[Teszt] Deliver Us The Moon
Eddig 7 hozzszls
siklara
2019. October 20.
Sunday 16:00
A nem tl tvoli posztapokaliptikus jvben magnyos asztronautaknt rkeznk a Holdra, hogy vgrehajtsunk egy kldetst, amellyel taln mg megmenthetjk a vgskig kimerlt Fldn ragadt emberisget a biztos kihalstl. Teszteltk a Deliver Us the Moont.



A 2059-ben jtszd s kszti ltal sci-fi thrillerknt definilt, valjban azonban inkbb immerszv kaland Deliver Us the Moon egy alig prrs magnyos utazs, amelynek legnagyobb rdeme, hogy atmoszfrjnak s elkpeszten ignyes megvalstsnak ksznheten a vele tlttt 3-5 rra teljesen beszippant. t vvel jrunk a vgzetes kataklizma utn, hogy a World Space Agency ltal kolonizlt Holdon fellltott bzis s a Fld kztt vgleg megszakadt a kapcsolat. Miutn a Fld termszetes nyersanyagai vgleg kimerltek, a WSA volt az emberisg utols remnye, az energiakrzis megoldsra fellltott gynksg ugyanis felfedezett a Holdon egy erforrst, valamint ptett egy fzis reaktort, amely az ellltott energit mikrohullmok tjn tsugrozta Fldre. A mi feladatunk helyrelltani a megszakadt kapcsolatot, illetve kiderteni, mi trtnt.

Jtkmenet tekintetben mindent bevetettek, hogy ne lehessen a Deliver Us the Moont lestaszimultorozni. A kls s bels nzetet vltogat kalandban zr gravitciban lebegnk, lzerrel vagdosunk, robotot irnytunk, holdterepjrt vezetnk, gyessgi s QTE rszeket lnk tl, s trgyakat hzunk-vonunk, a fejtrkrl s interaktv trgyakrl nem is beszlve. A Holdon a WSA elhagyatott llomsait monoraillel vgigltogatva robotunk t vvel korbbi felvteleit holografikus jelenetekben nzhetjk vissza azok helysznn, amelyekbl szp lassan sszellnak a mlt esemnyei is. A szemlyes trtnetek, egymsnak feszl egyni rdekek kontra emberisg rdekei mellett idvel azt is megtudjuk, hogy a fhst milyen szemlyes clok vezreltk a kockzatos kldets elvllalsra faja jvjnek megteremtsn tl.


A kzepes rtkelsek ne tvesszenek meg senkit, a cliffhangerrel vgzd Early Access verzinak szlnak, a vgleges trtnet azonban tisztessges lezrst kapott, mg ha a stblistig csak egy hosszabb sci-fi film jtkidejt is kapjuk. Egyszer tletre pl, m jl felptett trtnete, vltozatos jtkmenete, ignyes kivitelezse s magval ragad hangulata miatt btran ajnlom brkinek, aki szereti az adrenalinpumplst sem nlklz lassabb, elgondolkodtat jtkokat. A Deliver Us the Moon minden egyb rdeme mellett nyomaszt jvkpvel hatsos tanmese arrl, hogy mirt kellene komolyan vennnk a krnyezetvdelmet, s mell mg szrakoztat is..

8/10

Deliver Us the Moon | Platform: PC (Steam, GOG)
Kiad / Fejleszt: Wired Productions / KeokeN Interactive| Megjelens: 2019. oktber 10.

[30] Djuree
Oct 24., Thursday 15:12 #7
ez elg rdektelennek tnik most amikor sok j jtk jn, de ha valami horror krtse is lenne mris ms lenne.
I am Gabriel Angelos, Captain of the Blood Ravens. My chapter is in ruins, the sector is at war. Its worlds under siege. Chaos spreads, consumes us all. Here, we will make our final stand. Here, there will be... Retribution.
[2] FrY
Oct 22., Tuesday 12:24 #6
Remlem, hogy nem kell sokat vrni a konzolos portokra.
(a kpeket nzve s a tesztet olvasva egybl a Hold ugrott be Duncan-tl)
I'll SHOW yoU The TRUTH!
Oct 21., Monday 17:02 #5
Vlasz mcmacko (#4) zenetre
Bolondos Hold, hohoho~
"We chose to live the only life available to those who would truly be free. We are Thieves."
Oct 21., Monday 15:45 #4
Ugyanitt felkszl: Moons of Madness...
"This is our time to medicate..."
Oct 21., Monday 11:08 #3
Vlasz FooLman (#1) zenetre
Na az nekem valahogy teljesen kimaradt, pedig de marha jnak tnik! Fel is csaptam a wishlistre, kszi!
"We chose to live the only life available to those who would truly be free. We are Thieves."
[46] multishoot
Oct 21., Monday 9:36 #2
rlk, hogy jl sikerlt, amint jn konzolra, veszem!
Egyre jobban. [Rhiblokker user]
[11] FooLman
Oct 20., Sunday 18:31 #1
Ez jl hangzik! Az Observationt imdtam, ez is be fog jnni. Ha lesz konzolra...
...ami gma bugzik, az lma efix marad...