[38] playmore (offline)

Alkalmazkod - Alkalmatlan - Mnikus

egy 36 ves fi s itt lakik: Budapest / Budapest

4886 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 107609 kreditet gyjttt

2008 January
00:11 Achievement Unlocked | Assassin's Creed (44AC/1000G)
Zaj nlkl mozog. rzelem nlkl l. Nyom nlkl eltnik.
Nagyratr lmok
Az Ubisoftnak mostanban nem megy tl jl. A sikeres fejstehn sorozataik aktulis rszei mg a tvoli homlyba vsznek (elg, ha csak a Splinter Cell tdik epizdjra gondolunk), radsul legutbbi projectket a knkeservesen sszeszedett LOST licensz is gy tnik, hogy krba veszett. Aki esetleg nem ismern a sztorit: Az Ubisoft megkapta a licenszet a Sonytl, legyrtottk a produktumot pnzt s fradsgot nem kmlve, majd a Sony megnzte s visszadobta, mondvn nem felel meg bizonyos minsgi kvetelmnyeknek. Hopp. Mintha ez nem is lenne elg radsul itt van ez az vek ta hzd gy az Electronic Arts-al, lvn az EA szeretn a tovbbi versengst rvidre zrni azzal, hogy felvsrolja a tbbsgi tulajdont a francia jtkkiadban. Akrhogy is, gy alakult, hogy a karcsonyi idszakra idztett, mr vek ta erteljesen demzott Assassins Creed piaci szereplse fogja meghatrozni a vllalat tovbbi sorst.
A jtkot mr az els bemutatsa ta komoly vitk veztk. Eredetileg egy PS3 exkluzv cm lett volna, vgl a gp ksse s az (akkori, lnyegben Kutaragi ltal irnytott) vezets rdektelensge miatt multiplatformm avanzsldott. Ezutn s a kezdeti lenygz vals idej bemutatk utn a kedves jtkosok mr krmket rgva vrtk, majd amikor biztoss vlt a 2007 tli megjelens akarva-akaratlan a megvlt szerepben kezdett tetszelegni. Erteljesen megindultak a Special Edition elrendelsek s termszetesen Jade kisasszony (aki erteljes cltblja lett klnbz netes karikatrknak) keblei igazn bztat kpet festettek a jtkrl.Gyilkosok gyilkosa
A jtk legnagyobb rszben Altairt az 1191-ben mestersgt igencsak kivlan z brgyilkost (vagy mondhatni mernylt) alaktjuk. Hrom abszolt korh vrosban (Damaszkusz, Jeruzslem, Acre) s az ezek kzt elterl hegyes-vlgyes terleten tevkenykedhetnk (emellett a brgyilkosok fhadiszllsa pedig amolyan bnusz helysznknt szerepel, de ennek ellenre nagyon szpen kidolgozott). Hsnk a trtnet kezdetn komoly hibt vt, gy elveszik a fegyvereit s kpessgeit, ezeket csak a jtk folyamn kapjuk vissza. Clunk szm szerint 9 gonosz frfi likvidlsa, akik ekkor mind a Szentfldn tevkenykednek. Br kezdetben mg a vrosok nagy rsze el van zrva lnyegben szabadon tevkenykedhetnk a teleplsek kzt. A lnyeg egyszer: ljk meg a clpontot, ha lehet csendben, ha nem akkor ajtstul rontva a hzba, az Ubisoft rnk bzza a dntst. Tapasztalt jtkos ilyenkor feltenn a krdst: hogyan?

