[13] Cash Bacsi (offline)

Jkp - Remnytelen - Lehengerl

egy 42 ves fi s itt lakik: Budapest / Budapest

4166 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 20964 kreditet gyjttt

2018 September
07:48 Alien Creeps - Teszt (iOS)

Az ltalunk is tesztelt Castle Creeps utn jjjn egy kicsit futurisztikusabb szenri.
Kzel kt vvel ezeltt mr teszteltk itt az oldalon a Tesztlabor keretben a Castle Creeps cm jtkot, ami gyakorlatilag a mostani alanyunknak – butn fogalmazva – az elzmnye is lehetne. Mert ugye a stlus nagyon hasonl volt, csak az eld a fantasy kzpkorban jtszdott, ezzel mg kzelebb llva az eredeti nagy klasszikushoz, mint pldul a Kingdom Rush. De megemlthetnm akr a Fieldrunnerst is vagy brmilyen hasonl tpus Tower Defense jtkot. Tavaly a Castle Creeps egy ers kzepesen j pontozst kapott tlnk s a legnagyobb gondunk az volt vele, hogy tlzsokba estek amikor a fizets tartalomra kerlt a sor. Lssuk ht idn mennyire sikerlt megtallni az arany kzputat.

Mindig valahol hls s egyben hltlan dolog egy vagy akr tbb sikercmet meglovagolni, hiszen ott van a lehetsge annak, hogy ha tlsgosan hasonltunk egy adott cmre, akkor azt mondjk lemsoltuk, ha pedig tlsgosan eltrnk a stlustl, akkor meg folyton azt kapjuk az arcunkba, hogy bizony nem kellett volna ennyit jtani. Szval nem lennk a fejlesztk helyben, de valljuk meg mg mindig jobban jrnak, ha megprblnak valami sikerbl elnyt kovcsolni mintha valami teljesen jat kitallva, minden erejket bedobva, egy olyat alkotnak amivel totlisan buksra vannak tlve. A legtbb ember nem szereti az j dolgokat, mgis az igazi jdonsgokkal lehet a legnagyobbat robbantani, mr ha sikerl telibe szven tallni a nagyrdemt. Ht az Alien Creeps sajnos nem prblkozott ilyesmivel, biztosra akartak menni.

Ugyanis gyakorlatilag nyomtak egy sima copy pastet brmelyik hasonl cmen, de legfkppen a sajt korbbi produktumukon, a hangulatos jvbeli krnyezeten kvl szinte semmit se tudok felhozni, amiben eredeti vagy jdonsg lenne. Adott lesz egy jpofa, kiss cinikus szituci, amiben a csnya gonosz nelglt s mdfelettb szemtelen idegenek, megtmadjk piciny bolygnkat, termszetesen hol mshol tennk mindezt, mint az USA-ban, ez teljesen egyrtelm, ahogyan az is hogy beszlnek angolul, hiszen az angol nem csak vilgnyelv, hanem igazbl maga az univerzlis, mindenhat kzs nyelv ugye. Szval jn a sablonos vaskalapos admirlis, aki a szoksos toborzszveget nyomva kzli velnk, hogy az egsz vilg sorsa a kezkben van, illetve lesz a cuki kis tuds csajszi, aki nem parzik be a helyzettl, rgtn kzli velnk milyen technikai eszkzk llnak majd a rendelkezsnkre s hogy ezekhez milyen fejlesztseket tudunk majd venni.

A rendelkezsnkre ll tornyok teljesen alapok, nlklznek mindenfle kreativitst. Els krben ott lesz a gpgy, aminek erssge a gyorsasg, de az idegeneknek tlsgosan kicsi a kaliber, szval csak a gyengbb egysgekben fog komolyabb krt okozni. A msodik plet a barakk, itt „termeldik” a gyalogsg, akik szm szerint hrman lesznek, egy bizonyos krn bell kedvnkre elhelyezhetjk ket. A rutinosabb jtkosok, kett hrom barakkot is egyms kzelbe raknak, gy az sszesen kilenc gyalogsgi egysg mr egsz komoly kis vdert tud jelenteni, egszen addig a pillanatig amg lgi egysgek nem jnnek. De szerencsre idvel embereinket fel tudjuk majd szerelni jetpackkel hogy k se jrhassanak tl az eszkn. A harmadik vdelmi egysg a Laser torony lesz, ennek a legfbb tulajdonsga, hogy a pajzsos egysgeket nagy mrtkben meg tudja gyengteni, mert egybknt ms tornyok nem tesznek benk tl sok krt. A negyedik pedig a Rakts torony lesz, ez egy multifunkcionlis torony, ez kerl mindig a legtbbe, erssge hogy egyszerre tbb egysgre is kihat a terleti sebzse, lgi egysgeket is tmad, nagyot pukkan, de cserbe borzalmasan lass. Ezeket olyan kis szigetekre rdemes rakni, amik a lehet legnagyobb krben beltjk az egsz plyt.

