[Teszt] Call of Duty: Modern Warfare
Kapcsold jtk: Call of Duty: Modern Warfare (xbox1)
Eddig 48 hozzszls
Gamer365
2019. November 07.
Thursday 10:00
A kzeli magasvast zakatolsa tri meg a londoni jszaka csndjt. Erre vrtam. vatosan lenyomom a kilincset s rsnyire benyitok a szobba. A flhomlyban egy pr grnyed az asztal felett, fojtott hangon egyezkedve az elttk darabokban fekv szerkezetrl. Bombnak tnik. A vllammal belkm az ajtt s az M13 rvid sorozatval letertem a frfit. A kvetkez nhny perc egyetlen elmosdott pillanatt nylik elttem. A tompa sikoly. A n riadt, fehren vilgt tekintete az jjelltmon keresztl. A mozdulat mikzben a fegyverrt nyl. Majd a karablyom jabb rvid sorozatnak villansai.Az idei Call of Duty tbb szempontbl is meglepen rdekes alkots. A felsznen taln gy tnhet, hogy csak a mr megszokott ltvnyos, bugyuta s hatsvadsz konzumer konzervhbor jramelegtse. Mgtte azonban sokkal tbb van. Egy 16 vvel ezeltt sorozatgyrtsra lltott szria tlhajszolsa, ami ma mr knytelen a sajt mltjbl merteni inspircit. A rajongi elvrsok a teljes megjuls s a megszokotthoz val grcss ragaszkods egyidej hajszolsval. A kzelmlt s a jelen vals esemnyeinek hatsos, de gyakran gyetlen felhasznlsa egy fikciban. A hbor borzalmainak jtkostsa s a hatrok feszegetse. Na de ne rgjuk r reflexbl az ajtt a vitathat krdsekre. jjelltkat el! Nzznk be minden stt sarokba.

“Mi bemocskoljuk a keznket, hogy a vilg tiszta maradhasson.”

A meztelen ns naptrak a barakkban 2019-et mutatnak, a trtnet jelents rsze pedig egy fiktv kzel-keleti orszgban bontakozik ki. Urzikstn tbb, mint kt vtizede aktv hbors terlet, ahol az orosz megszll csapatok, valamint a helyi felkelk s terrorista szervezetek kzdelmbe olykor beavatkozik az amerikai s brit hader is. Fleg, ha biolgiai fegyverek tnnek el, majd hirtelen bomba robban London kzpontjban - a szlak pedig egyrtelmen ide vezetnek.A Modern Warfare egyfajta inspircis forrsknt nyl vissza a szria legsikeresebb trilgijhoz. Nincsenek jrahasznostott helysznek vagy kldetsek - maximum hommage szintjn -, s a kznsgkedvenc karakterekhez is meglepen szabad kzzel piszkltak. A kisrdg a vllamon rgtn meg is jegyzi szigor, karcos orosz akcentussal, hogy a cm s az ismers nevek mintha csak a nosztalgiafaktor knyszeres stimullsa miatt lennnek jelen. Egyttal felejtsk el a motorossznon lvldzst, a nyakunkba borul felhkarcolkat s a tetkn ugrlst is, mert ez az jragondols jelentsen visszavesz a tempbl s igyekszik mindkt lbbal a fldn maradni. Szval ha eddig azrt szeretted a Call of Duty kampnyokat, mert a Cliffhanger, a Rambo vagy a Casino Royal akcijnak srjbe kerlhettl, most knnyen csalds rhet. Ez sokkal inkbb a Sicario vagy a Zero Dark Thirty terlete.

A dolog pikantrija, hogy br a ksztk sajt elmondsuk szerint igyekeztek a modern hadvisels morlis szrke znjt bemutatni s eltvolodni a “j” s a “rossz” oldal szlssgeitl, bennem gy is szrnyen ellenttes rzseket sikerlt keltenie a kampnynak. Kezdjk rgtn azzal, hogy a kldetsek remekl felptettek s vltozatosak. Van kzte nhny ismersknt elknyvelhet hatalmas tzharc, a genfi egyezmnyt felrg civil ruhs bepls, dten hat trfigyel kamers tszterelgets s olyan t perces, feszlt, tkletesre komponlt rajtats is, ami utn elismeren emeltem meg az jjelltmat. Br a legtbb esetben ersen fogja a script a keznket, azrt megesik, hogy teljesen szabadon taktikzhatunk egy kisebb nylt terleten, egynileg megvlasztva a feladatok sorrendjt. St, dntshelyzetekbe s egyfajta egyszerstett dialgusrendszerbe is belefuthatunk, br ezeknek minimlisan sincs kihatsa az esemnyekre. Hogyan is lenne. A trtnet csupn arra elg, hogy a fenti nagyszer pillanatokat egyms utn fzze. Pedig itt volt a lehetsg arra, hogy valami mlyebb mondanivalja is legyen a hbor rmsgeirl. Taln csak egy picit kellett volna tbb idt hagyni a karaktereknek. Megtenni mg egy lpst htra ahhoz, hogy llegezhessenek s reaglhassanak az esemnyekre. Hogy az embert is megmutathassk mgttk. Pedig Price kapitny hozzllsban, vagy akr az itt megismert szabadsgharcos Farah mltjban bven lenne potencil. A kapkod, egyetlen mkd csavarra felhzott trtnet, a paprmas mlysg motivcival felvrtezett fgonoszok s a gyakran knosan gyenge prbeszdek azonban nem nyjtanak ehhez kell htteret.

