Metro Exouds: új vágányokon
Eddig 0 hozzászólás
ne5h
2019. május 17.
péntek 13:52


A 4A Games felfedte a Metro Exodus szezonbérletének tartalmát. A pass 2 új, történetorientált DLC-t kínál majd, melyekben nem Artyom szemszögéből követhetjük végig az eseményeket.

Az első, a nyár során érkező The Two Colonels, ahol Khlebnikov ezredeshez csatlakozhatunk, aki Novosibirsk városában igyekszik boldogulni, miközben hazafelé igyekszik, hogy találkozzon a fiával. Ezt követően egy évvel Miller ezredes indul Novosibirskbe, mely során az új történeti szál mellett természetesen új fegyverek és a már ismerős környezet vár minket.

A jövő év elején pedig a Sam’s Story keretében térhetünk vissza az Exodus-hoz, amikor is a névadó Sam amerikai tengerészt követhetjük, aki megpróbál vissaztérni a saját országába.

Friss hírek

406 | [Nyerd meg!] Játékeső - Sniper Elite V2 Re (XO)

Jön a nyár, a játékos kedv csak fokozódik - mi pedig segítünk, hogy legyen mit nyomkodni a meleg nappaliban. Tedd félre a gondokat, és játssz velünk hétről-hétre az értékes, teljes verziós videojátékokért. Bújj a távcső mögé, és 4K-ban eregesd a skulókat a Sniper Elite V2 remastered kiadásában.

6 | Ilyen volt a Budapest Game Dev Day

Mi is az a BGDD? Ahogy a neve is mutatja, egyfajta fejlesztői találkozó, ahol hazai és (kisebb mértékben) külföldi játékfejlesztők osztják meg egymással a tapasztalataikat előadások és workshopok formájában. Ott voltuk, és elmondjuk, hogy milyen volt.

18 | Gamer365 [E3] podcast 2019 június

Az elmúlt másfél hét az E3-ról szólt, a videojátékok nyárkezdő ünnepe pedig tartogatott mélypontokat, és a régi idők emlékét idéző szárnyalásokat. Podcastben járjuk körül, hogy milyen volt az általános szerkesztőségi vélekedés magáról a showról és a játékokról is.

0 | Monster Jam Steel Titans: begurul a négykerekű

Megjelent a méretes kerekek játéka.

1 | Blazing Chrome: két hét még a megjelenésig

Hamarosan itt van a brutális Contra utángondolás.

0 | Alder's Blood: vadnyugati szörnyvadászat

Képregényes stílusban.

8 | Cyberpunk 2077: New Game+ ???

Ha van kedved és időd egy jövőre megjelenő játék harmadlagos attribútumairól spekulálni, ez a te híred.

10 | Mától pécén is zuhog az eső

Megjelent és új trailert kapott a Heavy Rain PC verziója.