[38] playmore (offline)

Alkalmazkod - Alkalmatlan - Mnikus

egy 36 ves fi s itt lakik: Budapest / Budapest

5055 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 109381 kreditet gyjttt

2008 May
18:40 1000G - Call of Duty 4: Modern Warfare
Nyugaton a helyzet vltozatlan.
No Rest for the Weary
Azoknak, akik rgebb ta olvassk a blogomat feltnhet, hogy ms az aktulis fejlc s ez mgis egy jl ismert Achievement Unlocked iromny lesz. Prblok vltoztatni a (szerintem) j fel s remlhetleg ez a nhny mostani jdonsg javra vlik a sorozatnak. Szeretnk informatvabb lenni s a felesleges rszleteket kihagyni. Remlem van akinek hasznra vlnak ezek a beszmolk, mg ha ksve is rkeznek, a kijtszsi / beszerzsi id miatt. Az esetleges helyesrsi hibkrt elre is elnzst, egy borzalmas billentyzeten vagyok knytelen ptygni ez alkalommal. A tesztpldnyrt Rolnet illeti ksznet.
Mg annyit elljrban, hogy sajnlatos mdon nem volt alkalmam tesztelni a COD4:MW (most wanted? 8) tbbjtkos szekcijt s ez r is foga nyomni a blyegt a vgkvetkeztetsre gy hiszem. Tessk figyelembe venni. Ksznm.

New Squadron Record
Krlbell hrom-ngy httel ezeltt kaptam klcsn a jtkot egy szk hetes kiprgetsre. Azrt mertem belevgni (a borzaszt COD2-es Veteran lmnyek utn is), mert nagyon kvncsi voltam, mit sikerl alkotniuk az Activisionnl, ha modern csataterekrl van sz. Arrl nem is beszlve, htha a pros COD-ok mind forradalmiak. A lemez felprgse utn kapsbl a fmenbe kerlvn r is bkem az j jtk menpontra. Elssorban meg kell emltenem, hogy sohasem szoktam technikai rszleteket emltsre mltatni, mivel egyrszt termszetesnek veszem, hogy egy j jtk jl van megrva (az rdekes technikai jtsokra persze kitrek), de a Call of Duty 4 kdoli megrdemelnek egy nyilvnos vllonveregetst. A jtk iszonyat gyorsan s szpen tlt / mozog s gy ltalban viselkedik. Ahhoz kpest, hogy szebb / nagyobb mint a msodik rsz olyan mintha ugyanannyi erforrst enne. A meghajt is vgig khm... "csendes" nem tltget mint az iszonyat. Tovbb. Kezddik a jtk, megkapjuk az irnytst s tlesnk a gyakorlplyn. Az vezrls a szoksos, egy-kt szksges plusszal mefejelve (jjellt) s itt rkeznk az els sarkallatos ponthoz: a futs intzmnyhez. Lvn az a bal kar benyomsvalrhet el gyalogls kzben. Mindig felmerl bennem ilyenkor a krds, hogy embereket ezrt fizetnek veken keresztl? Hogy kitalljanak egy olyan kiosztst, aminl okdkabb nincsen mshol? Vgl kiszenvedtem magam a gyakorltren az achievementrt s nekikezdtem a mszrlsnak.

