[Teszt] ReadySet Heroes
Eddig 1 hozzszls
mcmacko
2019. October 13.
Sunday 08:00


Az Orcs Must Die! kszti egy rdekes koncepcival rukkoltak el, amiben a dungeon-tr akci RPG stlust prbljk meg a partijtkok hangulatval sszemixelni. Lehet, hogy az innovci nem tr t a ReadySet Heroes kpeirl s elzetes animciibl, de a jtkkal nyomulva hamar megllapthatjuk, hogy azrt az egyszer Gauntlet alapokat okos finomsgokkal rzzk fel Robotk.Ehhez az kell, hogy a karakterek kedves-rajzfilmes kllemt, jl cssz, knnyed akcival, tbb ponton jutalmaz loot-rendszerrel, s kellen vltozatos plykkal dobjk fel. A plyk darlsa kzben egyedl, helyi osztott kpernyn, vagy akr PC-PS4 platformon tvel multiban szintrl-szintre haladunk. Az ellenfelekbl s tereptrgyakbl kittt sznes drgakvek vizulisan kdoljk a futam (azaz hsnk) fejlesztsi irnyt. Bizonyos szn kincsek a HP-t, msok a sebessgnket, stb. tudjk fejleszteni. Az alszintek vgn kincs ti a markunk, amivel levlthatjuk az adott fegyvernket-pnclunkat, olykor pedig bnusz-jelleg gyessgi, kincsgyjts plykat dob a gp.

A jtkmenetet klnbz mdostk szerint varilhatjuk, a tbbjtkos lehetsgeket partijtk-jelleg szablyok tarktjk, s vannak fnkk is (sajnos a sznvonaluk nem egyenletes). Az irnyts s az egsz dinamika egyfajta knnyedsget hordoz, de nha olyan rzsnk volt, mintha a karakternk csapsainak irnya s ellenfeleink hit-box doboza tlsgosan is szigoran lenne hangolva. A grafika is lehetne ersebb – prezentcis tekintetben a kedves figurkon fell a ReadySet Heroes elgg kzepes kpet mutat.Egyedl nem rdemes belevgni a jtkba, mert magunkban 1-2 ra utn kifullad a mka, s a lenti pontszmot is tlzsnak fogjuk rezni. A ReadySet Heroes fleg akkor fog igazn mkdni, ha tbben esnk neki, akr helyi, partijtk jelleggel is. Br nem lesz belle vekig velnk marad darab, tleteinek, vidm hangulatnak s a multiban rejl lehetsgeknek ksznheten alapveten pozitv csengst hagyott a flemben. A jtk egy szempontbl mindenkpp trtnelmi darab: az els Sony ltal publiklt cm, ami PlayStation-tl fggetlen platformon is megjelenik.

7/10

ReadySet Heroes | Platform: PS4 (tesztelt), PC (Epic Store)
Kiad / Fejleszt: SIEE / Robot Entertainment | Megjelens: 2019. oktber 01.

[22] Shifty Fox
Oct 13., Sunday 10:16 #1
De cuki! Imdom ezf a rajzstlust.
GT: Shifty Fox | PSN ID: Shifty_The_Fox | Switch friend code: SW-6856-1226-1116 "One sword keeps another in the sheath."