Tmr gynyr
Ami els pillantsra megti mg a tapasztalt rkkat is, mikor belp az els vroskezdemnybe az... az let. Az Assassin's Creed vilga a legmesszemenbbekig l. A krnyezet, az pletek, a jrkelk s minden az utols porszemig "igazi". Mieltt megmozdulnnk a barlangbl kirve (mely a gyakorlplya s a megdbbents eszkze is egyben), csak a jobb kart vegyk kezelsbe. Forgassuk krl. Szp. Ignyes. GYNYR. Bal kar. Mozduljunk. mulat. Csodlat. Fussunk krbe. Msszunk falakra, Ugrojunk le egy sziklrl. Fussunk vgig a szdt mlysg felett a recseg-ropog falceken. Aki jtszott mr a Prince of Persia sorozat legutbbi hrom rszvel, az rgtn megrzi. Szinte szllunk. Minden egyes repeds kapaszkod, melybe a krmnket vjjuk, miden ablak kiugr amin fellpnk, minden lc megvlts ha zuhanunk. A mozdulatok a legaprbb rszletekig kidolgozottak, az animcis fzisok repertorja vgtelennek tnik. Brmilyen mozdulatbl kvetkezhet egy brmelyik msik. Vgtelenl ignyes. Minden valaha kiadott videjtknl rszletesebb s folyamatosabb mozgst lthatunk.
Ksbb majd amikor harcra kerl a sor, jabb mulatok. Amikor megkapjuk az ellentmadst, a kitrst s a vdelem ttrst jabb hledezsek. Altair harcol. Vadul. Szpen. Alattomosan. A kivgzseket nem lehet megunni. Soha. A legutols rszletig gynyren kidolgozott az egsz. Lecsapunk, kitrnk vdnk. Hallsikolyok, fmes pengk csapdnak ssze. A krlttnk llk gyrje ritkul. Flelem tkrzdik a szemkben. rjng dhnk utat vg kztk. Legutbbi ldozatunk mg ki sem vrzett mr a kvetkez nyakba mrtjuk a pengt, karmoljuk az arct, trjk el a csontjait.
Elszr vetjk magunkat al a mlybe parancsra, bks mosollyal az arcunkon. Leap of Faith. Csodlatos. Megkapjuk az els kldetst s kilovagolunk. sztveszejt tempban szeljk t a vidket htasunkon. Mellettnk egyszer emberek csodlkoznak az elviharz lovason, katonk erednek a nyomunkba. Nha megllunk, hogy krlnzznk egy rtorony szdt magassgbl vagy megitassuk a lovat... ja.... nincs is l. Megrkeznk Damaszkuszba. A vros fl magasod hegygerinc mgl lpnk ki... nincsen sz... nincsen kifejezs arra ami akkor r. Lovunk a fradsgtl tajtkosan kaplja a sziklaszirtet, mi pedig mulunk. Ott egy vros. Egy "igazi". Emberek cipelik dolgaikat, rjratok jrnak krbe a falak krl. Bejutunk. s akkor robban. Ott llunk a vros szln. Hzak magasodnak mindenfel, megannyi megmszhat s felfedezhet utca, siktor, tet, udvar. Emberek lnek a padokon, lugasokban hslnek. Egyesek portkikat ruljk, sznokok hada ksrt. Katonk jrrznek, szegnyek koldulnak, bolondok vistoznak. A nap perzselen tz, madarak hada repked hzrl hzra, a csatornt keresik s az ltet vizet. Elindulunk az utcn, a tmegben alig lehet haladni. Karakternk flrehzza a vllt, segtsgnkkel flretolja az emberradatot. Ez gy tl lass. Keresnk egy alkalmas falat s hopp! Fent vagyunk egy tetn. Egyik lbunkat a tetszirtre helyezve kutatjuk szemnkkel a srg-nyzsg forgatagot. Bmulatos.