Make the Jump
Szinte biztosra veszem, hogy a programozk nagyon j vlemnyt szerettek volna magukrl alkotni a tesztemben, amikor mr az els plyn olyan fegyverekhez jutattak mint a Desert Eagle s az AK47. Alapveten hangulatos s ers kezdst lhettem t s kvncsian vrtam a folytatst, ami kiss... kiss tl ismers is volt. Hiba a modern combat, hiba vltoztatsok; nagyon is ugyanaz volt a sma, mint a msodik rszben. Ez persze nem felttlenl baj csak tbbet (mst) vrtam. Radsul 1-2 kivteltl eltekintve mg kisebb sszecsapsokban is van rsznk mint anno a msodik rszben. Termszetesen rtem, hogy manapsg mr nincsenek orszgokat tvel globlis vrengzsek, de a COD mindig is a tmegharcrl szlt, itt meg mit ltok? Pr neves karaker az n oldalamon (akik ugye nem tudnak meghalni) 1-2 random karakter s nhny ellensg tzel szembl. Megrtem, hogy kzelebb akartk hozni a trsainkat azzal, hogy velnk tartanak, de pont emiatt nem igazn rzem azt a kzdst s drmaisgot, mint a msodik rszben. A COD2-ben mikzben fogcsikorgatva vgdtam be a fedezk mg, lttam ahogy a bajtrsaim szrnybbnl szrnybb mdon esnek ssze holtan. Itt ilyen nem igazn van. Mg amikor az amerikaiakkal vagyunk akkor is inkbb a terrorok hullanak, pedig ott kevs "neves" karakter tart velnk.Deep and Hard
Mg mieltt tlsgosan negatv sznben tnetnm fel a jtkot, le kell szgeznem: a Call of Duty 4 kivl, egyike a legjobbaknak mindezt gy tve, hogy az tlagjtkos nem is veszi szre, hogy ezt mr ltta valahol. Az sszecsapsok intenzvek s nagyon hangulatosak. A modern fegyverek kellen ki vannak balanszrozva s a falontlvst sikerlt gy megcsinlni, ahogy illik. A legjobban viszont az tetszett, hogy vgre lehet rezni a modern s a klasszikus fegyverek kzti klnbsgeket. Vgre sikerlt elrni, hogy van egy jtk, ahol ne annyiban merl ki az M16 s az AK47 kzti klnbsg,hogy az egyiknek nagyobb a sebzse a msik meg pontosabb (ugye Vegas 2?). Az els plyn mr teszteltem az Ak47-et (vgre beakaszta a trat s nem csak betolja jratlskor a
karaker!), ksbb pedig a Charlie don't Surf-n az els sorozat utn egnyomtam az jratltst s... huh! Egy igazi modern karably jratltst lthattuk, ez igen! Emellet lthatunk hrom hatalmas plyt is a jtkban, amelyek annyira hanglatosak,hogy egyszeren vgtelenszer rajtszan ket az ember ha lehetne.

Ghillies In The Mist
Elsknt az egyjtkos kampny kzepn kapunk egy feldert-mesterlvszes plyadut ami megr egy kln mist. Ha gonoszat akarnk mondani, akkor azt kellene, hogy valsznleg e kr ptettk fel az egsz jtkot. Lnyegben nem tbb mint 20 perc az egsz, de az utbbi hrom v legfenomenlisabb egyjtkos lmnye cmre bizton plyzhat (nah j az Episode 1-2-t mg nem lttam). Van benne minden ami szem-szjnak ingere: bokorruhs mesterlvszek, hatalmas osonsok, sniperkeds, fben bjkls rjratok ell s mg egy kis NEXT (Nicholas Cage) is! Kln hangulatbomba a Csernobili krnyezet s a menekls a Nagy Lvs leadsa utn. Egyszeren lenygz az egsz, el tudta volna viselni mg egy tucat ilyen plyt. Kln rdekessg, hogy nem a sztorimd elejn van, hanem a kzepn kt mszrszk kzt.

Mile High Club
A msik kt risi pont kzl az els szinte olyan trivilis tletre pl, hogy vek ta adhatta volna magt: a COD-ben ugye kt fajta feladat lehet; az els az, hogy mi tmadunk s az ellensg cscsl a clban s megprbl minket visszatartani. A msik, hogy mi tartunk ki s az ellensg megprbl mindenron bejnni a clterlere. Na ezt a csinos logik bortja meg az egyik utols plya, mikor neknk kell elfoglalni egy pontot az ellensg mgtt, MIKZBEN az ellensg ugyanezzel prblkozik. Ht azt hittem megrlk, mikor felfogtam a parancsot. A harmadik risi jelenet az utols utni plya, amikor egy csapat SAS kommandssal kell kiszabadtanunk egy Very Important Persont alig pr perc alatt egy replgprl, ami tele van llig felfegyverzett terroristkkal.

