Fable 2 - teszt
Kapcsold jtk: Fable 2 (x360)
Eddig 136 hozzszls
liquid
2008. October 20.
Monday 19:27
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy Mese. Vagy Fable, ha mr az angol jtkcmrl akarjuk azonostani. A Fable hangulatos, a dnts szabadsgt hangslyoz jtkmenetre gyesen pt jtk volt, mgis kapott hideget s meleget. Azrt, mert nem volt kpes felnni a fejleszti gretek ltal tzelt elvrsokhoz. A kritikusok (kztk mi is) lvezettel kszrltk a nyelvket a korbbi kijelentseken, szvicceket faragtak a Fable mgtt ll Lionhead-fnk, Peter Molyneux nevbl, s egymsra, meg az olvaskra kacsingattak, fkrl lehull magvakat, s azokbl jra kinv fkat (az egyik nem teljeslt gretet a sok kzl) emlegetve. A csapat kiadott egy bvtett verzit (Lost Chapters), s nekillt a folytatsnak. A Fable 2 elkszlt, pr nap mlva a kznsg kezbe kerl. Magvakbl nem nnek benne fk - de most mr nem sajnljuk.


A Fable 2 gy kezddik, ahogy egy mesnek kezddnie kell. Kicsi vagy, szegny vagy, rva vagy, a nvreddel lsz Albion egyik nagyvrosban, Lugaskn. A nagybets Sors egy nap veszi a btorsgot arra, hogy ktszer is beleszljon az letedbe: az els utn szerencssnek rzed magad, a msodik pedig az egsz htralv letedet meghatrozza. Hs vagy, abbl a vrvonalbl szrmazol, amit sok szz ve mindenki kihaltnak hitt - lds s tok egyszerre. Kisgyermekbl fiatal felntt cseperedsz, felismered a kpessgeidet. A klnleges hatalomhoz pedig klnleges felelssg trsul, a sorsod meg van rva, be fogod teljesteni, a vgs cl adott, a hozz vezet kacskarings utat viszont a te dntseid fogjk kijellni.


A sztorit nem mesljk el, mert gonoszsg lenne. Mint minden mest, a Fable 2-t is illik szemlyesen tlni. s milyen mese ez! A Fable 2 Albionja az angolszsz / kelta mitolgik megelevenedett vilga, idilli falvakkal, komor sziklaszirtekkel, zsibong vrosokkal. Az erdket mgikus teremtmnyek lakjk, az vatlan gyerkcket gonosz mank csaljk stt barlangokba, a viharos hegytetn vrfarkasok lesnek a kvetkez ldozatukra. A jtkvilg nem sszefgg (jelenlegi genercis prhuzam: a Fable 2 nem Oblivion), felptsben nmileg az elzmnyre, sokkal inkbb pedig a Zelda jtkokra hasonlt. Albion tbb rgibl ll, a rgikon bell viszonylag nagy szabadsgot kapsz. Az els rsz abszolt lineris, szkre szabott tjai s svnyei nyomokban ugyan itt is felfedezhetk, de a terletek tbbsge szabadon bejrhat, letrhetsz az utakrl, bemehetsz az erdkbe, felfedezheted a vidket. Felfedeznival pedig lesz bven, Albion csupa meglepets, a korhadt fk mgtt kincses ldk lapulnak, a kies hegyi svnyrl elkalandozva stt barlang vrja, hogy feltrd a titkait. A kezdetben vidmnak tn vilg fokozatosan trul fel eltted, s a jtk feltl a stt oldalt is megmutatja - az ekkor megnyl Lidrclp egyszerre idzi gyermekkorunk nyugtalan lmait, s Tim Burton lmosvlgynek borongs univerzumt.


