[13] Cash Bacsi (offline)

Jkp - Remnytelen - Lehengerl

egy 42 ves fi s itt lakik: Budapest / Budapest

4131 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 20804 kreditet gyjttt

2019 September
11:03 Gears POP - Teszt (iOS)

Ha mr itt van a Gears 5, a mobilpiacot sem szabad kihagyni.
Nincs mit tenni egyszeren be kell ismerni hogy a Finn rdekeltsg Supercell nagyon komoly hatssal volt a mobiljtk piacra, legnagyobb sikerjtkuk a Clash Royale legalbbis mindenkppen. Megszmllhatatlan prblkozs szletett mr arra, hogy letasztsk a trnrl, a siker dbbenetes, nem is csoda ht hogy meglls nlkl jnnek a jobbnl jobb trnkvetelk. Az ugyancsak masszv sikereket elknyvelhet Gears of War sorozat tdik rsze a napokban jelent meg, nem is csoda ht, hogy a Gears POP-ot is erre az idszakra idztettk. A siker eddig hatalmas, els hten tbb mint egy milli jtkos tett vele prbt, ennek meg is lett az eredmnye, ne menjetek sehova!

A Gears POP jelenlegi formjban (elz ht) ugyanis ezer sebbl vrzik, vagy fogalmazhatnnk gy is, hogy a szitu olyan mintha Marcus Fenix egy Lancerrel szttrancsrozta volna a szervereket meg a kdot is, feje tetejre llt minden, a ksztk meg nem gyznek bocsnatot krni. A gondok rgtn akkor kezddnek amikor megprblunk bejelentkezni az Xbox Live gamertegnkkel, a lps logikus, az rte jr jutalom nagylelk (100 kristly), arrl nem is beszlve, hogy tbb eszkzn jtszani csak ezen keresztl tudunk, illetve acsikat is csak bejelentkezve kapunk. Szval rltem is neki rendesen, de sajnos napok ta nem mkdik a dolog, eldob valami ostoba internet connection hibval. Rendkvl bosszant a dolog, arrl nem is beszlve hogy folyamatosan ott lebeg a levegben, hogy brmikor elveszthetem minden progressemet, a megvsrolt tartalmakrl nem is beszlve. A ht elejn be is ttt a krach, megjtt az j frissts, na mondom most minden helyre fog jnni, leszedtem, aktivltam, majd a jtk nem brt elindulni, bevallom nagyon de nagyon ideges lettem, lvn a tesztels miatt kltttnk is nmi pnzmagot a jtkra. Szerencsre olyan 3-4 ra mlva sszeszedte magt a jtk s nem felejtett el semmit, mg a ldim is megmaradtak, amik kzben ki is nyltak. Pr nappal ezeltt mg mindig siralmas volt a helyzet, konkrtan olyan FPS drop volt a jtkban, hogy kb. jtszani nem lehetett, majd az egsz gy ahogy volt lefagyott, hiba vrtam trelmesen arra hogy maghoz trjen, majd mikor kitisztultak a dolgok, jabb internet connection hiba fogadott, elvesztettem a meccset, ahogyan a fogaskerekeket is (Fogaskerk = Gears = kupk). Bosszant, idegest, zavar, sszezavarodik tle az ember, mert a jtk egybknt piszkosul j.