Desperate Measures
Nem lehetne Call of Duty nvvel illetni a sorozatot, ha nem lenne benne Veteran md, a borzamak borzalma. Klfldi frumok tansga szerint, tbb szzan vannak, akik minden COD veteran befejezse utn megfogadjk, hogy ez volt az utols s aztn megcsinljk a kvetkezt is... ez trtnt velem is. Kt kkemny napon t tartott a game kipgetse Veternon s br sokkal knnyebb, mint a msodik rsz volt, gy is tartalmaz nhny borzaszt helyzetet (pont a hrom legjobb rszen), ahol komolyan nem hittem, hogy tovbbjutok. Itt kiemelnm az utols (repls) plyt, amit nem kvnok senkinek, mg rmlmban sem: legnehezebb fokozaton, mindssze kerek 1 perc alatt kell lve feljutnunk a VIP-ig. Ennek ellenre teljesthet, meglepen kevs flash hasznlatval, teht csak kitartst ignyel. A legnagyobb hiba azonban (ismt) a cooperative hinya. Ez az a jtk ahol igazn lenne rtelme egy ngyes (nyolcas?) co-opnak.

sszegzs: A Call of Duty 4 tisztessges iparosmunka; nem igazn hoz jat a licensznek, de amit megcsinltak az szp s j. A multiplayer jelenti a produktum igazi sava-borst, de azt is csak online.Call of Duty 4: Modern Warfare
(37 achievement / 1000 gamerscore)
nehzsg: kzepes

----------------------------------------------------------------------------------------------------
- Make the Jump (20 points)
- Earn a Winged Dagger (20G)
- Win the War (40G)
- Dancing in the Dark (20G)
- Save the Bacon (20G)
- Death From Above (20G)
- Wrong Number (20G)
- Piggyback Ride (20G)
- Desperate Measures (20G)
- Look Sharp (20G)
- Eyes and Ears (20G)
- Down Boy Down (20G)
- New Squadron Record (20G)
- Rescue Roycewicz (20G)
- Your Show Sucks (20G)
- Man of the People (10G)
- Straight Flush (20G)
- Ghillies In The Mist (20G)
- Mile High Club (20G)
- No Rest for the Weary (10G)
- Deep and Hard (90G)
- The Package (40G)
- The Rescue (40G)
- The Search (40G)
- The Bog (40G)
- The Escape (40G)
- The First Horseman (40G)
- The Second Horseman (40G)
- The Shot (40G)
- The Third Horseman (40G)
- The Ultimatum (40G)
- The Fourth Horseman (40G)
- Daredevil (10G)
- Roadkill (10G)
- Bird on the Ground (20G)
- Four of a Kind (20G)
- Three of a Kind (10G)
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Retail 100%: Assassin's Creed, Call of Duty 2, Call of Duty 4: Modern Warfare, Enchanted Arms, Need for Speed Most Wanted, Splinter Cell Double Agent; (6)
Arcade 100%: 3D Ultra Minigolf, Carcassone, DOOM, Prince of Persia Classic, UNO, Worms; (6)
Call of Duty 4: Modern Warfare 11 komment