A Fable 2 a lehetsgek s a vlasztsok jtka, az els rsz morlis dntsei s “j legyek vagy rossz?” dilemmi bvtett, csiszoltabb formban trnek vissza. Az Albiont benpest karakterekkel (akad bellk bven) kifejezsek segtsgvel kommuniklhatsz. Kezdetben csak prat ismersz bellk, aztn szpen feltelik az eszkztr, tbb tucatnyi mdon tudathatod a vilggal az rzseidet. A kifejezseket radsul tbbflekpen hasznlhatod, a kitartsukkal (meghosszabbtsukkal) hatvnyozdik a hatsuk. A cselekedeteid is szmtanak persze, mivel ebben teljes szabadsgot kapsz. Lehetsz illedelmes, betarthatod a szablyokat, vagy lehetsz faragatlan gazfick, aki vsrls helyett lop, meggyzs helyett l, s tisztelet helyett flelmet kelt. A dntseid (most is) kihatnak a fizikai jellemzidre, a jfik szpen fognak megregedni, a rosszak pedig ocsmny teremtmnyekk vlnak. Nem csak a viselkedsed befolysolja a kinzetedet: ha az apad leterdet rendszeresen zsros telekkel tltd fel, meghzol, ha sokat hasznlod a mgikus kpessgeidet, kk varzs-erek jelennek meg a testeden. A szabadsg itt nem r vget, st, itt kezddik csak igazn. Meghzasodhatsz, lehetnek gyermekeid. Igny szerint lebonyolthatsz egyjszaks kalandokat (hasznlj vszert!), lehetnek azonos nem partnereid. A jtkban fellehet sszes (!) felfedezhet hzat / boltot / kastlyt / udvarhzat megvsrolhatod. A boltok ezutn neked termelnek hasznot, az ingatlanokat kiadhatod, vagy be is kltzhetsz. A lakhzadat jrabtorozhatod, a csinos laksnak rl az asszony, s ha bennk alszol, plusz kpessgeket, bnuszokat is kaphatsz.


A kpessgek amgy is rendkvl nagy szerepet kapnak a Fable 2-ben. Hagyomnyos szintlps nincs, a jtk abszolt skill-alap. Ngyfle tapasztalati pontot szvhatsz magadba (a sz legszorosabb rtelmben, a jobb ravasszal), ezekbl (er, gyessg, akarat, ltalnos) hromfle kpessg-gat fejleszthetsz. Az er a fizikai tulajdonsgaidra (leter, kzelharci sebzs, specilis tmadsok s vdekezsek) van kihatssal, az gyessg a gyorsasgodat s a pontossgodat nveli, az akarat pontokrt pedig tbb szinten fejleszthet varzslatokat vsrolhatsz. A Fable 2-ben nincs vdettsgi rtk, a pncl / ruhzat a megjelensedet (vonzer, agresszivits, elegancia...) befolysolja. A fegyver-vlasztk szles, az t minsgi osztly (a rozsdstl a mester-fokozatig) az alapsebzs nagysgt jelli, ezeken bell tbbfle szr-vg (kardok, fejszk, trk...) s lfegyver (pisztolyok, tbbfle puska...) kzl vlogathatsz.
>>

