[4] Joo T (offline)

Átlagos

Ő egy 39 éves fiú és itt lakik: Veszprém / Tapolca

4692 napja regisztrált felhasználó, ez idő alatt 4545 kreditet gyűjtött

2008 March
15:20 Az utóbbi két nap fergeteges lett (péntek - szombat)
Hát biztos észre vették az állandó olvasók, hogy kimaradt egy nap. Hát igen. Nem nagyon volt kedvem gépezni se, meg blogot írni se, de csináltam mást.
A péntek nem volt olyan hű de nagy szám. Elvoltunk. Hugi nem dolgozott, hanem itthon valami online tanfolyamot végzett, én meg lent xbox-oztam, természetesen a boom boom rocket-tel. Már hard-on nyomom. Na de mindegy is. Délután megjöttek a lengyelek, aztán nagy pakolásba kezdtek, mert szombaton költöznek el, minden ittlakó örömére. Zsolt - a másik magyar bérlő - teljesen fel volt dobva szinte az egész héten. Na mindegy is. Természetesen nyomtunk egy baseball visszavégót, olyan jó egy órásat, szóval megint tiszta izzattan, fáradtan rogytunk a kanapéra. Este egy kis whisky, meg egy kis committed nézegetés. Zsolt még nem ismerte, szóval megmutattam neki, erre gyorsan meg is néztünk 6 részt, előkerült a nasi, stb. Ahogy ezt csinálni kell... :)
Aztán eljött a szombat is. Olyan dél kötül bementünk Hugival a városba, mert valami használt boltban talált székeket az étkező asztalhoz. Hát el is mentünk érte, és a hat székért fizettünk, azaz fizetett 45 eurót. És ezek nem holmi gagyi műanyag székek ám, hanem frankó stabil faszékek. Jó nehezek is voltak. Nem is akartam elhinni, hogy 45 euroért odaadta a néni. Néztünk bringát is, de nem volt olyan, amit meg is vettem volna. Ugyanis ha tényleg a reptéren melózgatok, akkor közelsége miatt egyszerűbb lenne bringázni, mint buszozni. Eleve hülyén járnak a buszok, meg minek fizessek napi 1-2 eurot. A heti bérlet meg azt hiszem egy 20as, szóval értitek. Na szóval haza kis furgonnal a székeket. Ja, majdnem el is felejtettem, hogy most áztam el úgy igazán először itt kint. Ez azért elég jó, ha azt vesszük, hogy minden nap esik az eső... :)
Na azt otthon elkezdtünk készülődni. Zsolt tejszínes gombás tortellínis tárkonyos levest csinált, meg marha pörköltet, én meg bevállaltam a tócsnit, vagy lepcsánka, mackó, ki hogy ismeri. Végül is minden nagyon finom lett, meg átjött egy-két ismerős, ment a sörözgetés, iszogatás, beszélgetés, kajolgatás. Egy ilyen light-os lengyelbúcsúztató lett a lengyelek nélkül... :)
Megismertem kint egy új piát is. Zubrovka a neve. Azt hiszem vodka, de van benne egy fűszál, és nagyon enyhén zöldes árnyalata van, de nem vodka ízű. Almával kell inni, és nagyon finom. Tipikus olyan pia, amiből egy csomó meg lehet inni, és csak azt veszed észre, hogy kész vagy, de nem tudod mitől. Persze ment a guinness is, ahogy kell. Egyre jobban szeretem amúgy... :)
Na szóval valami ilyesmi volt a kimaradt idő. Jó itt kint, mindig van valami, amikor meg nincs, akkor meg azért jó, mert végre lehet egy kicsit pihenni is... :)

Ja, holnap hétfő, és bank holiday lesz, St. Patrick napja. Ez itt nagyon nagy ünnep. Ha jól tudom, akkor ez a fószer hozta be ide a kereszténységet. Lehet bemegyek majd a városba, bár nem tudom, hogy mennyire hiányzik nekem az óriás tömeg. Állítólag meg se lehet ilyenkor mozdulni a városban, a mentők meg nem győzik összeszedni az alkeszokat. Hát nem tudom, lehet hogy bemegyek fényképezővel, hogy lássátok, milyen itt egy nemzeti ünnep... :)
8 komment

[23] gyuri12
Mar 16., Sunday 22:30 #8
Én Guiness-t még sosem ittam,de te megszeretteted velem
Csak drága...
Amúgy meg mindenképp rakj be képeket,mert az előzőek nem voltak túl "tömegesek".
Meg legyen rajtuk nő is,hogy lerondázhassam őket
[27] Rudymester
Mar 16., Sunday 22:06 #7
KÉPEKET! KÉPEKET!

