[11] Mark (offline)

Karikatúra - Egoista

Ő egy 38 éves fiú és itt lakik: Budapest / Budapest

4835 napja regisztrált felhasználó, ez idő alatt 17569 kreditet gyűjtött

2008 May
22:22 Csak úgy leírok pár sort...
Szóval itt sem lesz se kép, se link :)
Kurvára feldobott most ez az oldal...mármint a blog része! Most először igazán, illetve inkább talán először látom tisztán a dolgokat. Épp lakásfelújítok (képeket nem rakok ki, erre még lejjebb kitérek) egész nap görnyedtem, szétbasztam a térdem, a derekam, fogni meg csak vastag dolgokat tudok (még jó, hogy azt legalább igen :D :D :D ), úgy fáj a tenyerem. Üzenet az agynak: kellene egy csavarbehajtó :S
Szóval kivagyok rendesen. Beleolvastam pár blogba és iszonyat nagyokat röhögtem :D Annyi lényegtelen dolog van! Régebben én is belementem simán ilyen vitákba a warezról, a vs. csatákról, játékokról. Most is beleugatok pár helyen, de leginkább csak a hülye, vagy nagyon jó megnyilvánulásokra akarok reagálni. Mert arra érdemes és akkor van párbeszéd!
Ami most szinte nincs is! Legtöbben előkapják az aktuális paneleket és azt rakosgatják. Jobb esetben talán néha más sorrendben, de - ami a lényeg - még véletlen sem arra reagálva, amit nekik írtak. Elég vicces, hogy olvashatok akár 20 blogot is, akkor is úgy érzem, csak 3-4-et olvastam! És nem a posztok, hanem a hsz-ek miatt!
Észrevétel: a tavasz nincs jó hatással a fórumozásra.
Egyre gyakoribb az alpári beszólás a másiknak. És ebben nem maga a tény a sajnos, hanem hogy a személyeskedés nem választás folyománya, mint inkább azé, hogy nincs más a hdd-n. Tudom én, hogy sokszor egyszerűbb és célravezetőbb a bekeményítés, de egy olyan felületen, ahol kizárólag írásban folyik a kommunikáció...hát, iszonyat röhejes.
"Összefutunk, kettéfejellek bazz!" Ez tökjó - néha elengedhetetlen - hozzáállás egy diszkóban, koncerten, konditeremben, lakótelep szélén ültetett Golfot támasztva. Most nem azért, mert jajj a fórum, meg mivé leszünk...csak ne lepődjön meg senki, ha kiröhögik miatta :)
Meg itt aztán felborult minden elmélet az életkorról, meg a fej-lágy benövésről.
Néha azt gondolnám, hogy tizenévesek írogatnak, akik csak most eszméltek rá a fórumozásra és még egy bazmeg leírása is különös izgalmakat okoz annak tudtában, hogy mások is olvassák...Közben meg többünk közelebb van a 30-hoz, mint a 20-hoz és egész sokan "érettek" is már.
Még egy dolog, amit nem értek - ha valaki felhomályosít, azt megköszönöm - a túlzott kitárulkozás. Persze itt még senkit sem csaltak kihalt buszmegállóba egy kiadós double anal-ra, de akkor is: legtöbben egymásnak idegenek vagyunk!
Nincs szűrés! Annyira nem zárt ez a közösség, mint sokan gondolják. Akár regisztráció nélkül is bele lehet kukkantani a fórumokba, blogokba...
Valamelyik warez diskurzusban egy tag megmondta a frankót! Mindenki azt csinál otthon, amit akar. Nem kell boldog-boldogtalannak az orrára kötni!
Egyik posztban megvallja, hogy köztörvényes bűncselekményt követ el folytatólagosan, a következőben meg képpel, videoval illusztrálva bemutatja a lakhelyét és ingóságait! Jó, ilyen együtt lehet, hogy nem volt. DE! Külön-külön is gáz! Persze mindenkinek a magánügye, azt kürtöl szét, amit akar...csak nem szabad elfelejteni, hogy "Aki kurvának áll, azt megbasszák."
Van egy arc - ha leírnám, hogy ki, talán ki is törölnék a posztot - aki olyan területen mozog, hogy nem jó neki, ha "utána lehet nézni". Nincs is kint semmi a profilján. Nagyon okosan, mert senkinek sem jó, ha utána lehet nézni. Ott vannak az iwiwes profilok. Egyre többször látom azokon is, hogy sterilizálódnak. Nincs kecó kívülről-belülről, nincs autóban/motoron pózolás, de nincs ízetlen poénkodás, sőt agresszív nyelvezet egyáltalán nincs. (Ezt csak az ismerőeim között figyeltem meg, ahol azelőtt volt ilyen. Ettől még rengeteg őszinte és/vagy tahó profil van a rendszerben.) Nem véletlenül. Nem akarok vészmadárkodni, mert azért nem olyan súlyos a helyzet.
De nem tudhatjátok ki olvassa a posztot, hsz-t, kommentet, nézi a képet, kattint a linkre. Mielőtt teljeskörű és részletes vallomást tennénk életvitelünkről, anyagi javainkról, deviáns magatartásunkról gondolkodjunk, mert lehet, hogy épp egy betörő, csaló, rendőr, ügyész, bíró, vpop-s, apehos, vagy szimplán egy aktív rosszakaró olvassa azt és bőszen jegyzetel...

