[13] Cash Bacsi (offline)

Jóképű - Reménytelen - Lehengerlő

Ő egy 42 éves fiú és itt lakik: Budapest / Budapest

4100 napja regisztrált felhasználó, ez idő alatt 20569 kreditet gyűjtött

2018 September
10:03 Destiny 2: Forsaken - Különvélemény (X1X)

Eltöltött játékidő:
Destiny 1: 2005 óra
Destiny 2: 715 óra
Karakterek: lvl50/532 Warlock (Human), lvl30/380 Titan (Awoken), lvl30/380 Hunter (Exo)
Státusz: Őrült fanatikus rajongás !!!
A Destiny 2 kapott rendesen hideget és meleget, eleinte főleg csak dicsérte mindenki, nem véletlen, hogy a kritikusok miatt még mindig ilyen magas pontszámon csücsül a Metacriticen. De ugye a Destiny pont az a játék amit nem a kritikusok véleménye alapján kell megítélni, hanem a hardcore gémerek véleménye alapján, akik akár több ezer órát is képesek belerakni. A Bungie elkövette azt a hibát, hogy a D2-öt casuelre akarta venni, ezzel gyakorlatilag semmibe véve a nagyon komoly hardcore rajongótáborát. Meg is lett az eredmény, kb. egy hónappal a megjelenés után a játékosok száma drasztikusan csökkenni kezdett, végül kb. a játékos bázis 70-80%-át el is veszették. Ezen a közepesen gyengére sikeredet Osiris DLC se segített, vagy a meglepően jó Warmindos kiegészítő is csak pár hétre hozta vissza a játékos tábort. A legtöbben úgy voltak vele, hogy ha a Forsaken nem fog ütni végleg befejezik a játékot ... hát kérem szépen, a Forsaken üt, nem kicsit, NAGYON!

A D1 első nagy kiegészítőjéért feleős Taken Kinges brigád nem szarral gurigázott, fogták a játékosok nem kicsire duzzadt panaszládáját és elkezdtek szépen lassan kipipálni mindent, ami gond volt a D2-vel. Az eredmény egyértelműen egy fúzió lett, ami a D1 és D2 legjobb dolgait megtartva, megfűszerezve némi eredeti újdonsággal létrehozott egy döbbenetesen jó egyveleget. A Forsaken bizony nem a casuel gamereknek készült, nem azoknak az embereknek, akik kitolják a kampányt majd visszamennek Minecraftozni vagy Angry Birdsözni, akik a crusziban az OPÉ játékosok árnyékából lőnek néha egyet egyet, a team killben reménykedve. NEM! Ez nekünk Guradianeknek készült, akik képesek egy exo fegyót akár hetekig farmolni csak azért hogy meglegyen, vagy képesek egy hét alatt 100 órát beletenni a játékba. Kedves régi HC tábor, térjetek vissza, mert megéri.

Nem is tudom hol kéne kezdeni a sort, hiszen a játék olyan szinten megváltozott, hogy a lista szinte végtelen, nem is az én resortom lenne itt alaposan mindent leírni nektek, inkább csak azt amit én imádok benne. Nagyon tetszett a történet, bevallom meg is könnyeztem azt ami Cayde-el történt, és azt a kb. kettő mondatot amit végre kiejtett a száján kedvenc Guardianünk. A kampány és a Tangled Shore-on történő farmolás, a könnyed 500-as szint elérése egy dreamride volt. Nagyon jó ötletnek tartottam, hogy végre megint van értelme a kék cuccoknak, hogy kénytelen voltam minden fegyót berakni, minden loadouttal megtanulni újra játszani. Azt sajnálom hogy mire erre rájöttem buktam vagy 100 masterwork core-t, 1000 legendary shardot és vagy 300.000 glimmert. Nem kellett volna a régi módszer szerint állandóan infuse-olni, hiba volt, ezt ti ne kövessétek el. Minden magasabb szintű kéket vegyetek fel, sőt mi több, az egész vaultot úgy ahogy van be is bonthatjátok, mert a zseniális Collection tabnek köszönhetően minden Year1-es cucc kivehető bármikor, amikor csak akarjuk és ami a legjobb, hogy a collection követi az aktuális light szintünket, kb. 20-al van alatta, szóval tényleg semmi értelme az infuse-nak. Ha egy fegyót saját magába törsz bele, akkor ez csak glimmerbe kerül, míg ellenkező esetben a gatyád is rá fog menni a fejlesztésbe. Még egy hasznos infó, ha van egy magasabb szintű exo fegyód akkor ezt felhasználva ugyancsak glimmert kell fizetned, ezzel is jelezve, hogy az exo fegyó bizony nagy dolog.