Hirtelen fenyeget hangra lesznk figyelmesek, egy jjsz feszti meg a hrjt jpr mterre tlnk egy kiemelt plet tetejn. Hamarosan tzelni fog. Gyorsan kell cselekednnk. A karpengnk mr be van ksztve. Rohans. Msodpercek alatt szeljk t a tvolsgot, kzben szinte tncolva lpkednk a tetk kzti lyukakon, keresztlceken lendlnk t, rudak hegyrl ugrunk. Ott vagyunk. Tmads. Az utols hrom mteren teljes erbl felugrunk. A penge keresztlszalad az ldozaton. Nagyot puffanva zuhan htra. Flig lelg a tetrl. Hangot hallunk. Egy msik r. Elbjunk. Most rkezik a tetemhez. Vizsglja. Nem engedhetnk meg egy riadt. Csendesen odaosonunk. A bal karunk elemi ervel ragadja meg a torkt, a penge jobb kzbl felszalad a gerinc mellett a szvbe. Lassan elengedjk. Krlnznk. Minden csendes. Az egsz vros maga hatalmas kiterjedsben a szemnk eltt. Vgre kell hajtani a kldetst. Nekiiramodunk.ldott llapotban
Az elz rsszel szerettem volna rzkeltetni mennyire magval ragad az Assassin's Creed vilga. Kevs jtk tudja elrni a teljes vizulis katarzist s az AC az els pillanatoktl fogva tkletesen csinlja amit csinl. Az tlagon felli ignyessg ismrve az olyan dolgokon ll vagy bukik, mint pldul az, hogy mennyire rzi jl magt a jtkos a krnyezetben. Amikor valaki azrt veszi el egy rgebbi jtkt, hogy tblboljon a krnyezetben, teljesen fggetlentve magt a jtk egyb aspektusaitl az valami. Az minden amirl egy grafikus-designer lmodhat. Lenygz a mozdulatok szles trhza, pldul ha hanyatt lkik Altairt s egy derkmagassg trgynak tkzik, meghajlik a dereka s htrateszi a kezeit, hogy megtmaszkodhasson. Kivl. A futsok ugrsok, a karakterek s a vrosok kidolgozottsga is tlagon felli. Tl szp, hogy igaz legyen? Sajnos. Jjjn a fekete leves.Halva szletett
Az Assassin's Creed abban a pillanatban elbukott, hogy aranylemezre nyomtk. Nem zletileg gondolom, mert szpen hozta a paprformt. Elbukott mint jtk. Lehetett volna belle egy jabb Sands of Time. Egy j nagy trilgia. Most mr kevs az esly, hogy sszeszedje magt a kvetkez epizdra. Mindegy, hogy a srget kiadi nyoms vagy a grda egybb tagjainak foghjjas tudsa volt a ludas. Az AC jtktartalmilag egy szrnysges katasztrfa. Minden, ismtlem minden lnyeges elemet megtanulunk szk egy ra alatt s a jtk tovbbi rszben ezeket az elemeket kell a VGTELENSGIG ismtelnnk. A kilenc ember elkapshoz lnyegben 3 feladattpusbl kell 3 db-ot megcsinlnunk melyek mr a jtk kzepn is kezdenek unalmass vlni (els vgigjtszs), majd leszrnunk ket, ami taln kett kivtelvel csak annyi, hogy odamegynk s megnyomjuk az X-et. Ekzben elgg zagyva s unalmas monolgokat kell hallgatnunk s az sszes mellkldets lnyegben kimerl abban, ami pldul egy San Andreasban is a legeslegutols legalja dolog volt: elrejtett ikonok gyjtgetse. Itt ez szinte az egyetlen mellkkldets ami a szavatossgot kvnja kitolni (a msik kett meg t perces). Radsul ezeket az ikonokat (zszlkat) teljes lers nlkl lehetetlen megtallni az elkvetkezend kettszz ven bell, gyhogy aki mr megrl az fusson ide: www.assassinscreed-maps.com. Amennyire ott van a hangulat s a grafika a kpekben, annyira rombol s pusztt a cselekmnyekben