“A hborban az igazsg lesz az els ldozat.”

Mint ahogy kellemetlenl reztem magam nhny felkavarnak sznt kldets alatt is, de nem mindig gy, ahogy azt a ksztk remlhettk. Szerintem igenis helye van a videojtkban komoly tmknak, legyen sz depresszirl, a gysz feldolgozsrl vagy akr hbors bnkrl. A problma az, ha ehhez annyi j zlsnk s rzelmi intelligencink van, mint Logan Paulnak az Aokigahara erd kzepn. A Modern Warfare ebbl a szempontbl pedig elg felems kpet mutat. A gond a hres “nyomj F-et a tiszteletadshoz” mdszerben keresend. Nem lehet mindent a megszokott megoldsokkal gamifiklni - itt pedig knytelen vagyok nagyvonalakban krlrva pldt hozni erre a jtkbl. Klasszikus vallatsi jelenet, amiben igyekeztek fellrl locsolva vzbe fullasztani minket. Kiszolgltatottnak kellett volna reznem magam. Rettegni. Hallflelmet rezni. De ha kzben jobbra-ballra hajolva kell kitrnem a vz ell, amit valaki folyamatosan kommentl “Ez az, gyes vagy!” s “Hajr, csak mg egy kicsit!” szint mondatokkal, akkor knnyen kiszakthatnak az immerzibl. Akrcsak egy ezt megelz jelenetben, ahol mindaddig tragikusan relis, megrz s szvfacsar kpsorok rszesei lehetnk, amg r nem knyszertenek, hogy egy bizonyos cselekvst hromszor hajtsunk vgre gyetlenl bujklva a tovbbjuts rdekben. Az agyunk rgtn felismeri a jtklogikt, az empatikus kapocs megsznik s az egsz ertlenl rtelmt veszti.Ezek utn mr csak zrjelben jegyzem meg, hogy az nem szrke zna, ha minden ncibl kiemelnk egy-egy alakot a “jfi” s “rossz arc” oldalra, de tsiklunk a karakterek szemlyisgnek rnyalsa felett. Mint ahogy ersen megkrdjelezhetek az inspircis forrsok is. Ismeritek a “Lemsolhatom a hzidat? Persze, csak vltoztass meg pr dolgot, hogy ne legyen annyira feltn!” rkrvny klasszikust? Ht ilyen szinten mkdik a Modern Warfare is, mint “nem politikai llsfoglals”. Lehet a kzel-keleti fiktv orszg Urziksztn, az ott mkd terroristaszervezet pedig Al-Qatala - nehz lesz elvonatkoztatni a vals prhuzamoktl. Fleg ha konkrtan megneveznk s fotk alapjn felptnk helyszneket, mint a “Highway of Death”, majd az tvezetben elmesljk, hogy itt menekl civilek ezreit mszroltk le - a gonosz oroszok persze. De konkrtan nevestve van Haditha vrosa, mint egy kldets helyszne s tallkozhatunk a White Helmets nknteseivel is. Ennek fnyben olvassuk vissza a lap tetejn a jtk alapfelllst.

“A hbor bke, a szabadsg szolgasg, a tudatlansg er.”

