[Teszt] Paw Patrol: Mighty Pups Save Adventure Bay
Eddig 11 hozzszls
V. Miki
2020. November 20.
Friday 19:00
Gamer apukk akciban! Alig, hogy letettem a Ben 10-et – igazbl nem tettk le, a gyerekek vgig jtszottk, csodlkozva nztem, ahogy sikerlt eljutniuk a stblistig –, mr be is futott a kvetkez gyerekeknek szl jtk, a Paw Patrol, azaz a Mancs rjrat kvetkez kiadsa, a Mighty Pups Save Adventure Bay. A legends kutyik kalandjai felforgatjk a gyantlan szl dlutnjait (amikor az ads elindul a tvben), meg az estit (amikor olvasni kell a knyv vltozatokbl).Szval lehztam az anyagot a storebl, flig titokban, hogy a gyerekek ne vegyk szre. Aztn persze meglttk az ikont. A lnyok ujjongtak, fiam viszont lefitymlva kijelentette: „apa, ez babs.” Igaza is volt, ez a mese kisebbeknek val, de azrt elkezdett oldalogni felm, hogy csak kiprbln. Persze, neki val, st igazbl mg kisebbeknek, az 5-6 ves korosztlynak, akik mg nem jtszottak videojtkokkal. A Mancs rjrat ugyanis habknny, mr-mr tlsgosan is az. Trtnt, hogy dolgom tmad, pr rra elszaladtam valahova, s amikor haza jttem mr megint a Ben 10 ment a tvben. Krdezem, mi van, hova lettek a kutyik? Azt mr vgigjtszottuk, mondtk. Nem hittem el, m amikor bekapcsoltam, meglepve lttam, hogy nem tvedtek. Tnyleg vgig is jtszottk az egsz jtkot. Neki kezdtem magam is a kalandnak s rgtn lttam mirt. A jtk rendkvl knny, a sikerlmny instant mdon garantlt, mg a gyerekeknek is. A feladatok roppant egyszerek, alapveten a sorozat hangulatra s sztorielemeire plnek. A fkldetsek abszolt knnyedn kimaxolhatk. Szerencsre vannak mellkjtkok, azok sem tl bonyolultak, de remekl sznestik a gyjtgets jtkmenetet.rdekes volt ltni, hogy a lurkk, amikor vgeztek vele, nem trtek vissza hozz. Ezt nem csodlom klnskpp. A program sok szempontbl jobb mint a Ben 10 volt, szebb is, bug mentes is, m valahogy mgsem hzta be ket. Taln a kihvs hangolsban kellett volna egy kicsit btrabbnak lenni a programozknak. Hisz tnyleg „babs”, s a cl is ez volt, megszltani a legkisebbeket. Viszont a szavatossga az kritikn aluli, nhny ra alatt teljesthet az egsz. A Mancs rjrat rajong kisebb gyerekeknek ajnlom teht a jtkot, nekik egy prbt taln megr.

6/10

Paw Patrol: Mighty Pups Save Adventure Bay
Platform: XO, PS4 (tesztelt), PC, NS
Kiad: Bandai Namco | Fejleszt: Drakhar studio S.L.
Megjelens: 2020. 11. 06. | r: kb 14.000 Ft