sszesen: 136 [1-50]
1 | 2 | 3
[20] kakasu
Feb 26., Friday 0:12 #136
ht azrt a Fable 1-be igaz hogy ujratermeldtek az ellenek de nem igazn okoztak gondot..szval ha annyira untad gond nlkl elfuthattl melettk
[2] Alpr
Jul 31., Friday 12:05 #135
meg van de nem szeretem
Sosem az szmit, hogy mit mrt teszel hanem az szmit, hogy amit teszel azrt tisztelyenek.
[14] muerte
May 08., Friday 20:35 #134
Tegnap megszereztem, eddig csak megnezni tudtam kb 1oraban, de levett a labamrol
Ami nem ol meg az erosit
[11] Soulootion
Jan 18., Sunday 17:43 #133
Vlasz Fido4life (#132) zenetre
Azta meg van, csak mg nem volt idm r, ppen Asgardot szabadtom fel vikingjeimmel.
Eslyt felttlenl adok a Fable 2-nek (is).
All those memories will be lost in time, like tears in the rain
[3] Fido4life
Jan 18., Sunday 16:47 #132
Vlasz Soulootion (#130) zenetre
ha az egy nem jtt be ez se fog jobban
[25] rob
Jan 02., Friday 7:36 #131
KIRLY jtk a FABLE II.
PS4 Pro / Nintendo Switch Lite
[11] Soulootion
Oct 28., Tuesday 10:12 #130
Ezt a jtkot 1000 %, hogy megveszem majd, de ezt tettem az els rszvel is, amit nagyon hamar vgigjtszottam, csalds volt, egy csben halad, szmomra debil karakterdesign-nolt (a fhs, meg a hmnem szereplk ltalban), rvid kis kaland volt
A krdsem az, hogy a 2. rszben nagyobb terlet/szabadsg van, illetve epikusabb trtnet??
A hm fhsk kzl megint pr nem tl szimpatikus, de ezen a GTA IV utn mr knnyebben tlendlk majd..
All those memories will be lost in time, like tears in the rain
[17] Tomtom
Oct 25., Saturday 22:00 #129
megjttem a BGS-rl, s mginkbb must have. Amit lttam, az egy ekpeszten hangulatos s gynyr sznvilggal megldott jtk. Harcra fel, a varzlat neve fanatizls
...attl, mert egy majom cilindert hz, mg majom marad, tlen mikor minden fehr, mindegy mi van a h alatt, a szemtdomb szemtdomb marad...
[17] Tomtom
Oct 25., Saturday 21:42 #128
Vlasz liquid (#126) zenetre

...attl, mert egy majom cilindert hz, mg majom marad, tlen mikor minden fehr, mindegy mi van a h alatt, a szemtdomb szemtdomb marad...
[22] rambustibi
Oct 23., Thursday 17:16 #127
j jtk ez!
"A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi."
Oct 23., Thursday 14:43 #126
Vlasz Shadow (#125) zenetre
Majd teszteljk azt is majd. A tesztpldnyunk jv ht elejn rkezik meg, ennek megfelelen lehet szmtani r.
And since you asked: no. It's massive.
[10] Shadow
Oct 23., Thursday 11:07 #125
Liquid majd a Spiderman Web of Shadowst is tesztelitek majd?
[73] zaz
Oct 23., Thursday 11:01 #124
ht ha nem vihetem t a sajt karakteremet akkor semmi rtelme a co op nak.
megltjuk
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
[59] Alwares
Oct 23., Thursday 9:26 #123
Vlasz liquid (#121) zenetre
hmm. Hiba jelentkeznk be a msik kontrolleren msik profillal amin van ments is a Fabe 2-bl, mikor lenyomjuk a start-ot csak ilyen random karakterek ajnl fel... nemtom mrt... Mg prblgatjuk majd.
.titanic {float: none;}
[21] Lonewolf
Oct 22., Wednesday 23:20 #122
Alig vrom hogy megrkezzen az elrendelsem. Nem volt rossz dnts.
PS ID : KernyaB
Oct 22., Wednesday 19:03 #121
Vlasz Alwares (#120) zenetre
Egy msik profilrl lehet msik karakter behozni.
And since you asked: no. It's massive.
[59] Alwares
Oct 22., Wednesday 18:56 #120
Vlasz zsozsa (#118) zenetre
Lehet mi vagyunk noobok de mi a sima osztott kpernys coopba sajt karaktert se tudtunk behozni...
.titanic {float: none;}
[27] Marcangol
Oct 22., Wednesday 11:47 #119
Vlasz zsozsa (#118) zenetre
Csak pran mert flrertelmeztk a fejlesztket. A problma gykere, hogy a men cuccaikat nem tudjk m utogatni.
"Is this real or is this just a ride?"
[48] zsozsa
Oct 22., Wednesday 9:34 #118
Panaszkodnak ersen a Coop patch-re. Nem tudod tvinni a sajt karaktered a msik jtkba, csak egy ottani NPC helybe rak be a gp. s nem tudsz visszavinni a sajt jtkodba sem mshol szerzett trgyakat, stb.-t.

