[Teszt] SG Gundam G Generation Cross Rays
Eddig 3 hozzszls
Gamer365
2020. January 26.
Sunday 11:00
Vannak ezek a vgtelen hossz nev japn jtkok, amelyek ltalban valamilyen anime forrsmre ptkeznek. Ilyen az SG Gundam G Generation Cross Rays is, amely a Bandai Namco instllbl szrmazik, s mint olyan, ngy genercit fog ssze a japnok legends sorozatbl.A fellls amgy nem csak a sorozatbl lehet ismers - cikknk trgya egy rgebbta fennll taktikai RPG szria friss darabja. Ismerjk a stlust - a Fire Emblem, (valamelyest) az Advance Wars s a Final Fantasy Tactics mind ezen az gon mozognak - persze ki-ki a sajt stlusban, s apr egyedi megoldsainak sznestsvel. Itt az egyedi mechanikk a prhuzamos univerzumok keveredsbl, s a robotkk/piltk begyjtsbl llnak ssze, mintha a Pokmont kevernd a fenti alapvetsekkel. A rszletessgre, stratgiai mlysgre nem lehet panasz (taln nem rjk el a mostanban nagyot menetel Fire Emblem jtkok szintjt), de a csapatunk menedzselse, fejlesztgetse, bvtse rdekes aspektusa a programnak.Br nem fog technikai babrokat szretelni a legjabb Gundam jtk - plne nem a harci trkpek alapjn-, annyi biztos, hogy mg csak rajongnak sem kell lenni ahhoz, hogy a kztes mozzanatokban felbukkan tvezetk ltvnyt tsnek, dinamikusnak, s gy en bloc tksnek lssuk. Ha valamihez, ht ehhez nagyon rtenek a Bandai Namco alatt ll fejlesztcsapatok - a prezentci (zenvel, hanghatsokkal egytt) egy komolyan vehet, rajongk kiszolglst megalapoz szemlletet mutat.Vannak persze negatv aspektusok is. Nem vagyok Gundam rajong, gy kicsit elveszve reztem magam a nevek-univerzumok-robottpusok tengelyn. gy, hogy a fan mivoltomat nem tudtam megalapozni, az egyes lpsekhez tartoz animcik is idvel kiss soknak tntek, meg alapveten a jtkhurok, ami rajta tart egy ilyen cmen, nem tudott hosszadalmas idre lektni.Tartalom tern a Cross Rays vgtelennek tn kontentet knl, de taln a fentiekbl is kiderl, hogy ez a jtk nem azoknak val, akik csak gy megnznk, hogy mit tud egy modern Gundam cm. A Cross Rays a rajongknak kszlt, esetleg a niche sorozat korbbi kvetinek (lltlag ilyen tren nagy fejldst tapasztalhatunk). s persze azoknak, akik hetekre-hnapokra el tudnak merlni a mikromenedzsels s olykor nnismtlbe hajl, szszmtls kommandrozs vilgban.

Sgt Pep

7/10

SG Gundam G Generation Cross Rays | Platform: PC, Nintendo Switch + PS4 (zsiban) | r: 60 EUR | Kiad / Fejleszt: Bandai Namco / Tom Create | Megjelens: 2019. november 28.

Jan 27., Monday 17:23 #3
Vlasz Basara (#2) zenetre
Nem egy nagy kltsg szerintem PC-re is portolni, a Bandai meg szeret minden piacot lefedni, minden tgyet befogni.
"This is our time to medicate..."
[14] Basara
Jan 27., Monday 14:16 #2
Eh az rdekelne jobban ha jra sszeraknk az univerzumokat mert az elz ( Genesis) csak UC idvonal sztorit/gpeket tartalmazott, itt meg csak "pr" alternatv univerzumos karaktert/gpet G Gen Overword volt a legjobb rgebbi rsz azt rongyosra jtszottam, de ezt tervezem mgvenni Pc-n hogy hozzanak mg pr ilyen rszt Pc-n is felnk.
Bastich
[20] herooftime
Jan 26., Sunday 14:24 #1
"Nintendo Switch + PS4 (zsiban) "

kr hogy switchen nincs zsiai angol eshop ... br a gyjtk rlnek hogy sok indie jtk emiatt ltezik dobozosan is, de nem rtem minek, elvileg az zsiaiak is amerikai eshopra regisztrlnak, de gy tnik mgse mindenki.
dlsite, pixiv, fantia.jp, pawoo, mangagamer, nintendo, nicovideo