[62] casper007 (offline)

Alapos - Átlagos

Ő egy 29 éves fiú és itt lakik: Budapest / Budapest

4961 napja regisztrált felhasználó, ez idő alatt 253420 kreditet gyűjtött

2008 February
21:05 "Nagyon jó volt, folyt a bele a fickónak"


Elég érdekes gyerek interjút olvastam pár perce az origo.hu-n. A lényeg: két kilenc éves kisfiút kérdeztek meg tévézési szokásaikról, mit néznek, mennyit néznek, stb., stb. Naponta jönnek az ilyen olvasmányok, azonban itt látszik, hogy mennyire is különbözhet két kisgyerek ízlése. Azárt zárójelben megjegyezném, hogy nagyon bűzlik valami, azt azért nem állítom, hogy a szerkesztők fogalmazták a válaszokat, de nem is véletlenül kérdeztek meg két ilyen természetű gyereket.
Saját véleményem: természetesen nem jó dolog, ha egy gyerek ilyen korban odavan az olyan filmekért, amelyek nem szerénykednek vérben, gyilkosságban, szexben, ez tényleg nem egy kilenc évesnek való, de az sem normális, ha a másik fiú megijed egy ártatlan mesefilm banyájától. Nem, nem támogatom az erőszakot, de az ilyen gyámoltalan gyerekeket nagyon ki fogják használni az életben, mindenkinek kell egy kis talpraesettség. Összegezve azt mondom, nyilván a Ferkó gyerek kapná meg a cukorkát, de sem ő, sem pedig Henrik nem mondható követendő példának. Kell egy arany középút.
A tovább mögött az interjú.
- Szereted a gyerekeknek készült csatornákat?

H.: A Minimax nekem ovis, de a Jetixet és Cartoont szeretem, mert ott sok az akció, sokat verekednek, sokat lövöldöznek. A Jetixen a kedvencem a Power Rangers, a Cartoonon pedig majdnem mindegyik. A Jetixen béna a Flamingó kapitány, mert az már ovis, és a főszereplő kisgyerek nagyon béna szuperhős. Cn-mozi jó, ott mindegyik rajzfilmet szeretem.

F.: A Cartoon networköt nem is szeretném nézni, de nincs nekünk ilyen otthon.

- Szoktad nézni a vetélkedőket?

H.: A Széf az egy okos játék, ahol gondolkodni kell, a Pókerarc-ban meg nem lehet azt csinálni, hogy a játékosnak nagyon sok pénze van, és közben mosolyog. Mindegyik tetszik, csak ez a kettő a kedvencem. A Pókerarc meg a táskás (Áll az alku - a szerk.) jó lenne, ha menne még.

F.: Láttam a Pókerarc-ból részletet, tetszett hogy pánikgombok vannak benne. Láttam még Milliomos-t, az se rossz, érdekes. Az örökös nem olyan jó, túl sokféle játék van benne: forró krumpli, megvan a vége, meg ezek. A Széf nem tetszik, mert hogyha egy kérdést elrontanak, az összes pénz elmegy, és nem nyernek semmit.

- Hétvégén milyen filmet, sorozatot szeretsz nézni a tévében?

H.: Leginkább az tetszik, amelyikben végig kardoznak, és az egész film vérben úszik, mert szeretem a vért és a piros színt. A Charly, majom a családban meg ilyenek bénák. Van még egy filmfajta, ami tetszik: a szexelős filmek. És a Bud Spencer-es filmek, mert abban van verekedés.

F.: Nagyon ritkán nézek filmeket a tévében. A Nils Holgersson tetszik, a Négy muskétás is jó. A Charly is nagyon jó, mert muris dolgok vannak benne.

- A híradóról mi a véleményed?

H.: Szerintem az felnőtteknek való. Nem nézem, max a bulvárhíreket, mert a bulvárhír azt jelenti, hogy rablásról vagy gyilkosságról jelentettek. Azok a kedvenc híreim.

