[22] Shifty Fox (offline)

Ő egy 33 éves fiú és itt lakik: /

3185 napja regisztrált felhasználó, ez idő alatt 47408 kreditet gyűjtött

2019 May
10:53 Na, röviden az AC3 Switch
Na röviden az AC3 Switch. Nagyon szubjektíven
(Kicsit reflektálva a megjelent tesztekre. Is.) Persze mivel nem kicsit vagyok elfogult a történettel meg úgy kompletten az egész 3. részel kapcslatban, tesztet nem vállalnék, DE!
Nem az a diavetítés lett, amit a Directben mutogattak. K. szép a látvány, a lip sync-hez érdemben hozzányúltak, viszont nem kapta meg az új textúrákatés sajnos a gyönyörű új világításokat sem.

Az arcoknál nem is baj, hogy nem az új érkezett, mert az valami bődületesen tré lett, viszont az épületek és az állatok újrázása ezzel szemben már jobban sikerült, egy két recés élű farkasnál vagy medvénél azért szemet szúr, hogy itt a régi dolgok kacsintanak vissza.


A jobb oldali a remastered. Lehet,hogy sokkal szebb az összkép, de ezt nem az arcokat újraalkotó grafikusoknak köszönhetik


Itt ott bedöccen, de messze nem annyit mint a PS3 verzió. Nagyon nem. Boston eddig teljesen jó, a többszereplős harcoknál sincs gond. (A Saints Row 3-at lenyomja.)

Játékmenet gördülékeny, kb. a PS3 fölött és a PC alatt van. Nem remaster, csak rerelease. Plusz van motion aim, ami a vesszőparipám, csak ide pont felesleges a konzolos verzió auto célzására épül a játékmenet nem a PC-s szabad-ra.

Röviden, szuper vétel volt (innen is köszi!), 100% sync-ig meg sem állok.

A tesztekről egy pár szó, amiket láttam, olvastam. Azok, akik a korábbi tesztjeik során lehúzták, amikor anno a 3 megjelent, ismét lerántották. Magyarán aki utálni akarta utálta. A legtöbb ellenérv, hogy nem a PS4-es remastered-et adták ki. Na mondjuk ha a látványt nézzük a gumiarcokkal, a kihipózott színekkel ezt spec nem bánom. (Csak a fényeket. azok k. jók lettek a remastiban mint már mondtam :) )

Extra nem sok van, van minden DLC, meg fütyülős elcsalogatás, na meg Liberation remaszti, abba még csak belenéztem. Majd hozok egy hosszabb írást talán az egészről, ha végeztem, csak ahhoz át kell rágnom minden ellenérvet előre, mert olvastam már egy két olyat, amitől falnak mentem.

Aki szereti az AC-eket, vegye-vigye, nem fog csalódni. Önmagában is megállja a helyét és ha nem egy PS4Pro-hoz akarjuk hasonlítani, akkor pedig nem érheti sok kritika a ház elejét. Handheld módban pedig ez a definitív kiadás. :)
Handheld módban szembetűnőbbek a különbségek, kivételesen a Switch javára


tl;dr: Akinek eddig sem tetszett, ezután sem fog, akinek igen, annak igen :D Nem baxták el, de a világot sem váltották meg vele.
0 komment

Shifty Fox
GT: Shifty Fox | PSN ID: Shifty_The_Fox | Switch friend code: SW-6856-1226-1116 "One sword keeps another in the sheath."
Ezeken a platformokon játszom
Wii
Playstation Portable
Nintendo DS
PC
Playstation4
Nintendo 3DS
Playstation Vita
Mobil
Kedvenc játék-műfajaim
Akció, Akció/Kaland, Kaland, Kártya, Szórakoztató, FPS, Online RPG, Puzzle, Verseny, Retro, Szerepjáték, Stratégia, Taktikai
Hobbijaim, szabadidőmben ezt teszem
Játék otthon, Játék mindenhol, Játék interneten, Játék zsebkonzolon, Zene (játszom), Könyvek, Mozi , Anime, Grafika, rajzolás, Billiárd, Internetes magazinok, Úszás, Snowboard, Korcsolya, Hóember építés, Hegymászás, Bicikli, Falmászás, Görnyedt ülés, Küzdősportok
Barátok, ismerősök
Ördög
(offline)
zsozsa
(offline)
Jar papa
(offline)
casper007
(offline)
Veerminaar
(offline)
werdy
(offline)
Gulandro
(offline)
Nightmare
(offline)
mrpeck
(offline)
TylerDurdenHUN
(offline)
Kisvendég
(offline)
A nagy Lebowski
(offline)
Tigergreece
(offline)
keviny
(offline)
mastercief
(offline)
deku82
(offline)
btdudu
(offline)
MongooseNX71
(offline)
BazsiHHH
(offline)
Venyige
(offline)
nintendo fan
(offline)
Kumite
(offline)
aronlord14
(offline)
angrod
(offline)
Duracel
(offline)
Rick Dangerous
(offline)
Hastur
(offline)