Just Cause 4: rombolás kis csomagokban
Eddig 0 hozzászólás
ne5h
2018. november 02.
péntek 09:20


Újabb játék csatlakozik a "mutassunk DLC-ket a megjelenés előtt" táborba, méghozzá a Just Cause 4 személyében. Az Avalanche csapata felfedte, hogy a jövő év során 3 kiegészítő érkezik a játékhoz, ezek a Dare Devils, a Demons és a Danger. Az alliterációtól nem mentes csomagok mindegyike új kihívásokat és lehetőségeket rejt majd, a Dare Devils az autóversenyzést emeli új szintre, a Demons-ben a névadó ellenfelekkel kell felvennünk a harcot, a Danger pedig új halálos fegyverekkel bővíti az arzenálunkat.

A DLC-k megjelenési dátumai egyelőre nem ismertek, a Gold Edition tulajok azonban már egy héttel korábban hozzájuk juthatnak majd.

Friss hírek

1390 | [Nyerd meg!] Játékeső - Townsmen: A Kindgom Rebuilt

A tavaly indított játékesőnk tovább folytatódik. A mostani nyereményjátékunkat is a szokásos módon fogjuk levezényelni, és most is teljes verziós játékokat fogunk nektek kisorsolni. Ellátogatunk a PC-s mezőkre, és királyságokat húzunk fel a soron következő Townsmen-ben.

236 | [Szavazz és nyerj] 2018 legjobb játékai

Szép lassan lezárjuk a 2018-as esztendőt, december második fele pedig évek óta ugyanazt jelenti itt a Gamer365-ön: ideje sort keríteni A Nagy Év Végi Olvasói Szavazásra! A 2018 legjobb játékait tartalmazó ötvenes toplistánkat most is a ti voksaitok alapján fogjuk összeállítani - mutatjuk, hogy szavazhattok!

22 | Gamer365 Podcast 2018 november

Itt van az ősz, itt van újra a maga kismillió videojátékos megjelenésével, napsütésbe csavart időjárásával, és a következő Gamer365 Podcasttel, amelyben kivesézzük a Blizzcon legizgalmasabb pillanatát, regélünk Ian Livingstone-ról és a Playstation Classicról.

pc 3 | Jófajta Cryengine techdemó

Fókuszban a ray tracing - és nem kell RTX kártyát venned hozzá, megy AMD hardveren is.

1 | Mortal Kombat 11: jön a zárt béta

Azoknak, akik előrendelték a játékot. Már napra pontos időpont is van.

12 | Anthem: jobb lett-e a loot?

A Bioware (némileg) engedett a nyomásnak, több Masterwork & Legendary esik a legnehezebb fokozatokon. Elméletileg.

10 | E3 2019: kint lesz a Bethesda

Meglepetés: konferenciát is tartanak!

13 | Gyengén startolt a The Division 2

Az első rész eladásainak alig ötödét produkálta az Egyesült Királyságban - de ezek csak a lemezes eladások.