F.: Láttam, de nem szeretem, mert durva dolgok is vannak benne. Nem szoktam nézni.

- Van kedvenc reklámod?

H.: Nekem a tisztítószeres reklámok tetszenek, szeretem nézni a tisztítószereket az illatuk miatt, meg azért is, mert röhögök rajta, hogy milyen hülyék a reklámozók, hogy azt hiszik, hogy beveszik az emberek. Van ez a rózsaszín tubusos mosópór, olyan vettünk, és összekeveredtek a színek. Ha valami játékról van reklám, az is tetszik, de annak is jó játéknak kell lennie, vagy legalábbis jónak kell látszania.

F.: Nem érdekelnek, de a murisak tetszenek: amikor a borsószemek beszélgetnek. Egy reklámban azt mondja egy lány, hogy kiszökött a kutyája. Kimegy az apukája, azt mondja, megyek, megnézem, és az esőben egy szál ingben keresi a kutyát. Egy tablettát reklámoz, ami megszünteti a megfázást és van benne C-vitamin is, azt mondják. Nem tetszik ez a reklám, mert butaság egy szál ingben az esőben mászkálni.

- Nézel főzős műsorokat?

H.: Csak a Stahl tetszik, meg a Bandi a hegyen. A Bandi azért, mert a környezetben főz, ami nagyon szép. A Stahlban az a része tetszik, amikor a kis szakácsokkal főz.

F.: Mindegyik tetszik. Két ember szokott főzni: egy sötét bőrű és egy világos bőrű. Ez a két ember ért is a főzéshez, és beszélgetnek meg vicceket mondanak az étellel kapcsolatban. Van olyan, amit egy bácsi készít egy sapiban - az nem tetszik, mert egyedül főz. Az tetszik, ha együtt főznek. Stahl Juditot nem ismerem.

- Miről szól a Charly, majom a családban?

H.: Egy majmot vásárolnak, azt hiszem, és mindig beöltöztetik emberruhába, és a lakásban mindenféléket okoz, lóbálja magát a csilláron, szétszedi a függönyt, és akkor ezt meg kell javítani. Meg banánt lop, akkor jól leszidják, de egyébként nem egy rossz majom, csak nem a dzsungelben él, ahol kéne neki.

F.: Muris dolgokról. Van egy majma egy állatorvosnak, az a majom nagyon vicces, őt hívják Charlynak, és életeket is ment az a Charly. Azért vicces, mert van, hogy kiszúr valakivel. Egyszer, aki a birkákat öldökölte egy késsel, motorral meg akart menekülni a rendőrök elől, a Charly ráugrott, az ember félt tőle, elesett, és akkor a rendőrök utolérték.

- Tetszenek a természetfilmek?

H.: Nekem az Animal Planeten az összes műsor tetszik, de legfőképpen az a fickó, akit leszúrt a rája, mert az krokodilokkal foglalkozott. A kedvenc műsorom A föld legviccesebb állatai. A macska felágaskodik a székre, és elkezd zongorázni, de nem úgy, hogy tudja, mit játszik, hanem csak úgy összevissza kalimpál. A BBC-s természetfilmeket nem nézem, csak a természetcsatornát.

F.: Az Animal Planet tetszik, mert sokféle dolog van benne, de azt ritkán nézem, mert otthon nincs.

- Videoklipeket is nézel?

H.: Zene egy van, ami nagyon tetszik, a Madonna. De a gépen nézem, nem a tévében.

F.: Nem nagyon szoktam, csak a Megasztár-t.

- Mit szólsz ahhoz, ha egy műsor vagy egy film nem magyar nyelvű?

H.: Engem az zavar, ha egy film nem magyarul van, vagy amiről nem tájékoztatnak, hogy nem magyarul lesz. Főleg, ha az a film akciófilm. Ha a kedvencem megy, akkor azért megnézem, de nagyon ritka.

