Pokémon: Let’s Go: egyediség mindenek felett
Eddig 1 hozzászólás
ne5h
2018. szeptember 11.
kedd 07:36


A Switch-es Pokémon: Let’s Go Pikachu! és Eevee! a már ismerős helyszínek, lények és karakterek mellett néhány újdonsággal is szolgál a játékosoknak, amik természetesen a névadó Pokémonokhoz köthető. Mind Pikachu, mind Eevee rendelkezni fog egyedi, speciális támadásokkal melyeket a harcok során vethtünk majd be, illetve az összecsapásokon kívül is lehetőségünk lesz kihasználni további trükkjeiket, melyekkel olyan helyekre juthatunk el, ahova másképp nem tudnánk.Nem meglepő módon érkezik a játékokhoz egy speciális bundle kiadás is, melyben egy egyedi külsejű Switch-et találunk, hozzá passzoló dokkolóval, valamint Joy-Conokkal. Ezen kívül egy előre telepített Pokémon: Let’s Go Pikachu! vagy Eevee!, illete a korábban bejelentett Poké Ball Plus irányító lapul majd a pakkban. November 16-ától csaphatunk majd le rá.

[2] Wakka
szept 11., kedd 13:05 #1
ejj, hanyagolhatták volna ezt az előre telepítést... : \
Friss hírek

0 | Ilyen volt a Budapest Game Dev Day

Mi is az a BGDD? Ahogy a neve is mutatja, egyfajta fejlesztői találkozó, ahol hazai és (kisebb mértékben) külföldi játékfejlesztők osztják meg egymással a tapasztalataikat előadások és workshopok formájában. Ott voltuk, és elmondjuk, hogy milyen volt.

332 | [Nyerd meg!] Játékeső - Nyári nyereményjáték

Jön a nyár, a játékos kedv csak fokozódik - mi pedig segítünk, hogy legyen mit nyomkodni a meleg nappaliban. Tedd félre a gondokat, és játssz velünk hétről-hétre az értékes, teljes verziós videojátékokért. Üljünk mechába, és harcoljunk, mint egy animében a PS4-re nyerhető Left Alive játékban!

14 | Gamer365 [E3] podcast 2019 június

Az elmúlt másfél hét az E3-ról szólt, a videojátékok nyárkezdő ünnepe pedig tartogatott mélypontokat, és a régi idők emlékét idéző szárnyalásokat. Podcastben járjuk körül, hogy milyen volt az általános szerkesztőségi vélekedés magáról a showról és a játékokról is.

1 | Elden Ring: a régi iskola szerint

A történetmesélés is a Dark Souls alapokra épül.

0 | Outriders: az első részletek

Ezeket érdemes elsőként tudni az új shooterről.

wiiu 8 | Hogy miért is kap folytatást a Zelda:BotW?

Mert túláradtak az ötletek a csapatban.

1 | Monster Hunter: Iceborne: hétvégi behavazás

A héten kezdődik a kiegészítő első bétája.

10 | Tales of Arise: tökéletes belépés

Teljesen független lesz az új epizód.