[Teszt] Bubble Bobble 4 Friends
Eddig 2 hozzszls
mcmacko
2019. November 12.
Tuesday 15:00
Az egyik Els Kedvenc Jtkom volt a Bubble Bobble, amelyet mg C64-en nyomtunk kisklykknt. Imdtam vissza-visszajrni a kt kis srknyhoz; a platformozst Pac-Man szer szrnybefogssal s kismilli bnusz mechanizmussal sznez jtk szerintem ma is megllja a helyt. Ezt onnan tudom, hogy a Bubble Bobble 4 Friends Switch vltozatban ott van az eredeti jtk is. Belekeztem, de a 10-ik plya krnykn kivreztem. Hiba, nem ma volt, hogy vgigjtszotam az eredetit…Az j epizd kevsb tnik nehznek, st, igazbl tl knnynek is tallhatjuk a jtkot, az alap tven plyn ugyanis kb egy b ra alatt vgig lehet caplatni. Ezeket tzesvel szortrozza a program, az egyes vilgok vgn pedig fnkharc vr minket. Mire pedig vgigrnk az tven alapplyn, jhet a neheztett kihvs a kiss talaktott alap szinteken, de aki kicsit bvebb kontentre lett volna kvncsi, az mr ekkor elszomorodik. De tnyleg, mindssze ennyi knunk lehet csak az j Bubble Bobble epizddal, a jtkmenet ugyanis most is olyan jpofa s kellemes, mint rgen volt. Az alap mechanikk - melyben kis srknyunkkal bebuborkozzuk az ellenfelet, majd lehetleg minl tbbet, minl nagyobb kombban pukkasztunk ki – azzal bvltek, hogy a httrben ltszdnak a leveg ramlsnak vonalai. gy gyeskedhetnk a nagyobb komb, s ezltal a nagyobb pont remnyben. A fnkk utn extra kpessgek thetik a markunkat, amelyet kis steampunk ruhzat formjban lt magra az pp aktulis srknyknk. EXTEND betgyjtgets is van, a bnusz skillek tovbb hajtshoz.Ahogy a jtk nevben is szerepel, egyszerre ngyen is tolhatjuk a mkt – s a New Super Mario Bros. sorozat j szoksainak megfelelen itt is taposhatjuk a msikat, ahogy azt illik. Csak ktjtkosban prbltuk a 4 Friends-et, br ekkor is talakul az lmny. Ha gyes, tapasztalt gamerrel tolod a plykat, akkor mehetnek a szvats cselek s a hha-szer sszjtk pillanatok. Ha eseti jtkossal lsz le, a Bubble Bobble t is odaengedi a jutalmaihoz. Az ugrabugrba hamar bele lehet jnni, az irnyts feszes s pontos, az letek szma s a respawn rendszer megenged. Magyarul gyerkck is btran nekivghatnak a kalandnak.Kellemes ltvny, jfle irnyts, kitallt, tbb vtizedes mltra visszatekint mechanikk, ngy fs multiplayer lehetsg s kiss sovny tartalom. Ez a Bubble Bobble 4 Friends rvid summja. Nem lett az j Kedvenc Ktkom, de az biztos, hogy ezt az epizdot is brmikor szvesen elveszem majd.

7/10

Bubble Bobble 4 Friends | Platform: Nintendo Switch
Kiad / Fejleszt: Taito/ININ Games | Megjelens: november 19.

[16] Kenny
Jan 28., Tuesday 22:31 #2
Megvve - j mka
PSN ID: Kenny_hun, Nintendo ID: Kennyhun, Switch: SW-4473-7968-9192, 3DS: 1736-0687-8661
[33] backstab
Nov 12., Tuesday 18:32 #1
Csak ne lenne Szviccs exkluzv...
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
Friss hrek

19 | Gamer365 Podcast 2020 jnius - The Last of Us 2 tvSpecil

Br felvettk mr pr napja, most mr elrkezettnek ltjuk az idt - valszn te is a vgre rtl mr a Last of Us 2-nek, ha a jtk rdekelt, s rajtatartottad a szemed a megjelensen. Spoileresen beszlgetnk az idei v egyik legizgalmasabb jtkrl.

1019 | [Maradj otthon s nyerd meg!] SpongeBob SquarePants: BFBB (PC)

Mindannyiunk letn nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felels jtkos otthon marad s pozitvan tekint a jvbe, mi pedig a Gamer365-nl azon fradozunk, hogy j kedvvel tltsk egytt az idt, s ne lankadjon jtkos kedv. SpongyaBob rkezik kettes dagllyal - egy PC kdot sorsolunk ki a jtkbl!

10 | The Last of Us Part II - innen indulj!

A Last of Us Part II az v taln egyik legjobban vrt megjelense, amelyet hihetetlen vrakozs, felforduls s fogadtats vezett. sszeszedtk nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a jtkkal kapcsolatban szeretnl informcihoz jutni, vagy a frumtrsakkal kibeszlni a ltottakat.

pc,xbox1,ps4 0 | Sky Beneath: hivatalos bejelents

Gravitcival jtsz puzzle kaland a kvetkez genercira is.

4 | [Chechpoint] Warren Spector

Itt az IDDQD Checkpoint podcast kvetkez adsa - benne egy remek tma (Warren Spector) s egy specilis vendg (siklara), azaz dupln megri a katintst!

9 | [NaconC] Test Drive Unlimited Solar Crown

jraled a npszer autverseny szria a KT Racing kezben.

pc,xbox1,ps4 3 | [NaconC] Werewolf: The Apocalypse

Az Eartblood els jtkmenetet mutat villansai is befutottak.

pc,xbox1,ps4 0 | [NaconC] Steelrising: bejelents

A Spiders Studio legjabb projektre. A kvetkez genercira.