n-gyilkos?
Rossz, rossz, rossz jtk az Assassin's Creed. Egy tlagjtkos szmra maximum egyszeri vgigjtszst tartogat, tbbszr esetleg az achievementek miatt rdemes nekilni, vagy azrt, hogy lvezzk az animcit pldul harc kzben. Egy komoly gamer valsznleg flredobja a hromnegyednl (mr ha nem viszi ki mr csak azrt is mert megvette). Azok a ritka madarak, mint n, akik szerettk a PoP-ot, imdnak vergdni egy jtk ltal krelt fals vilgban csak az lvezet kedvrt... ht azoknak valsznleg j lesz egy darabig. Szrny ezt mondani, de mg a legignytelenebb jtkoknak is (persze egy bizonyos hatrig) nekil az ember egyszer ktszer mr csak a kaland kedvrt. Itt egyszeren nincs motivci. Nem fogom rgtn eladni vagy elcserlni a jtkot egy darabig, de va intek tle mindenkit. Vagy legalbbis fogadjtok meg a figyelmeztetseket fentebb. Ennyi voltam.Achievement lista: (44AC/1000G)

1. The Eagle and the Apple - 1191 (100G)
Vidd vgig a jtkot.

2. Personal Vendetta (40G)
lj meg minden Templomos Lovagot.

3. Keeper of the Lions Passant (25G)
Talld meg az sszes zszlt a Kirlysgban.

4. Keeper of the Creed (10G)
Talld meg az sszes zszlt Masyafban.

5. Keeper of the Four Gospels (20G)
Talld meg az sszes zszlt Jeruzslemben.

6. Keeper of the Crescent (20G)
Talld meg az sszes zszlt Damaszkuszban.

7. Absolute Symbiosis (45G)
rd el a maximlis szinkronizcit.

8. Fearless (25G)
Mssz fel az sszes kiltba.

9. Hungerer of Knowledge (20G)
Aktivld az sszes memriahibt.

10. Defender of the People: Acre (20G)
Ments meg minden rtatlant Acre-ben.

11. Defender of the People: Jerusalem (20G)
Ments meg minden rtatlant Jeruzslemben.

12. Defender of the People: Damascus (20G)
Ments meg minden rtatlant Damaszkuszban.

13. Converationalist (20G)
Bartkozz ssze Lucy-val.

14. Disciple of the Creed (30G)
Az sszes clpontodat maximlis szinkronizciban ld meg.

15. Eagle's Will (20G)
Vgezz 100 ellenfllel, hall nlkl.

16. Eagle's Flight (20G)
Tarts ki 10 percig szemtl-szembeni harcban.

17. Eagle's Prey (20G)
Gyilkolj meg 100 rt.

18. Blade in the Crowd (30G)
lj meg egy clpontot anlkl, hogy szrevenn.

19. Eagle's Challenge (20G)
lj meg 25 rt egy harc alatt.

20. Eagle's Swiftness (20G)
lj meg 100 ellenfelet ellentmadssal.

21. Eagle's Dive (20G)
lj meg 50 ellenfelet a vdelmk ttrsvel.

22. Eagle's Talon (15G)
lj meg 50 ellenfelet anlkl, hogy szrevennk.

23. Eagle's Dance (10G)
Vesd le magad 50 alkalommal sznablkba.

24. The Hands of a Thief (15G)
Lopj el 200 dobkst.

25. March of the Pious (5G)
Vegylj a papok kz 20 alkalommal.

26. Eagle's Eye (15G)
lj meg 75 rt dobkssel.

27. Enemy of the Poor (5G)
Hajts el 25 kregett.

28. Gifted Escapist (5G)
Vetdj keresztl 20 standon.

29. Keeper of the Black Cross (10G)
Talld meg az sszes Teutonic zszlt Acre-ben.

30. Keeper of the Order (10G)
Talld meg az sszes Templar zszlt Acre-ben.

31. Keeper of the 8 Virtues (10G)
Talld meg az sszes Hospitaler zszlt Acre-ben.

32. Visions of the Future (50G) (Titkos)
Lsd meg a titkos jeleket a faladon.

33. The Blood of a Corrupt Merchant (25G) (Titkos)
ld meg Tamir-t, a feketepiaci kereskedt.

34. The Blood of a Slave Trader (25G) (Titkos)
ld meg Talal-t, a rabszolgakereskedt.

35. The Blood of a Doctor (25G) (Titkos)
ld meg Garnier de Naplouse-t, a Hospitilier vezett.

36. The Blood of a Regent (25G) (Titkos)
ld meg Majd Addin-t, a rgenst.

37. The Blood of a Merchant King (25G) (Titkos)
ld meg Abul Nuqoud-ot, a kereskedkirlyt.

38. The Blood of a Liege-Lord (25G) (Titkos)
ld meg William of Montferrat-ot, a hadurat.

39. The Blood of a Scribe (25G) (Titkos)
ld meg Jubair-t.