F.: A BBC-t nagyon szeretem, mert 10 óra előtt vannak benne gyerekeknek filmek. Nézem, és azt mondta az anya, hogy ha hallom a nyelvet, akkor érteni is fogom egy idő után. Azt értem, miről szól a történet, mert mutatják hozzá a képet, és a legtöbb mesében még le is írják, hogy miket mondanak. Hogyha izgalmas, akkor nézem.

- Mennyit tévézel naponta?

H.: Legtöbbet egy órát nézek tévét, max kettőt: mesecsatornákat. Hogyha nem lennék tőle szemüveges, akkor egész nap nézném, vagyis éjfélig, legtöbbet akciófilmeket.

F.: Hétköznap általában semennyit, hétvégén van hogy semennyit, de van, hogy egy órát. Ritkán nézek többet egy óránál.

- Van kedvenced?

H.: Kezdjük a kedvenc műsorvezetővel: nekem a Sebestyén Balázs, mert nagyon híres, és sok műsort vezet, jó fej, jó a humora, és szép is. A Power Rangers azért, mert abban sokat verekednek, és van benne varázslat. A Csillagközi invázió azért, mert abban hatalmas bogarakat kell lövöldözni, és szeretem a bogarakat és a lövöldözést is.

F.: Kedvencem nincs, mert sok mindent szeretek.

- Mi a véleményed a tehetségkutató műsorokról?

H.: A Csillag születik tetszett, mert vicces, olyan is kerül ide, aki nem is tud énekelni. A Megasztár pedig azért tetszett, mert ott voltak igazi tehetségek.

F.: Mindegyiket szeretem. Amiben korcsolyáztak (Sztárok a jégen - a szerk.), az tetszett a legjobban.

- Szerinted jó dolog, hogy vannak korhatáros filmek?

H.: Szerintem ne mondja meg egy másik ember, mit nézzek. Ki találta ezt ki? Aki ezt kitalálta, egész életében korhatáros filmeket mutogatnék neki. Két 18-as volt, amit eddig megnéztem, vagyis egy, a Ryan közlegény. Nagyon jó volt, folyt a bele a fickónak.

F.: Szerintem jó, hogy van karika, mert az felhívja a figyelmet, hogy a kisebbek ne nézzék annyira, mert nehezen értik meg.

- Van olyan műsor, amitől félsz?

H.: Nem nagyon, max kiskoromban, de arra már nem emlékszem.

F.: A nagyon durváktól. A Grimm legszebb meséi-ben van az erdei anyóka, attól félek.

- Milyen műsorok mennének a te saját tévécsatornádon?

H.: Olyan reklám lenne, hogy aki szereti a vért, az nézze ezt a csatornát. Minden műsorban egy főszereplő lenne, vagyis én, és minden műsor úgy kezdődne, hogy folyik a vér a sötét képernyőn, és a főszereplőből folyik a vér. Akciófilmek, úgy értem, rajzfilmek, legó-Star Wars, ahol legóból vannak az emberkék - ennyi.

F.: Nyugodt filmek, sok természetfilm, semmi durva film, amit el kéne tiltani a gyerekektől, sok jó gyerekmese: Mazsola és Tádé, Kisvakond, Bundás és Rozsdás.

- Milyen a jó tévé?

H.: Moziképernyős plazma tv, mert nagyobb teret tölt be, és nagyobb téren keresztül lehet látni a gyilkolást. 200-1000 csatorna lenne jó.

F.: Lehet színes vagy fekete-fehér, a fekete-fehéren jobban ki lehet venni, ahogy táncolnak az emberek, nem zavar a szín. Azt szeretem, amiben nagyon pontos a kép, nem homályos, nagy a képernyő, ennyi elég.

