Gamer365 podcast 2012 március
Eddig 102 hozzászólás
liquid
2012. March 31.
Saturday 19:25


Jéé, csak nem a hónap legutolsó napja van? Határozottan az van, ilyenkor szoktuk kitenni a Gamer365 podcast soros epizódját - ami márciusban sem marad el. Témák: Sine Mora, Mass Effect 3 lezárás, Assassin's Creed 3, némi nextgen, és Kara techdemó.

A márciusi kiadásunk ötvenhét perces, helyenként csúnyabeszédet tartalmaz (az ilyesmire érzékenyek óvatosan közelítsenek felé, mert nem szoktunk sípolni), és azonnal hallgatható (lejátszó) valamint letölthető (link odalent) formában is fogyasztható.

 LETÖLTÉS: GAMER365 PODCAST 2012 MÁRCIUS


Összesen: 102 [1-50]
1 | 2 | 3
[3] IdnaMark
Jan 20., Sunday 6:12 #102

Gamertag: IdnaMark | Steam: mastermarkhun
[11] roticselli
Apr 05., Thursday 11:38 #101
Válasz backstab (#99) üzenetére
Nagyon szépen köszönöm , de miért nem veszi le élőben is azt a rohadt maszkot ?
" Az ember képes a magányt megszokni, de ha a magánya csak egyetlen napra is megszűnik, utána kezdheti a megszokást elölről."
Apr 05., Thursday 11:29 #100
Válasz backstab (#99) üzenetére
Ja, felháborodás is volt, hogy ez valami stock-fotó.
"This is our time to medicate..."
[33] backstab
Apr 05., Thursday 0:34 #99
Válasz roticselli (#96) üzenetére
SPOILER!
Csak egy képen, amit akkor hagy Tali az éjjeliszekrényeden, ha szerelmesek vagytok egymásba (értelemszerűen csak férfi Shepard esetében).
ATOM-SPOILER!:
KATT!
Feltétlenül igyekezz meghódítani, különben Garrus lenyúlja előled! A Normandy-n tombol a fajok közötti erotika...
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
[39] getro2
Apr 04., Wednesday 23:48 #98
Válasz rehynn4 (#97) üzenetére
Uhh... Ez kellett most estére.
[54] rehynn4
Apr 04., Wednesday 23:16 #97
Az ACIII - Amerika témához: KATT!
"az érzelmi viharokba kavaró románc opciók eddig félrekacsintó kamerapozíciói" -Walther von der Vogelweide
[11] roticselli
Apr 04., Wednesday 18:53 #96
Kicsit fura kérdés lesz, de már nagyon régóta tudni szeretném ! Valaki meg tudná mondani, hogy mutatják-e Tali arcát a játékban ? Csak annyit szeretnék megtudni, hogy igen, vagy sem... kicsit csalódott leszek, ha nem , de nagyon szeretném megtudni ! Ő a kedvenc karakterem !
" Az ember képes a magányt megszokni, de ha a magánya csak egyetlen napra is megszűnik, utána kezdheti a megszokást elölről."
[40] Rewmac
Apr 04., Wednesday 12:04 #95
Válasz Totti5 (#87) üzenetére
Aztán meg a lesz a bajod, hogy fizetős a dlc és drága.
Youtube: TheIconizer Twitter: @RewmacIcon
[23] deku82
Apr 04., Wednesday 9:42 #94
A ME széria komoly érzelmeket vált ki a játékosból, sikerének éppen ez az egyik titka. Talán ezért is kavart ekkora port.
Én is csak egy kerek lezárásra számítottam, mikor előrendeltem a játékot, és premier előtt 2 nappal megvettem. Ilyen botrányról nem is álmodtam volna.
Nomen est omen.
[23] deku82
Apr 04., Wednesday 9:33 #93
Válasz drag (#92) üzenetére
Stingerrel beszéltünk erről multi közben.
Különböző játékosoknak, különböző okokból nem tetszik a játék vége, mert az nem egyetlen kompakt dolog. A játék végén (ending) sok-sok esemény láncolatát értem, ami abban a 15 percben történik.
Valakinek ez, valakinek az, másnak meg semmi sem tetszik belőle.
Nekem sem a JÁTÉK, hanem a SZTORI minőségével van bajom, ami egy űroperáéból drasztikusan zuhan le egy brazi szappanopera szintjére.
Ennek az oka lehetett időhiány / íróváltás / kiadói ráhatás...?
Nomen est omen.
Apr 04., Wednesday 8:49 #92
Válasz deku82 (#90) üzenetére
Akkor nem értettél.

