[24] CeXzer (offline)

Ő egy 43 éves fiú és itt lakik: Budapest / Budapest

4935 napja regisztrált felhasználó, ez idő alatt 53935 kreditet gyűjtött

2018 September
18:30 Még két szót a Pókemberről
Spoilerekkel
Befejeztem végre a történetet, és tényleg, a történet pókemberrel és Peter Parkerrel 11/10, zseniális, fan service, kb minden benne volt, ami miatt pókemberes takaróban alszom minden este. :)
DE a Miles/MJ részeket kiadhatták egy általános iskolás osztálynak, hogy csináljanak vele valamit, annyira gagyik voltak. A lopakodós részeknél mindenki süket, ilyet még nem is láttam. Rövidlátók is, csak tök közelről vesznek észre és legalább ember méretűnek kell lenni, annál kisebb dolgok nem zavarják meg őket. Ja, igaz, hallanak, mert a halk pittyegésre ki van hegyezve a fülük, a trappolás mögöttük 2 centire semmi.

https://twitter.com/i/status/1043799843754438656

És persze MJ-nek kell menni belopakodni az épületbe, mert pókembert lehet észrevennék!!! Ez így benne van: , ááá, nem én megyek, mert igaz én tudok mászkálni szellőzőkben, tudok plafonon, falon, be tudok hálózni bárkit, sima emberként is tudok közlekedni, de lehet engem észrevennének. OK Peter, akkor megyek én, MJ, aki a fentiekből semmit sem tudok, de sokkal jobbak az esélyeim. OMG!

A gyűjtögetendő küldiket, különösen a research stationöket pedig egy ovis csoport kapta meg, arra már szó nincs, ilyen blőd gagyit nem is tudom mikor láttam utoljára játékban. Az a baj, ezek miatt majdnem nem játszottam végig, pedig érthetetlen számomra, hogy lehet egyszerre jelen két ilyen különböző minőségű cucc egy játékban. Tökjól átgondolt felépített történet mellett ilyen iszonyat átgondolatlan áltudományos zagyvaságokkal teli -de még csak nem is ezoTV szintű, az ehhez képest Nobel díjra érdemes publikáció- baromság. Hogy kerültek ezek egy játékba?? És közben ezért dicsérik? Mert nem mindig vagyunk pókember? Annyira látszik, hogy pont ezért van benne, és közben 0 energiát fordítottak rá, hogy megcsinálják rendesen. Kár érte, remélem más nem jár így, hogy majdnem abbahagyja miatta a játékot.

A fentiek miatt nekem minden zsenialitása mellett is csak 6.5/10, mert ennyire nem is tudom éreztem e valaha, hogy egy játék rendesen hülyének néz.
2 komment

[46] multishoot
Sep 25., Tuesday 10:50 #2
Válasz Dude (#1) üzenetére
A lopakodás tényleg béna, egyedül a Miles-os-Rhinós rész tetszett. Szabályosan félelmetes volt, marha jó ez az új ábrázolása.

De a bűntények... na az rohadt sok és unalmas volt. De meglett a platina.
Egyre jobban. [Rühiblokker user]
[51] Dude
Sep 24., Monday 14:35 #1
A lopakodós részek full bénák voltak. Egyedül az állomáson lévő jó. A gyűjtögetés szerintem is lehetett volna jobb. De szerintem inkább az adagolása volt rossz. Túl ömlesztve adják.
Gamer for Life (X Live,Nintendo ID, boardgamegeek: DudeHUN, PSN: DudeHUN2364) Bah-weep-Graaaaagnah wheep ni ni bong
CeXzer
Don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good luck.
Ezeken a platformokon játszom
Xbox 360
PC
Kedvenc játék-műfajaim
Hobbijaim, szabadidőmben ezt teszem
Barátok, ismerősök
Rince
(offline)
Brandon
(offline)
Astro Mike
(offline)
5241451
(offline)