Szerepi Hella

Forrás: origo.hu
41 komment

[62] casper007
Feb 24., Sunday 13:53 #41
Válasz gyuri12 (#40) üzenetére
Huh, én sajnos nem. Zé?
And they're all made out of ticky tacky And they all look just the same.
[23] gyuri12
Feb 24., Sunday 13:43 #40
Válasz (#38) üzenetére
Van róla valami videó,vagy tudsz egy leírást adni arról,hogy mi van a stáb után?
Én csak a stáblista elejéig láttam...
[62] casper007
Feb 24., Sunday 13:28 #39
Válasz (#38) üzenetére
NAgyjából sejtem, mire akarsz célozni. Engem a legjobban az fogott meg az egészben, hogy úgy állították be, mintha a srác vette volna fel kamerával, és ezért fogott meg annyira. Így sokkal sokkolóbb és valóságosabb.
And they're all made out of ticky tacky And they all look just the same.
[6]
Feb 24., Sunday 13:26 #38
Válasz casper007 (#36) üzenetére
Végre valaki aki ugyan azt mondja mint én. Amúgy amikor le pörög a végén a filmstáb, akkor van a lényeg...tudtad?
Nem vagyok ártatlan s nem vagyok pártatlan, de nem vagyok célpont, hogy tört láss a hátamban! ----->www.xboxhq.hu
[62] casper007
Feb 24., Sunday 13:23 #37
Válasz Patrick Bateman (#34) üzenetére
Na, egyre többen vagyunk, akik érzik, hogy itt nem tiszta a levegő. Ez valami olyasmi, mint a Fox news videojátékok ellen indított hadjárata, csak miniben, és a tv ellen. Röhej.
And they're all made out of ticky tacky And they all look just the same.
[62] casper007
Feb 24., Sunday 13:22 #36
Válasz (#33) üzenetére
A Cloverfield tényleg nagyoon jó lett.
And they're all made out of ticky tacky And they all look just the same.
[25] Yip Man
Feb 24., Sunday 12:01 #35
Háp-háp.
"Music fills my empty bones and some times it seems it's the only place I've left to go..."
Feb 24., Sunday 11:29 #34
"- Mennyit tévézel naponta? (...)
F.: Hétköznap általában semennyit, hétvégén van hogy semennyit, de van, hogy egy órát. Ritkán nézek többet egy óránál."

"- Milyen műsorok mennének a te saját tévécsatornádon?(...)
F.: Nyugodt filmek, sok természetfilm, semmi durva film, amit el kéne tiltani a gyerekektől, sok jó gyerekmese: Mazsola és Tádé, Kisvakond, Bundás és Rozsdás."

Csak egy érdekes észrevétel!
Honnan a faszból tudja mi az a Kisvakond, Mazsola és Tádé, stb. ha még TV-t sem néz a szerencsétlen?
Na meg mint fentebb is írta több helyen, hogy szinte semmilyen csatornájuk sincs, max. az m1-et meg a "mákos moszkvát" fogják a TV-n!
Kamu szaga van a dolognak nem kicsit!
Ráadásul ha nem változtattak semmit a gyerekek válaszain, (Azt is kétlem, hogy gyerekeknek egyáltalán volt ehhez valami köze!) akkor a 9 éves gyerekek szókincse már most jóval túlmutat egy 18-20 éves srácénál!
"Már a természeti népek is megfigyelték, hogy a tigris bajusztartó vége veszélyes, mert ott van a szája is, és táplálkozása során a préda beleegyezésének nem tulajdonít különösebb jelentőséget."
[6]
Feb 24., Sunday 11:10 #33
Érdekes, bár szerintem ez még a gyerekded nagyszájúság. A filmekből egyenlőre csak azt veszi le, hogy vérzik valaki, ölnek stb.