Na de azt mondjad mr “szekr”, hogy milyen a jtk! n csak lvldzni akarok, az tvezetket meg gyis tugrom. - hallom az egyszeri rajongt. Ohh, ez esetben viszont fantasztikus a jtk. Akr gy is tnhet, hogy az Infinity Ward elnzte a naptrat s egy vvel korbban lpte meg a genercivltst! Amire Igor, a kisrdg a vllamon rgtn r is kontrzhatja, hogy ideje volt, gy is kettvel lemaradsban voltak. Amit a Modern Warfare technikai oldalrl mutat, az ktsg kvl lenygz. gy nz ki egy teljes grafikusmotor vlts. A karakterek kidolgozsa, az animcijuk, az arcok leth jtka, a terep gazdagsga, a klnbz felletek megjelentse, a rszecske effektek, robbansok, a fnyek s rnykok tnca - pldartk. Radsul mindezt konzolokon ltvnyos HDR tmogatssal, mg PC tulajok szmra gyesen implementlt RTX megoldsokkal sikerlt tovbb bvteni. Rgen volt mr, hogy egy aktulis Call of Duty felvonst ilyen tren is az lvonalban tudtunk emlegetni. Ha mindez nem lenne elg, az eddig is kivl hang dizjnban szintn sikerlt szintet lpnie a csapatnak. Elg csak a valsznleg rgtn kultsttuszba kerl Clean House misszit betlteni egy minsgibb hangrendszer vagy fejhallgat trsasgban. Minden lpst pontosan el tudunk helyezni a trben, a fegyverek erteljesen s tisztn drrenek, a tltnyhvely pedig jl kiveheten csrren meg utna a lbunk mellett - attl fggen hogy mekkora kaliber volt s milyen felleten rt fldet. Fokozzam? Ha korbban te is legfkppen a kivl “gunplay” miatt tartottl ki a szria mellett, akkor ezt imdni fogod. A lvseknek slya van, a rpplyknak vgre ve, a tltnyek pedig realisztikusan hatolhatnak t bizonyos felleteken. Bvltek a lehetsgeink is. Kihajolhatunk a sarkoknl, megtmaszthatjuk a fegyvernk a legtbb felleten, trazhatunk lassan vllhoz emels alatt s akkor az ajtkat mg szba sem hoztam. Kinyithatjuk. Bezrhatjuk. Berghatjuk. Kirobbanthatjuk. De! Akr vatosan be is leshetnk rajta, opcionlisan egy villangrntot ttesskelve a kapott rsen. Nem csoda, ha a fentebb emlegetett kldets ta csak arra tudok gondolni, hogy ezeket a mechanikkat, a realizmusra val trekvst s br al ksz hangulatot mennyire szvesen ltnm egy j S.W.A.T. vagy klasszikus Ghost Recon epizdban.

Mert azt a taktikai mlysget, kreatv szabadsgot s szndkosan lelasstott jtkmenetet soha nem fogja bevllalni senki a Call of Duty nv alatt. A bizonytkrt pedig elg csak ttekinteni a tbbjtkos mdhoz a kvetkez oldalon!

Nincs vge a tesztnek, a kvetkez oldalon folytatjuk az elemzst!
>>

[57] renz
Nov 11., Monday 12:57 #48
Vlasz sQr (#47) zenetre
Mr mirt haragudnk?
liquid 2017. pr 11., kedd 11:13 #23 -> Rehynn (#20) J, akkor mg egyszer: kerlj el minket krlek, s ne kommentelj a tovbbiakban itt. (...) biztos vagyok benne, hogy tallsz alternatvt.
moderator sQr
Nov 11., Monday 11:54 #47
Vlasz renz (#46) zenetre
Ohh, ne haragudj. Flrertettelek akkor. Elvileg csak Ground War-ban trtnik meg tbbszr - oda ktelez is bekapcsolni.
Twitter: sequeeer
[57] renz
Nov 11., Monday 11:23 #46
Vlasz sQr (#45) zenetre
Tudom hogy keveredhetnek, arra cloztam, hogy jl lthatan ha lehet, akkor nem dobja ssze a pct a konzollal.
liquid 2017. pr 11., kedd 11:13 #23 -> Rehynn (#20) J, akkor mg egyszer: kerlj el minket krlek, s ne kommentelj a tovbbiakban itt. (...) biztos vagyok benne, hogy tallsz alternatvt.
moderator sQr
Nov 11., Monday 10:08 #45
Vlasz renz (#44) zenetre
Ott is keveredhetnek nyugodtan, csak azt veszi figyelembe kompetitv mdoknl, hogy az input egyezzen - ha Xbox One-ra mondjuk egr / billentyzetet ktsz, akkor mehetsz a PC jtkosok ellen, mint ahogy a kontrollerrel nekivg masterrace is tszivroghat. : ]
Twitter: sequeeer
[57] renz
Nov 11., Monday 9:11 #44
Vlasz alf22 (#42) zenetre
Az mw, mw2 spec opsokra gondoltam, azokat nagyon brtam.
Amgy crossplayt eddig csak a coopnl lttam, a tbbi jtkmdban eddig egyszer sem volt keverve a konzol pcvel. Ami persze logikus is.
liquid 2017. pr 11., kedd 11:13 #23 -> Rehynn (#20) J, akkor mg egyszer: kerlj el minket krlek, s ne kommentelj a tovbbiakban itt. (...) biztos vagyok benne, hogy tallsz alternatvt.
[30] Sakee
Nov 11., Monday 9:03 #43
Vlasz alf22 (#42) zenetre
Engem nem zavar az sem, valahogy egyik CODban sem voltam ilyen eredmnyes ,mint ebben,vagy a pr v kihagys ( BLops4 okdk s WW2 nev vicc) helyett BF tols meghozta a hatst, pedig mg mindig ramb-zszlfoglal vagyok
SakeeHUN@XBLive,ProjeCt Scorpion ONE X, COD:MW2019, van Szamszung telephnom is meg Csomi is.
[28] alf22
Nov 11., Monday 8:29 #42
Vlasz renz (#41) zenetre
n meg ezrt kapcsolom ki a crossplayt. 😉
Amugy nincs gondom. Nha vannak profik, de 90%ban siman hozhat a meccs top3ba. Elg egy kontrolfreek kupak, meg sok cod meccs tapasztalata.
Spec ops tenyleg lehetne ms,de a ww2es "rush" modjanal, meg a zombi modoknsl (ww2,bo4,bo3) mindenkpp jobb. IW zombi modja volt utoljara lvezetes.
[57] renz
Nov 11., Monday 7:30 #41
Vlasz samus101 (#24) zenetre
Hehe, ezrt is jobb egy fokkal pcn jtszani. Tegnap perverz mdon kontrollerrel is jtszottam, lthatan elnyben voltam emiatt a konzolosokkal szemben. Kikapcsoltam minden zavar marhasgot (effektek, fst, blurt, stb.) s mris rezheten jobban lttam. Ha mg erre rdobod a nagyobb kpfrisstst s felbontst, plne ersebben billen a mrleg.