Aztán amikor elérjük az 50-es szintet és az 500-as light levelt indul el csak a játék igazán, idáig ez csak egy kellemes, 20-30 órás bevezető volt ahhoz ami jön. A valódi endgame csak ezután indul el, amikor mindenféle napi és heti challengek teljesítésével powerful gearekkel tudunk fejlődni, nagyon de NAGYON lassan. kb. a heti 10-15 light level az ami reálisan hozható, de persze azoknak akiknek van napi 10 órája játszani ez tovább is kihúzható, főleg addig amíg a rendszer kijátszható és kissé bugos. Hamarosan minden javítva lesz, itt főleg a naponta elvileg csak egyszer kapható "prime engram" farmolásra gondolok, amire most keményen minden ráfeküdt, ugyanis a powerful cuccokat is három tierbe oszotta a játék. A napi challenge-ekkel kb. +1-es szintet fogunk kapni ami sajnos nagyon kevés. Volt olyan napom amikor három +1-es sapit kaptam, a szintem 520 volt, háromszor kaptam 521-es sapit, ami végig magasabb 523-as volt, szóval nem tudtam fejlődni semmit. A weekly powerfulok olyan +4-5-öt is tudnak adni, a prime engram meg akár a +10-es szintet is túlugorhatja. Namost ha azt vettük észre hogy bebugzódott a "prime attunement" buff és nem tűnt el az első engram után, akkor érdemes keresni valami lost sectort vagy valami helyet ahol respawnolnak a minibossok és addig farmolni amíg kapjuk az engramot. Mondanom sem kell, hogy én az ilyesmikkel nem élek, örülök ha abban a kevés időben amim van képes vagyok minden heti dolgot teljesíteni egy karival. Igen jól olvastátok, a többi karimba bele se tudtam kezdeni olyan sok a tennivaló. Ugyanis a napi challenge-ek négy naponta resetelődnek, míg a hetik a szokásos kedd 19-kor.

A Gambit zseniáis, szavak nincsenek rá mennyire imádom, bárcsak tudnám tolni, de időm rá semmi. Az új subclassek annyira jók, hogy mással se tolja az ember csak ezekkel, végre minden kaszt kapott egy support subclasst, ilyen a tüzes kardos Warlock, aki minden cselekedetével csak a csapatot erősíti, vagy a pajzsos Titan, akinek végre a bubija mögül ki lehet lőni. A Hunter ezúttal inkább támadó lett, hiszen a voidnyilas subclass annyira hasznosra sikeredett, hogy szegény Hunterek már azt is elfelejtették hogy képesek támadni is. A Raid egyszerűen elképesztő. Gothalion és csapata 20 óra alatt képtelen volt befejezni. A leggyorsabb teljesítéshez 18 óra 49 perc kellett, mondanom sem kell hogy ez egészen elképesztően hihetetlen dolog. Felejtsétek el, hogy hetente három karival kitoljátok, örülhettek ha találtok egy jó csapatot és egyszer végigmentek rajta. Hónapok és hónapok kellenek ahhoz, hogy be legyen tanulva minden mechanika a négy főbosshoz és számtalan miniboss leveréséhez. A raid teljesítése után a Dreaming City megváltozott, a győzelem hatással volt erre a csodálatos és varázslatos világra, ami minden héten változik, ami olyan szinten tele van pakolva tikokkal hogy napi szinten jönnek ki az újabb és újabb videók. Te találtál már valamit magadtól? Felfedeztél valamit amit más még nem? Ha igen akkor lejjebb írd le nekünk hátha hasznos lehet az infó.