Van, hogy egy trilógia harmadik része nem olyan jó, mint az előző kettő, jó néhány példa volt már erre. De mégis hányszor hallottál olyan botrányról, mint most a ME3 esetében? (ahol ráadásul nem is a játék minőségét kifogásolják az emberek, hanem az endinget!)
Arra utaltam, hogy el nem tudtam volna képzelni, hogy ha valahol, akkor pont a Mass Effect esetében lesz egy ilyen szitu.
Found.
[23] deku82
Apr 04., Wednesday 1:43 #91
Képzelj el egy 3 gombócos fagyit tölcsérben.
Nekilátsz, ízlik a felső gombóc. A második gombóc már más ízű, de az is finom. A 3. megint más mint a felső 2, de ez ízlik a legjobban!
És akkor a tölcsér aljára érve elfintorodsz, furcsa ízt érzel a szádban.
Nem akarod tudomásul venni, de végül rádöbbensz, hogy ez bizony...
Nomen est omen.
[23] deku82
Apr 04., Wednesday 1:21 #90
"Az eddigi részekről csak pozitív hangok voltak, nem is értem miért ez a negatív botrány?" Pedig a válasz egyszerű: rossz (értsd: logikátlan) lett a játék vége.
KATT! - ebben az első 3 mindenképpen.
mai pl: NG1 szupi NG2 szupi NG3 szar
Ezek szerint az NG3-ra sem lehet megmondani, hogy szar, mert az 1-2re csak pozitív vélemények voltak?
Hogy olyan is értse, aki nem játszott a sorozattal:
Szerintem a trilógiát zsenik írták, de a végjáték 15 percére átadták a tollat vmi óvodásnak.
drag érvelése pedig, hogy nem lehet 4 különböző kidolgozott véget készíteni egy játéknak, hát nagyon fals. Nekem bejött a ME3 multija, 2 karim is kimaxoltam 6 nap alatt. De inkább csinálták volna meg azt a 4 KÜLÖNBÖZŐ véget...
Az írói szabadságra lehet hivatkozni, a probléma, hogy TÖBB író kezén is átment a sztori. Sajnos pont egyikük az, aki nagy ívben tett a kollégák által megteremtett univerzumra, a kiadó meg lenyelte és kiadta így.
Nomen est omen.
[67] Lavitz
Apr 03., Tuesday 12:15 #89
Válasz backstab (#86) üzenetére
liquidnek volt igaza pezsgőt bontottak EA-nél oké akkor minden hónapban jön egy befejezés dlc, csak hogy ne maradjon elvarratlan szál. Ami lesz kb 1200msp alaphangon és a játék utolsó pár-perces átvezetője lesz más. Még dolgozni se kell csak lerenderelni vmit.
Lav itz in the air ==> https://twitch.tv/lavitzintheair | Élő játék streamek!
[33] backstab
Apr 03., Tuesday 0:40 #88
Válasz Totti5 (#87) üzenetére
Pontosan úgy van, ahogy mondod. A végjátékig 10 pontos játék volt a számomra.
Ha a Bioware saját fórumán ismerik be a készítők, hogy nem ilyenre tervezték a befejezést, ott nem a rinyálókkal van a baj. Én igenis szerettem volna látni AZT a befejezést. Akkor is, ha abban mindenki meghal, és a Reaperek győznek.
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
[42] Totti5
Apr 02., Monday 23:58 #87
Válasz backstab (#86) üzenetére
Ki vette el a kedved? nehogy azt mond már hogy egy 40 órás játék 39ó45percében élvezed aztán nem. DLC pedig legyen fizetős és jó drága, ha már annyira ment a rinya. Még hogy ingyenes... a Bio tesz nektek ezzel szivességet... én a helyükben jól túláraznám minimum, aztán aki nagyon odavan az vegye és örüljön neki, bár nyilván az sem fog nekik tetszeni ebben biztos vagyok... mert ha elindul egy rinya és bármit lehet, akkor onnantól kezdve nincs megállás.
"Jól néz ki, érdekes, de ha nem ez lenne a címe, akkor jobb játék lenne..." Xbox ONE - WiiU - WIN10
[33] backstab
Apr 02., Monday 23:07 #86
Egy módon lehetne tisztességesen letudni a Mass Effect 3 endingjét. Jön egy ingyenes DLC a módosított befejezéssel, a játékos pedig választhat, hogy azt választja, vagy az eredetit. Nekem amúgy mindegy, már elvették a kedvem az újrajátszástól...
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
[59] Alwares
Apr 02., Monday 20:43 #85
Jajj az a Kara demo! Iszonyatosan bejött, szeretem az ilyen komolyabb témájú játékokat, bár még nem tudni mi lesz belőle. Az Asimovos-vonal nekem is megfordult a fejembe, én is nagyon szeretem, de legtöbbször a robotok inkább csak lövöldöznek és ölnek - azt se jól. Pedig a téma rengeteg érdekes kérdést vet fel, azt hogy rosszul használják már megszokhattuk. Történet mesélés szempontjából igaz sokat fejlődött az ipar az utóbbi években, de még mindig hagy kivánni valót maga után. Azért jellemző itt is, hogy az egyszerűbb-könyebben emészthető játékok (történet szempontjából is), mennek inkább mint a komolyabb-megterhelő alkotások (ahogy a mozikban is nem egy Aronofsky film tarol, hanem az ilyen Michael Bay-féle komédiák).