Ez lett volna a jtk premiernek msodik hete, ami nevezznk csak kosznak, azta azrt elg sok mindent ki sikerlt javtani, szval akkor ennyi fika utn jjjenek a kellemesebb dolgok, ssuk picit bele magunkat a jtkmenetbe s a tbbibe. Mint minden tisztessges Clash Royale kln a POP is rendelkezik azokkal az alapkvetelmnyekkel, amik miatt a CR-t annyira szeretjk. Itt is lesznek ldk gyjtgetnival Pinek (krtyk helyett), melyek klnbz erssgben s rtkben mutatkoznak (common, rare, epic legendary). A decknk nyolc pinbl ll termszetesen, a clunk pedig az, hogy legyzzk az ellenfl tornyait, esetlegesen ha sikerl akkor a kzps vezett, ez termszetesen instant nyershez vezet. A meccsekrt jutalom lda jr, res helynk persze csak ngy lesz. Pozitv dolog azonban, hogy a ldk egyszerre nylnak (a rajtuk lv id egyszerre telik), teht ennek ksznheten sokkal gyorsabban lehet farmolni, olyan 3-4 rnknt kinylik minden lda annak fggvnyben milyen rtkeset dobott a gp. Ngy rnknt mindig kapni fogunk egy ingyen ldt, aminek a tartalma annak fejben nvekszik hnyszor sikerl zsinrban nyernnk. A legjobb ha bellunk erre a ngy rnknti jtkra, mert ha sikerl ngyet nyernnk mr tele is lesz a ngy res ldahelynk, ha pedig sikerl egy tdiket is nyerni, akkor megkapjuk a legrtkesebb ingyenes ldt. A sorozat akkor szakad meg ha vesztnk egy meccset vagy ha elrjk a legersebb t csillagos ldt.

CR rajongk s veternok elnyben lesznek, mert amint kitanultk az sszes pinnek a jelentst s szerepkrt, rgtn alkalmazni tudjk majd az ottani fontosabb alapstratgikat. Egylre nincsenek lgi egysgek, pontosabban mondva a fldiek is tudjk sebezni a lgieket, szval egy fontos stratgiai elem ki is esett „egyelre” a sok kzl. Van helyettk viszont fedezkrendszer. Klnsen j tletnek tartom, hogy megtartottk ezt a klasszikus Gears jtklmnybl, hiszen a f jtknak is ez az egyik legfontosabb motvuma, jellemzje. A fedezkbl fedezkbe vonuls ltfontossg s letment lehet, jelen esetnkben csak stratgiai fontossggal fog brni. Ugyanis lesznek fedezkek balra s jobbra, ha egyvonalban elfoglaljuk mind a kettt, akkor elre tudjuk tolni a frontvonalat egy egysggel. Gondolom nem kell ecsetelnem milyen elnykkel jr az elretolt frontvonal, egy ilyen tpus jtkban az agresszv stratgia a leghatkonyabb, mondanom sem kell milyen elnyben lesznk ha embereinknek kevesebbet kell gyalogolni a tornyok fel. A nagyobb tvolsg sokszor a hallt jelenti, lvn a tvolsgi egysgek szpen lassan ledarlnak minket mire odarnnk a clunkhoz.

Jelenleg kett kzkedvelt stratgia ltezik, az egyik a jl megszokott elre egy tank, mg meg pakoljuk le a kisebb egysgeket mdszer. A msik pedig a rgtn a tornyokat megrohamoz gyorsabb egysgek elrekldse, amik nem foglalkoznak a fedezkek foglalsval, csak mennek elre a tornyok fel. Ezek kzl a leghatkonyabbak Kait Diaz lesz s az anyja, k ketten egy prba igencsak tsk tudnak lenni. Nagyon j pros mg a Cole + Carmine illetve, Cole + Dominic is. Vannak olyan egysgek akik specilis kpessggel is rendelkeznek, ket onnan lehet megismerni, hogy a kpk krl egy fogaskerk van illetve amikor lerakjuk ket szpen lassan megy a lbuknl egy ugyancsak fogaskerk mintj kr, amikor ez krber az egysgre nyomva aktivljuk a kpessgket (ersebb lvs, gygyts, jraleszts, turret stb.). Lesznek vdelmi egysgek, mint a turret vagy az elektromos kerts illetve a jtkbl megismert szinte sszes grnttpussal tallkozni fogunk. Ugyancsak jdonsgnak szmtanak a szuper kpessgek, ezekbl egyelre csak kett van, az egyik az Emergence Hole, ami folyamatosan kpdsi magbl a kis bosszant Wretcheseket. Ennek az elhelyezse stratgiai fontossggal tud brni, sokan a torony mg szeretik rakni ezzel komplett lefoglalva azt ezzel lyukat hagyva a vdelmen, lehetsg nylik az elrehalad egysgeknek a tmadsra, van aki teljesen htulra rakja a lyukat, ezzel hts tmogatst nyjtva a rohamoz egysgeknek, tny hogy a szuper hasznlata csatadnt tud lenni, de egyik se mindenhat. A msik ilyen a Seeder ami egy hatalmas hat lb szrnyeteg ami azutn hogy lesta magt a fldbe folyamatosan kpkdi magbl a tzrsgi lvedkeket, mint valami katapult, ennek van egy elg nagy tvolsga, ha sikerlt elrbb tolni a frontvonalat s a Seedert is elrbb rakjuk akkor akr mg a tornyokat is kpes lvldzni. A HP-ja elg magas s knosan sokig a felsznen tud maradni, hacsak le nem szedik valami ersebb kpessggel, ilyen a hrhedt „Hammer of Dawn” ami rengeteget sebez egysgekre, de csak negyed annyit a tornyokra. A jtk mg nagyon az elejn van, kevs az egysg, kevs a j stratgia, de mr most ltszik, hogy hatalmas potencil van benne.

