugot... igazán javíthatnák a prémium skinek és "folytatás" helyett.
Egyre jobban. [Rühiblokker user]