[Teszt] Valentino Rossi: The Game
Kapcsold jtk: Valentino Rossi: The Game (ps4)
Eddig 14 hozzszls
drag
2016. jnius 28.
kedd 16:00
Ha valaki a jl megszokott MotoGP-adagjt keresn az idei videojtk-felhozatalban, csaldnia kellene, hiba kutatna ugyanis a gyorsasgimotoros-vilgbajnoksg hivatalos jtka utn, nem talln. Pedig ott van az, csak gyesen el lett rejtve: Valentino Rossi: The Game nvre hallgat, s valjban ott van benne a komplett idei MotoGP-szezon. Mg ha ez a cmbl nem is felttlenl derl ki.A Milestone csapata Sbastien Loeb utn jabb kilencszeres vilgbajnokkal dolgozhatott egytt Valentino Rossi szemlyben, az aktulis tesztalany klnlegessge pedig az, hogy nem ragad le a motorozsnl: teret ad A Doktor egyb hbortjainak is. Igazi klnlegessgekrl van sz, melyekkel ritkn tallkozni videojtkban: ilyenek a salakmotorozs, a driftels vagy ppen a monzai s a misani plyn rendezett ralifesztivlok. Nem beszlhetnk igazn komoly tartalmakrl, hiszen a lehetsgek igencsak szksek (jrmbl is egy van csupn mindenhol), mr-mr dem-jellegek. Ettl fggetlenl mindenkppen jpofa rdekessgek - a rgi Parabolicban szguldani pldul mg gy is kellemes rzs, ha maga a vezetsi lmny roppant md felejthet.Ez utbbi sajnos igaz a jtk egszre. Hiba gyrtja immron hossz vek ta a motoros cmeket a Milestone, maga a jtklmny most is jcskn hagy kvnnivalt maga utn. A motorok viselkedse s a szimulci jellege szoks szerint llthat, illeszkedve a klnbz tudsszintekhez, igazn lvezetes versenyeket azonban nem tartogat a jtk, ami nagyban ksznhet a botrnyosan csknys ellenfeleknek. Funkcionlisan minden megvan a VR: The Game-ben, amit egy motoros jtktl elvrunk, az egyes rszletekbl azonban igen nehezen jn ssze egy valban lvezetes verseny. Mrpedig egy versenyjtknak ugyebr ppen ez lenne a lnyege - vagy a vezetsi lmnyen, vagy az izgalmakat tartogat futamokon keresztl. A VR: The Game egyikben sem kpes tlag felettit nyjtani.Ami miatt dicsrhet a jtk, az a tartalom, mely a fent mr emltett klnlegessgeken tl is tartogat kellemes meglepetseket. A vilgbajnoksg hrom jl ismert gposztlya mellett ugyanis szmos klasszikus versenygpet is tallunk a felhozatalban a 90-es vek vgtl napjainkig, gy olyan motoros legendk ikonikus ktkerekire pattanhatunk fel, mint Max Biaggi, Loris Capirossi, Casey Stoner vagy Nicky Hayden. Rossi korbbi motorjaihoz egybknt egy kln jtkmd is kapcsoldik, ahol elre meghatrozott krrekordokat kell megdntennk a kijellt plykon. Aprsgok csupn ezek, mgis rmteli, hogy a jellemzen sablonokban gondolkod Milestone ezttal mert egy picivel tbbet tenni a tnyrra.A Valentino Rossi: The Game ettl fggetlenl nem lesz kiemelked jtk. St: ha 2001-ben elm teszik ezt, mondvn ilyen lesz egy motoros jtk 15 v mlva, rendkvl csaldott lennk, hiszen azt tapasztalnm, hogy a vezetsi lmny s a tartalom tekintetben alig trtnt elrelps msfl vtized alatt. A ltvny tetszene - de csak azrt, mert nem tudnm, hogy 2016-ban ez a grafikai sznvonal mr bven idejtmltnak szmtana, klns tekintettel a puritn krnyezetre.

Klns formban kaptuk meg teht az idei MotoGP jtkot. Olyan szempontbl azonban mindenkppen megrte a tematikus tlals, hogy emiatt legalbb egy picivel tbb llek s rdekessg szorult a Milestone legjabb motoros alkotsba. Nagy kr, hogy kzepesnl komolyabb sznvonalat tovbbra sem kpvisel egyetlen jtkelem sem, gy ha valaki emlkezetes jtklmnyt keres ebben a mfajban, annak sajnos tovbb kell vrakoznia.