Én a horror filmek nagy rajongója vagyok (de nem a beles kitépősökről beszélek, azokon csak röhögök egy jót mint pl.: Sziklák szeme (asszem ez volt a neve, javítsatok ki) azon belül is inkább a sci-fi szerűségek jönnek be. No meg az egyedi alkotásokat: CLOVERFIELD. Na az a film egy nagybetűs művészet, ilyen királyul összerakott filmet már rég láttam. Egyedi filmeket szeretem, Blair Witch, Álomcsapda stb.
Nem vagyok ártatlan s nem vagyok pártatlan, de nem vagyok célpont, hogy tört láss a hátamban! ----->www.xboxhq.hu
[23] gyuri12
Feb 24., Sunday 10:47 #32
A két véglet,egyik sem lesz jó ember
Én egyébként nem hiszek ezeknek, mindkettő túlságosan erőltetett. 9 évesen félni egy boszitól? Ugyan má' ! A másik,a "H" gyerek meg hazugnak, és túlzós gyereknek tűnik.
Bár tuti az egész egy nagy fake
[62] casper007
Feb 24., Sunday 10:15 #31
Válasz axl (#30) üzenetére
Na, akkor jöjjön meg az a kedv.
And they're all made out of ticky tacky And they all look just the same.
[55] axl
Feb 24., Sunday 1:32 #30
Válasz casper007 (#29) üzenetére
marmint? hogy ugy ontsam magambol a hulyeseget, mint regen? nalam ez pusztan kedv kerdese...
Minden játék szerepjáték
[62] casper007
Feb 24., Sunday 1:15 #29
Válasz axl (#28) üzenetére
Csak gyakorlás kérdése az egész.
And they're all made out of ticky tacky And they all look just the same.
[55] axl
Feb 24., Sunday 0:46 #28
Válasz axl (#27) üzenetére
sot, az utobbi hetekben kommentelni is lusta voltam...
Minden játék szerepjáték
[55] axl
Feb 24., Sunday 0:45 #27
Válasz casper007 (#26) üzenetére


korulbelul akkor igy mar vagytok 3-man, azert mar lehet h erdemes is irni csak eppen nincs mirol, eroltetni meg nem szeretnem...
Minden játék szerepjáték
[62] casper007
Feb 24., Sunday 0:37 #26
Válasz axl (#23) üzenetére
Áh, te is írhatnál egy bejegyzést. hiányolom őket.
And they're all made out of ticky tacky And they all look just the same.
[62] casper007
Feb 24., Sunday 0:36 #25
Válasz ZS0LTI (#24) üzenetére
Én nem tudom, jóhiszemű vagyok. De él a gyanú.
And they're all made out of ticky tacky And they all look just the same.
[11] ZS0LTI
Feb 24., Sunday 0:21 #24
Full kamu, az origónak nem kell mindig mindent elhinni.
[55] axl
Feb 24., Sunday 0:05 #23
Válasz casper007 (#22) üzenetére

Minden játék szerepjáték
[62] casper007
Feb 23., Saturday 23:48 #22
Válasz axl (#21) üzenetére
Nekem is van Db kártyagyűjteményem. Áh, de imádtam, biztos Henrik is szereti.
And they're all made out of ticky tacky And they all look just the same.
[55] axl
Feb 23., Saturday 23:41 #21
Válasz casper007 (#20) üzenetére
a Toy Stoy nalam is kedvenc (a 2 is, ritka jo folytatas volt ), nameg a Szorny Rt., es igen, pont a Wall-e az, ami a mostani varhato felhozatalbol erdekel

a Naruto-ban meg az allando "dzsucu"-zas zavar (mintha a nindzsucu-nak ehhez barmi koze is lenne...), szamomra teljesen komolytalanna teszi az egeszet... komolyan mondom, egy dupla (vagy tripla?) reszt lattam (azaz fel fullel hallgattam ZH-ra tanulas kozben), de abban legalabb 10x hangzott el a "valamilyen-dzsucu" kijelentes per resz (arrol nem is beszelve, hogy ha en nindzsa lennek, akkor tobb okbol kifolyolag sem kozolnem az ellenfellel, hogyan fogok rarontani, es ebbol csak az egyik az, hogy nevetsegesen hangzik... )

