[13] Cash Bacsi (offline)

Jkp - Remnytelen - Lehengerl

egy 41 ves fi s itt lakik: Budapest / Budapest

3995 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 20369 kreditet gyjttt

2018 November
08:16 RWBY: Amity Arena - Teszt (iOS)

Amikor a klnozs jl ll egy jtknak.
Igen igen, tisztban vagyok vele mennyire unalmas lehet mr ezt olvasni, de a jtkksztk egyszeren kptelenek feldolgozni a Supercell sikerjtknak a Clash Royale-nak dbbenetes sikert. Nem akarok hazudni, de ha jl tudom 2017-ben 810 milli dollrt hozott a konyhra mg sszesen mr karcolja a 3 millirdos bevtelt. Nem is csoda ht, hogy egyik kln jn a msik utn, tbbel mr itt az oldalon is tallkozhattunk, itt van akkor most a legjabb ereszts, ami meglepen jra sikeredett. Maradjatok velnk!

A RWBY egy nagyon rdekes projekt, mert valjban egy amerikaiak ltal ksztett, teljesen Anime japn stlusban megrajzolt web sorozat. Az els vad 2013-ban ltott napvilgot s tretlenl jttek a folytatsok egszen 2015-ig, amikor az egyik kszt sajnlatos mdon meghalt. Szerencsre a kiad - Rooster Teeth – nem adta fel a dolgot s folytatta a sorozatot, ami egszen a mai napig tart, idn oktberben volt a hatodik vad premierje. A RWBY cm a ngy fszerepl lnyrl kapta a nevt – Ruby, Weiss, Blake s Yang – ha mindez nem lenne elg, akkor a nevkn kvl a kedvenc sznk is ennek megfelel, teht Ruby, vrs (Red), Weiss fehr (White), Blake fekete (Black), Yang pedig srga (Yellow).

A kpzeletbeli Remnant vilgt - ahol a lnyok egybknt felnttek - borzalmas lnyek tmadtk meg, amiknek a neve elegnsan csak Grimm, a csajok sszefognak s nekillnak a kemny kikpzsnek hogy vadsz (Hunter, Huntress) lehessen bellk s kpesek legyenek felvenni a harcot a vget nem r szrnyetegek rohamaival. Termszetesen tbb tucatnyi f s mellkszerepl megfordul a trtnetben, kztk nem kevesen meg is halnak, mgis valahogy a sorozatnak olyan erteljes, pozitv s j hangulata van, nem hagyott nyomot rajta a japnokra jellemz vgtelen mlysgekig elmen szenveds, knlds, nfelldozs s mg sorolhatnm azokat a jelzket ami az Animkra jellemz. De mirt is lenne ilyen a sorozat amikor amcsik csinltk ugye.

A RWBY Amity Arena gyakorlatilag tkletes klnja a Clash Royale-nak. A legfbb klnbsg a kt jtk kztt a hangulat lesz, itt nem cuki rajzfilmes s vicces harcosok fognak egyms ellen kzdeni, hanem bgys, cscss, nagypofj vagny csajok, akik igyekeznek a ltez legkisebb s legdgsebb ruhkban feszteni, mindekzben termszetesen pedig kemnyen elkenik az arct minden szembejv ocsmnysgnak, a ruhjuk tiszta marad,a hajuk pedig rkk tkletesen belve. Kicsit cinikusnak tnhettem most, de bevallom nagyon elkapott ez a hangulat s mind emell a dgsen prgs elektronikus rock zene ami a jtk alatt szl, nagyon passzentos az egsz feelinghez.