Bekerültél a favovok közé. Jó ez a blog, remélem tartod majd ezt a szintet.
http://www.facebook.com/retrofaktor
Mar 16., Sunday 21:50 #6
Jó neked, egy olyan Zubrovkát én is megkostolnék jól hangzik, én meg holnap irhatok kis éretségit az is nagyon jó ünnep
Ha bármi fontosabb, mint az én egóm, akkor megyek, elkapom és lelövöm!
[59] Alwares
Mar 16., Sunday 18:25 #5
Válasz casper007 (#3) üzenetére
Én most egy robogó miatt rágom anyámék fülét. Már nagyon kéne valami jármű. Kocsim esélytelen míg nem lesz valami igencsak jövedelmező állásom. Egy szép kis robogó pedig nagyon jó lenne... No de majd meglátjuk, minden esetre lesz miért dolgozni a nyáron...
.titanic {float: none;}
[4] Joo T
Mar 16., Sunday 16:53 #4
Hát igen, nem panaszkodhatok. Amúgy nagyon, de nagyon sokat köszönhetek a barátaimnak. Ha már csak abból indulok ki, hogy van hol aludnom, akkor már sokat elárultam, és akkor még hozzájön az, hogy mindent megmutattak, mindent elmagyaráztak, hogy hova kell menni, mit kell csinálni. Hát szerintem meg se fogom tudni hálálni. Amúgy itt se olcsó a guinness, mert darabja 2 euro, pub-ban meg 5 euro körül mozog, csak hát itt más óra díjak vannak. ugyanis a minimálbér 8.65, szóval így nem olyan drága a pia. Annyi, mint otthon, csak itt jobbak az életkörülmények.
Ha ennyire végytok képekre, akkor bemegyek holnap, és körbenézek...
Never make the same mistake twice, try to make a new one.
[62] casper007
Mar 16., Sunday 16:44 #3
Akkor egész jól megy a sorod kint. Mennyire áztál meg? Gondolom, a vizet csavartad a ruhádból. Amúgy igen, a piálás kint sokkal olcsóbb ezek szerint, mármint az igényes italok fogyasztása. És ha közel a reptér, tudod mire ruházz be? Elektromos bicajra. Itthon kb. 100 rugóból meg is van, csak be kell tekerni, aztán elcammogsz 40-45 km/h-val. Nekem bejött: nyugis, meg sem erőltet, kényelmes. Az egyetlen hátránya, hogy van vagy 70 kilo, így ha meg kell emelni, akkor bizony emelni kell rendesen. Ja, és én is várom a képeket!
And they're all made out of ticky tacky And they all look just the same.
[59] Alwares
Mar 16., Sunday 16:36 #2
A képekre én is kíváncsi vagyok. Ohh... A nagy piálásos részt olvasva, (guinness az itt megfizethetetlen) ki is bontottam nagy szomorúan egy Drehert. Olvasom a blogodat és egyre jobban vágyódom külföldre. Na majd főiskola után meglátom. Ha nem keveredek komolyabb kapcsolatba, szerintem simán pár év múlva, vár a nagy világ...
.titanic {float: none;}
[111] dreampage
Mar 16., Sunday 16:25 #1
Minél több képet csinálsz, annál jobb, én várom szeretettel.
A játéknak soha nincs vége. | http://xbox.com/hu-HU | http://xbox.gamer365.hu | Telefonos ügyfélszolgálat: 06 80 018 590
Joo T
Never make the same mistake twice, try to make a new one.
Ezeken a platformokon játszom
Xbox 360
PC
Kedvenc játék-műfajaim
Kaland, Szórakoztató, Verekedős, FPS, Szerepjáték, Sport
Hobbijaim, szabadidőmben ezt teszem
Társasjáték, Szerepjáték, Zene (hallgatom), Könyvek, Bulizás, Barátok, Programozás, Úszás, Foci, Kézilabda, Kosár, Korcsolya, Extrém sportok, Bicikli, Atlétika, Görnyedt ülés
Barátok, ismerősök
Aky
(offline)
dreampage
(offline)
sting
(offline)
casper007
(offline)
Yip Man
(offline)
pjul
(offline)
jozef76
(offline)
Geleta
(offline)
mpetko
(offline)
XBOX Live