KATT!
Dzszon Tetem a Transplanter
[19] Medw
Oct 22., Wednesday 1:50 #117
nos.... nem vagyok e stlus rajongja.... nagyon nem..... de egyre inkbb kezd a jtk megfogni
[PRH] http://forums.forzamotorsport.net/forums/thread/4925138.aspx
[26] RolEnD_
Oct 21., Tuesday 22:29 #116
Na, ma sikerlt kiprblnom a melhelyen, aranyos, szp s hangulatos. Br sszesen fl rt tudtam jtszani, kisebb megszaktsokkal, engem meggyztt. Grafikailag nem egy etalon, de bven elg. Szp s ignyesnek tnik. Gpet akartam venni rte, azt hiszem azrt ez elmarad.
[17] Tomtom
Oct 21., Tuesday 21:28 #115
Nagyon remlem, ha msrt nem, legalbb a magyartson dolgoz emberek miatt, ksznet kpp, minl tbben VESZIK MEG! ezt a ritkasgszmba men gyngyszemet.
...attl, mert egy majom cilindert hz, mg majom marad, tlen mikor minden fehr, mindegy mi van a h alatt, a szemtdomb szemtdomb marad...
[2] seven7h.
Oct 21., Tuesday 20:43 #114
Vlasz Marcangol (#111) zenetre
Azrt mshogy nz az ember egy jtkra amit slyos pnzekrt megvesz mint arra amit csak gy letlt. ( plne ha egy iszonyan vrt exclusivrl van sz )
Az nagyon finnys tudja tenni az embert ha szmolatlanul sorakoznak a jtkok a gpn zr pnzrt.
METLT BROD?!
Oct 21., Tuesday 19:44 #113
Az els sajnos kimaradt, de nincs isten hogy ez is kimaradjon ( az 1et is megveszem majd 2kt bven megr), de ez legksbb karcsonyig meg lesz. A cikk is j lerombolta a minimlis trelmem a jtk vrsban.
Ha brmi fontosabb, mint az n egm, akkor megyek, elkapom s lelvm!
[27] Marcangol
Oct 21., Tuesday 19:42 #112
Vlasz SunDragon (#110) zenetre
Ht kellenek ide a j tletek? Flsleges teljesen. Egy puska meg pr rohangsz ellenfl tbbm int elg.
"Is this real or is this just a ride?"
[27] Marcangol
Oct 21., Tuesday 19:41 #111
Vlasz seven7h. (#109) zenetre
Az nem jelent az gvilgon semmit. Mindig voltak hibs elemek a mtrixban.
"Is this real or is this just a ride?"
[7] SunDragon
Oct 21., Tuesday 19:32 #110
Vlasz shenmuedc (#67) zenetre
A kutyval nem kell foglalkoznod Legalbbis n magasrl tojtam r Bedobtam a lasztijt a tba j messzire s elrohantam XD Volt hogy beszorult egy hd al
Szerintem az a legnagyobb kirly, aki nmagn tud uralkodni!
[2] seven7h.
Oct 21., Tuesday 19:31 #109
Vlasz savoo (#93) zenetre
ha GreyFox is fikzza a jtkot...
Pedig ha valaki akkor egy igazi habz szj x-bot
METLT BROD?!
[64] DarkVenom
Oct 21., Tuesday 18:43 #108
Vlasz multishoot (#77) zenetre
Ami azta is rohadtul jn
Thrills, Chills, Kills!
Oct 21., Tuesday 18:32 #107
Nekem csak pozitv vlemnyem van rla.Jl jtszhat,szp,hangulatos,izgalmas.Mi kell ennl tbb??Igazi Jtk!!
[44] Szemy666
Oct 21., Tuesday 18:30 #106
Igen gy kell ezt csinlni, kivl jtkhoz kivl teszt jrl . s nem csak ti gondoljtok gy, hogy j lesz ez a jtk, mert az Eurogamer is 10/10-et adott r .
[34] Ray
Oct 21., Tuesday 18:04 #105
Vlasz Marcangol (#90) zenetre