A Mass Effect 3-at már nagyon várom (hogy sorra kerüljön nálam), ezzel a történet utólagos módosítással a lehető legrosszabbat választotta a cég. Ezzel nem csak a játékot és az univerzumát tették hiteltelenné, hanem önmagukat (kiadót, fejlesztőt egyaránt) is.

A következő-generációtól eléggé félek. Ha bejön a PC-én már dívó kódos-eladhatatlan játékos piac, akkor én meggondolom, hogy vegyek-e konzolt. Most jelenleg pár hónappal megjelenések után már eléggé alacsony áron tudok hozzájutni a játékokhoz, ha nem nagyon lennének leárazások alig játszanék. Még ha van is rá pénzem akkor is 5-ször is meggondolom, hogy megvegyek-e valamit. A végén még visszamennék PC-re az olcsóbb játékok-steam akciók és a warez világába. Remélem nem így lesz, de a DLC-ék és a mostani horrorisztikus GOD-árak után eléggé valószínűnek tartom...
.titanic {float: none;}
Apr 02., Monday 19:22 #84
Válasz Karez (#82) üzenetére
Nekem is a kedvencem, herp derp we lesbian now.

(a legjobb az egészben, hogy véletlenül jött össze a dolog, mert csak ész nélkül nyomkodtam a paragon válaszokat, aztán ez lett a vége...)
"We chose to live the only life available to those who would truly be free. We are Thieves."
[16] seci92
Apr 02., Monday 18:51 #83
Elég halk. Ezen tudnátok majd későbbiekben segíteni?
[25] Karez
Apr 02., Monday 17:33 #82
Ezen a képen betojtam a röhögéstől:
KATT!
DERP Shepard
The bird hermes is my name, eating my wings to make me tame.
Apr 02., Monday 16:01 #81
Válasz Astro Mike (#80) üzenetére
Nincs rá szükség, a fenti verzióban nem hallatszik, ahogy a kiejtésen rugózunk, csak az általad is (jogosan) kifogásolt forma.
And since you asked: no. It's massive.
Apr 02., Monday 14:47 #80
Válasz liquid (#78) üzenetére
Nem vettem a lapot, ezesetben duplán elnézést kérek!
[67] Lavitz
Apr 02., Monday 14:46 #79
Válasz Astro Mike (#75) üzenetére
majd megszokod, látom nem régóta vagy az oldalon és nem érted a poénokat.
Lav itz in the air ==> https://twitch.tv/lavitzintheair | Élő játék streamek!
Apr 02., Monday 14:40 #78
Válasz Astro Mike (#75) üzenetére
Mondjuk rikáning pont poén volt (nem hallottad az előtte lévő még durvább verziókat, mert egymás szavába vágtunk, és vágóasztalon maradt), de tényszerűen előfordul ilyesmi, próbáljuk minimalizálni. (És nem vettük bunkóságnak, természetesen)
And since you asked: no. It's massive.
[54] rehynn4
Apr 02., Monday 14:32 #77
Válasz Astro Mike (#75) üzenetére
Hogy egy klasszikust idézzek: "Szard má' le."
"az érzelmi viharokba kavaró románc opciók eddig félrekacsintó kamerapozíciói" -Walther von der Vogelweide
Apr 02., Monday 14:16 #76
Válasz Lavitz (#72) üzenetére