tegnapeltt 20:38 #11
Vlasz V. Miki (#10) zenetre
Nem is a mai kisgyerekeknek szl mesket kritizltam, st, az itt sokak ltal viszolyogva emlegetett Bogy s Babca mg gy-ahogy tetszik is nekem. Nha kicsit sok a naivizmusa, ezt alhzom, de inkbb ez, mint brmelyik nekls "dzni" mese.
A komment inkbb a lineris tvzs ellen szlt, azaz hogy ne a msorid hatrozza meg, hogy mikor mit nzhet az ember gyereke, fleg egy YouTube Kids mellett. Nyilvn eleinte kell a szli felgyelet (mi mg itt tartunk), de hamarosan mr remlem, hogy dnti el, hogy mit fog nzni a neten elrhet, tnyleg tengernyi knlatbl - de fl szemmel azrt oda-odapislantok majd.
"l gondolkod lny vagyok, aki az informci tengerbl szletett!"
tegnapeltt 14:49 #10
Vlasz Necroman Mk2 (#7) zenetre
Nincs nagy baj a Mancs rjrattal s a mai meskkel. Vannak furk, meg nyilvn idegestek (les hang szl..., Bogy s babca), de tudomsul kell venni, ms mesk fogjk meg a gyerekeket most mint 25 vvel ezeltt. s vlemnyem szerint ezekbl is lehet tantani gyerekeket, a bartsgra, igaz mondsra, becsletre, msok tiszteletre stb. Ha megfogja a kpzeletket akkor mirt ne. A lnyeg gyis az, hogy megbeszljk utna a ltottakat. s az se rossz, ha nha, egy-egy flrra amg az ember elvgzi a hzimunkt, vagy valamilyen fontos gyet, a gyerekeket valami leksse. Ilyen szempontbl nagyon rdekes nzni mi az amitl lefagynak s ttott szjjal nznek.
Nov 21., Saturday 15:39 #9
Vlasz Shifty Fox (#5) zenetre
Ez nagyon aranyos!
XBOX Live: GabeN306HUN / Steam: GabeN306HUN / PSN: GabeN406HUN (magyar profil), GabeN306HUN (angol profil) / Nintendo: GabeN306HU (SW-4105-6043-6441)
Nov 21., Saturday 11:58 #8
Vlasz wodbear (#2) zenetre
n inkbb klasszikusok fell vezetnm majd be, a "ktelez" Mario s Sonic mellett Bomberman/Dyna Blaster, Worms, Arcade Volleyball, Putt-Putt, ksbb esetleg mg Heroes 3 vagy Carmen Sandiago is. Br mg pici, de ksbb lehet, hogy a szeme eltt kell majd tolnom az Overwatch meccseket.
"l gondolkod lny vagyok, aki az informci tengerbl szletett!"
Nov 21., Saturday 11:55 #7
"(amikor az ads elindul a tvben)"
Rszben emiatt sincs, s nem is szndkozunk venni tvkszlket a laksba. Ha mozizni akarunk, arra ott a projektor, s kzsen dntjk el, hogy mit fogunk nzni.
Persze ha majd nagyon rgja a flnket, akkor majd lehet beszerznk neki egy kis kpernyst...

A teszt amgy tmr s vels, de ha olyan, mint a kt vvel ezeltti KATT! , akkor nem is kell nagyon rszletezni.
"l gondolkod lny vagyok, aki az informci tengerbl szletett!"
Nov 21., Saturday 8:16 #6
Vlasz Shifty Fox (#5) zenetre
Ez j!
[22] Shifty Fox
Nov 21., Saturday 0:16 #5
Vlasz mcmacko (#4) zenetre
Az biztos Csak lbjegyzetbe, a tesztek hatsairl val rtekezshez: elolvastam a tesztet, mutattam egy gyors gameplayt a nagylnyomnak, majd egy "ezt meg tudod venni apa?" felhatalmazst kveten nyomtam is egy ordert.

A Cyberpunkon tbbet vacillltam.
Steam: shifty_the_fox | GT: Shifty Fox | PSN ID: Shifty_The_Fox | Switch friend code: SW-6856-1226-1116 "One sword keeps another in the sheath."
Nov 20., Friday 22:14 #4
Vlasz Shifty Fox (#3) zenetre
Esk inkbb ezek, mint az influenszerekre felfztt service jtkok...
"This is our time to medicate..."
[22] Shifty Fox
Nov 20., Friday 21:58 #3
Vlasz Tommy_Angelo (#1) zenetre
n mr belefutottam.
Steam: shifty_the_fox | GT: Shifty Fox | PSN ID: Shifty_The_Fox | Switch friend code: SW-6856-1226-1116 "One sword keeps another in the sheath."
[35] wodbear
Nov 20., Friday 21:33 #2
Vlasz Tommy_Angelo (#1) zenetre
Nlam is ez lesz a helyzet. Br lehet kemnyebb vonalon fog indulni mr most is az lembl nzi a Rocket League meccseket, s alig vrja hogy jtszak vele azt mondta ha nagy lesz majd egytt nyomjuk (4,5 ves )
"Az interneten tallhat idzetekkel az a baj, hogy nem tudhatjuk kitl szrmaznak" - Jzsef Attila
Nov 20., Friday 20:58 #1
Egy-kt v s a kislnyom j esllyel az ilyen jtkokat fogja kvetelni tlem...
XBOX Live: GabeN306HUN / Steam: GabeN306HUN / PSN: GabeN406HUN (magyar profil), GabeN306HUN (angol profil) / Nintendo: GabeN306HU (SW-4105-6043-6441)