[11] FooLman (offline)

Hatrozott - Csktt - Kocsonya

egy 44 ves fi s itt lakik: Pest / Vecss

5020 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 17655 kreditet gyjttt

2007 February
09:59 Jrpg/Hack'n'slash?
Rgebben azt hangoztattam, hogy szeretem a szerepjtkokat, gpen is.
Aztn ez elmlt...
Az utols, amit annak neveznk, s le tudott ktni, az a Jade Empire volt, de valahogy mr az is messze llt az igaziaktl. Baldurs Gate az mg j volt, az igazi nagy kedvenc viszotn a Blade of Destiny mg nagyon rgen... Az mg egsz nagybets RPG volt.
Persze valsznleg azta sem a mfaj kezdett hanyatlani. Egyszeren manapsg messze nincs annyi idm, amennyit ezekre r kellene sznni. Nem is az id a problms, inkbb az odafigyelssel eltlttt id. Mert ameddig az ember fllomban is tud nyomni egy shotemupot, vagy egy Mariot, addig a msikban a trtnet elmarad, s az nem j. (Igaz, van ismersm, aki a Wizardry 7-ben is vadul klattyingatta a szvegeket, mondvn "minek, gyis ki kell nyrni mindenkit!", de azrt az ms).
Na, s itt jnnek kpbe ezek a remek JRPG/Hack'n'slash dolgok. Ezt mg jjel fllomban is lehet tolni. Nem maradsz le semmirl, van trtnet, de az full lineris - mellkkldetseket nem szmolom, mert azok sem lgnak ki a linearitsbl... - csak tpolni kell s lni. Hurr.
me a Children of Mana, ennek a szp pldja. A square-es figurk rtik a mestersgket. rkra le tud ktni, igaz, ugyanazt a kt gombot nyomkodom, ugyanazon a hrom plyn megyek keresztl, ugyanazt a ngy spritt zzom le immr egymilli-hromszzezredikre, de a krts olyan, hogy emiatt j.
Prbltam a Pokmon Blue Rescue Squad-ot is, onnan pont a szp krts hinyzott, annak volt valahogy egy ilyen rkabr rzse. Ebben vannak tvezetk, animok, prbeszdek, amik miatt, ha az ember oda akar figyelni, akkor is van mirt...
Na, de megyek is vissza mert elszaporodtak azok a kis srga izk, meg a nagy zldek, s csapni kell ket buzognnyal, meg karddal, meg nyllal. :)
Children of Mana 0 komment

FooLman
...ami gma bugzik, az lma efix marad...
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox 360
Wii
Nintendo DS
PC
Playstation4
Mobil
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Kaland, Szrakoztat, Verekeds, Puzzle, Taktikai
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Kisllatok bosszantsa, Jtk zsebkonzolon, Passzinsz / aknakeres, Zene (hallgatom), Nyilvnos megszgyenls, Esben stls, Cserepadon ls, Hember pts, Napozs, Grnyedt ls, Fat body building
Bartok, ismersk
treff7es
(offline)
LokkoLori
(offline)
R.P
(offline)
bakou
(offline)
XBOX Live
Children of Mana adatlap
Mg nincs besorolva Mg nincs besorolva
Kiad: Nintendo
Fejleszt: Square Enix
Megjelens: Nem ismert
Kategria: Szerepjtk
Online jtkmd: Nem ismert

Mg nem rtkeltk ezt a jtkot
Olvasi rtkels: 59.3 (11 szavazat)
Ez a jtk nem jelent meg msik platformon
Tovbb a jtk adatlapjra / frumba