Eleinte a tornyok borzalmasan gyengk lesznek, de ugye ezt mr megszokattuk, ppen ezrt lesz a jtkban az egyik legfontosabb dolgunk, hogy mindig legyen valami amit ppen fejlesztnk. Kln rdekessgnek szmtanak a segt powerupok. Az els ilyen teljesen meglep mdon az ersts (Reinforcements) lesz, aztn jn a lgicsaps (Airstrike) nem hinnm hogy ezeket brkinek is el kne magyarzni. Majd jn a fzis cella (Fusion Cell) ami extra pnzzel jutalmaz meg minket a csatrozsok sorn, vgl pedig de nem utols sorban a jgbomba (Cryo Bomb) amivel le tudjuk fagyasztani ellenfeleinket egy rvid idre, ez egybknt az egsz plyra kihat. Vgs mentsvrunk a hatalmas Tesla torony lesz, aminek hrom tltete van, magtl tltdik s csak akkor vessk be ha nagyon nagy a baj. Namost szerencsre Tesla tornyunk mindig lesz, nem mondhat el ez tbbi segtsgrl, amik bizony ha nem figyelnk oda, akkor pikk pakk kifogynak s ha szksgnk lenne rjuk, akkor bizony csak valdi pnzrt tudunk bellk bevsrolni. Esetlegesen ha vannak facebookos bartaink, akkor k is tudnak random kldeni naponta egyet egyet, illetve hat rnknt a jtktl is kapunk vletlenszeren valamit. Mint ahogyan azt mr korbban mondtam, a legfontosabb dolgunk a fejleszts lesz, minden toronyhoz lesz hsz fejlesztsnk, a powerupokhoz meg hat-hat. Ezek kimaxolshoz nagyon sok pnzre lesz szksgnk, amit vagy a kalandozsaink sorn tudunk sszesprolni, vagy pedig igazi pnzrt gymntot vsrolva fel tlthetjk kszleteinket. Mondanom sem kell, hogy a rendelkezsnkre ll csomagok nevetsgesen drgk, nekem gett le az arcom a szgyentl amikor rjuk pillantottam.

A sima kampny igencsak tartalmas, 51 plya ll majd a rendelkezsnkre hrom nehzsgi fokozaton, plynknt sszesen t csillagot tudunk elrni a kimaxolshoz. Az igazi kihvsok szerelmeseinek lesz j pr tucat challenge, hrom nehzsgi fokozaton, a jutalmunk rte nmi pnzmag lesz, aki ezeket mind megcsinlja, az elmondhatja magrl hogy igazn rt ehhez a stlushoz. Vgl pedig minden nap kapni fogunk hrom vletlenszer feladatot (Tasks), amiket teljestve powerupok tik a markunkat. Az Alien Creeps tekintettel az eldre semmit nem javtott a bevlt recepten, tovbbra is egy piszkosul lvezetes, addiktv jtk, de tovbbra is maradt a fjdalmasan poftlanul pnzhes model, direkt a vgre hagytam a legnagyobb lehzst. Termszetesen a jtkban lesznek hsk is, akik nagyon profin ki vannak dolgozva, egy-egy plyra egyszerre akr kettt is vihetnk bellk, na ez lett volna a hzer a cmben … igenm, csakhogy ezeket csak pnzrt lehet megvsrolni. Igaz nha megkapjuk ket ajndkba egy-egy kldets erejig, de ha magunknak akarjuk ket, akkor bizony perklni kell. Na ezek azok a dolgok ami miatt az Alien Creeps mr csak kevesebb pontot kaphat min teldje. Kedves fejlesztk szgyelljtek magatokat, lehet m ennl sokkal szeldebb s korrektebb mdon is pnzt keresni egy „F2P2 jtkkal.

6/10
0 komment

Cash Bacsi
The watching machine, who became a father | Brassballs Jr. | A Guardian of light
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox
Xbox 360
Playstation3
Playstation Portable
PC
Xbox One
Mobil
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Kaland, Krtya, FPS, Online FPS, Zene, Puzzle, Szerepjtk, Stratgia, Taktikai
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, Jtk mindenhol, Krtyajtk, Jtk interneten, Trsasjtk, Kisllatok bosszantsa, Jtk zsebkonzolon, Szerepjtk, Passzinsz / aknakeres, Zene (jtszom), DVD, Magazinok, jsgok, Fotzs, Zene (hallgatom), Knyvek, TV, rs, Mozi , Anime, Sznhz, Csajozs / Pasizs, Bulizs, Bartok, Billird, Nyilvnos megszgyenls, Email, Letlts, NASA weboldal feltrse, Esben stls, Cserepadon ls, Hember pts, szaki sarki expedci, Bicikli, Ping-pong, Grnyedt ls, Fitness
Bartok, ismersk
zaz
(offline)
rdg
(offline)
olcsi
(offline)
Hazuki
(offline)
Daniel San
(offline)
Oli G.
(offline)
Hwopapa
(offline)
Fantomas
(offline)
Kriszti196
(offline)
Attila6
(offline)
Vuxy
(offline)
Rewmac
(offline)
DanTes
(offline)
musiz
(offline)
Iceakos
(offline)
tjames
(offline)
laja x
(offline)
kafaszofa
(offline)
SliDe
(offline)
Apophis
(offline)
river
(offline)
At-tek
(offline)
Cayman HUN
(offline)
KrAtos007
(offline)
tsz
(offline)
Arpy300
(offline)
MistaPriest
(offline)
ne5h
(offline)
Ronyo
(offline)
okornyalbaro
(offline)
K2 The Highest
(offline)
Dirty Nate
(offline)
reptile
(offline)
p3ti
(offline)
XBOX Live