40. The Blood of a Teutonic Leader (25G) (Titkos)
ld meg Sibrand-ot, a Teutonic vezett.

41. The Blood of a Nemesis (25G) (Titkos)
ld meg Robert de Sable-t.

42. Welcome to the Animus (20G) (Titkos)
Hajtsd vgre az Animus tutorilt.

43. Hero of Masyaf (20G) (Titkos)
Mentsd meg Masyaf-ot a Templomos invzitl.

44. The Punishment for Treason (20G) (Titkos)
Talld meg az rult s vidd Al Mualim szne el.
Assassin's Creed 16 komment

[59] Alwares
Feb 14., Thursday 8:49 #16
Nagyon igaz a teszt, sajnos, unalmas motivci nlkli jtk. Sajnos,kr rte, mert techinkailag tnyleg olyan amit eddig mg nem lttunk...
.titanic {float: none;}
[41] oma
Feb 11., Monday 11:38 #15
Nagyon faja teszt
[6] Fejes91
Jan 18., Friday 15:44 #14
Vlasz ticsi (#12) zenetre
Teljesen egyet rtek veled. Hihetetlen, hogy ennyire repetitiv jtkmenetet sikerlt sszedobni ehhez a remek tlethez. Majd taln a folytats...
Gamertag: Vilibacsi Mac Mini 1.83 Ghz Intel Core 2 Duo  iPod Touch 1G 16Gb
[6] Z
Jan 17., Thursday 16:40 #13
Na, csak a zszlk maradtak, azon kvl elsre kijtt szinte mindegyik (egyedl a komb ls, meg a luc-val val haverkods nem jtt ssze mg.). Mr gyjtm is ket
Nem vagyok rtatlan s nem vagyok prtatlan, de nem vagyok clpont, hogy trt lss a htamban! ----->www.xboxhq.hu
[2] ticsi
Jan 16., Wednesday 9:19 #12
Szuper j firka egy szupersz*r jtkrl.
n mg mindig nemrtem, hogy hogy lehet ezzel hetekig jtszani.. az letkedvem elment ettl.. mr majdnem azthittem, hogy bennem van a hiba s kigtem amikor az A.C-t toltam... de miutn vgleg letettem a gmet rjttem, hogy nem bennem van a hiba.. sokkal alul rtkeltebb jtkok is jval jobban letudnak ktni mint ez.
[48] zsozsa
Jan 15., Tuesday 23:25 #11
A teszt j, de szerintem egy szuperj jtk. Nekem a graf. elviszi a htn. Holnap kapom kzhez a CE-met egy 12 colos Altair figurval! s persze mg vissza van az utols ldozat. Szerintem van benne kihvs, mert fokozatosan nehezedik, egyre berebbek az rk, a kdisok egyre genybbak, stb. A kzdelmek, meg ahogy rtad is, megunhatatlanok.
Dzszon Tetem a Transplanter
[367] Danee
Jan 15., Tuesday 19:21 #10
Gratula! Lassan n is beszerzem a jtkot, gy vagy gy.
n meg tegnapeltt lptem t a 20.000 GS-t!
[11] blumen
Jan 15., Tuesday 16:02 #9
A legpocskabb jtk amivel valaha jtszottam,pedig vrtam de nagyon s akkort csaldtam benne...
"Cogito ergo sum"
[46] multishoot
Jan 15., Tuesday 15:59 #8
Grat hozz s j a teszted
Egyre jobban. [Rhiblokker user]
[31] Daniel
Jan 15., Tuesday 15:42 #7
Vlasz playmore (#6) zenetre
Thx Mr csak ez kell s pr zszl
Gamertag: Tiszi
[38] playmore
Jan 15., Tuesday 15:37 #6
Vlasz Daniel (#4) zenetre
Ha folyton nyomogatod az gombokat biztosan meglesz.
Protip: Ha nem jn ssze s jrakezded a memory blockokat akkor mr az elejn megadja pr vide utn fggetlenl attl mennyit nyomtad.
Cheers, love! The cavalry's here!
[30] typer
Jan 15., Tuesday 14:38 #5
n minden vide kzben folyamatosan nyomogattam az RB-t, s gy meglett.
[31] Daniel
Jan 15., Tuesday 14:13 #4
Lehet egy krdsem?
A Hungerer of Knowledge acsit csak gy lehet megcsinlni, ha kigvadt szemekkel lesem a videkat, s nyomom a gombot, ha a kis kockk megjelennek? Vagy valamit n csinlok rosszul
Thx elre is a vlaszrt, gmermjszter
Gamertag: Tiszi
[24] magyari5
Jan 15., Tuesday 13:58 #3
GRat!
MGS.........
[30] typer
Jan 15., Tuesday 7:46 #2
n 2x vittem vgig, s a 2. vgig jtszs utn kezdtem csak a gyjtgetst, ma viszem is postra a jtkot
n is kicsit unalmasnak talltam, az ismtld feladatokat, sokkal tbbet ki lehetett volna hozni ebbl a jtkbl, viszont a folytatsra kivncsi vagyok, mert az elvileg egy teljesen j krnyezetbe fog jtszdni, a jvben

