[13] Cash Bacsi (offline)

Jkp - Remnytelen - Lehengerl

egy 42 ves fi s itt lakik: Budapest / Budapest

4136 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 20889 kreditet gyjttt

2019 March
08:20 Revolve8 - Teszt (iOS)

Na akkor egy kis Clash Royale kln Japnbl?
A Clash Royale dbbenetes sikert nehezen tudja megemszteni a jtkfejlesztk kzssge. Mindig is elnyben lesz az, aki egy j tlettel rukkol el, mg akkor is ha az tlet nem is volt valjban olyan eredeti. A Clash Royale sikere tbb rtegbl pl fel s az els s taln legersebb alapkve maga a Clash of Clans volt. Az hogy egy vilgszinten dbbenetesen sikeres cmet elvesznek s j szablyokra alapozva, ltrehoznak a mindenki ltal imdott szereplkkel egy j jtkot, olyan tlet amit nem sokan lesznek kpesek a kzeljvben megugrani. Ennek ellenre egyms utn jnnek a klnok s utnzatok kisebb nagyobb sikerrel, az anime stlust utnz Ruby utn jjjn akkor egy kis csemege tnyleg a szigetorszgbl.

A Japn hatst mr akkor rezni fogjuk amikor elszr megltjuk a jtk trtnett, ahogyan mesterien elmebeteg s perverz mdon keverik a ksztk a Disney mesket a Grimm trtnetekkel s akkor mindezt megspkelik nmi japn rhatssal. A tbb szz vente megrendezend bajnoksgot maga Pter Pn nyerte meg, aki egy id utn titokzatos mdon eltnt, Piroska a Piroska s a Farkasbl azrt hord ilyen designos (szerintem flelmetes) ruht, mert jl mutat selfie-zs kzben. Hamupipke vagny tk-alak motorral kzlekedik, de lesz itt mg Aladdin, Sinbad, a j tndr s mg sorolhatnm a hsket a vgtelensgig. De mindezek kzl a legdurvbb – s bevallom itt mr n is megbotrnkoztam – az Emperor avagy az uralkod, aki nagyjbl olyan hatvan ves lehet, de a teste olyan mint Svarcinak fnykorban, ezt nem is gyzi folyamatosan fesztgetni s mutogatni, de amikor oldalra fordul vesszk szre, hogy az gykktje egy ... khm ... hogy is fogalmazzak, teht gyakorlatilag gy nz ki mintha a frfiassga ppen bszkn meredezne. Namost ettl enyhe sokkot kaptam, fleg hogy az egyik leghasznlhatbb hs rgtn a kezdetekkor, szval nem keveset kellett akaratom ellenre nzegetnem ezt az elmebeteg japn megvalstst.

A paklinkat sszesen nyolc krtybl llthatjuk ssze, ebbl ngy lehet hs ngy pedig mindenfel kiegszt egysg, olyanok mint goblinok, ogrk, jszok, esetlegesen klnfle tmad s segt varzslatok. Azok akik a CR-ben mr ismeretesek elg hamar fel fogjk tallni magukat, hogyan kell sszerakni egy ts decket. Akinek viszont teljesen j ez a stlus, a jl megszokott japn mdon - egszen egyszeren imdjak a tant tutorialokat – olyan szinten alaposan mindent megtantanak hogy az mr knos. Egyrszt ott lesz a kilenc epizdos sztori, amit valljuk be rdemes vgig vinni, annak ellenre hogy kegyetlen hossz, mert gy mindennel kpben lesznk, arrl nem is beszlve, hogy ez ad a jtknak mlysget s ekkor fogjuk trezni azt a klnleges s egyedi hangulatot amit kpvisel. Emellett pedig minden egyes hsnek lesz egy kln trtnete is, ami alatt alaposan megtanulhatunk velk jtszani, kihasznlva s megismerve minden elnyket s htrnyukat. Arrl nem is beszlve, hogy a Hero Quest vgn mg kapni is fogunk pr ajndkkrtyt ami jl fog jnni a fejlesztskkor.

A hskrl annyit rdemes tudni, hogy mindegyiknek meglesz a maga szerepe egy csata alatt, ha msra akarjuk ket hasznlni pillanatok alatt ledarljk ket. Minden hsnek lesz egy norml kpessge, ezek a kpessgek egyszerre tltdnek, ha tbb hs is kint van a plyn akkor egyszerre csak egyet tudunk hasznlni, szval jl gondoljuk meg ppen melyikre lesz szksgnk, mert ezek akr meccsdnt lpsek is tudnak lenni. Az Emperor aki egybknt tank egysg – megy elre s meg sem ll az els toronyig, semmit nem tmad csak pletet – a normal kpessge az hogy valamennyit gygyt az letn ezzel tbb eslyt adva az elre jutsra s vdve a mgtte lv egyb egysgeket. Lehetsgnk lesz arra, hogy kivlasszuk a fhsnket, lesz a paklink vezregynisge s ezzel egytt kapni fog egy szuperkpessget is, ez a kpessg alapveten fogja meghatrozni az egsz jtkstlusunkat. Nekem mint az mr kiderlt az Emperor volt a kedvencem, akinek a szuperje az, hogy minden figyelmet magra von (taunt), az sszes ellenfl t fogja tmadni, cserbe viszont nagy mrtkben lecskken a bekapott sebzs, ezzel szinte halhatatlannak is tnhet az „regfi”. Ebbl gondolom mr mindenki szmra egyrtelmv vlt, hogy az Emperor deck alapkve maga az uralkod, megvrjuk mg az energink elri a maximumot, lerakjuk kzpen a tankot, gyorsan mg rakunk valami msik hst, a legjobb ha mondjuk ez Piroska aki messzirl nyilazva brmilyen nagyobb hordt le tud szedni s nem sokkal ksbb mg rakunk egy olyan egysget aki csak egyet tud tni de az nagy, ilyen Momotaro s Kintaro. Ha elkezdene fogyni az lete bekapcsoljuk a normal skillt ,ezzel visszatltdik valamennyit az lete, majd amikor elrte az els tornyot berakjuk a szupert ez sokszor mr elg arra hogy elverje az els tornyot majd belesebezzen a kzps ftoronyba is valamennyit. Ez egy nagyon j stratgia, de sajnos eleinte a legtbben ezt fogjk hasznlni, szval rdemes valami sajtot s meglept kitallni, ezzel nmi fejtrst okozva ellenfeleinknek.