Maga a jtk engem meggyztt, nagyon vrtam mr egy ilyen rszre, plne a ww2-es csalds utn. A kampny nagyon durva, tnyleg nem val gyerekeknek. A multira mg rfr 1-2 frissts, meg balanszrozs, de gondolom ez is csak id krdse. Ellenben a rgi, klasszikus spec opsot szemly szerint nagyon hinyolom.
liquid 2017. pr 11., kedd 11:13 #23 -> Rehynn (#20) J, akkor mg egyszer: kerlj el minket krlek, s ne kommentelj a tovbbiakban itt. (...) biztos vagyok benne, hogy tallsz alternatvt.
[28] alf22
Nov 10., Sunday 21:31 #40
Vlasz samus101 (#39) zenetre
Igen, de ezt mshol is leirtak mr. A nzpont a fej kzepn van. Minl kzelebb vagy egy fedezekhez annal kisebb a latotered.
Azt irta ez mashol eddig nem volt. De. Csgoban is elemeztk mr ezt. Ott is ez van.
Vannak hibk persze, mindenki mst rez. Engem ez nem erintett,hogy kilottek pedig nem is lattak. Jl megy a jtk tbbnyire. lvezem ezt a codot is.
[7] samus101
Nov 10., Sunday 17:40 #39
Vlasz alf22 (#38) zenetre
Nem nzett be semmit, ebben a rszben van ez a jelensg, ahogy a videban is emlti...
"Reach out and touch faith!"
[28] alf22
Nov 10., Sunday 17:17 #38
Vlasz samus101 (#37) zenetre
Ez sztem mindenhol igy van. A "kamera" elvileg a szemed kozt van. Igy aki lat teged fedezek mogul az mr reg ltja a tested felt mire a szemszogedbe bekerl. Magyarul ha fedezekben vagy a sajat latasod csokken le. Tegyel egy csovet a szemed el nez ki a sarok mgl. Mr rg kilogsz mire latsz a sarkon tul is vmit.
Exkluzivace videoit szeretem nezni,de ezt sztem benezte.
[7] samus101
Nov 09., Saturday 16:21 #37
Amgy "nha" rohadt idegest a jtk.... me a kamera problma:
KATT!
"Reach out and touch faith!"
[5] Goa
Nov 09., Saturday 10:27 #36
Bocsnat nem szndkos volt hogy duplztam. Ksznm a vlaszt.
X360 Gamertag: EVO8MRFQ400 PSN ID: goaastrix 3LED mentes jtkot kivnok minden X360 tulajnak.
[33] backstab
Nov 09., Saturday 7:48 #35
Vlasz Goa (#34) zenetre
Minden platformon jelentkezik ez a problma, a tegnapi patch sem orvosolta. Az esetek 90%-ban rendesen szmolja a challenge-ek teljestst, csak a csk nem halad elre. A fegyvereket is 1. szintnek mutatja, ettl mg fejldnek rendesen.
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
[5] Goa
Nov 08., Friday 18:41 #34
Srcok msnak nincs olyan tapasztalata hogy ps4 multi mission/daily Challenge rendszeresen nem szmol vagy 1-2 plya utn nullzza az eredmnyt majd pr plya mlva jra kezdi stb elgg bosszant st szmtalan esetben a fegyver camo cskok egyltaln nem haladnak pl lj le x embert gugolva mr megvan a fele a kvetkez sznnek haladok vele egy csomt s mikor megadja a szint nullz mindent rthetetlen s kvethetetlen is rgebben ilyesmi hibt nem tapasztaltam jelen esetben els nap ta nlam van ez a problma. Ettl fggetlenl minden mdja tetszik az elmlt vekhez kpest sokat javult szmomra.