Grat az 1000GShez!
[23] gyuri12
Jan 15., Tuesday 6:57 #1
Kifejezetten szuper teszt!
playmore
Cheers, love! The cavalry's here!
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox 360
PC
Xbox One
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Szrakoztat, Verekeds, FPS, Online FPS, Zene, Retro, Szerepjtk, Taktikai
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, Jtk interneten, DVD, Zene (hallgatom), Anime, Email, Letlts, Frum, Internetes szex, Esben stls, Grnyedt ls
Bartok, ismersk
elvis
(offline)
liquid
(offline)
Ghz
(offline)
Oldern
(offline)
Project1083
(offline)
dreampage
(offline)
carville
(offline)
GXbox
(offline)
Tyson
(offline)
theSickness
(offline)
Lavitz
(offline)
sidocious
(offline)
K4PL4N
(offline)
METHOS
(offline)
typer
(offline)
Rolne
(offline)
Shark
(offline)
vumar
(offline)
Vandor
(offline)
norbi85
(offline)
DarkVenom
(offline)
Guardian Hero
(offline)
Kriszti196
(offline)
Hellfrost
(offline)
ChaosCrash
(offline)
Sagem
(offline)
casper007
(offline)
Danee
(offline)
Fatman
(offline)
storm78
(offline)
Jackal
(offline)
Andrew Ashford
(offline)
Matos
(offline)
Marcangol
(offline)
norbypapa
(offline)
stevefarcry
(offline)
dragonken
(offline)
hunkosza
(offline)
reveszandi
(offline)
KARAK
(offline)
Rewmac
(offline)
Telson
(offline)
blackfox
(offline)
konzolcowboy
(offline)
Livingbox
(offline)
hjetyekus
(offline)
sepsta75
(offline)
kimi79
(offline)
Ayanehunter
(offline)
AlcohollicA Hun
(offline)
Iceakos
(offline)
A Lucsy
(offline)
mnorbee
(offline)
Final Doom
(offline)
Kratos34
(offline)
CHASE
(offline)
lorantHUN
(offline)
macewindu74
(offline)
Csaby83
(offline)
ThomasCsonka
(offline)
getro2
(offline)
travis18
(offline)
K3NZO
(offline)
xXx Skyline HUN xXx
(offline)
dirtydog87
(offline)
kornl20
(offline)
Gaben007
(offline)
Xclusive
(offline)
Totibaba
(offline)
HungaianEvil
(offline)
ZOZA13
(offline)
MegadetH Hun
(offline)
Alpr
(offline)
markidlive HUN
(offline)
AlcohollicA Hun
(offline)
sity89
(offline)
Phantom
(offline)
xetron
(offline)
AlcohollicA_Hun
(offline)
okornyalbaro
(offline)
neuroflex
(offline)
dpb
(offline)
@themys
(offline)
Svitzh
(offline)
Ra1D3n
(offline)
XBOX Live
Assassin's Creed adatlap
18 v felettieknek Felntteknek
Kiad: Ubi Soft
Fejleszt: Ubi Soft
Megjelens: 2007. Nov 15.
Kategria: Akci
Online jtkmd: Nincs

