Chernobylite: fél óra sugárfertőzés
Eddig 0 hozzászólás
ne5h
2019. április 23.
kedd 06:47


A The Farm 51 nemrég mutatta be legújabb játék, a Chernobylite-ot, melyben nem kis szerepet kap a címben is szereplő város nevével összefort atomkatasztrófa. A csapat az éppen futó Kickstarter kampány hirdetése érdekében kiadott egy tartalmas gameplay bemutatót, melynek köszönhetően mozgásban is megnézhetjük a játékot.

Az említett kampány egyébként nem áll rosszul, még több mint 2 hét hátravan, azonban a minimálisnak számító 100 ezer dollárt már sikerült összekalapozni.

Friss hírek

47 | Star Citizen: a pénz elfogyott, játék nincs

Na de mi a helyzet a Star Citizen-nel? – kérdezheti az érdeklődő játékos, és joggal kérdezi: a játék hét éve készül, és még nem látszik a vége. A Forbes cikke ennél sötétebb képet fest: a stúdió annyi pénzt költött el, mint játékfejlesztő tán még soha, a játék pedig messze van a befejezéstől.

51 | Gamer365 podcast: Endgame

Nem, ez még nem a májusi "rendes" podcastünk, hanem egy különepizód, melyben kivételesen nem játékról beszélgetünk - hanem egy filmről, amit popkultúrális szempontból éreztünk annyira különlegesnek, hogy megérdemeljen egy podcast-epizódot.

1875 | [Nyerd meg!] Játékeső - HÚSVÉTI MEGAMIX - SORSOLÁS

A játékeső folytatódik! A mostani nyereményjátékunkat is a szokásos módon fogjuk levezényelni, és most is teljes verziós játékokat fogunk nektek kisorsolni. A húsvéti nyuszi most extrán kitett magáért, Read Dead 2, DMC 5, Lego Movie 2, három platformon, hatféle játék... SORSOLTUNK!

1 | Jövőre jöhet a CoD: Black Ops 5

Felborulhat a Call of Duty-k fejlesztési ciklusa.

20 | [Bréking] Sony és Microsoft összeborulás

A két cég összefog a streamelős játékok jövőjének érdekében.

pc 3 | Premierdátumok a Quantic Dream triónak

A megjelenési dátumok mellé demók is jönnek a PC-s portokból.

0 | Metro Exouds: új vágányokon

Részletek a season pass tartalmáról.

30 | Mega Drive Mini: újabb tíz játék

Az újabb bejelentéssel már harminc játékot ismerünk a Sega retro-konzolhoz mellékelt kínálatból.