(Nem tul) szakmai titok, en nem igazan szoktam ott lenni a podcastokon, leven Szegeden lakom. Most kivetelesen szombaton is fent kellett maradnom, igy ott tudtamlenni. Es meg kell egy kicsi gyakorlas mig fel tudom venni a sracokkal a ritmust.
nope
Apr 02., Monday 14:14 #75
Nem akarok nagyon bunkónak tűnni, lehet, hogy csak nekem tűnik fel (kérlek ne vegyétek rossz néven), de néhány helyen legszivesebben a falra másztam volna a Hunglish kiejtésektől. Gyerekek, tele az internet eredeti nyelvű videókkal, semmibe nem telik megtanulni legalább a jétékok neveinek a helyes kiejtését és akkor nem lesz "rikáning" a reckoningből.
[5] Paragon
Apr 02., Monday 12:19 #74
Válasz backstab (#69) üzenetére
Én nem bánom, hadd sokkoljanak még egy kicsit azok a csöcsök!
[67] Lavitz
Apr 02., Monday 11:58 #73
a rendszeres hallgatók már ismerik a hangokat, de abban igaza van valaki írta lentebb hogy többször kéne kimondani a neveket, hogy az új hallgatók is tudják ki-mikor-merre.
Lav itz in the air ==> https://twitch.tv/lavitzintheair | Élő játék streamek!
[67] Lavitz
Apr 02., Monday 11:56 #72
a legjobb podcast volt Edvi Timis óta. Tetszett hogy így összetudtátok hozni a csapatot, Warhawk tán még sose szólalt meg eddig semmi témában. Stinger-t is régen.
Lav itz in the air ==> https://twitch.tv/lavitzintheair | Élő játék streamek!
[23] deku82
Apr 02., Monday 8:29 #71
Válasz backstab (#70) üzenetére
Tudom, mert nekem 6131 pontom lett. (War assets)
Ami multi nélkül csak a felét, 3065-öt ér.
Ami ugye messze van az 5000-től.
Nomen est omen.
[33] backstab
Apr 02., Monday 7:57 #70
Válasz deku82 (#63) üzenetére
Szkenneléssel is össze lehet hozni az 5000 feletti értéket ("jó" befejezés), de baromi lassú és iszonyú unalmas.
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
[33] backstab
Apr 02., Monday 7:55 #69
Csak szólnék, hogy még mindig a bolondok napi főcímek/képek vannak kint a főoldalon...
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
Apr 01., Sunday 23:25 #68
Válasz getro2 (#65) üzenetére
Igen, korábban kérés volt, hogy legyen kisebb, és ez a verzió sem hangzik sokkal rosszabbul, viszont feleakkora, mint korábban.
And since you asked: no. It's massive.
[51] Dude
Apr 01., Sunday 23:18 #67
Válasz Totti5 (#61) üzenetére
Dettó. Lehet mákom volt, de nem futottam bele egy bug-ba sem a végigjátszás során.
Gamer for Life (X Live,Nintendo ID, boardgamegeek: DudeHUN, PSN: DudeHUN2364) Bah-weep-Graaaaagnah wheep ni ni bong
Apr 01., Sunday 22:58 #66
Tetszett a mostani podcast is, mint mindig. Pár dolog:

Amalur: Hát nem tudom, de engem valahogy az a játék nem igazán tudott megfogni. A sors alapján bekövetkezett karakterfejlődés jó ötlet, de nem egészen egyedi, mert a Dungeon Siege első része is valami nagyon hasonlót mutatott.

