Monster Hunter: World: végső küldetés
Eddig 1 hozzászólás
ne5h
2019. július 05.
péntek 06:38


Szeptemberben megkapja eddigi legnagyobb tartalmi bővítését a Monster Hunter: World, a dolgok állása szerint pedig ez lesz az első és egyben egyetlen kiegészítő is.

Ezt Ryozo Tsujimoto producer osztotta meg a Game Informerrel, aki elmondta, hogy az Iceborne-ra úgy tekintenek, mint a játék és a történet záródarabja. Ez pedig egyben azt is jelenti, hogy az Iceborne után nem számíthatunk hasonló kaliberű kiegészítőre. Ezzel együtt a Capcom továbbra is támogatni fogja a játékot, ezért különböző eventekre és különleges megbízásokra - mint amilyen a Kulve Taroth raid vagy a Witcher 3-as kollaboráció volt - a későbbiekben is számíthatunk.

A Monster Hunter World: Iceborne szeptember 6-án jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

[48] soliduss
júl 05., péntek 12:55 #1
...... majd nextgenre kiadják újra ebben nagy zsivány a capcom.
Friss hírek

638 | [Nyerd meg!] Játékeső - Monster Jam: Steel Titans (XO)

Jön a nyár, a játékos kedv csak fokozódik - mi pedig segítünk, hogy legyen mit nyomkodni a meleg nappaliban. Tedd félre a gondokat, és játssz velünk hétről-hétre az értékes, teljes verziós videojátékokért. Gördüljenek a kövek, és a méretes kerekek, Monster Jam fieszta következik!

6 | Ilyen volt a Budapest Game Dev Day

Mi is az a BGDD? Ahogy a neve is mutatja, egyfajta fejlesztői találkozó, ahol hazai és (kisebb mértékben) külföldi játékfejlesztők osztják meg egymással a tapasztalataikat előadások és workshopok formájában. Ott voltuk, és elmondjuk, hogy milyen volt.

19 | Gamer365 [E3] podcast 2019 június

Az elmúlt másfél hét az E3-ról szólt, a videojátékok nyárkezdő ünnepe pedig tartogatott mélypontokat, és a régi idők emlékét idéző szárnyalásokat. Podcastben járjuk körül, hogy milyen volt az általános szerkesztőségi vélekedés magáról a showról és a játékokról is.

1 | Készül a PvZ: Garden Warfare 3?

Az EA meghívóiból erre következtetnek.

pc 4 | Ray-tracing nélkül indul a Wolfenstein

És egyelőre azt sem tudják megmondani, hogy mikor pecselik bele.

3 | Yooka-Laylee 2: változik a világ

A második rész nem csak perspektívát vállt, de a pályákat is alaposan átvariálja.

0 | Két új játékon dolgozik a Sumo Digital

A 2K Games-el kapaszkodtak össze, mindkét projekt nekik készül.

ps4 9 | Befutott a Death Stranding dobozképe

És hozta magával a steelbookot is.