Ksznm
X360 Gamertag: EVO8MRFQ400 PSN ID: goaastrix 3LED mentes jtkot kivnok minden X360 tulajnak.
[5] Goa
Nov 08., Friday 18:36 #33
Srcok msnak nincs olyan tapasztalata hogy ps4 multi mission/daily Challenge rendszeresen nem szmol vagy 1-2 plya utn nullzza az eredmnyt majd pr plya mlva jra kezdi stb elgg bosszant st szmtalan esetben a fegyver camo cskok egyltaln nem haladnak pl lj le x embert gugolva mr megvan a fele a kvetkez sznnek haladok vele egy csomt s mikor megadja a szint nullz mindent rthetetlen s kvethetetlen is rgebben ilyesmi hibt nem tapasztaltam jelen esetben els nap ta nlam van ez a problma. Ettl fggetlenl minden mdja tetszik az elmlt vekhez kpest sokat javult szmomra.

Ksznm
X360 Gamertag: EVO8MRFQ400 PSN ID: goaastrix 3LED mentes jtkot kivnok minden X360 tulajnak.
[30] Sakee
Nov 08., Friday 11:53 #32
Vlasz backstab (#23) zenetre
Tudnod kne,hogy megjelenskori COD betegsg a respawn, nlam is volt gy ,de gyis,hogy berakott egy ellen mg n meg egybl lttem le

Nlam Blops utn legjobb COD
SakeeHUN@XBLive,ProjeCt Scorpion ONE X, COD:MW2019, van Szamszung telephnom is meg Csomi is.
[22] Hendrix
Nov 08., Friday 7:54 #31
Nagyon szuper olvasnival lett! Kszi!
Tegnap vettem meg, letoltam pr meccset, hogy a custom loadout-ok meglegyenek. Elejn azt sem tudtam merre llok arccal, aztn kezdtem bele jnni. Aztn megint megalzott mindenki... Szp kis rzlemi hullmvast volt, de szerintem jl meglesznk.
Ma elkezdem a kampnyt este, aztn megltjuk
¯\_(ツ)_/¯
moderator sQr
Nov 07., Thursday 22:00 #30
Nem kellett sokat vrni a tartalombvts megkezdsre. Holnap:

- Krovnik Farmland | j Ground War map
- Shoot House | j three-line multiplayer map
- Hardpoint bekerl a rotciba
Twitter: sequeeer
moderator sQr
Nov 07., Thursday 21:40 #29
Vlasz Hwopapa (#28) zenetre
Nem lett sokkal msabb. Nyilvn a jtkosok szma, a jrmhasznlat s az ottani Conquest [ ? ]-hez hasonl jtkmd miatt a prhuzam. A ritmusa s az egsz kezelse ms.

Ha Neked az tetszik, ne itt keresd a ptlst, mert biztosan csaldni fogsz. Szerintem ltalnos tapasztalat, hogy a kt szria jtkosbzisa kztt kevs az tjrs.
Twitter: sequeeer
[25] Hwopapa
Nov 07., Thursday 21:18 #28
A btban a 64 players jtkmdnak semmi kze nem volt a BF-hez: egy idita hentelde volt, hzakba szorult emberek tmegvel, esst tll superman-ekkel, minden ablakban sniperekkel. A legrosszabbak a jrmvek voltak - kezelhetetlenek, mindenbe beleakadnak, semmire nem nagyon reagltak. Nagyon kvncsi vagyok, hogy a vgleges jtkban hogy lehet ennyire ms.