Valentino Rossi: The Game | PS4 (tesztelt), PS3, One, 360, PC
Fejleszt: Milestone | Kiad: Milestone[14] petibon
jl 01., pntek 16:27 #14
MotoGP ami utoljra tetszett s sokat jtszottam vele, az az els 360-ra megjelen cm volt. Taln a 06-os. Na az nagyon ott Hivatalos versenyeket kvl tbb vrosi s egyb plya is volt benne.
jl 01., pntek 11:08 #13
Nem is tudom mikor jtszottam utoljra j motoros jtkkal, mert az elmlt kzel 10 vben csupn lvezhetetlen jtkokkal tallkoztam. Komolyan nem rtem, hogy a MOTOGP license mirt nem valamelyik nagy kiadnl van, akiknl lenne pnzt s lehetsg, hogy komoly jtk szlessen.
Daytona USA ARCADE: Advance Course 3:00:87 Arcade Game's Forever
[38] Fieldtom
jn 29., szerda 14:13 #12
Vlasz backstab (#4) zenetre
Az ok, de, ha a sznvonal emelkedne, elmehetne belle tbb is.
Vagy nem.
s akkor reznk a jtkosok is, hogy eddig csak a pnzt gomboltk le rluk.
Vagy nem.
Tegnap is ma fekdtem le, ma is holnap fogok. Nintendo switch friend code: SW-3226-4561-1915, PSN: Fieldtom
[30] Djuree
jn 29., szerda 10:44 #11
mirt nem tudnak mr egy tetves moto gp jtkot kiadni magukbl ami esetleg hasznlhat is?! melyik volt az utols j rsz? a 2005-s taln? vagy mg rgebbi?
I am Gabriel Angelos, Captain of the Blood Ravens. My chapter is in ruins, the sector is at war. Its worlds under siege. Chaos spreads, consumes us all. Here, we will make our final stand. Here, there will be... Retribution.
jn 29., szerda 10:38 #10
Vlasz Morzsi (#9) zenetre
a baj az amit lentebb emltenek, hogy nagyon j licenceket kapnak, s semmi maradandt nem tudnak alkotni
[1] Morzsi
jn 29., szerda 10:32 #9
Ht igen, a Milestone. Szkeptikus voltam a jtkkal, de szerencsre pozitvan csaldtam, nekem tetszik. A MotoGP simn j, a flat track is j, az auts rszek azok meg tltelknek elmennek. Akinek meg nem tetszik, nem jtszik vele.
[7] WiZZaRD
jn 29., szerda 8:48 #8
Vlasz lengyeljani (#6) zenetre
Pont ugyangy
jn 29., szerda 8:00 #7
Vlasz lengyeljani (#6) zenetre
Dett.
let the sun never blind your eyes
jn 29., szerda 6:49 #6
foldalon tippeltem, hogy 5 pont lesz
[15] skiz0
jn 29., szerda 0:21 #5
Ok, n eddig azt hittem, hogy ez valami brings jtk
PSN: mucsacso
[32] backstab
jn 28., kedd 20:45 #4
Vlasz Fieldtom (#3) zenetre
Mert mindegyikbl eladnak annyit, hogy megrje minden vben kiadni. A laikusok nem is rzik, ezek mennyire gyenge jtkok. Van egy risi rally fanatikus bartom, az sszes hazai s j nhny klfldi futamon is kint szokott lenni. Mltkor ltom, hogy a WRC 5-el jtszik, mondom: ezt nem hagyhatom annyiban. Kiprbltattam vele a DIRT Rally-t, erre azt mondja, szerinte a WRC sokkal jobb, lethbb. No kommn.
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
[38] Fieldtom
jn 28., kedd 19:14 #3
Valaki mondja mr meg nekem, hogy mirt ez a csapat kapja a legtsebb motorsport licenceket, amikor lthatan egyikkel sem tudnak mit kezdeni?
Tegnap is ma fekdtem le, ma is holnap fogok. Nintendo switch friend code: SW-3226-4561-1915, PSN: Fieldtom
jn 28., kedd 19:02 #2
Vonuljanak mr vissza krem szpen.
M52TUB28
[42] Totti5
jn 28., kedd 18:55 #1
Szoksos Milestone minsg. Megjelent valami Ducati letmvet tlel jtkuk is... sajnos ez csapat sok j tmhoz jut, de jtkksztshez nem rtenek, nem is akarnak s nem is fognak ezt mr 10 ve bizonyjk. Rmesen elpocskolt id mind.
"Jl nz ki, rdekes, de ha nem ez lenne a cme, akkor jobb jtk lenne..." Xbox ONE - WiiU - WIN10
Valentino Rossi: The Game adatlap
Mg nincs besorolva Mg nincs besorolva
Kiad: N/A
Fejleszt: Milestone
Megjelens: 2016. jn 16.
Kategria: Verseny
Online jtkmd: Van

A szerkesztsg rtkelse:
5
Ami tetszett
+ Tartalmilag az elmlt vek legjobb MotoGP jtka
+ Klnleges j versenyzsi lehetsgek
Ami nem tetszett
- Rendkvl idejtmlt ltvny
- Felejthet jtklmny
Olvasi rtkels: 6 (1 szavazat)
Ez a jtk nem jelent meg msik platformon

14 | [Teszt] Valentino Rossi: The Game

Idn nem kaptunk hivatalos MotoGP jtkot. Vagy mgis? Kaptunk bizony, csak a Milestone gyesen elrejtette azt: a Valentino Rossi: The Game volna az, s a gyorsasgimotoros-vilgbajnoksg mellett egyb rdekessgeket is tartogat szmunkra. Lssuk, mik is ezek!
Tovbb a jtk adatlapjra / frumba