Oldern kiszólása: Valami hasonló vélemény fogalmazódott meg bennem a negatív kritikával kapcsolatban, avagy dicsérni nem igazán jellemző semmit se. Talán ennek az az oka, hogy negatív esetében nem merül fel a (többi) negatív véleményt birtokló emberben az, hogy "a te véleményed nem őszinte, csupán benyalsz", ami minden egoista, saját véleményű ember egyik legégetőbb megbélyegzése. Vagy nem tudom...

ME3: Én nem játszottam vele, de Nálunk is a szerkesztőségben kisebb vihar alakult ki az értékeléssel kapcsolatban. A vége mellett még az volt egy jogosan felvetett ellenvélemény, hogy az előzetes ígéretekkel szemben nem hozták vissza az RPG elemeket úgy, mint az az első részben volt tapasztalható.

Kara: Én erre a bemutatóra máig úgy tekintek, hogy nem játékot, hanem az arcmimika technológiáját hivatott prezentálni, és ezt a QD a Havok-hoz hasonló módon értékesíti a többi fejlesztőnek. Legalábbis szerintem nagy ziccert hagynának ki vele, ha nem ezt tennék - persze ott van felettük a Sony is.
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
[39] getro2
Apr 01., Sunday 22:40 #65
Király lett a podcast. Egyetértek a ME3-mas véleményekkel, ez a petíciózás, adományozás (!) baromi szánalmas, ráadásul totál felesleges. Mégis csak az EA-ről van szó, pár ezer (tízezer) ember véleménye még nem érdekli őket, ha mellette több millióan maradnak csöndben.
Némi off: hogyhogy csak 25 mega lett az egész podcast? Máskor mindig legalább 50-60 MB. Gondolom tömörítettétek a fájlt, ami a mobilinternetem mellett nagyon szimpatikus lépés.
[24] maccc
Apr 01., Sunday 21:57 #64
ME-vel kapcsolatban teljesen egyetértek. Az oké, hogy van benne egy-két nem túl következetes lépés, lehet, hogy sokaknak nem tetszik az ending és ennek hangot adnak(normális módon),de ez a petíciós, gyűjtős mozgalom annyira szánalmas... Sok birka ha összeáll.
LiveID: svenike92 PSN ID: Svenike92
[23] deku82
Apr 01., Sunday 21:02 #63
Válasz Totti5 (#55) üzenetére
Multi nélkül nem kapsz acsit, és
SPOILER
Shepard sem éli túl a végén.(?)
Nomen est omen.
Apr 01., Sunday 20:19 #62
Néhány kisebb zavar, bár ezeken csak vigyorogtam:

KATT!
KATT!
KATT!
KATT!
KATT! (nyaktekerés)
KATT!
KATT!
KATT! (Itt Shepard épp a saját fenekét célozza)
KATT!