anno viszont a DB teljesen megfogott, meg meg is van az osszes figuram es a kartyagyujtemenyem...
Minden játék szerepjáték
[62] casper007
Feb 23., Saturday 23:27 #20
Válasz axl (#19) üzenetére
Egyetértek. De a Naruto jó. Animációs filmekből pedig a Wall-e, ami érdekel. Az örök kedvenc pedig a Toy-Story.
And they're all made out of ticky tacky And they all look just the same.
[55] axl
Feb 23., Saturday 23:24 #19
Válasz casper007 (#17) üzenetére
Simpson-t en is nezem mindig nekem valahogy a South Park-nal is jobban bejon, persze azt is szeretem anime-ket meg annyira nem szeretem, valahogy nem az en (kepi)vilagom... (marmint a hajviseletek, maga a megrajzolasa szinte mindnek nagyon igenyes cimeket nem kezdek el sorolni, hogy mik es miert nem jonnek be, mert senkit nem akarok megbantani, de ahhoz kepes, hogy ezek alt. joval "felnottebbek", mint a legtobb rajzfilm, az egyik legjobban hype-olt, N-el kezdodo es O-ra vegzodo szvsz egyaltalan nem az, sot... viszont a Full Metal Alchemist bejott, de rendszeresen azt sem nezem)

az animacios filmek egy ideje mar nem hoznak lazba (persze van nehany kifejezetten igeretes, es azert a tobbit is meg szoktam nezni), valahogy nagyon "elburjanzottak"... amig meg evente csak olyan 1 db jott, kvazi ritkasag volt, addig azokat barmi masnal jobban vartam, de ez valahogy elmult, es nem azert mert felnottem volna, lasd lejjebb...
Minden játék szerepjáték
[62] casper007
Feb 23., Saturday 23:18 #18
Válasz casper007 (#17) üzenetére
Majd kifelejtettem a jó öreg Dreamworks és Pixar munkáit.
And they're all made out of ticky tacky And they all look just the same.
[62] casper007
Feb 23., Saturday 23:17 #17
Válasz axl (#16) üzenetére
Hm, öcsém a mai napig nézi a minimaxot. Ami rajzfilm, és nekem bejön, a Simpson család, és pár anime. Jó még gyereknek lenni.
And they're all made out of ticky tacky And they all look just the same.
[55] axl
Feb 23., Saturday 23:14 #16
erdekes... bar ahogy mondjatok, kicsit sarkos az egesz... de ha igaz is, akkor valoszinuleg csak vaganykodasbol mondja a kissrac, amit mond, ahogy sztem a masik is csak erettnek probal latszani azzal, hogy az eroszak mennyire nem klassz dolog, mert a szuleitol, vagyis A felnottektol ezt latja/hallja... voltak ilyen ismeroseim es en is voltam/vagyok gyerek...

meg azert erdekes is a dolog, mert en is szoktam rajzfilmeket nezni (buszken vallalom ), es mikor egyszer a Jetix-re kapcsoltam, es beleneztem a Power R-be, azt kellett megallapitnaom, hogy NAGGYON gagyi... (mint ahogy a legtobb, celzottan gyerekeknek keszulo, nem hatalmas koltsegvetesu filmsorozat... tehat NEM rajzfilm. tuleroltetik a "poenokat" is, az akciot is, nagyon idolokat akarnak gyartani a gyerekek szemeben...) ellenben a Minimax-on mar volt olyan musor, ami megfogott
Minden játék szerepjáték
[62] casper007
Feb 23., Saturday 23:02 #15
Válasz e.vid (#14) üzenetére
És ez a jellemző sajnos. De sebaj, megyek, megnézem a Forrest Gump-ot.
And they're all made out of ticky tacky And they all look just the same.
[15] e.vid
Feb 23., Saturday 22:57 #14
Válasz casper007 (#13) üzenetére
Naja.