Az alapfellls a megszokott, fellnzetbl ltunk kett egymssal szemben lv bzist, a knnyebb tlthatsg rdekben termszetesen az als a mink s felfel tmadunk. A bzisok rendelkeznek egy fplettel s kett vdelmi toronnyal, a fplet elvesztsvel a meccs vget r, vagy akkor is ha lejr az id, ilyenkor az nyer aki tbb tornyot rombolt le. Az pletek tudnak lni, minimlis szinten vdik magukat, de nem kell hozz nagy sereg s hossz id sem, hogy megadjk magukat, ppen ezrt kett fronton kell majd stratgizni, egyrszt a tmadni, msrszt meg vdekezni. J stratgia tud lenni – br ehhez j krtyk s nagy tapasztalat kell – hogy nem trdnk a vdelemmel, csak az egyik oldalrl tmadunk s amikor elkaptuk a vdelmi tornyot tovbbmegynk a fplethez s azt is leverjk. Ezt csak olyan jtkosoknak ajnlom, akiknek egyrszt kiegyenslyozott deckje van s minden krtyjuk ers mr s termszetesen pontosan tudnak idzteni, tudjk mihez mennyi id kell, nem rheti ket klnsebben meglepets.

A krtykat tbb szempontbl is lehet csoportostani, egyrszt ott lesz a ritkasguk, ami semmiben sem tr el a CR-tl. Teht, common, rare, epic s gondolom lesznek majd legendary krtyk is br ilyennel mg nem tallkoztam. A lapok rtke hen tkrzi, hogy mennyire ersek, sokszor egy-egy lap erssge csak kell gyakorlattal s rutinnal fog kijnni, elfordulhat hogy egy kezd jtkosnak semmilyen rtkkel nem fog brni. Az els epic lapunk amit kapni fogunk az maga Weiss, akinek az a klnleges kpessge lesz hogy kpes elrerontva lefagyasztani mindent egy kisebb krn bell. Aprop kpessgek, ebben bizony sikerlt valami jat hozni a stlusba, ugyanis ezek olyan specilis tmadsok lesznek, amik ha feltltenek brmikor alkalmazhatak, mi dntjk el hogy hova s milyen hatsfokkal alkalmazzuk ezeket, nem kell mst tenni csak elkapni a hsnk feletti pttyt s odahzni ahol hasznlni szeretnnk. Ezek a kpessgek lehetnek vdekez, tmad s egyb ervel br powerek is, a sikerhez sok gyakorlsra lesz szksgnk illetve a tbbi jtkostl is sokat lehet m tanulni. Tapasztaltabb CR-esek elnyben lesznek, br a jtk fizikja kicsit mskppen mkdik, szval maximum csak stratgikat tudunk thozni.

A kvetkez csoportosts a krtyk osztlya szerint lesz. Igaz ezek nincsenek lerva magra a lapra, de pr prba utn egyrtelm lesz, hogy melyik hova sorolhat. Lesznek ugye kzelharci, tvolsgi, szrazfldi, lgi, tmad, vdekez krtyk, ezeknek a megfelel hasznlathoz ugyancsak sok sok gyakorlsra lesz szksg. rdemes a paklinkat minl alacsonyabb energiaszinten tartani, az itteni rendszer pontosan ugyangy mkdik, mint a CR-es elixires. Figyeljnk oda, hogy az tlag alacsony legyen, illetve mindig arra trekedjnk, hogy egy tmads ellentmadsa ne kerljn tbb energiba mint az ellenfelnknek. Egy rvid plda; ha embernk lerak egy t egysgbe kerl lapot s ahhoz hogy mi leverjk mondjuk kett darab hrmasra volt szksgnk, akkor ez a vdekezs vesztesges volt s valami mst kell kitallnunk helyette. Akkor csinljuk jl s gazdasgosan, ha vagy ugyangy tt vagy esetlegesen kevesebbet hasznlunk fel. Ez a gyakorlatban gy fog kinzni hogy rezheten gyorsabban fognak jnni a pontok s hatkonyabban tudunk egy push utn visszatmadni. Lerva ez most egy kicsit bonyolultnak tnhet, de kell gyakorlat utn minden magtl rtdik majd.