Puffneki......
Neked,mint kvlllnak...mi a vlemnyed az intelligencirl?
[10] Shadow
Oct 21., Tuesday 18:02 #104
Vlasz axl (#98) zenetre
mondjuk igazad van ebbl a szempontbol mondjuk az arnnl rezgett a lc. de igazbol nlam ott ment el pr kldets h volt maikor a kereskedket ki keleltt szabaditnai a banditk kzl s valamelyik kereskedt megltk... mikor vittem ki ket.
[34] Ray
Oct 21., Tuesday 18:02 #103
Vlasz multishoot (#76) zenetre
Ez szmomra pozitvum!

szori Rolne!
Neked,mint kvlllnak...mi a vlemnyed az intelligencirl?
[24] maccc
Oct 21., Tuesday 17:45 #102
A game helyett inkbb a hsz-e volt primitv maradjunk ennyiben, De jl tudjuk milyen okokbl van tipikusan ezen a vlemnyen .
LiveID: svenike92 PSN ID: Svenike92
[30] Djuree
Oct 21., Tuesday 17:01 #101
"lehetnek azonos nem partnereid" na ez tetszeni fog pr embernek az biztos

ht ez nem az n jtkom a teszt szerint. rvid, knny, tl gyerekes olyan mint az eternal sonata. persze egy prbt meg fog rni, ha lesz dem ki fogom prszlni....
I am Gabriel Angelos, Captain of the Blood Ravens. My chapter is in ruins, the sector is at war. Its worlds under siege. Chaos spreads, consumes us all. Here, we will make our final stand. Here, there will be... Retribution.
moderator Ghz
Oct 21., Tuesday 16:56 #100
Ez minimum egy 100 pontos jtk
Xlive/psn: ghz365 http://twitter.com/Ghz365
[55] axl
Oct 21., Tuesday 16:47 #99
Vlasz predakon (#74) zenetre
Slow time benyom, vegigrohan (esetleg assassin rush-sal rasegit), vagy slow time + enflame + ij/multi arrow. Nem nehez kuldetes szerintem.
Minden jtk szerepjtk
[55] axl
Oct 21., Tuesday 16:46 #98
Vlasz Shadow (#73) zenetre
Nem az a celja, hogy a jatekost buntesse. En pont ezt szeretem benne: nem a skillekrol es reflexekrol szol, hanem a JATEKELMENYROL (Amugy oszinten: neked az 1-ben sikerult meghalnod? nekem osszesen 1x, mert elfelejtettem gyorsgombot nyomni, de aztan nyomtam egy resurrection phial-t, es kesz. Abbol meg vihettel 9-et magaddal, eletitalbol meg akarmennyit, tekintve, hogy vegtelen az inventory. Es nem volt az tul draga 3 kuldetes utan. Szoval igazabol abban sem lehetett meghalni... vegleg legalabbis tutira nem...)
Minden jtk szerepjtk
[55] axl
Oct 21., Tuesday 16:43 #97
Vlasz Rolne (#64) zenetre
Ahogy mondtak: mindeki egyfelet viselt. Mondjuk annyira nagy kulonbsegek nem voltak szerintem, egyik karakteremmel heccbol borpancelban nyomtam vegig... (De ha megis a vedettsegi erteket neztem, akkor Archon panceljanak a kozelebe nem er semmi mas, es meg gonosszal is ezt viseltem, hiaba csillog szep ezustosen )
Minden jtk szerepjtk
[55] axl
Oct 21., Tuesday 16:40 #96
Vlasz Stinger (#57) zenetre
jogos mondjuk en elobb jatszottam a Fable-lel, minthogy barmilyen Zelda-t lattam volna (mivel soha nem volt Nintendo konzolom... ), de mikor ocsem megvette a Wii-t, es meglattam a TP-t, egybol azt mondtam: ,,Nahat! Tiszta Fable!"
Minden jtk szerepjtk
[55] axl
Oct 21., Tuesday 16:39 #95
ha nem lenne mar X360-am, ezert most vennek egyet! az elso resz befejezese ota semmit nem vartam ennel jobban es tessek, mar csak parat kell aludni (mondjuk update elott nem veszem meg, mert telepitve szeretnem jatszani...)