AvP2 életem egyik legrosszabb filmje volt. Sajnálom is rá a mozijegy árát.
Tudod az emberek nagyrésze nem a művészet felé orientálódik hanem a primitívebb, egyszerűbb, közönségesebb dolgok vonzák amik közelebb állnak az értemi szintükhöz. Nem lehet mindenki tág látókörű lélek.
[62] casper007
Feb 23., Saturday 22:52 #13
Válasz e.vid (#11) üzenetére
Jó, de azért én nem azért vennék plazma tv-t, hogy minnél nagyobb képen nézhessem a gyilkolást.
And they're all made out of ticky tacky And they all look just the same.
[62] casper007
Feb 23., Saturday 22:51 #12
Válasz e.vid (#10) üzenetére
A kicsi Henriknek biztos az AvP2 a kedvence. Amúgy nem értem, hogy felmőtt emberek ilyen kis látókörrel rendelkeznek? Agyatlan öldöklés, a fentebb említett filmben is életét veszti kkismillió szereplő. Mikor tanulják meg végre, hogy pl. akció nélkül is lehet élvezetes filmet készíteni? Én tegnap néztem meg a Boldogság nyomában című remekművet, ert az bizony az, kérem szépen. Még sok ilyen filmet szeretnék.
And they're all made out of ticky tacky And they all look just the same.
[15] e.vid
Feb 23., Saturday 22:49 #11
Válasz casper007 (#9) üzenetére
Szerintem egyáltalán nem sötét a fantáziája, csak gyerekes...
Ha sötét lenne akkor jóval dúrvább dolgokra izuglna mint, hogy vérzik a főszereplő.
[15] e.vid
Feb 23., Saturday 22:47 #10
Válasz Marlboro Man (#8) üzenetére
Nem, nem láttam. Gondolom jó film lehet.
A gyerekből ilyen Mengele feeling lesz szerintem.
[62] casper007
Feb 23., Saturday 22:47 #9
Válasz e.vid (#7) üzenetére
Dexter. XD Amúgy ledöbbentő, elég sötét fantáziája van.
And they're all made out of ticky tacky And they all look just the same.
Feb 23., Saturday 22:40 #8
Válasz e.vid (#7) üzenetére
Látad valamelyik viasztesteket?, mert szerintem arra felé ivel majd a pályája.
Ha bármi fontosabb, mint az én egóm, akkor megyek, elkapom és lelövöm!
[15] e.vid
Feb 23., Saturday 22:32 #7
Még egy dolog. Szerintetek egy ilyen erőszakos gyermeki lélek főzős műsort fog nézni meg megasztárt? "A Megasztár pedig azért tetszett, mert ott voltak igazi tehetségek." "Minden műsorban egy főszereplő lenne, vagyis én, és minden műsor úgy kezdődne, hogy folyik a vér a sötét képernyőn, és a főszereplőből folyik a vér." Mindkettő idézet az első gyerektől van. Művészi tehetség + burtális gyilkolás. Mi lesz ebből a "gyerekből"...
[24] magyari5
Feb 23., Saturday 22:26 #6
lol
MGS.........
[62] casper007
Feb 23., Saturday 22:25 #5
Válasz Marlboro Man (#2) üzenetére
Egyetértek, de nem hiszem, hogy kitalálták. Azért az origo elég nagy internetes portál, írták is, hogy a gyerekek mondandóját nem módosították, hazudnának?
And they're all made out of ticky tacky And they all look just the same.
[15] e.vid
Feb 23., Saturday 22:25 #4
Túl nagyok az ellentétek. Nem hiszem, hogy ilyen 'bő' szókincsel rendelkezne egy ilyen életkorú gyerek. Az első már most pszichopata a másik meg egy b*zi. Kamu...
[62] casper007
Feb 23., Saturday 22:22 #3
Válasz DarkVenom (#1) üzenetére