Mindenesetre n vrom a BF6-ot, ami remlhetleg a BF3-4-et dolgozza fel/jra.
PSN-XBox: Snake.aZ.eKe / Switch: SW-6493-2649-5593
[41] oma
Nov 07., Thursday 20:07 #27
Vlasz samus101 (#25) zenetre
Nvg mapoknal eleg jol lathatoak. De amugy ja. Bar en ennek ellenere is szeretem.
[28] alf22
Nov 07., Thursday 19:08 #26
Vlasz backstab (#23) zenetre
Nlam ilyen spawnkill sose volt. Mindig km-ket kellett visszarohannom a frontra. Ground wart nem tolom. Lehet ott elfordul ilyen.
[7] samus101
Nov 07., Thursday 19:08 #25
Marad az Infinite Warfare a kedvenc... Visszamentem lttem benne 27-0-t itt meg rlk ha 10-et lvk
"Reach out and touch faith!"
[7] samus101
Nov 07., Thursday 19:06 #24
Ami feltnt ebbe a rszben hogy TKOZOTTUL nem lehet ltni az ellenfeleket, minden f*szsgba beleolvadnak, komolyan ennyire szar rsz ebbl a szempontbl mg nem volt...
"Reach out and touch faith!"
[33] backstab
Nov 07., Thursday 18:26 #23
Nekem semmi bajom a kempelssel, a claymore-okkal, a 725-s shotgunnal, az SBMM-el (ez utbbi amgy szerintem nem is ltezik, csak a Youtube s a Reddit kznsge tallta ki). Amivel bajom van, az a spawn rendszer. Elhallozs utn kpes visszarakni kt mterrel egy ellensges puskacs el, egy sznyegbombzs kzepbe vagy egy VTOL gytzbe, radsul jra, s jra, s JRA! Nem kamuzok, nem tlzok: pr napja 60 msodperc alatt 11-szer haltam meg gy, hogy semmit sem tudtam tenni ellene. St. Petrograd plya rosszabbik vge (a tglafalakkal krbezrt udvar), felettnk egy VTOL s egy helikopter osztja a hallt, az ellenfelek pedig kmletlenl blokd alatt tartjk a kt kijratot, n meg ordtok a kpernyre, hogy forduljon mr a spawn, de persze nem fordul, kmletlenl lemszroltat minket a jtk 75-18-ra. Remlhetleg ezt is patchelni fogjk elbb-utbb.
A Spec Ops mdot szerintem risi hiba volt ennyire hardcore-ra csinlni, az elz rszekben nagyon jl szlzhat casual mka volt.
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
[28] alf22
Nov 07., Thursday 17:44 #22
Spec ops kar hogy bugos. A 4. Kldetst tegnap sikerlt profi tarsakkal kezdeni. Ahol hulyekkel 10meter utan mar szirenazas van , most navy seal szintet hoztunk. Lerohantuk, a garazst, az emeletet elindtottuk a letltst. Hangtompito ezerrel. HATALMAS filing volt igy. Tyty ezerrel. A jrrk meg csak hullottak, fel se tudtak fogni mi van.
Ha viszont szirena van elszabadul a pokol. 4juggernaut nonstop mindenhonnan. De van,hogy szar helyzetbl is sikerlt tovabb jutnunk.
Kar,hogy bugos. Ha meghal vki es visszakerl nem tud lszert felvenni, lerakni. Muszj fegyvereket keresni.
De tbbnyire a random trsak sz nlkl mennek elre mintha hajtan ket vmi. Vagy a ksr tankot viszik a raktk el. Vagy a lopakodast cseszik el.
[7] samus101
Nov 07., Thursday 17:28 #21
A multiban jelenleg mindenki mammutknt lpked chipseken, s vegszilnkokon kb
"Reach out and touch faith!"
[41] Kuresz
Nov 07., Thursday 16:20 #20
Vlasz sQr (#14) zenetre
Ok, gy ertheto. A cikket meg nem olvastam, mikor kommenteltem, de egybol szemet szurt a pontozasnal ez a pont.
"Minden multi cm exkluzv mert x-en olyan minsget ad ami pron is elrhetetlen."
[26] Tom
Nov 07., Thursday 15:42 #19
Ja s anno ez a sajtnak nevezett valami, ami ma van netszerte persze egybl le is hozta, hogy brickelte a pseket az anthem. Mondjuk legalbb szrnek egybl j volt, hogy mely mdit nem szabad olvasni soha tbb, mert fogalmatlanok.
"Over here, we lost some of them. But over there, they lost all of us."
[26] Tom
Nov 07., Thursday 15:40 #18
Vlasz multishoot (#17) zenetre
Azrt, mert egy csoman egybl neten osztottk a baromsgaikat, hogy tnkre ment a ps gy meg gy. Ahelyett, hogy a hasznlati utastsba, amit a gphez kaptak akr egyszer is beleolvastak volna s megoldottk volna laza kt perc alatt ahelyett, hogy flreinformljk a fl vilgot. s meg is rdemlik azok a hlyk, akiket jl tvertek esetleg a zg szervizesek s bagrt bevettk a hibtlan gpket
Pnzbrsgot n is adnk ezeknek a kiadknak, de ez megint egy msik tma.
"Over here, we lost some of them. But over there, they lost all of us."
[46] multishoot
Nov 07., Thursday 15:33 #17
Vlasz Tom (#12) zenetre
M' bocsnat, de mirt lenne hlye a mezei Pistike, akinek errl fogalma sincs, viszont sztcrashelte neki a gpt valami jtk? n is pipa lennk, s az ipar legalja, hogy konzolon ilyen hibkat produkl jtkok megjelennek. Konkrtan giga pnzbrsgra tlnm a kiadkat.