Termszetesen nem csak Versus csatkat tudunk vvni, a ksztk beletettk a legends Horda mdot is, ennek csupn kett htrnya van, az egyik, hogy csak klntagokkal tudjuk tolni, egy aktv j csapathoz csatlakozni, fleg amg nincsen rtelmes kupaszmunk igencsak nehz. Persze alapthatunk mi is klnt, de akkor meg minimum egy haverra szksgnk lesz akivel tolni tudjuk. Meg is ragadnm az alkalmat, minden kedves Horda rajongt szvesen ltunk kicsiny csapatunkban, a nevnk „Magyar Elite” az azonostnk pedig „clan10feab6b”, gyertek, vrunk szeretettel, de csak akkor gyere, ha aktvan tolni szeretnd. A horda msik htrnya, hogy a kezdemnyezshez szksgnk lesz gynevezett „Thumperre” ami egy hatalmas kalapcs, tbb nehzsgben is ltezik, a kihvsok is elgg vltozatosak mind jutalomban, a vge bossban, mind pedig a krk szmban, ilyeneket napi ldkbl s random is kaphatunk, nyilvn ha tbb tagja van a klnnak valakinek mindig lesz egy talonban. Minden fradozsunkrt cserbe viszont a Horda zsenilisan jszer jtkmenetet gr. Minden perce ajndk, nagy kr hogy olyan hamar vget r, van benne kihvs rendesen a csapatmunka s a megfelel horda-deck kialaktsa ktelez. A Versuson s a Hordn kvl lehetsgnk lesz mg gyakorolni a gp ellen is, de sajnos borzalmasan gyenge illetve ott lesz mg a Boot Camp is, ahol nmi jutalom fejben klnbz stratgikat tudunk elsajttani, de csak akkor ha mr megkaptuk az adott pint hozz. Ezekbl egyelre sajnos agyon kevs van, lehetne tbb is mert pl. n nagyon lveztem ket. Vgl pedig de nem utols sorban minden nap kapni fogunk hrom kldetst amit teljestve ugyancsak kapunk nmi ezstt s kristlyt cserbe.