Nem is tudom ... rengeteg mindent tudnék még írni, de úgy érzem a Destiny újra a régi pompájában tündököl. És akkor még nem is beszéltem a random dropos fegyókról, az izgalomról amikor kapsz egyet a kedvenc fegyódból és a torkodban dobog a szíved, hogy vajon ezúttal kijött-e dream droppos perkekkel? Emberek, mire vártok még? Húzzatok tolni, mert rengeteg a dolog és az idő olyan kevés ...
14 komment

[13] Cash Bacsi
Sep 25., Tuesday 12:14 #14
Válasz Hwopapa (#13) üzenetére

The watching machine, who became a father | Brassballs Jr. | A Guardian of light
[25] Hwopapa
Sep 25., Tuesday 9:01 #13
Válasz Cash Bacsi (#12) üzenetére
Ne flamelj, továbbra sincs semmi különbség a kettő között

Ha lenne se vennéd észre
PSN-XBox: Snake.aZ.eKe / Switch: SW-6493-2649-5593
[13] Cash Bacsi
Sep 24., Monday 15:22 #12
Válasz Hwopapa (#11) üzenetére
Valami PS4-es pampogott, hogy nektek nincsen tapasz, nem is értettem miért ... nu mind1, akkor jó, nekünk viszont natív a 4K bibibiiiiii ...
The watching machine, who became a father | Brassballs Jr. | A Guardian of light
[25] Hwopapa
Sep 24., Monday 15:13 #11
Válasz Cash Bacsi (#10) üzenetére
De, PS4re is van 4K. Nem tudom honnan veszed az ellenkezőjét, de linkelhetnéd
PSN-XBox: Snake.aZ.eKe / Switch: SW-6493-2649-5593
[13] Cash Bacsi
Sep 24., Monday 14:40 #10
Válasz Hwopapa (#9) üzenetére
Értem én hidd el értem ... de PS4-re nincsen 4K tapasz, én se hittem volna el ezt az egészet ha nem a saját szememmel látom. Egészen elképesztő a különbség, főleg ha ilyen fullos TV-d van.
The watching machine, who became a father | Brassballs Jr. | A Guardian of light
[25] Hwopapa
Sep 24., Monday 14:36 #9
Válasz Cash Bacsi (#8) üzenetére
Ne kezdd a térítést - 4K/HDR tévém van Pro-val teljesen tökéletesen hibátlan az egész, főleg mert láttam sima PS4-en is, semmi különbség.

De ott a DF elemzés: KATT!

Azért a két fűszálért meg aztán pláne nem éri meg
PSN-XBox: Snake.aZ.eKe / Switch: SW-6493-2649-5593
[13] Cash Bacsi
Sep 24., Monday 12:50 #8
Válasz Hwopapa (#7) üzenetére
Nem mindegy, hogy azt a kis időt milyen minőségben töltöd ... a D2 a X1X-es 4K tapasszal elképesztő ... még nekem Full HD-ban is mintha egy másik játék lenne.
The watching machine, who became a father | Brassballs Jr. | A Guardian of light
[25] Hwopapa
Sep 24., Monday 12:39 #7
Válasz Cash Bacsi (#6) üzenetére
És még Te mondod nekem, hogy vegyek x-et, miközben ugyanezekkel a gondokkal küszködöm

Tegnap elkezdtem a warmindot befejezni, erre ott farmolja 4 jóember az escalation protocolt, hát nem én is elkezdtem?! Aztán már azt vettem észre h jönnek öcsémék és gambitozunk, közben 0 progress made
PSN-XBox: Snake.aZ.eKe / Switch: SW-6493-2649-5593
[13] Cash Bacsi
Sep 23., Sunday 15:26 #6
Válasz Hwopapa (#5) üzenetére
Na enne kigazán örülök, a Gambit elképesztően zseniális, csak annyi gondom van vele, hogy kevés időm van játszani és mivel állandóan van mit csinálni a fejlődés érdekében alig jut rá időm. De nálam is nagy a szerelem ...
The watching machine, who became a father | Brassballs Jr. | A Guardian of light
[25] Hwopapa
Sep 22., Saturday 19:48 #5
Ide is jelzem, hogy megvettem öcsémmel közösen és eddig nagyon tetszik a Gambit egy bazijo ötlet - nem is értem eddig miért nem csinált senki hasonlót a battle royale helyett?!? Eddig konkrétan semmi mást nem csináltam, mint gambitot, crucit és strikeokat nyomtam.