Ugye? Túlságosan ki lett emelve a gyámoltalanság és a vérhéség. Tisztára, mint egy jellemkomikum.
And they're all made out of ticky tacky And they all look just the same.
Feb 23., Saturday 22:21 #2
Ez hülyeség sztem, más részt hány normális 9éves fiú mondja a Balázsra v egy más férfira, hogy szép?. Az egyik túl pszihopata ( és vannak hajlamai lásd előző mondat, talán ezért ilyen), a másik meg elég nyámnyila, szerencsétlen lehet. Remélem ezt csak ki találták és nem valódi gyerekek.
Ha bármi fontosabb, mint az én egóm, akkor megyek, elkapom és lelövöm!
[64] DarkVenom
Feb 23., Saturday 22:16 #1
Szerintem a mai gyerekek közül még a leggyámoltalanabbak se néznek Futrinka utcát, nem ismerik Mazsolát, Tádét, szóval nekem kicsit kamunak tűnik, még a horrorsrác túlerőltetett, direktbe sarkított vérmániája is.
Thrills, Chills, Kills!
casper007
And they're all made out of ticky tacky And they all look just the same.
Ezeken a platformokon játszom
Playstation3
PC
Nintendo Wii U
Kedvenc játék-műfajaim
Akció, Kaland, FPS, Szerepjáték
Hobbijaim, szabadidőmben ezt teszem
Játék otthon, Könyvek, Mozi
Barátok, ismerősök
elvis
(offline)
liquid
(offline)
antaru
(offline)
Ghz
(offline)
drag
(offline)
bastard
(offline)
zaz
(offline)
playmore
(offline)
logen
(offline)
dreampage
(offline)
theSickness
(offline)
Lavitz
(offline)
Tommy_Angelo
(offline)
zs0lt1
(offline)
Edina
(offline)
Rolne
(offline)
Attila6
(offline)
Hellfrost
(offline)
rob
(offline)
Necroman Mk2
(offline)
Đoma
(offline)
gyuri12
(offline)
Fatman
(offline)
Vuxy
(offline)
Jackal
(offline)
axl
(offline)
Matos
(offline)
BW
(offline)
Alwares
(offline)
skiz0
(offline)
rolmanus
(offline)
jimessor666
(offline)
roli576
(offline)
Yip Man
(offline)
Sicknesshuga
(offline)
maccc
(offline)
kochanp
(offline)
Sübe
(offline)
atka
(offline)
x-doboz360
(offline)
Morwen
(offline)
sepsta75
(offline)
HuN Makaveli
(offline)
Iceakos
(offline)
kryss777
(offline)
mnorbee
(offline)
Final Doom
(offline)
Ray
(offline)
pergemark
(offline)
annie007
(offline)
erik10
(offline)
Nesh
(offline)
lorantHUN
(offline)
Joo T
(offline)
RedBoyforCE
(offline)
olin
(offline)
NikoBoy
(offline)
kicsihocza
(offline)
hocza
(offline)
regeth
(offline)
ryujani
(offline)
Gangster
(offline)
wortoo
(offline)
warass
(offline)
engé
(offline)
wodbear
(offline)
RoOte
(offline)
5T3V3N
(offline)
Quimby
(offline)
G.A.R.
(offline)
Sam360
(offline)
Xbox360Gamer
(offline)
Zombi Killer
(offline)
Enzo Di
(offline)
lamann
(offline)
Graphitman
(offline)
KiCsi MexXiS
(offline)
Wolverine
(offline)
Futrinka
(offline)
Adam360
(offline)
Yegor
(offline)
Alpár
(offline)
ne5h
(offline)
TheGameSCore
(offline)
M4ST3RCH13F19
(offline)
Amy
(offline)
John Smith
(offline)
okornyalbaro
(offline)
Bence360
(offline)
Keyoo
(offline)
MilanZila
(offline)
Zoy76
(offline)
dpb
(offline)
SRyan
(offline)
Fabri
(offline)
AnnexHUN
(offline)
Shifty Fox
(offline)
Szekitáj Chili
(offline)
FredPerry
(offline)
Svitzh
(offline)
Rolcsoo
(offline)
Kisszarka
(offline)