[13] Cash Bacsi (offline)

Jkp - Remnytelen - Lehengerl

egy 42 ves fi s itt lakik: Budapest / Budapest

4100 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 20569 kreditet gyjttt

2018 August
08:52 Giant's War - Teszt (iOS)

A Gamevilt szeretjk, nem nagyon szoktak csaldst okozni.
Utoljra a Gardius Empire-el jtszottunk tlk s szerettk nagyon, ppen ezrt izgatottan merltem el a kvetkez csodjukban, hogy valban az-e s hogy kellett-e csaldnom hamarosan kiderl, ne menjetek sehova!

A Giant’s War tpust tekintve leginkbb a manapsg annyira divatos akci RPG kategriba tudnm sorolni, de abbl is a vgletekig leegyszerstett fajta, azon se csodlkoznk ha a clcsoport a 18 ven aluli korosztly lett volna. A stlusos, aranyos s jpofa rajzfilmes megvalsts mg inkbb megerstette ezt a gyanmat, de persze a megjelentsnek mg nem kell hogy alap legyen semmire.

A cl a szoksos; sszerntani egy t fs csapatot hskbl, ezttal krtyink legfkppen fajokra lesznek osztva, lesznek emberek, orkok, stt elfek stb. azon bell is mindegyiknek lesznek kasztjai is, olyanok mint harcosok jszok, varzslk s a tbbi. rdemes a csapatot gy sszerakni, hogy ell legyen hrom tank, harcos, htul pedig kett tmogat egysg, lehetleg egy varzsl s egy pap, ha ssze tudunk rakni egy ilyen csapatot mr knny dolgunk lesz, aprop nehzsg; elmondanm, hogy a jtk els 5-10 rjban olyan fjdalmasan knny dolgunk lesz, hogy ez mr a jtklmny rovsra megy. Aztn hirtelen tlsgosan benehezedik minden, olyan csapatokkal fogunk sszekerlni, hogy csak nznk mi is trtnt valjban.

Sztori mint olyan nem nagyon ltezik, helyette viszont lesz tantgats bsggel, olyan bbeszden, hogy az ember komolyan agylobot tud kapni attl, hogy folyton folyvst mindent, minden krlmnyek kztt el akarnak magyarzni neknk (jabb rulkod ok a clkorosztlyra). Szerencsre van „skip” gomb amivel elegnsan tl tudunk nyomni minden felesleges baromsgot. Egyelre tz kln „bejrhat” sziget ll majd a rendelkezsnkre, a lobby rendszer meglehetsen rdekes, mert mindig lesz egy adott clpont akit meg kell keresni s ki kell nyrni, namost ezeket teljesen random adja a jtk, minl ksbbi szigeten vagyunk annl tbbe kerl egy-egy keress, eredmnyl mindig kapni fogunk 3-6-ig krtykat amik lehetnek klnbz nehzsg ellenfelek, nmi loot esetlegesen PvP csata vagy PvP bzis tmads. A PvP ellenfeleket nem tudom mi alapjn sorsolja a jtk, mert olyan kkemny ellenfelek szoktak lenni, hogy szinte kptelensg megverni ket s mintha rdekes mdon mindig a tkletes counternket dobn ki a jtk, hogy mg vletlenl se legyen semmi eslynk.

Mindemellett lesz egy vgletekig leegyszerstett bzisunk is, ahol bnykat fejleszthetnk, vdeleml szolgl risokat s tornyokat hzhatunk fel, illetve a laborban szmtalan fejleszts kzl vlogathatunk, vgl pedig de nem utols sorban a „Workshopban” rdekes mdon hasznlhatjuk fel s cserlhetjk ki a meglv kszleteinket, ugyancsak idignyes fejlesztsek formjban. Illetve persze hsket is tudunk idzni, de ez leginkbb mr fizets tartalom, ugyanis erre csak egy-egy sziget befejezse utn lesz lehetsgnk, vagy termszetesen valdi pnzrt vsrolt kristlyokkal amikor csak kedvnk tartja s pnztrcnk engedi.

sszesen hat fle „nyersanyaggal” lesz dolgunk ebbl hrmat a bzison bell ki tudunk termelni s ezek az ptkezsre, fejlesztsekre fognak kelleni, a maradk hrommal fizetni tudunk. Ethert (ami a hsk gyorsabb fejlesztsre lett kitallva) s Goldot random dob a jtk, kristlyt (ami kb. mindenre j) is dob de inkbb csak mdjval, szernyen, acsik teljestsvel pldul, de ha ebbl tbbet szeretnnk akkor mlyen a zsebbe kell nylni. A Giant’s Warnak megvan a maga bja, van benne potencil, el tudja kapni az embert a gpszj, de nem elg j ahhoz hogy felvegye a versenyt a hasonl nagyobb cmekkel. Ettl mg egy prbt megr, sose lehet tudni neked mi a legjobb kedves olvas!

6/10
0 komment

Cash Bacsi
The watching machine, who became a father | Brassballs Jr. | A Guardian of light
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox
Xbox 360
Playstation3
Playstation Portable
PC
Xbox One
Mobil
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Kaland, Krtya, FPS, Online FPS, Zene, Puzzle, Szerepjtk, Stratgia, Taktikai
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, Jtk mindenhol, Krtyajtk, Jtk interneten, Trsasjtk, Kisllatok bosszantsa, Jtk zsebkonzolon, Szerepjtk, Passzinsz / aknakeres, Zene (jtszom), DVD, Magazinok, jsgok, Fotzs, Zene (hallgatom), Knyvek, TV, rs, Mozi , Anime, Sznhz, Csajozs / Pasizs, Bulizs, Bartok, Billird, Nyilvnos megszgyenls, Email, Letlts, NASA weboldal feltrse, Esben stls, Cserepadon ls, Hember pts, szaki sarki expedci, Bicikli, Ping-pong, Grnyedt ls, Fitness
Bartok, ismersk
zaz
(offline)
rdg
(offline)
olcsi
(offline)
Hazuki
(offline)
Daniel San
(offline)
Oli G.
(offline)
Hwopapa
(offline)
Fantomas
(offline)
Kriszti196
(offline)
Attila6
(offline)
Vuxy
(offline)
Rewmac
(offline)
DanTes
(offline)
musiz
(offline)
Iceakos
(offline)
tjames
(offline)
laja x
(offline)
kafaszofa
(offline)
SliDe
(offline)
Apophis
(offline)
river
(offline)
At-tek
(offline)
Cayman HUN
(offline)
KrAtos007
(offline)
tsz
(offline)
Arpy300
(offline)
MistaPriest
(offline)
ne5h
(offline)
Ronyo
(offline)
okornyalbaro
(offline)
K2 The Highest
(offline)
Dirty Nate
(offline)
reptile
(offline)
p3ti
(offline)
XBOX Live