A warmindot is be kéne fejezni, de egyelőre semmi se visz rá, hogy sztorizzak, annyira élvezem
PSN-XBox: Snake.aZ.eKe / Switch: SW-6493-2649-5593
[13] Cash Bacsi
Sep 18., Tuesday 11:25 #4
Válasz Kuresz (#3) üzenetére
Ne lesznek többé DLC-k, Annual Pass van helyette ami évszakonkénti rendszeres tartalmat fog jelenteni. A Forsaken Annual Pass legközelebb télen jelentkezik új tartalommal és ezt még kettő további követi majd, tehát összesen három kiegészítő várható, amiknél nem a sztorira és az átvezetőkre fognak koncentrálni hanem a valós tartalomra ...
The watching machine, who became a father | Brassballs Jr. | A Guardian of light
[41] Kuresz
Sep 18., Tuesday 6:39 #3
Jo lett a forsaken. Viszont azt ugyan ugy fenntartom, hogy az alapjatek egy 0 contentes uresjarat volt. Nem bantam meg, hogy majdnem 7 honapot kihagytam, mert nem volt mit csinalni a jatekban. Masfel honapja beugrott az Osiris es a Warmind, azokat pont maxolni tudtam a forsaken-ig. Ha folyamatosan nyomtam volna, mar en se tertem volna vissza a forsakennel. Most egesz jol elvagyok. 1 karakter 531-es, 2 masik karakterrel meg el sem inditottam a storyt. Viszont a 2 "kis" dlc-t kihagyom majd.
"Minden multi cím exkluzív mert x-en olyan minőséget ad ami pron is elérhetetlen."
[13] Cash Bacsi
Sep 17., Monday 13:33 #2
Válasz Durden is ALIVE (#1) üzenetére
Hát igen ... ahogyan írtam is, vannak dolgok amik már nem térnek vissza soha. Sok ilyen HC bajtárs van sajnos ... a strike-os dolog alap. Azt is kevesen tudják, hogy Nightfallbol is mindig három közül lehet válogatni!
The watching machine, who became a father | Brassballs Jr. | A Guardian of light
Sep 17., Monday 12:54 #1
Nagyon jo lett a Forsaken, ami negativum a vanilla D2 es lighti Osiris DLC utan pedig az h nem sok regi pajti tert vissza! Amit sokan nem tudnak h a strike playlistben lehet a 400ason kivul 500ast is inditani a jobb lootert
There is only room for one Boss and one Snake... /// Xbox One GT: Durden LV426117 /// PS4 iD: Durden91
Cash Bacsi
The watching machine, who became a father | Brassballs Jr. | A Guardian of light
Ezeken a platformokon játszom
Xbox
Xbox 360
Playstation3
Playstation Portable
PC
Xbox One
Mobil
Kedvenc játék-műfajaim
Akció, Akció/Kaland, Kaland, Kártya, FPS, Online FPS, Zene, Puzzle, Szerepjáték, Stratégia, Taktikai
Hobbijaim, szabadidőmben ezt teszem
Játék otthon, Játék mindenhol, Kártyajáték, Játék interneten, Társasjáték, Kisállatok bosszantása, Játék zsebkonzolon, Szerepjáték, Passziánsz / aknakereső, Zene (játszom), DVD, Magazinok, újságok, Fotózás, Zene (hallgatom), Könyvek, TV, Írás, Mozi , Anime, Színház, Csajozás / Pasizás, Bulizás, Barátok, Billiárd, Nyilvános megszégyenülés, Email, Letöltés, NASA weboldal feltörése, Esőben sétálás, Cserepadon ülés, Hóember építés, Északi sarki expedíció, Bicikli, Ping-pong, Görnyedt ülés, Fitness
Barátok, ismerősök
zaz
(offline)
Ördög
(offline)
olcsi
(offline)
Hazuki
(offline)
Daniel San
(offline)
Oli G.
(offline)
Hwopapa
(offline)
Fantomas
(offline)
Kriszti196
(offline)
Attila6
(offline)
Vuxy
(offline)
Rewmac
(offline)
DanTes
(offline)
musiz
(offline)
Iceakos
(offline)
tjames
(offline)
laja x
(offline)
kafaszofa
(offline)
SliDe
(offline)
Apophis
(offline)
river
(offline)
At-tek
(offline)
Cayman HUN
(offline)
KrAtos007
(offline)
tsz
(offline)
Arpy300
(offline)
MistaPriest
(offline)
ne5h
(offline)
Ronyo
(offline)
okornyalbaro
(offline)
K2 The Highest
(offline)
Dirty Nate
(offline)
reptile
(offline)
p3ti
(offline)
XBOX Live