es jo a teszt is, gratula
Minden jtk szerepjtk
[27] Marcangol
Oct 21., Tuesday 16:38 #94
Az regedsrl mondhatna valaki mr valamit..
"Is this real or is this just a ride?"
[35] savoo
Oct 21., Tuesday 16:36 #93
Vlasz BW (#92) zenetre
Valsznnek tartom, hogy azrt ez a fika, mert xboxos jtk..
"I have no memory. Every day is a new day because I don’t remember the day before. Every minute is like the first minute of my life."
[40] BW
Oct 21., Tuesday 16:23 #92
Vlasz Kalamoj (#85) zenetre
Azrt annyira sokat nem tlttt az PC-n.. nekem pldul t msodpercet.
And cousin... business is a-boomin'.
[27] Marcangol
Oct 21., Tuesday 16:19 #91
Vlasz multishoot (#76) zenetre
Ez hatalmas tlet s gratula rte. Valban ez volt az els rszben.
"Is this real or is this just a ride?"
[27] Marcangol
Oct 21., Tuesday 16:18 #90
Vlasz Kalamoj (#85) zenetre
200 forintot megr nemde?
"Is this real or is this just a ride?"
[11] Kalamoj
Oct 21., Tuesday 15:45 #89
Vlasz Oldern (#88) zenetre
Slt hal ???
Vegyl Gmbct! www.gomboc.eu PSN ID: Kalamoj
[56] Oldern
Oct 21., Tuesday 15:12 #88
Vlasz Kalamoj (#63) zenetre
Ha olyan mint az els...
Ha meg slt hal, akkor j lesz vacsorra is, nem?
This Cannot Continue
[40] BW
Oct 21., Tuesday 14:49 #87
Vlasz Stinger (#57) zenetre
Ott a pont.
And cousin... business is a-boomin'.
sszesen: 136 [1-50]
1 | 2 | 3
Fable 2 adatlap
Mg nincs besorolva Mg nincs besorolva
Kiad: Microsoft
Fejleszt: Lionhead Studios
Megjelens: 2008. Oct 24.
Kategria: Szerepjtk
Online jtkmd: Van

A szerkesztsg rtkelse:
9.5
Ami tetszett
Elkpeszten hangulatos, rengeteg vlasztsi lehetsget knl mese, mindenki szmra lvezhet formban.
Ami nem tetszett
Beragads bugok, tbbszr.
Olvasi rtkels: 13.4 (121 szavazat)
Ez a jtk nem jelent meg msik platformon

136 | Fable 2 - teszt

A Fable els rsze a meg nem valsult gretek jtka volt, mg akkor is, ha a Lionhead vgl kifejezetten lvezhet vgeredmnnyel llt el. A msodik rsszel vatosabban bntak a fik, de vajon sikerlt-e maradandt, kiemelkedt alkotniuk? Fable 2 teszt, spoilerek nlkl.

31 | [GSC] Fable II - epizdikus formban is

A Microsoft Gamescom konferencijnak kezdetn Peter Molyneux mintegy mellkes megjegyzsknt jelentette be, hogy a Fable II fut mg egy krt 360-on, ezttal epizdikus formtummal.

12 | Mjusban jn a msodik Fable 2 DLC

Hamarosan rkezik a kettes szm Fable 2 DLC: a See the Future cmen fut kiegszt segtsgvel Albion jvjbe pillanthatnak a vllalkoz kedv kalandorok.

31 | Fable II - jn a letlthet vltozat?

Mr ebben a konzolgenerciban sem plda nlkli az, hogy egy teljes, lemezes formban is kaphat jtkot a digitlis disztribci keretein bell vsrolhatunk meg - most a Fable II kvetkezik?

17 | Fable 2: msfl milli

Pontos szmadataink ezidig csak az amerikai piacra vonatkozan voltak a Fable 2-rl, de mr az alapjn is btran kijelenthet volt, hogy a jtk bizony nagy siker lett - mint kiderlt, ez gy is van.

