[1] c0m1n65un (offline)

Ő egy 31 éves fiú és itt lakik: Pest / Tahitótfalu

532 napja regisztrált felhasználó, ez idő alatt 468 kreditet gyűjtött

2020 August
02:02 A világ leghülyébb hirdetése és egy kis helyzetjelentés!
Sziasztok!
Lassan eltelik a nyár, megszaporodtak a soulslike játékok a gépemen, ezzel egyenes arányosan megfogyatkoztak a videók a csatornámon. Most éppen a Mortal Shell című csodával hadakozok, és egyelőre vesztésre állok, de nem adom fel.
Azért az elmúlt időbe már visszapillantottam a csatornára is, és nagy nehezen azért összehoztam, egy új aniMonológok epizódot.

Nem tudom, hogy pontosan miért ment ez most ennyire nyögvenyelősen, de nagyon megszenvedtünk egymással. Lehet a kihagyás, vagy a szeszélyes időjárás-változás okozta fáradság, de nagyon nem akart elkészülni a projekt.

Mivel nem vagyok egy feladós fából faragott fickó, így azért végül csak elkészültem a videóval, de elég izzadságszagú volt.

A jó hír, hogy már bele is kezdtem egy új videóba, amit remélem, hogy gyorsabban be tudok fejezni.

A kihagyás alatt se feledkeztem meg teljesen a csatornáról, ugyanis sikerült felvennem a kapcsolatot, három ismertebb magyar animációs youtube-sal is, hogy tanácsot kérjek tőlük a legnagyobb gyengeségembe, a szinkronba.

Nagyon kedvesek voltak, és biztattak, hogy folytassam, mert ez egy jó kezdet, bár lehet, hogy csak nem akartak megbántani. A furcsa, hogy a szinkron munkát mind a hárman teljesen másképpen csinálják. Az egyik olvassa, a másik megtanulja a szöveget, így nem kerültem közelebb a rejtvény megoldásához.

Abban viszont mindhárman egyet értettek, hogy nem megy egyik percről a másikra, és nekik is hónapok, évek kellettek az előadókészségük tökéletesítéséhez. Annyi biztos, hogy nálam kardinális probléma, hogy túl gátlásos vagyok, és ezt a falat le kell rombolnom. Van egy ötletem erre, és akár még videók is születhetnek belőle, de ez legyen a közeli jövő zenéje.

Nem terveztem hosszú bejegyzést írni, inkább csak jelezni akartam, hogy még élek, és nem adtam fel.
Íme az elkészült videó! Fogadjátok szeretettel.

https://youtu.be/jl8eYIfQPwY

Köszönöm, hogy újra időt szakítottá rám!
Nemsokára újra jelentkezem!
3 komment

[55] axl
Aug 23., Sunday 8:02 #3
Válasz c0m1n65un (#2) üzenetére
Pont azért mertem megjegyezni, mert ezen kívül nem látok más nagyobb problémát és azt gondoltam, hogy ez talán egy vakfolt. Nem nyelvtan-náciskodásból.
I WλNT TO BELI3VE
[1] c0m1n65un
Aug 23., Sunday 1:56 #2
Köszönöm a hozzászólásod! Szeretek írni. Régebben blogoltam, verseket és fantasy novellákat is rendszeresen írtam (néha még ma is írok). A -ba / -be, -ban / -ben hibák ellen küzdök, de valamiért nem igazán sikerült soha megtanulnom, pedig annyira azért nem vagyok hülye. Iskolásként is kaptam ezért rendesen a tanároktól, főleg, mert tudták, hogy ennél bonyolultabb dolgokat is simán megjegyeztem elsőre. A nővérem (aki kiváló nyelvtanos), és több nyelvtannal foglalkozó honlap is csak még inkább összezavart. Mindig elgondolkozom, hogy most -ba / -be, -ban / -ben kell használni, és fáradsági állapotomtól függően szoktam eltalálni. Talán egyszer összeáll bennem ez a rejtély.
[55] axl
Aug 21., Friday 8:25 #1
Bele szoktam nézni a videóidba, viszont én pont az a típus vagyok, aki sajnálja, hogy a különböző vlog-ok, "Let's play!"-ek és videotesztek kezdik kiszorítani a "hagyományos" írott tartalmakat (még ha nyilván előbbieknek is vannak tagadhatatlan előnyei), épp ezért viszonylag kevés ilyesmit szoktam fogyasztani, tehát ezzel kapcsolatban nem nagyon van hozzáfűzni valóm (legalábbis olyasmi nincs, amivel a jelek szerint te magad nem lennél már eleve tisztában, mint az előadói stílus fejlesztése). Ellenben szeretném megjegyezni, hogy szerintem elég jól írsz, igyekszel választékosan fogalmazni és van egy szórakoztató stílusod. Csak azokkal a fránya -ba / -be, -ban / -ben végződésű szavakkal kéne valamit kezdened (bár ebben a bejegyzésben mintha nem lenne egy ilyen tévesztés sem, a korábbiak némelyikében feltűnően sokszor és számomra rendkívül zavaróan keverted a kettőt). Ezt abszolút építő-jellegű kritikának szántam, nem bántásnak. Szívesen olvasnék tőled akár nagyobb lélegzetvételű írásokat is.
I WλNT TO BELI3VE
c0m1n65un
c0m1n65un még nem írt idézetet!
Ezeken a platformokon játszom
Kedvenc játék-műfajaim
Hobbijaim, szabadidőmben ezt teszem
Barátok, ismerősök
Nincs egy sem...