[11] Sechu
May 13., Tuesday 10:34 #11
Vlasz balka (#10) zenetre
Erre n is kivncsi lennk! Elg nehz eltallni a megosztst a tmads s vdekezs kztt. A legcumibb hogy az id is szmt, klnben nem lesz meg a 200G.
XBL ID: Sechu72, PSN ID: Sechu, Wii: 3131-5403-9445-8859 Jtk gyjtemny: http://www.gamespot.com/users/Sechu/games_table?mode=own
[6] balka
May 06., Tuesday 10:23 #10
A Prince of Persia Classic-ot hogy lehet vgigvinni?n nem rzek r a harcra, kiszmthatatlan szerencsejtknak tnik.Asszem a 6. plyn akadtam el emiatt.Mit csinlok rosszul?
[62] casper007
May 05., Monday 22:07 #9
Vlasz playmore (#7) zenetre
Igen.
And they're all made out of ticky tacky And they all look just the same.
[41] oma
May 05., Monday 11:13 #8
Vlasz playmore (#7) zenetre
is gy gondolta

AMGY Grat!
[38] playmore
May 05., Monday 8:47 #7
Vlasz casper007 (#4) zenetre
Semmikpp, ugyanis a Bioshock 1100G-re teljesthet
Cheers, love! The cavalry's here!
May 05., Monday 8:31 #6
n vrok vele addig amg nem jn a Game of the Year Edition (gy fogjk hvni?). Abban lesznek plusz dolgok. Most mr kivrom.
Mikor megjelent nem reztem akkora szksgt, hogy "ez brmi ron kell" mint mondjuk a GTA IV-nl vagy Assassin's Creed-nl. De azrt felrtam a beszerzend jtkok listjra. =)

Annak mondjuk rlk, hogy az ecsvmentek mind egy szlig az offline rszhez ktdnek. Mert a CoD 3-ban pl elg idegest, hogy mr csak az online rangok egy rsze hinyzik viszont nincs annyi idm jtszani. Nem beszlve arrl, hogy mennyire szereti megbontani a szervert...
No time like the present.
[29] sepsta75
May 04., Sunday 23:12 #5
Fain rs!!!
n is most tervezem beszerezni ezt a csodt...
[62] casper007
May 04., Sunday 21:36 #4
Vlasz playmore (#3) zenetre
Akkor jl tudtam. Remlem, legkzelebb mr a Bioshock 1000 GS fog szerepelni a rovatban.
And they're all made out of ticky tacky And they all look just the same.
[38] playmore
May 04., Sunday 21:03 #3
Vlasz casper007 (#2) zenetre
gy van. Szemly szerint nem volt ellenemre, de emiatt (IS) nem is erltettem a multit.
Cheers, love! The cavalry's here!
[62] casper007
May 04., Sunday 20:57 #2
Majd elfelejtettem, az sszes achievement a single kampnyhoz tartozik, gy hallottam.
And they're all made out of ticky tacky And they all look just the same.
[62] casper007
May 04., Sunday 20:55 #1
Respect! A CoD mindig is kzel ltt hozzm, br a msodik s harmadik rsztl tbbet vrtam, annak ellenre, hogy ott mr igazn gy rezhettk, hogy egy hbor rszesei vagyunk, nem pedig egyszemlyes hadsereg, mint az els rszben, br az mg mindig favorit. A MW nekem nincs meg (mg), de mr PC-n kiprbltam, ht... nagyon j! Igazi akci, adrenalin az egekben, minden plyn vannak olyan jelenetek, hogy azt hisszk, egy igazi filmben vagyunk. Vannak kis hibi, de nem ez a lnyeg, tny, hogy a multija maradt a bugyuta lvldzs, s a single is rvid, viszont tmny, s nagyon, nagyon lvezetes. Kb. 2-3 rt jtszhattam vele, tapasztalataim alapjn egy nyolcassal ajndkoztam gy teszt nlkl.
And they're all made out of ticky tacky And they all look just the same.
playmore
Cheers, love! The cavalry's here!
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox 360
PC
Xbox One
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Szrakoztat, Verekeds, FPS, Online FPS, Zene, Retro, Szerepjtk, Taktikai
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, Jtk interneten, DVD, Zene (hallgatom), Anime, Email, Letlts, Frum, Internetes szex, Esben stls, Grnyedt ls
Bartok, ismersk
elvis
(offline)
liquid
(offline)
Ghz
(offline)
Oldern
(offline)
Project1083
(offline)
dreampage
(offline)
carville
(offline)
GXbox
(offline)
Tyson
(offline)
theSickness
(offline)
Lavitz
(offline)
sidocious
(offline)
K4PL4N
(offline)
METHOS
(offline)
typer
(offline)
Rolne
(offline)
Shark
(offline)
vumar
(offline)
Vandor
(offline)
norbi85
(offline)
DarkVenom
(offline)
Guardian Hero
(offline)
Kriszti196
(offline)
Hellfrost
(offline)
ChaosCrash
(offline)
Sagem
(offline)
casper007
(offline)
Danee
(offline)
Fatman
(offline)
storm78
(offline)
Jackal
(offline)
Andrew Ashford
(offline)
Matos
(offline)
Marcangol
(offline)
norbypapa
(offline)
stevefarcry
(offline)
dragonken
(offline)
hunkosza
(offline)
reveszandi
(offline)
KARAK
(offline)
Rewmac
(offline)
Telson
(offline)
blackfox
(offline)
konzolcowboy
(offline)
Livingbox
(offline)
hjetyekus
(offline)
sepsta75
(offline)
kimi79
(offline)
Ayanehunter
(offline)
AlcohollicA Hun
(offline)
Iceakos
(offline)
A Lucsy
(offline)
mnorbee
(offline)
Final Doom
(offline)
Kratos34
(offline)
CHASE
(offline)
lorantHUN
(offline)
macewindu74
(offline)
Csaby83
(offline)
ThomasCsonka
(offline)
getro2
(offline)
travis18
(offline)
K3NZO
(offline)
xXx Skyline HUN xXx
(offline)
dirtydog87
(offline)
kornl20
(offline)
Gaben007
(offline)
Xclusive
(offline)
Totibaba
(offline)
HungaianEvil
(offline)
ZOZA13
(offline)
MegadetH Hun
(offline)
Alpr
(offline)
markidlive HUN
(offline)
AlcohollicA Hun
(offline)
sity89
(offline)
Phantom
(offline)
xetron
(offline)
AlcohollicA_Hun
(offline)
okornyalbaro
(offline)
neuroflex
(offline)
dpb
(offline)
@themys
(offline)
Svitzh
(offline)
Ra1D3n
(offline)
XBOX Live
Call of Duty 4: Modern Warfare adatlap
18 v felettieknek Felntteknek
Kiad: Activision
Fejleszt: Infinity Ward
Megjelens: 2007. Nov 15.
Kategria: FPS
Online jtkmd: Van