A szerkesztsg rtkelse:
8.9
Ami tetszett
Bmulatos ltvny
Lebilincsel hangulat
Ami nem tetszett
Unsig ismtld feladatok
Olvasi rtkels: 13.9 (114 szavazat)
Ugyanez a jtk ms platformokon:
pc | gc | xbox | ps2 | ps3 | x360 | wii | nds | psp | xbox1 | ps4 | wiiu | n3ds | psv | mob

63 | Assassin's Creed - teszt

Teli voltunk gretekkel. Egy l, llegz vilg, egy egyszer, mgis ltvnyos harcrendszer, nem utols sorban pedig egy lebilincsel trtnet. A krds pedig maradt: Lehet az ilyen elvrsoknak megfelelni? A vlasz, mint mindig nem egy egyszer igen, vagy nem.

6 | Assassin's Creed: mg nincs vge

Arra termszetesen szmtani lehetett, hogy az Assassin's Creed zleti sikerei biztostkot jelentenek a folytatsok szmra - most vgre a Ubisoft is megerstette mindezt.

18 | Assassin's Creed sikerek

Alig egy hete, hogy boltokba kerlt az Assassin's Creed, a jtk mris komoly eladsi adatokkal bszklkedhet - derl ki a Ubisoft legfrissebb zleti jelentsbl.

42 | Assassin's Creed ltnivalk

Szerencsre mr nyakunkon van a borzasztan gretes Assassin's Creed megjelense - lljon itt mg a megjelens eltt egy vgs kpadag a jtkrl.

38 | Assassin's Creed: az utols trailer

A kzpkori brgyilkos itt toporog az ajtban, s azt vrja, hogy beengedjk: a Ubisoft felltte a megjelenst megelz utols trailert az Assassins's Creed-bl. Lgy zene, ltvnyos akci.

151 | Assassin's Creed problmk

Kisebb-nagyobb problmk tttk fel a fejket a Ubisoft Montreal-nl az gretes Assassin's Creed vgs munklatai kzben, mindkt konzolos verzi esetben.

16 | [GC] Assassin's Creed - kikti ltkp

Ht darab j screenshot rkezett a Games Convention-rl a Ubisoft montreal-i stdijnak sokak ltal vrt multiplatform fejlesztsrl, az Assassin's Creed-rl.

36 | [E3] Assassin's Creed demonstrci

A Microsoft konferencin egy egszen hossz s kommentlt jelenetet lthattunk, mely teljesen ingame volt - ez kvetkezik most, ldzssel, gyilkolszssal s sok-sok ugrndozssal.

33 | Assassins Creed ngyesfogat

Hallugrs a sznakazalba

15 | Assassin's Creed trailer

Ltvnyos ingame kedvcsinl.

29 | Assassin's Creed: a sztori

Kezd oszlani a homly az Assassin's Creed krl: az Ubisoft fejleszti videnaplja a jtk httrtrtnetvel, hsnk cljaival, a helyszenekkel, s mgttes tartalommal foglalkozik. A jelek szerint a sztori jval komplexebb, mint amilyennek elsre tnt...

18 | Assassin's Creed duplzs

A ltszat nha csal.
Tovbb a jtk adatlapjra / frumba