18 | Fable 2 DLC decemberben

A Lionhead Fable 2-vel kapcsolatos bejelentst grt mra, s tartottk a szavukat: a kettes szm Fable els letlthet bvtmnyrl van sz, mely egy j szigetet pakol a jtkba.

52 | Fable 2 magyarul

A magyar nyelven kommunikl jtkok rvendetesen bvl tbort gazdagtja az oktber vgn megjelen Fable 2 is. Rszletes infk a magyar kiadsrl s a gyjti vltozatrl.

36 | Fable 2, tszr

Mr nem is kell olyan sokat aludni a Fable 2 megjelensig, a premier kzeledtt a screenshotok szaporod szma is jelezi. Most t jtt, szrnyesek s nemszrnyesek vegyesen.

73 | Fable 2: sok-sok friss kp

Letagloz mennyisg friss screenshot rkezett a Fable 2-bl, rajtuk: hsnk egyedl, hsnk prban, unatkoz falusiak, izgatott vrfarkasok, s nagyon veszlyesen kinz Nagy Faszrny...

15 | Fable 2 megjelensi dtum

Peter Molyneux mr az E3-on is meggrte, hogy kvetkez jtka, a Fable II minden krlmnyek kztt meg fog jelenni az sz folyamn - gy tnik valban igazat beszlt.

41 | Fable 2: a gyjti kiads

Sokan rajonganak a jl sikerlt gyjti kiadsokrt, nem vletelenl, ezek a csomagok gyakran kimagasl eszttikai rtkkel brnak. A Fable 2 is megkapja a maga CE-jt - tartalom s kp kvetkezik.

26 | Fable 2 - mocsri trollvadszat

Friss kpek kopogtattak az v vgi Xbox 360 exkluzv knlat sokak ltal leginkbb vrt jtkrl, a Fable 2-rl - rajtuk nhny egszen bizarr teremtmnnyel.

11 | [E3] Fable 2 gameplay

Vge a Microsoft konferencinak, jjjenek a videk: elsknt taln az sszerffens kzepe tjn mutogatott Fable 2, Molyneux ap prezentl egy alaposat.

30 | Fable 2: Rettenetes Faszrny

szzel rkezik a Fable 2, s jnnek vele a messen nagy szrnyek is. A frissen kiadott kpeken tbbek kztt egy mretes pldny vizsglhat be, akci kzben.

43 | Fable 2 kstol

Nem csak kpek, hanem egy darab rva mozgkp is szletett a Fable 2-bl a tegnapi X360 Spring Showcase-en. A jtk szp, s mg idn a polcokra kerl.

32 | [GDC] Fable 2 jdonsgok s videk

A most zrult GDC-s Microsoft konferencia nagy jdonsg a Gears of War 2 bejelentse volt, de az idn megjelen Fable 2 sem maradt ki a szrsbl. j infk, s videzn kvetkezik

37 | 2008 vgn jn a Fable 2

A Eurogamer csapata a mai napon az olvask ltal is kvethet, l szveges interjt ksztett Peter Molyneux-val, aki tbbek kztt beszlt a Fable 2 megjelensrl is.

26 | Molyneux az RPG-krl

A jelenleg a Fable 2-n dolgoz Peter Molyneux a napokban igencsak szkimond stlusban nyilatkozott kszl jtkval, s napjaink knlatval kapcsolatban a Kikizo-nak.

17 | [E3] Fable 2 kpek

Megrkeztek az els, tnylegesen a jtkot bemutat kpek Peter Molyneux jelenlegi Xbox 360-as project-jrl, a valamikor 2008 folyamn megjelen Fable 2-rl.

24 | Molyneux a Fable 2-rl

Molyneux mester a Fable 2-rl meslt az X06-on. A jtkot csak koncepcitervek kpviselik a barcelonai MS sszerffensen jtszhat verzit nem mutogatnak belle. Molyneux viszont szvesen meslt a terveikrl - ezekbl ragadtunk ki nhny rdekesebb momentumot.
Tovbb a jtk adatlapjra / frumba