A szerkesztsg rtkelse:
9
Ami tetszett
Szuperintenzv single kampny s brutlis tartalommal br multi, egy csomagban
Ami nem tetszett
Sok-sok script s rvid single jtkid
Olvasi rtkels: 12.9 (134 szavazat)
Ugyanez a jtk ms platformokon:
pc | gc | xbox | ps2 | ps3 | x360 | wii | nds | psp | xbox1 | ps4 | wiiu | n3ds | psv | mob

58 | Call of Duty 4: Modern Warfare - teszt

A msodik vilghbor helyett a modern korok csataterei, trtnelmi sszecsapsok helyett a kzeljv elkpzelt konfliktusa, rgi motor helyett teljesen j technolgia. A Call of Duty szinte minden fronton jt - de helyes irnyba lp? Tesztlaborban a CoD 4.

18 | Call of Duty 4 statisztikk

A 2007-ben debtlt Call of Duty 4: Modern Warfare az elmlt vek egyik legnagyobb videjtkos sikere lett: mr rges-rg tl van a 10 milli eladott pldnyon.

4 | Call of Duty 4: plyacsomag montzs

Finomat csszik a Call of Duty 4: Modern Warfare korbban prilis negyedikre grt els plyacsomagja - az X360-as pakk prilis tizedikn debtl csak. Vgaszul: videomontzs a plykrl.