Éljünk az anonimitással járó előnyökkel, de NE éljünk vissza velük.

Ui.: Most visszaolvasva mekkora egy tudálékos faszfej vagyok :D:D:D:D:D Rettenet. Azért kicsapom...ide is ;)
16 komment

[19] Hellfrost
May 08., Thursday 10:45 #16
Sok igazság ven benne, én már szinte csak akkor fórumozok, stb, ha idebent nincs jobb dolgom, volt hogy hajnalig vitatkoztam mindenfélén mindenhol, de ahogy egy barátom megjegyezte nem fizet érte senki, meg hol érek én erre rá? Inkább játtszok
May 08., Thursday 2:03 #15
Remek észrevételek, bár van olyan része, amit akár még magamra is vehetnék.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
May 08., Thursday 1:24 #14
Válasz Mark (#12) üzenetére
Telitalálat!
[64] DarkVenom
May 08., Thursday 1:22 #13
Válasz Mark (#11) üzenetére
Na igen, ez a probléma része a dolognak
Thrills, Chills, Kills!
[11] Mark
May 08., Thursday 1:19 #12
Válasz stevefarcry (#10) üzenetére
Állatos a zsánered? Na, na? Magunk vagyunk, csak nyugodtan
8-bit MOS 6510 proci 1 MHz, 64K RAM, VIC-II graphic chip 17,73 MHz.Videoton Infracolor 2000-esen "hajtom".
[11] Mark
May 08., Thursday 1:18 #11
Válasz DarkVenom (#9) üzenetére
Most pl. beszélgetünk! Így okés. De legtöbbször ezt látom:
- A történetvezetés kimagaslóan jó, mert...
- Ez egy szar! Köcsög Xbox/Ps!
Szóval nagyjából ennyi. Így nem lehet szubkultúrát "csinálni"
Én sem beszélgetek egy-két haveromon kívül senkivel offline játékokról.
Múltkor egy csaj ismerős kibökte, hogy neki ilyen nuncsakus kéne (Wii, bocs, csak hátha), de akkor a marketingstratégiákról beszélgettünk.
Aztán persze másról is
8-bit MOS 6510 proci 1 MHz, 64K RAM, VIC-II graphic chip 17,73 MHz.Videoton Infracolor 2000-esen "hajtom".
May 08., Thursday 1:10 #10
Válasz Mark (#8) üzenetére
Nálam is ugyanígy van. (kivéve atalán az utolsó )
[64] DarkVenom
May 08., Thursday 1:08 #9
Válasz Mark (#7) üzenetére
Nem úgy értettem a közösségépítést, hogy innentől együtt megyünk vasárnap a Mecsekbe túrázni De gondolom aki egy alapvetően szubkultúrával foglalkozó oldalon rendszeresen, aktívan részt is vesz, az azért teszi - naiv meglátás szerint - hogy könnyebben tudjon kommunikálni olyanokkal, akikkel tud a témáról érdemben is beszélni, nem úgy, mint mondjuk offline. Nekem pl. ugyan vannak a való életben is játékos haverjaim, de egyik sem érdeklődik olyan mélységben a téma iránt, mint mondjuk én, nem érdekli őket pl. az Atari sorsa, csak az, hogy ez meg az a játék de kurtajólnézki, meg defaszajó Casualok, na.
Thrills, Chills, Kills!
[11] Mark
May 08., Thursday 1:02 #8
Válasz stevefarcry (#6) üzenetére
Jaja, okos. Nekem is vagy 4-5 van. Egy a haveroknak, ismerősöknek. Egy a publikus egy- egy erre-arra (msn, ilyesmik), egy meg a gyerekpornóra...hopsz
8-bit MOS 6510 proci 1 MHz, 64K RAM, VIC-II graphic chip 17,73 MHz.Videoton Infracolor 2000-esen "hajtom".
[11] Mark
May 08., Thursday 0:59 #7
Válasz DarkVenom (#5) üzenetére
Sablonkomment Szó sincs közösségépítésről! Vannak nekem barátaim
És gondolom másoknak is! De ha sablon, akkor mi értelme a fórumnak? Mindenki leírná a blogjába, hogy mit gondol a világról és örülnénk magunknak
Az anonimitással kapcsolatban meg nem kell ilyen összefüggésekben gondolkodni.