A jtkban lv mikro tranzakcik meglepen rett kpet mutatnak. Egyrszt nem kell vrnunk ahhoz, hogy a nyert meccsek utn kapott ldk kinyljanak, mivel ezeket kulccsal lehet majd unlockolni. Ezek a kulcsok viszont bizonyos idkznknt tltdnek, persze maguktl illetve klnbz kihvsokat teljestve, esetlegesen valdi pnzrt is vsrolhatunk bellk kedvnkre. Itt is lesz termszetesen arany (Lien) , gymnt (Premium Dust) illetve pont a napokban jtt egy harmadik fizeteszkz stik formjban. Az els kettrt ugye fejleszteni illetve ldkat venni tudunk, mg stirt kosztmket vsrolhatunk kedvenc csajszikinknak. A fbb szereplk egybknt tbb krtya formjban is feltnhetnek, Rubybl pldul van kzelharcbeli kaszs vltozat, illetve tvolsgi puskval felszerelt sniper is. Nagyon jk a lapok, j kztk a synergie, nem nehz ts decket sszelltani, fleg hogy a jtk mg nagyon az elejn jr, teht azok akik most csatlakoznak s kezdik meg a fejldst nagy elnyhz juthatnak a tbbiekkel szemben.

A RWBY Amity Arena egy meglepen j prblkozs arra nzve, hogy ledntse a trnrl a nagy kirlyt, teljesen ms a hangulata, minden korosztlyt knnyedn megrint s kellemesen vegyti az jdonsgokat a rgi elemekkel. Leginkbb olyanoknak ajnlanm akiknek mr elege van abbl az rlt versenybl ami a CR-nl folyik s egy kis knnyed szrakozsra vgynak, hasonl keretek kztt, mgis kicsit mskppen. Illetve termszetesen azoknak akik ismerik a sorozatot kln nagy rm lehet kedvencknek a jtkvltozata. Engem megvettek kilra, megyek is s beszerzem az eredeti sorozatot, mert nagyon kvncsi vagyok a teljes sztorira.

8/10
2 komment

[13] Cash Bacsi
Nov 26., Monday 8:48 #2
Vlasz Hunk2 (#1) zenetre
Nekem nagyon teccett!Gyorsan le is trltem nehogy mg jobban rpattanjak ...
The watching machine, who became a father | Brassballs Jr. | A Guardian of light
[39] Hunk2
Nov 24., Saturday 12:33 #1
A sorozatot nem, a jtk nem ktt le!
"lni s lni hagyni"
Cash Bacsi
The watching machine, who became a father | Brassballs Jr. | A Guardian of light
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox
Xbox 360
Playstation3
Playstation Portable
PC
Xbox One
Mobil
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Kaland, Krtya, FPS, Online FPS, Zene, Puzzle, Szerepjtk, Stratgia, Taktikai
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, Jtk mindenhol, Krtyajtk, Jtk interneten, Trsasjtk, Kisllatok bosszantsa, Jtk zsebkonzolon, Szerepjtk, Passzinsz / aknakeres, Zene (jtszom), DVD, Magazinok, jsgok, Fotzs, Zene (hallgatom), Knyvek, TV, rs, Mozi , Anime, Sznhz, Csajozs / Pasizs, Bulizs, Bartok, Billird, Nyilvnos megszgyenls, Email, Letlts, NASA weboldal feltrse, Esben stls, Cserepadon ls, Hember pts, szaki sarki expedci, Bicikli, Ping-pong, Grnyedt ls, Fitness
Bartok, ismersk
zaz
(offline)
rdg
(offline)
olcsi
(offline)
Hazuki
(offline)
Daniel San
(offline)
Oli G.
(offline)
Hwopapa
(offline)
Fantomas
(offline)
Kriszti196
(offline)
Attila6
(offline)
Vuxy
(offline)
Rewmac
(offline)
DanTes
(offline)
musiz
(offline)
Iceakos
(offline)
tjames
(offline)
laja x
(offline)
kafaszofa
(offline)
SliDe
(offline)
Apophis
(offline)
river
(offline)
At-tek
(offline)
Cayman HUN
(offline)
KrAtos007
(offline)
tsz
(offline)
Arpy300
(offline)
MistaPriest
(offline)
ne5h
(offline)
Ronyo
(offline)
okornyalbaro
(offline)
K2 The Highest
(offline)
Dirty Nate
(offline)
reptile
(offline)
p3ti
(offline)
XBOX Live