H-Hour: SOCOM után háború
Eddig 2 hozzászólás
drag
2013. december 06.
péntek 19:55


Érdekesség: odafent a Special Operations Forces Studios első játékáról közzétett első képet láthatjátok, mely az H-Hour: World's Elite névre hallgat, és a "Kickstarter legtöbb támogatást gyűjtő háborús lövöldéje" címmel büszkélkedhet. Ahogyan az a kép alapján is kitalálható: egy taktikai shooterről van szó.

Ami egy fokkal érdekesebbé teszi a PC és PS4 platformokat becélzó projektet, az az, hogy a SOCOM franchise kreatív direktora, David Sears vezényli a játék fejlesztését - kíváncsian várjuk, mi sül ki belőle.

[33] Crockett
dec 07., szombat 11:21 #2
Ghost Recon feelingem van a kép alapján.Kár,hogy One-ra nem jön.
"A második az első vesztes"
[35] he7edik.
dec 07., szombat 10:22 #1
Figyelemmel fogom kísérni a játékot.
Friss hírek

1103 | [Nyerd meg!] Játékeső - Darksiders III (XO)

Karácsony elmúlt, mi pedig masszív játékesővel izzítjuk be az újévet. A mostani nyereményjátékunkat is a szokásos módon fogjuk levezényelni, és most is teljes verziós játékokat fogunk nektek kisorsolni. Az MX szörnyeket kisorsoltuk, most egy lovasért folyik a küzdelem.

236 | [Szavazz és nyerj] 2018 legjobb játékai

Szép lassan lezárjuk a 2018-as esztendőt, december második fele pedig évek óta ugyanazt jelenti itt a Gamer365-ön: ideje sort keríteni A Nagy Év Végi Olvasói Szavazásra! A 2018 legjobb játékait tartalmazó ötvenes toplistánkat most is a ti voksaitok alapján fogjuk összeállítani - mutatjuk, hogy szavazhattok!

22 | Gamer365 Podcast 2018 november

Itt van az ősz, itt van újra a maga kismillió videojátékos megjelenésével, napsütésbe csavart időjárásával, és a következő Gamer365 Podcasttel, amelyben kivesézzük a Blizzcon legizgalmasabb pillanatát, regélünk Ian Livingstone-ról és a Playstation Classicról.

12 | Reggie nyugdíjba vonul

Véget ér a Nintendo of America elnökének 15 éves története

4 | Division 2: élőszereplős videón

Új trailer érkezett az Ubi márciusi nagyágyújához.

0 | Frissült a Jump Force

Köszönhetően a nem túl fényes fogadtatásnak.

0 | Tartalmi frissítések a Red Dead Online-ban

Mindenféle újdonság érkezik a multihoz.

0 | Operencia: befutott a második fejlesztői videó

Benne a puzzle és harci elemek kifejtésével.