[4] Joo T (offline)

tlagos

egy 39 ves fi s itt lakik: Veszprm / Tapolca

4658 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 4545 kreditet gyjttt

2008 March
11:34 4. nap
Mg mindig vrakozs, de este party, szval annyira nem is volt unalmas ez a mai nap...
Nos eljtt a negyedik nap is. Felkeltem mr elg korn, mert valami madarak az ablakom mell telepedtek, s a tudtomra adtk, hogy nem kne tovbb aludnom. Kinztem az ablakon, s nem hittem a szememnek. A nap majdnem kiverte a szemem. Elz nap este (pntek) meg viharos erej szl volt, meg esett az es, most meg milyen j. Na kos hamar elvette a j kedvemet, mondvn, ez semmit nem jelent, lehet, hogy fl ra mlva megint rossz id lesz. s igaza lett. Egyre jobban kezdett beszrklni, mg ugyan olyan viharos szl nem lett, mint tegnap. Ht igen, ezt az idjrst mg szokni kell. Az a legfurcsbb az egszben, hogy amgy nem is lenne hideg, mert tegnap este is lltlag 9 fok volt. De ezzel az ers, s hideg szllel szerintem nem volt tob 1-2 foknl. Azt mondtk a srcok, hogy ezt is meg fogom szokni, s ht n meg hiszek nekik.
Aztn ami nagyon meglep, hogy egy csom csaptelepen kln van a hideg s a meleg csap. Termszetesen a melegbl forr vz folyik, mg a hidegbl jghideg. s ha ez mg nem is lenne elg, akkor ehhez hozzjn mg az is, hogy a csaptelep kt legtvolabbi pontjn tallhatak a csapok, csak hogy vletlenl se legyen knny mondjuk langyos vizet a markodba fogni. Ht ez van. Mg egy dolog, amit meg kell szokni.
Aztn ott a fordtott kzlekeds. Ht mr nagyjbl megvan, hogy merre, de ha olyan helyen vagyok, ami egyirny, akkor ezerrel kell forgoldnom, hogy most akkor honnan is jhet kocsi, busz, stb.?

Na de mindegy is. Szval egsz nap nem sok minden trtnt. Jtszottam egy kicsit, kiprbltam az xbox-ot, azon bell is a HALO nev jtkot. Ht nem nagyon tudom megrteni, hogy hogy lehet ezekkel a karokkal irnytani. n lttem mindent, csak az ellenfeleket nem. :) Br tny, hogy a FORZA az meg nagyon bejtt. Nem fogok jdonsgot mondani azzal, hogy ezt is szokni kell. Lassan a szoksok hatalma al kerlk... :)
Este viszont tmentnk egy msik magyar albiba. Az nagyon j volt. Egy kis srzs, termszetesen guinness. Egyre inkbb kedvelem. Amlkszek, arra az idra, amikor elszt kstoltam, ht nem voltam elragadtatva tle, de most mr j. Biztos ezt is megszoktam... :) Viszont volt a srcoknak hzi pleszk. Na ht mondanom se kell, hogy nagyot nttek a szememben.. :D s nagyon finom volt, igazi gymlcs z, mem amolyan pancsolt valami. Nos ht el is voltunk j sokig, szegny kosnak meg dolgozni kell holnap, azaz mr ma, mert a buli miatt csak ma tudok a blogba rni.
Szval ennyi mra, vagyis tegnapra. Ma meg cv rs, illetve kldzgets, szval mostantl taln felprgnek az esemnyek...
3 komment

[62] casper007
Mar 02., Sunday 16:14 #3
Vlasz Joo T (#2) zenetre
n szortok neked.
And they're all made out of ticky tacky And they all look just the same.
[4] Joo T
Mar 02., Sunday 15:36 #2
Vlasz casper007 (#1) zenetre
Ht az azrt mg tlzs, hogy alakulnak, de az biztos, hogy egyenlre lvezem az itt kint ltet. Majd ha mr voltam egy-kt interjn, stb. akkor mondhatjuk, hogy alakulnak a dolgok. Egyenlre inkbb csak vagyok, s vrakozok. De mr nem sokig..
Never make the same mistake twice, try to make a new one.
[62] casper007
Mar 02., Sunday 15:21 #1
De mr lassan alakulnak a dolgok. Ilyen kis de foltok, mint egy party a honfitrsakkal, nagyon nagy rmet okozhat kint, fokozza az lmny t a hzi plesz, ugyebr. Aztn csak megjn az a PPS Number, s akkor mr vllalhatsz valami men kis munkt, de n azt mondom, gyakorold az angolt dgivel, amg mg teheted. Nzz tvt, hallgas rdit, stb. Aztn ha stabilizldtl anyagilag, akkor felttlen szerezz be egy konzolt, had rlj neki. Mondjuk ez a tmegkzlekeds tma elg gzos, apostolozni ugye nem j minden reggel, a villamosbl kevs van, busz elg krlmnyes, ahogy korbban rtad, taxi drga. Nincs olyan munka, ahol adnak szolglati kocsit? Mert bizony az nagy elnyt jelentene.
And they're all made out of ticky tacky And they all look just the same.
Joo T
Never make the same mistake twice, try to make a new one.
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox 360
PC
Kedvenc jtk-mfajaim
Kaland, Szrakoztat, Verekeds, FPS, Szerepjtk, Sport
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Trsasjtk, Szerepjtk, Zene (hallgatom), Knyvek, Bulizs, Bartok, Programozs, szs, Foci, Kzilabda, Kosr, Korcsolya, Extrm sportok, Bicikli, Atltika, Grnyedt ls
Bartok, ismersk
Aky
(offline)
dreampage
(offline)
sting
(offline)
casper007
(offline)
Yip Man
(offline)
pjul
(offline)
jozef76
(offline)
Geleta
(offline)
mpetko
(offline)
XBOX Live