Ahogyan azt mr megszoktuk itt is lesznek ligk, az egysgek a ligk alatt unlockoldnak, lesz ngy res helynk ldknak, amik persze tbb rig nylnak. Az egysgeket krtykkal lehet fejleszteni, szerencsre a fejleszts instant, nem kell vrni r. Egy j deck ngy hsbl minimum kett horda egysgbl, egy egysgtermel pletbl s minimum egy varzslatbl ll. rdemes kiprblni minden varicit, erre nagy segtsg lehet a Main s Hero quest, amiket vgigtolva rengeteget tudunk tanulni. A jtk gy az els pr hnap utn mg elgg instabil, vannak egysgek amik tl ersek, vannak amik semmit nem rnek, rengeteg balanszra lesz ahhoz szksg, hogy egy igazn j s ts jtlk lehessen belle. A kszlkek sajnos most mg sszeakadnak, ha van r mdunk akkor regisztrljuk magunkat facebookon mert ez a legyorsabb mdja annak hogy jra bejelentkezznk, most mg sajnos sokszor elfelejti az accountunkat a jtk, emiatt nem rdemes bosszankodni biztosan javtani fogjk. Sz ami sz, a japk azrt megcsinltk, biztos vagyok benne, hogy ebbl mg hatalmas siker lesz, sokat fogunk mg rla hallani.

A Revolve8 aminek a cme egybknt a prgets, tgondols nyolc krtybl lls jtkmenetre utal, egy nagyon j kis prblkozs azoknak akik mr unjk a Clash Royale-t. A Supercell nem nagyon akarja elengedni jtkos bzist, de tekintettel arra, hogy mg k is kpesek voltak vrszemet kapni s az lland akcikkal, csomagokkal folyamatosan arra sztnznek minket, hogy kltekezznk, addig zsinrban egyms utn jnnek ki a jobbnl jobb cmek, amik mg nincsenek elszllva maguktl s hibtlanul jtszhatk rklts nlkl is. A japnok mindig is nagylelkek s okosak voltak ebben a dologban, a Revolve8 is nagylelken osztogatja az ingyen jeweleket, egy ht nem tl aktv jtk utn is simn maradt 3000 bellk ami azrt valljuk be nem semmi dolog. Persze lehet kltekezni s lehet vsrolni itt is, de nem vagyunk rknyszertve, nem csbtgatnak minket llandan. A Revolve8 nmi balansz utn nagy rivlis lehet, izgatottan vrom mi lesz a vgeredmny. A stlus rajonginak btran ajnlom, tegyetek vele egy prbt, megri.

4/5
0 komment

Cash Bacsi
The watching machine, who became a father | Brassballs Jr. | A Guardian of light
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox
Xbox 360
Playstation3
Playstation Portable
PC
Xbox One
Mobil
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Kaland, Krtya, FPS, Online FPS, Zene, Puzzle, Szerepjtk, Stratgia, Taktikai
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, Jtk mindenhol, Krtyajtk, Jtk interneten, Trsasjtk, Kisllatok bosszantsa, Jtk zsebkonzolon, Szerepjtk, Passzinsz / aknakeres, Zene (jtszom), DVD, Magazinok, jsgok, Fotzs, Zene (hallgatom), Knyvek, TV, rs, Mozi , Anime, Sznhz, Csajozs / Pasizs, Bulizs, Bartok, Billird, Nyilvnos megszgyenls, Email, Letlts, NASA weboldal feltrse, Esben stls, Cserepadon ls, Hember pts, szaki sarki expedci, Bicikli, Ping-pong, Grnyedt ls, Fitness
Bartok, ismersk
zaz
(offline)
rdg
(offline)
olcsi
(offline)
Hazuki
(offline)
Daniel San
(offline)
Oli G.
(offline)
Hwopapa
(offline)
Fantomas
(offline)
Kriszti196
(offline)
Attila6
(offline)
Vuxy
(offline)
Rewmac
(offline)
DanTes
(offline)
musiz
(offline)
Iceakos
(offline)
tjames
(offline)
laja x
(offline)
kafaszofa
(offline)
SliDe
(offline)
Apophis
(offline)
river
(offline)
At-tek
(offline)
Cayman HUN
(offline)
KrAtos007
(offline)
tsz
(offline)
Arpy300
(offline)
MistaPriest
(offline)
ne5h
(offline)
Ronyo
(offline)
okornyalbaro
(offline)
K2 The Highest
(offline)
Dirty Nate
(offline)
reptile
(offline)
p3ti
(offline)
XBOX Live