ON: n PS4 Prn jtszom s semmi hiba nem volt eddig, br a matchmaking meglepen rossz, nha csak meccs elejn tlti fel a jtkosokat.
Egyre jobban. [Rhiblokker user]
[26] Tom
Nov 07., Thursday 15:30 #16
Igazbl azt hittk, hogy a ghostsnl fosabb hulladk kempertanyt nem tudnak csinlni, majd iw azt mondta ja akkor fog meg a srm.
"Over here, we lost some of them. But over there, they lost all of us."
[26] Tom
Nov 07., Thursday 15:28 #15
A kampny j lett nagyon. A spec ops taln j lesz, ha befejezik egyszer. A multi viszont egy fos kemper paradicsom lett. Radsul szndkosan. Szval maximum minimlisan enyhtenek majd rajta, de lnyegi vltozst itt mr nem lehet csinlni s nem is akarnak.
"Over here, we lost some of them. But over there, they lost all of us."
moderator sQr
Nov 07., Thursday 15:22 #14
Vlasz Kuresz (#13) zenetre
Ha tfutod a cikk msodik oldalt, pontosabban a “Multiplayer” rszt, akkor remlhetleg egyrtelm lesz mire gondoltam. : ]

Nem fog nyilvn visszatrni a falon futs szintig, de egyrtelm jelei vannak, hogy a mostaninl is lassabb s taktikusabb irnyba szerettk volna eltolni, amit szpen lassan vesznek vissza a rajongi nyomsra.
Twitter: sequeeer
[41] Kuresz
Nov 07., Thursday 15:15 #13
"lthatan vissza fog tncolni a lassabb, taktikusabb stlustl"

Ezt nem rtem. Pont, hogy eddig ment a falon futas, 20 meteres ugralas, agyatlan sarokban guggolos kempeles.

En pont ezek miatt hanyagoltam eddig a codot, ebben viszont mar 71-es vagyok.
"Minden multi cm exkluzv mert x-en olyan minsget ad ami pron is elrhetetlen."
[26] Tom
Nov 07., Thursday 15:11 #12
Vlasz Cash Bacsi (#1) zenetre
Sok hlyesget tolnak a neten, nem szabad mindent elhinni. Egyetlen egy gpet sem vgott tnkre az Anthem. Annyi trtnt, hogy a bugos jtk sorozatos gpfagyst okozott, ami praknl a hdd fjlstruktrjt tnkretette s ezrt az adatbzis helyrelltsa nlkl nem llt fel a rendszer. Szval annyi trtnt csak, hogy a sok hlye soha nem olvas gpknyvet s fingjuk sincs hogyan kell safe mdban elindtani a pst, mert akkor simn futtattak volna egy rebuilt databaset s sima liba adatveszts nlkl felll a rendszer az egsz nincs 2 perc, ehelyett bszen inkbb irogattk a hlyesgeiket netszerte. De legalbb pr rosszindulat szervizes biztos jl jrhatott, aki bagrt bevette a "brickelt" pseket, majd 2 perc kemny rfordtott munka utn tladott rajtuk kzel teljes ron
"Over here, we lost some of them. But over there, they lost all of us."
[41] oma
Nov 07., Thursday 14:59 #11
Vlasz theSickness (#4) zenetre
Szerintem zsenialis! Amugy erdekes, de ami neked nem tetszik, nalam attol tokeletes a jatek. kinek mi
[35] wodbear
Nov 07., Thursday 14:26 #10
Iszonyatosan jl optimalizlt, nincs egy ermvem de 4K ultra belltsok mellett is stabil volt vgig a 60 FPS. Grafika meg valami eszmletlen nhol mr tnyleg filmszer, fleg az jjellts rszek. lmny volt vgigjtszani. Nyomtam volna mg tovbb, mert azrt valljuk be, elg rvidre sikerlt
"Az interneten tallhat idzetekkel az a baj, hogy nem tudhatjuk kitl szrmaznak" - Jzsef Attila
moderator Ghz
Nov 07., Thursday 13:17 #9
Fantasztikus s nagyon tt lmny eddig. A kampny egszen brutlisan pazar, durvbbnl durvbb jelenetekkel. Jk a karakterek, elkpeszt a hangulat s nhny jelenetben az atmoszfra s mg durva jl is nz ki. Multi is nagyon ssze lett rakva, gunplay meg aztn plne csillagos 5s. Nagyon oda tettk magukat idn s ez ltszik is.
Xlive/psn: ghz365 http://twitter.com/Ghz365
Nov 07., Thursday 12:51 #8
Remek anyag lett, kszi sQr!
"This is our time to medicate..."
[46] multishoot
Nov 07., Thursday 12:43 #7
Az elejn egsz tetszett, de a clean house utni plyk annyira elvettk a kedvem, hogy a megjelens ta nem sikerlt befejeznem a kampnyt. A multi vegyes, a coop mdok BOR-ZAL-MA-SAK!!! A kompetitv nem rossz... deee nem lkte ki a R6 Siege-et nlam. A grafika viszont tnyleg pazar s a vides ki-be karaktervltsok is tetszenek. sszessgben mgsem az n jtkom.
Egyre jobban. [Rhiblokker user]
[13] Cash Bacsi
Nov 07., Thursday 12:35 #6
Vlasz zaz (#5) zenetre

