[4] Joo T (offline)

tlagos

egy 39 ves fi s itt lakik: Veszprm / Tapolca

4658 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 4545 kreditet gyjttt

2008 March
00:12 3.nap
Mg mindig vrakozs. Mel nzegets. n most valamint nagyon elnzek, vagy nemtom, de hogy itt minden msodik mel knyvelnek szl... kos mondja erre, hogy dbrg a gazdasg. Ht igen, ez van...
Na de mindegy. Azrt rok valami olyat is, hogy rdemes legyen benzni... ;)
Na szval, akkor kezdem az rdemleges rsszel, csak hogy hamar vgezzenek azok, akik nem azrt nztek be, mert rdekel a sorsom, hanem mert milyen kint. Szval rtitek.
Els, amit leszgezhetek, hogy aki kijn, annak kell elszr is valaki kint, msodszor lv. Azrt kell valaki kint, mert lltlag a pps number nlkl nem nagyon tudsz mit csinlni. s ahhoz, hogy legyen pps numbered, kell egy hely, ahol laksz, onnan igazols, valamint legalbb kt szmla. Na mr most, albit csak gy szerezhetsz, ha dolgozol valahol, mert ht senki se ad ki albit, egy jtmentnek. Hisz hogy fogod az albit fizetni? Na de hogy dolgozhass, ahhoz kell a pps number. rdgi kr, nem? De. Na itt jn a kpbe, ha ismersz valakit kint, s hajland segteni. Nekem jl jtt nagyon, hogy van ismers. Nem csak adtak igazolst a pps numberhez, de megengedik, hogy itt lakhatok, mg nem tallok melt, meg albit. (rdemes melhoz illeszteni az albit, mert mint kivessztk azt mr, rossz a tmegkzlekeds).
Na, aztn amiket megtudtam, hogy vannak lltlag itt kint olyan emberek (rvnyes ez magyarra, lengyelre, stb.), akik "segtenek" kijnni. Ez annyit tesz, hogy x szz eurort adnak igazolst, x 100 eurort adnak a nappaliban egy szivacsot. Mondjuk 50 euroert elmennek veled a pps numberrt (ami mondjuk nevetsges, mert aki nem tud angolul, az is tud ignyelni, annyira nem kell hozz angol). Szval ez akr tk j is lehet, de ezeket mindig jl meg kell gondolni, mert ltalban ilyen lehzs dolgok ezek. A nappalin vagy 3an osztoztok, azt fizettek vagy 4-500 eurot, holott 3-400rt akr kln szobt is kaphatsz. Persze valahol el kell indulni, s ha nem ismersz kint senkit, akkor mg mindig jobb lehet, mint hostelezni....
Na ennyi rdekeset mra, a tbbi mr rlam szl, szval akit nem rdekel, az go away... :)

Szval a mai nap. Na felkeltem, s mris tudtam, hogy nem fogok sehova se menni. Megmutatta magt Irorszg. Hideg volt, esett az es, s olyan szl, hogy otthon mr simn viharos erej szllksekrl beszlnnk. Erre kiderlt, hogy ez elg szokvnyos itt kint. Ajaj, mire vllalkoztam, gondoltam magamban, de ht azrt ennl tbb kell, hogy meghtrljak... :)
Aztn eggyel bvlt a kinti telefonszmaim listja. Kezdek elg jl megismerkedni a szintn ebben a hzban l msik magyarral, s ht azt kell mondanom, hogy tk j fej. Nem is rtem, mrt mondjk, hogy a magyarok frjk egymst, stb. J, mondjuk az els magyar itt kint, akit megismertem eddig, de remlem nem lesz rossz tapasztalatom ksbb se.
Ja igen. Ma felfedeztem a wii-t. kos bartomnak van, s amikor hazajtt munkbl megmutatta. Eltte nem nagyon akartam bekapcsolni, elvoltam anlkl is, meg azrt nem rt, ha megmutatjk, hogy is mkdik. Ht gyerekek. Kell nekem is egy... :) Nagyon megfogott. J, biztos az jdonsg varzsa, meg minden, de akkor is...:) Jt teniszeztnk, meg elkezdtem a Zeldt is. Haj, nem lesz ez gy j. Nem jtszani jttem ki vazze... :)

Amgy jk a kiltsok. Holnap megint egyedl leszek itthon, de vasrnap Hugival sszedobjuk a cv-met (szakmai nletrajz), meg elkldjk egy csom helyre. Azrt vele, s nem csinltam meg n magam, mert lltlag a cv kirly. Ht ha itt mindenki ezt mondja, akkor hiszek nekik, s simn megvrom... :)
Aztn van itt kint egy idsebb bcsi, aki foglalkozik klfldiekkel. Nagyon drva. Megbeszlsz vele egy idpontot, azt talizol vele egy coffee shop-ban, s dumcsiztok. amolyan tanr szersg. s csak kifizeted a kv-jt s ksz. El sem hiszem, hogy ilyen van, de mindenki ezt mondja. Na htfn talizok vele... :) Ht kivncsi vagyok... :)
Na ennyit mra, szerintem ez is sok volt. Cskny mindnekinek... :)
1 komment

[27] Aky
Mar 01., Saturday 11:48 #1
Jol el is vertel teniszben 2-3 meccs utan. Hiaba nem vagyok egy sport ember
PSN : Aky82Hun
Joo T
Never make the same mistake twice, try to make a new one.
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox 360
PC
Kedvenc jtk-mfajaim
Kaland, Szrakoztat, Verekeds, FPS, Szerepjtk, Sport
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Trsasjtk, Szerepjtk, Zene (hallgatom), Knyvek, Bulizs, Bartok, Programozs, szs, Foci, Kzilabda, Kosr, Korcsolya, Extrm sportok, Bicikli, Atltika, Grnyedt ls
Bartok, ismersk
Aky
(offline)
dreampage
(offline)
sting
(offline)
casper007
(offline)
Yip Man
(offline)
pjul
(offline)
jozef76
(offline)
Geleta
(offline)
mpetko
(offline)
XBOX Live