Metro Exouds: új vágányokon
Eddig 0 hozzászólás
ne5h
2019. May 17.
Friday 13:52


A 4A Games felfedte a Metro Exodus szezonbérletének tartalmát. A pass 2 új, történetorientált DLC-t kínál majd, melyekben nem Artyom szemszögéből követhetjük végig az eseményeket.

Az első, a nyár során érkező The Two Colonels, ahol Khlebnikov ezredeshez csatlakozhatunk, aki Novosibirsk városában igyekszik boldogulni, miközben hazafelé igyekszik, hogy találkozzon a fiával. Ezt követően egy évvel Miller ezredes indul Novosibirskbe, mely során az új történeti szál mellett természetesen új fegyverek és a már ismerős környezet vár minket.

A jövő év elején pedig a Sam’s Story keretében térhetünk vissza az Exodus-hoz, amikor is a névadó Sam amerikai tengerészt követhetjük, aki megpróbál vissaztérni a saját országába.

Friss hírek

793 | [Maradj otthon és nyerd meg!] SECRET NEIGHBOR (PC)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. Most négyen nézhetnek át PC-n a szomszéd padlására!

20 | Gamer365 podcast 2020 május - újratöltve

Távelérésből folytatjuk a podcast sorozatunkat. Olyan izgalmas témákat hoztunk megint, mint az Unreal 5 bemutató, és a hozzá tartozó jóslásaink. Emellett beszélünk egy kicsit a 2018-as God of Warról, az Uncharted 4-ről (ha már grafikai csúcsteljesítmény), szóba kerül a Ghost of Jucika, és a Snyder-vágás is.

xbox1 13 | Gamer365 Podcast - Inside Xbox kibeszélő

Gőzerővel robogunk a nyár felé, nagyokat nyújtózkodunk a kis karanténunkban, miközben kint süt a nap és csipognak az xbox-ok. Önjelölt ludofilharmónikus podkesztránk pedig ezen apropóból menten színpadra penderült, hogy megvizsgálja, miként zendülnek az első tónusok az új gépből.

8 | Valorant: jöhet konzolokra is?

A Riot már kísérletezik a portolással.

25 | Bukdácsol Switchen az Outer Worlds

A Digital Foundry vitte pixelszámlálóba a játékot.

1 | Desperados III: mini-vadnyugat

Makettasztalon pörög a western-akció!

0 | SpongeBob: horda mód a felújított kiadásban

Traileren nézhetjük a friss multiplayer lehetőséget.

0 | The Fabled Woods: indie sétaszim az erdőből

A fejlesztők a Firewatch-ot emlegetik fő ihletként.