The watching machine, who became a father | Brassballs Jr. | A Guardian of light
[73] zaz
Nov 07., Thursday 12:20 #5
Vlasz Cash Bacsi (#1) zenetre
Borderlands 3 is ezt csinlja,br ott azt hazudta a Gearbox,hogy nyugi! nem lesz semmi baj! Csak lelvm a boxot egy kicsit,de nyugi nem lesz baj!
Rhej.
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
Nov 07., Thursday 12:00 #4
A multit nem prbltam mg, de a kampny egszen pocsk. Pontosan az emltett, "jtkoss tett" jelenetek s a propagandban tocsog, gyetlenl s leginkbb alaptalanul morlis szrkeznnak lczott esemnyeket felvonultat trtnet miatt.

Ja meg a gameplay... nem tudom, nekem tovbbra sem fekszik ez a gagyi, primitv lvldzs, aminek a leginkbb az a lnyege, hogy pp j irnyba nzz. Fleg nehezebb fokozatokon adja az egsz gerinct az, hogy ha rossz irnyba fordulsz, akkor meghaltl, s checkpoint. Mint egy mobilos runner.
[11] tetyo
Nov 07., Thursday 11:59 #3
Nagyon j teszt, ksznjk!
PSN ID: Tetyo01
[30] Sakee
Nov 07., Thursday 11:57 #2
A multija qrvaj, adja nagyon, szerintem gyrtak pr COD-ot ssze, a fegyverrendszer is j ismt. Domination semmi baja, van minden mint a bcsban. Viszont optimalizci kne, ltszik a ps4 fejleszts elnyben, szakad nha az X, trik a kp. Viszont nlam mst nem csinl, nem dob ki,ilyesmi. Rg volt ilyen j COD szerintem.
SakeeHUN@XBLive,ProjeCt Scorpion ONE X, COD:MW2019, van Szamszung telephnom is meg Csomi is.
[13] Cash Bacsi
Nov 07., Thursday 11:48 #1
Sajnos az X1X sem elg neki, naponta minimum hromszor levg a jtk s rmhreket hallani arrl, hogy volt akinek ki is nyrta, pont mint annak idejn a PS4-et az Anthem. A jtk egybknt MESTERM, hat ve nem jtszottam mr ilyen jt CoD-al s ennyit sem ...
The watching machine, who became a father | Brassballs Jr. | A Guardian of light
Call of Duty: Modern Warfare adatlap
Mg nincs besorolva Mg nincs besorolva
Kiad: Activision
Fejleszt: Infinity Ward
Megjelens: 2019. Oct 25.
Kategria: Akci
Online jtkmd: Van

A szerkesztsg rtkelse:
8
Ami tetszett
- teljesen megjult grafikus motor, tovbb csiszolt hangrendszer;
- az egyik legjobb gunplay, tovbbfejlesztve;
- visszavettek a tempbl, maximumra tekertk a hangulatot;
- nhol csiszolatlan, formld, de szoksosan tartalmas;
- ami ingyen bvl tovbb, egyszerre minden platformon;
- crossplay;
Ami nem tetszett
- a rgi konzolokon nehezebben tartja a minsget;
- lthatan vissza fog tncolni a lassabb, taktikusabb stlustl;
- akcifilmeket eddig gyesen idzett meg, a komolyabb hbors krimi mfajt mg tanulnia kell;
- rengeteg jtkmd kztt egyelre felcsonkolt tartalom;
Olvasi rtkels: -1420.8 (7 szavazat)
Ez a jtk nem jelent meg msik platformon

48 | [Teszt] Call of Duty: Modern Warfare

Sokig vallattuk a tesztlaborban az idei Call of Duty felvonst. Elszr gy tnt, hogy minden rendben vele, de idvel felkhgte a legsttebb titkait. Robotmajom kmletlen, nzzk mit tudtunk meg a Modern Warfare lmnycsomagjrl!
Tovbb a jtk adatlapjra / frumba