[4] Joo T (offline)

Átlagos

Ő egy 39 éves fiú és itt lakik: Veszprém / Tapolca

4692 napja regisztrált felhasználó, ez idő alatt 4545 kreditet gyűjtött

2008 March
22:37 Vasárnap
Hát sikerült valamikor dél körül felkelni. A tegnapi kis light-os buli megtette a hatását. Szarul voltam, meg másnapos, meg álmos, meg ami ilyenkor az emberrel lenni szokott.
A ház többi lakója még nagyban szundikált, vagy éppenséggel dolgozott, mert szegény Zsoltnak negyed 5kor kellett kelnie. Hát nem irigylem, az biztos. Na szóval nem bírtam aludni, így jókisfiú módjára lementem a konyhába rendet rakni. El is ment vele szépen az idő. Na azt délután rájöttünk, hogy igazán elmehetnénk a kondiba, ha már egyszer befizettük az éves bérletet. Hát gyorsan összapakoltunk az egyen sporttáskánkba, azt mentünk is. Kicsit vicces volt, mert egyból mindenkinek az jutott eszébe az egyentáskáról, mint ha mennénk focsimecsre, mint egy csapat. Na de a lényeg a kondi. Hát nem is kondi ez, hanem sokkal inkább fittnes központ. Bemegyünk, hát egy nagy terem fogad minket teli gépekkel. Szobabiciklik, futógépek, stb. Hát gyorsan ki is próbáltuk a biciklizést. Ahogy elkezded tekerni, úgy kapcsol be, és be lehet állítani, hogy mit szeretnél. Lehet csak távot menni, vagy hogy mennyi kalóriát akarsz elégetni, de lehet edzéstervet is összehozni. Nagyon szuper kis jószág volt, és persze, hogy valamit elállítottam kezdésnek, mert olyan nehéz volt tekerni, hogy azt hittem meghalok. Na és a lényeg, hogy minden bicikli előtt-fölött volt egy tv, valamint a kezelőfelület melett egy fülesnek való jack dugó, illetve hangerő szabályozó, valamint a programokat fel-le léptető gomb. Természetesen nem csak a bicikliknél van ilyen, hanem minden monotonabb helyen, mint pl. a futógépeknél is, vagy az ilyen lépcsőzőgépeknél, stb. Azt kiderült, hogy van még egy szint, ahol meg inkább ezek a gyúrós gépek vannak, valamint vagy egy medence, ami sajnos nem olyan nagy, mert azt hiszem csak 25 méter hosszú. Bár szerintem ez is meg fogja tenni a maga jótékony hatását. Aztán van jacuzzi, amit még nem tudtunk kipróbálni, mert nincs még itt kint úszógatyóm. Hát hogy őszinte legyek, nem számítottam rá, hogy úszni is fogok itt kint... :)
Szóval nagyon profi a hely. Természetesen az öltöző is ok. A tusolókban eleve van tusfürdő, valamint bokszonként hajszárítő, stb. Szóval faja az egész. Lehet, hogy kedden is megyünk. Én így utólag elég jó kedvet kaptam hozzá.
5 komment

[62] casper007
Mar 17., Monday 17:46 #5
Válasz gyuri12 (#4) üzenetére
Kb. egyetértek, de nem teljesen. Biztos vagyok benne, hogy itthon is lenne jó pár normális ember, aki tisztességesen használná ezeket a termeket.
And they're all made out of ticky tacky And they all look just the same.
[23] gyuri12
Mar 17., Monday 14:11 #4
Nem csak olcsó,de nagyon modern,és profi is.
Kár,hogy Mo-n egy ilyen rögtön megbukna,mert szétszedné a magyar ember.
[27] Aky
Mar 17., Monday 9:23 #3
Válasz GibiPeti (#2) üzenetére
Huhh, kemeny ez az alairas
PSN : Aky82Hun
[25] GibiPeti
Mar 17., Monday 9:01 #2
nem kicsit irigykedek emiatt
LIVE: GibiPeti PSN: Gibi-Peti STEAM: gibipeti
[59] Alwares
Mar 17., Monday 6:52 #1
Elég szépen meg van csinálva akkor. Az a fullos szobabiciklni nem semmi lehet!
.titanic {float: none;}
Joo T
Never make the same mistake twice, try to make a new one.
Ezeken a platformokon játszom
Xbox 360
PC
Kedvenc játék-műfajaim
Kaland, Szórakoztató, Verekedős, FPS, Szerepjáték, Sport
Hobbijaim, szabadidőmben ezt teszem
Társasjáték, Szerepjáték, Zene (hallgatom), Könyvek, Bulizás, Barátok, Programozás, Úszás, Foci, Kézilabda, Kosár, Korcsolya, Extrém sportok, Bicikli, Atlétika, Görnyedt ülés
Barátok, ismerősök
Aky
(offline)
dreampage
(offline)
sting
(offline)
casper007
(offline)
Yip Man
(offline)
pjul
(offline)
jozef76
(offline)
Geleta
(offline)
mpetko
(offline)
XBOX Live