Én egy olyan szimpla esetbe gondoltam bele, hogy olvassák pár hete a blogod, új tévé, új, autó, új pecó (amikről persze beszámolsz akkurátusan), elmennek egy fórumtalira, ahmit publikusan szerveznek és lehet tudni, kik lesznek ott, aztán lekövetnek és vagy lenyomnak hazafelé, vagy csak megnézik, hol laksz és...
Nem kifinomult cyber-bűnözésben kell mindig gondolkodni! Ez még mindig a Balkán
8-bit MOS 6510 proci 1 MHz, 64K RAM, VIC-II graphic chip 17,73 MHz.Videoton Infracolor 2000-esen "hajtom".
May 08., Thursday 0:42 #6
Válasz DarkVenom (#5) üzenetére
IWIW-en én még email címet sem adtam meg.
[64] DarkVenom
May 08., Thursday 0:40 #5
Arra nem gondoltál, hogy sokaknak a gamer-témájú sablonkommentek és a fórumozás jelenti a kikapcsolódást? Nem magamra célzok, de tudok sok olyan emberről, aki bizony így van ezzel, és nem is törekszik közösségépítésre.
Ami az anonimitás részét illeti: az iwiw tulajdonképpen tekinthető egy publikus lakosság-nyilvántartásnak, de ott szerintem sokkal "veszélyesebb" maga az alap, hogy az ismerősi körödet látják, semmint az, hogy mi van kint az adatlapodon (aki meg telefonszámot is kiír, annak csak gratulálni tudok). Mondjuk én úgy vagyok vele, hogy amint valami fontosabb állást szerzek, törlöm onnan magam, meg az eddigi, immár 7 éve következetesen használt nickemtől is megszabadulok, akkor meg már maximum az árthat, aki az évek alatt tudatosan adatot gyűjtött és mindenhol trackelt. Bár mire eljutok idáig, már olyan szintű lesz az informatikai eszközökkel való manipuláció, hogy minden netes dolgomat foghatok arra
Thrills, Chills, Kills!
[11] Mark
May 08., Thursday 0:29 #4
Válasz stevefarcry (#3) üzenetére
Én meg fáradt
Csak most javítottam ki a totál-nyálas zárszót, mert elbasztam
8-bit MOS 6510 proci 1 MHz, 64K RAM, VIC-II graphic chip 17,73 MHz.Videoton Infracolor 2000-esen "hajtom".
May 08., Thursday 0:28 #3
Válasz Mark (#2) üzenetére
Túl gyorsan olvasok. Ennek a hátránya akkor jön elő, ha felolvasok valamit. Ezt már mások is mondták.
[11] Mark
May 08., Thursday 0:26 #2
Válasz stevefarcry (#1) üzenetére
Gyors vagy!
8-bit MOS 6510 proci 1 MHz, 64K RAM, VIC-II graphic chip 17,73 MHz.Videoton Infracolor 2000-esen "hajtom".
May 08., Thursday 0:25 #1
Kimerítő egy olvasmány volt, de azért köszi! Egyébként igazad van.
Mark
8-bit MOS 6510 proci 1 MHz, 64K RAM, VIC-II graphic chip 17,73 MHz.Videoton Infracolor 2000-esen "hajtom".
Ezeken a platformokon játszom
Xbox 360
Playstation2
Xbox One
Mobil
Kedvenc játék-műfajaim
Akció, Akció/Kaland, Verekedős, FPS, Online FPS, Verseny, Retro, Szimulator
Hobbijaim, szabadidőmben ezt teszem
Játék otthon, Játék interneten, Passziánsz / aknakereső, TV365 (*24), Zene (hallgatom), TV, Mozi , Anime, Bulizás, Nyilvános megszégyenülés, Fórum, Internetes magazinok, Sí, Bicikli, Ping-pong, Görnyedt ülés, Fat body building
Barátok, ismerősök
Aky
(offline)
zaz
(offline)
Tommy_Angelo
(offline)
METHOS
(offline)
Wadarr
(offline)
Vuxy
(offline)
Matos
(offline)
naval
(offline)
xiaolin
(offline)
sroland
(offline)
Wander
(offline)
hjetyekus
(offline)
Medw
(offline)
Ray
(offline)
Driver
(offline)
FredPerry
(offline)
XBOX Live