Termszetesen lesz shop is, minl magasabb szinten vagyunk annl tbb dolgot tudunk venni ezstrt cserbe, illetve ha van elg kristlyunk, vagy ppensggel vettnk valamennyit akkor rtkes pakkokat s akcis csomagokat is vsrolhatunk. Az ezekben lv hatalmas arany ldkban elkpeszt mennyisg cucc van, de persze igencsak csekly az eslyk arra, hogy azt kapjuk amire szksgnk lenne, a jtk mintha direkt figyeln melyik decknkkel jtszunk a legtbbet s annak fejben dobja a „random” pineket, nehogy vletlenl elgedettek legynk. gy vlem hogy br volt pr komolyabb s idegest bkken a msodik hten, ezeken tljutva egy meglepen j s lvezetes CR klnt kaptunk a keznkbe. Jelenleg az egsz vilg Gears5 lzban g, nem vletlenl mert a jtk elkpeszten j, klnsen kellemes pontja a napunknak, amikor flretve az rlt frszelst belnk a WC-be s elkapjuk a Gears POP-ot. Mert nem telhet el egy perc sem szabadon a Gears nlkl ugye. A jtk grafikja egybknt dbbenetes, a Gears hangulat tkletesen tjn, a hangok taln kicsit bnk de meg lehet szokni. Aki meg beleszeret a figurkba annak zenem, hogy minden figurt meg lehet venni lben is. Nagyon az elejn jr mg a jtk, biztos vagyok benne hogy mg sokra fogja vinni, gondoljunk csak bele, rgtn az els hten egy milli jtkos? Msodik htre sszeomlott az egsz rendszer, mi jhet mg? n mr nagyon vrom, s ti?

4/5
3 komment

[13] Cash Bacsi
Sep 19., Thursday 15:25 #3
Vlasz river (#2) zenetre
Kszi kszi!
The watching machine, who became a father | Brassballs Jr. | A Guardian of light
[8] river
Sep 18., Wednesday 12:16 #2
Ismt egy zsrkirly teszt...minden lnyeget lertl..kedvet is kaptam ehhez is(nagy CR rajong vagyok)... kszi a tesztet
foglalkozzunk komoly dolgokkal...jccccunk!!!
Sep 18., Wednesday 8:40 #1
Androidon kiprbltam, tnyleg nem rossz.
XBOX Live: GabeN306HUN / Steam: GabeN306HUN / PSN: GabeN406HUN (magyar profil), GabeN306HUN (angol profil) / Nintendo: GabeN306HU (SW-4105-6043-6441)
Cash Bacsi
The watching machine, who became a father | Brassballs Jr. | A Guardian of light
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox
Xbox 360
Playstation3
Playstation Portable
PC
Xbox One
Mobil
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Kaland, Krtya, FPS, Online FPS, Zene, Puzzle, Szerepjtk, Stratgia, Taktikai
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, Jtk mindenhol, Krtyajtk, Jtk interneten, Trsasjtk, Kisllatok bosszantsa, Jtk zsebkonzolon, Szerepjtk, Passzinsz / aknakeres, Zene (jtszom), DVD, Magazinok, jsgok, Fotzs, Zene (hallgatom), Knyvek, TV, rs, Mozi , Anime, Sznhz, Csajozs / Pasizs, Bulizs, Bartok, Billird, Nyilvnos megszgyenls, Email, Letlts, NASA weboldal feltrse, Esben stls, Cserepadon ls, Hember pts, szaki sarki expedci, Bicikli, Ping-pong, Grnyedt ls, Fitness
Bartok, ismersk
zaz
(offline)
rdg
(offline)
olcsi
(offline)
Hazuki
(offline)
Daniel San
(offline)
Oli G.
(offline)
Hwopapa
(offline)
Fantomas
(offline)
Kriszti196
(offline)
Attila6
(offline)
Vuxy
(offline)
Rewmac
(offline)
DanTes
(offline)
musiz
(offline)
Iceakos
(offline)
tjames
(offline)
laja x
(offline)
kafaszofa
(offline)
SliDe
(offline)
Apophis
(offline)
river
(offline)
At-tek
(offline)
Cayman HUN
(offline)
KrAtos007
(offline)
tsz
(offline)
Arpy300
(offline)
MistaPriest
(offline)
ne5h
(offline)
Ronyo
(offline)
okornyalbaro
(offline)
K2 The Highest
(offline)
Dirty Nate
(offline)
reptile
(offline)
p3ti
(offline)
XBOX Live