Az igazán bosszantó bugokról, amikor pl. beszorulok Jokernél, vagy az utolsó pályán nem engedi a játék használni az erőimet, nem csináltam képet. De tudom-tudom, a Bioware nagyon oda fogja tenni magát és mindent kijavít.
A befejezhetetlen küldetés gubanc párszor nálam is előjött, olyankor átmásztam egy másik töltési zónába, aztán visszamentem, és utána általában tudtam már interaktolni az adott tárggyal/NPC-vel.
"We chose to live the only life available to those who would truly be free. We are Thieves."
[42] Totti5
Apr 01., Sunday 19:49 #61
Válasz nekszt (#59) üzenetére
Volt egy két kisebb zavar az animációkban, de semmi számottevő. Nyak tekerés biztos nem volt Megmondom neked őszintén, hogy nem igen tudok benne hibát találni apró grafikai bakikon kívül, de nem is akarok, mert nem ezek maradnak hátra egy játékból, hacsak nem a gameplay rovására mennek hosszan tartó ideig.
"Jól néz ki, érdekes, de ha nem ez lenne a címe, akkor jobb játék lenne..." Xbox ONE - WiiU - WIN10
[28] aya
Apr 01., Sunday 19:06 #60
Real ending ME3!!!!
KATT!
PS4, XONE Switch , mega pc :)
[2] nekszt
Apr 01., Sunday 18:56 #59
Válasz Totti5 (#58) üzenetére
Csak az a furcsa hogy az 1-2 részben - többszöri végigjátszás után - sem találtam hibát... ebben pedig van bőven... Átvezető videókkal nem volt bajod? Nálam 3-4 video esetében is a szereplők feje valamiért hátra tekeredett és úgymaradt... elég vicces volt nézni a videókat!
Ööö...
[42] Totti5
Apr 01., Sunday 18:43 #58
Válasz nekszt (#57) üzenetére
Azzal nem volt gondom, persze bugok lehetnek benne, amit majd javítanak gondolom.
"Jól néz ki, érdekes, de ha nem ez lenne a címe, akkor jobb játék lenne..." Xbox ONE - WiiU - WIN10
[2] nekszt
Apr 01., Sunday 18:00 #57
Pl. A hanar diplomata megfigyelese a citadellan... a masodik konzolt nem tudtam szkennelni... nem lehetett kijelolni. De a mass effect 3 foruman irnak tobbrol is!
Ööö...
[42] Totti5
Apr 01., Sunday 17:56 #56
Válasz nekszt (#49) üzenetére
Miféle teljesíthetetlen melléküldetésekről beszélsz?
"Jól néz ki, érdekes, de ha nem ez lenne a címe, akkor jobb játék lenne..." Xbox ONE - WiiU - WIN10
[42] Totti5
Apr 01., Sunday 17:55 #55
Válasz mcmacko (#50) üzenetére
Mindent megcsináltam, ki lett maxolva az erősség csík. 6628 lett a teljes. És a "jó" avagy a normális endingje lett. Amúgy csak acsit nem kaptam meg, ahhoz kellett volna multizni.
"Jól néz ki, érdekes, de ha nem ez lenne a címe, akkor jobb játék lenne..." Xbox ONE - WiiU - WIN10
Apr 01., Sunday 16:52 #54
Válasz aya (#53) üzenetére
Engem is érdekelne, csak a szivárgás óta leradírozták youtuberól, akkor meg nem néztem meg, met nem akartam magamnak előre lelőni a poént.
"We chose to live the only life available to those who would truly be free. We are Thieves."
[28] aya
Apr 01., Sunday 15:12 #53
Nincs meg valakinek a kilopott mass effect 3 ????
Abban benne van az eredeti ending, a többit leszarom.
Nem vergődök a végén, csak ez nem az eredeti.........
PS4, XONE Switch , mega pc :)
Összesen: 102 [1-50]
1 | 2 | 3
Friss hírek

792 | [Maradj otthon és nyerd meg!] SECRET NEIGHBOR (PC)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. Most négyen nézhetnek át PC-n a szomszéd padlására!

20 | Gamer365 podcast 2020 május - újratöltve

Távelérésből folytatjuk a podcast sorozatunkat. Olyan izgalmas témákat hoztunk megint, mint az Unreal 5 bemutató, és a hozzá tartozó jóslásaink. Emellett beszélünk egy kicsit a 2018-as God of Warról, az Uncharted 4-ről (ha már grafikai csúcsteljesítmény), szóba kerül a Ghost of Jucika, és a Snyder-vágás is.

xbox1 13 | Gamer365 Podcast - Inside Xbox kibeszélő

Gőzerővel robogunk a nyár felé, nagyokat nyújtózkodunk a kis karanténunkban, miközben kint süt a nap és csipognak az xbox-ok. Önjelölt ludofilharmónikus podkesztránk pedig ezen apropóból menten színpadra penderült, hogy megvizsgálja, miként zendülnek az első tónusok az új gépből.

pc,xbox1,ps4 0 | Cyberpunk 2077: elcsúsztatták a bemutatót

A CD Project RED csapata két héttel később lép a virtuális színpadra.

wiiu 1 | Pokemon: The Isle of Armor megjelenés

A Sword és Shield változatok első nagy kiegészítője már a horizonton.

pc 1 | Total War Saga: TROY megjelenés

A történelmi hitelesség és varázslatos mitológia határán.

pc 0 | Utolsó trailer: Valorant

A League of Legends alkotóinak 5v5 kompetitív lövöldéje.

pc,xbox1,ps4,wiiu 1 | [Kickstarter figyelő] Curse of the Sea Rats

Ratoidvánia, avagy a tengeri patkányok kézzel rajzolt kalandja.