7 | Call of Duty 4: plyacsomag vide

Befutott az els mozgkp a Call of Duty 4 Xbox 360-on a hten, Playstation 3-on prilis vgn, PC-n pedig "hamarosan" debtl els plyacsomagjrl.

22 | prilisban jn a Call of Duty 4 DLC

A Call of Duty 4: Modern Warfare is megkapja a maga jl megrdemelt multiplayer plyacsomagjt: a Variety Map Pack Xbox 360-on hamarosan, prilis harmadikn debtl.

34 | Call of Duty 4: Game of the Year Edition

Akik esetleg halogattk a Call of Duty 4 megvsrlst, azok most rlhetnek, Eurpa ugyanis hamarosan egy bvtett kiadst kap majd a tavalyi v egyik legsikeresebb jtkbl.

27 | A Call of Duty 4 2007 legjobban fogy jtka

A tavalyi v szmos kasszasiker videjtkot hozott, ma pedig kiderlt, hogy mind kzl melyik fogyott a legjobban: a nyertes a Call of Duty 4: Modern Warfare.

100 | Megdntik a Halo 3 rekordjt?

A Nollenberger Capital Partners egyik elemzje elrulta: ersen elkpzelhetnek tartja, hogy a Call of Duty 4: Modern Warfare eladsai tlszrnyaljk majd a Halo 3-t.

40 | Call of Duty 4 Limited Edition

A limitlt kiadsok kort ljk: korbban nhanapjn rkezett csak ilyesmi egy-egy sikeres jtkhoz, most pedig minden msodik cm kap korltozott pldnyszm edcit. A Call of Duty 4 is belp a sorba....

38 | Call of Duty 4 - piszkos tizenkett

Na j, a cm egy kicsit becsapsra sikeredett, hiszen a Call of Duty 4: Modern Warfare ppen azrt tnik ki a sorozatbl, mert mr nem a msodik vilghborban jtszdik - j kpeket tudunk mutatni rla.

16 | Call of Duty 4: multiplayer huncutsgok

j trailert van alkalmunk ksznteni a multiplatform Call of Duty 4: Modern Warfare-rl, amely ezttal a multiplayer jtkmdban bevethet okossgogat hivatott bemutatni.

20 | Call of Duty 4 novemberben

A mai napon vgre fny derlt a Call of Duty 4: Modern Warfare eddig ersen titkolt megjelensi dtumra - a negyedik rsz novemberben kerl az Eurpai boltokba.

18 | Kimaradunk a Call of Duty 4 btbl

Akik a Halo 3 btatesztjn felbozdulva mr most drzsltk a tenyerket, azoknak rossz hrt kell kzlnnk: a Call of Duty 4: Modern Warfare btja nem lesz elrhet Eurpbl.

46 | [E3] Call of Duty 4 gameplay vide

A Call of Duty 4: Modern Warfare sem maradt gameplay prezentci nlkl - mindenkppen rdemes megtekinteni a ngy perces, gynyr bemutatt

57 | [E3] Call of Duty 4 trailer

A korai E3-as jelentkezk sort szaportja a Call of Duty 4: Modern Warfare trailere. A vide szz szzalkig ingame jelenetekbl lett sszevgva, s brutlisan intenzv.

27 | Call of Duty 4 Gameplay vide

Nemrgiben mutattk be a Call of Duty 4 - Modern Warfare nvre keresztelt jtkot, mely szakt az eddigi koncepcival, s a msodik vilghbor idejvel. Most itt az els gameplay vide.

51 | Call of Duty 4: Modern Warfare kpzn

Sok-sok friss screenshot futott be a Call of Duty 4: Modern Warfare-bl: a npszer militns sajtszemszg lvlde j felvonsa a msodik vilghbor helyett a modernkori harctereket clozza be.
Tovbb a jtk adatlapjra / frumba