[13] Cash Bacsi (offline)

Jkp - Remnytelen - Lehengerl

egy 42 ves fi s itt lakik: Budapest / Budapest

4136 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 20889 kreditet gyjttt

2018 March
13:55 Full of Sparks - Teszt (iOS)

Az let szikrja …
is csak egy petrda volt a sok kzl, lte boldog perceit a tbbiekkel, mg szre nem vette, hogy a tesk feje tetejn lv kanc egyszer csak lngba borul s ekkor boldog letknek pr msodperc alatt vge is lesz. De ezt nem akarta, nem trdt bele, nem lehet csak ennyi, hogy mr itt is a vg, ezrt gyorsan neki is iramodott, hogy megkeresse a legkzelebbi medenct.

A Full of Sparks egy gyessgi s egyben logikai platform jtk, imdnival grafikjval, knnyen tanulhat jtkmenetvel s a gynyr plyatervezssel pillanatok alatt belopja magt brmelyik egyszeri gmer szvbe. Feladatunk gyakorlatilag csak annyi lesz, hogy az ppen letben lv kis petrdval idben eljussunk az letment medencig. Ha ez nem sikerl vagy lejr az idnk, akkor ltvnyos pukkans ksretben, a mg nvvel is rendelkez kis haverunknak annyi lesz. Szerencsre jn is a kvetkez, persze ms nvvel s ms kinzettel, abban remnykedve, hogy ezttal mr sikerlni fog.

Egy-egy plya teljestshez klnbz idket fogunk kapni, ha mind a hrom pontnl jobb eredmnyt rtnk el, akkor lesz hrom csillagos a plya, rtelemszeren a rosszabb idkkel csak kevesebb vagy nulla csillagot lehet elrni. Abban az esetben ha egy plyt teljestettnk hrom csillaggal, jra nekifuthatunk, ekkor mr nem csak az id lesz a lnyeg, hanem az hogy minden egyes gymntot felvegynk a plyn. Ha sikerl idben a vzbe pottyanni, akkor teljestettnk egy plyt maximlisan. A kvetkez tbb plys vilghoz teljesteni kell valamennyi csillagot, a gymntos teljestsrt csak elismers s persze leaderboard eredmnyek (achievements) jrnak. Mondanom sem kell, hogy a gymntos menetek elkpeszten nehezek, nem csak azrt mert fl msodpercet sem csszhatunk az idvel, hanem a gymntok kztti ide-oda cikzs miatt teljesen jra kell tanulni a plyt. Viszont bevallom nekem ezek mindig jobban tetszettek, mint az idre s csillagokra val teljestsek.

A jtkmenetet termszetesen hamar meg fogjk fszerezni nmi akadly nyitogatssal. Eleinte csak a zld szn kapcsol lesz elrhet, amivel termszetesen a zld akadlyokat tudjuk ki-be nyitogatni, ksbb majd jnnek a piros, srga stb. kapcsolk is, mi meg csak gyzzk kapkodni a fejket, hogy akkor most hogyan is lehetne ezt a plyt mg ennl is gyorsabban teljesteni? A megolds sokszor nem olyan trivilis, ahogyan haladunk elre az jelenleg mg csak ngy elrhet vilgban, a dolgokat igencsak meg fogjk cifrzni neknk, fleg akkor ha maximalistk vagyunk s minden plyt gymnttal szeretnnk teljesteni.

A Full of Sparks termszetesen ingyenes, de a videtekintgets, fizets tartalmat a lehet legokosabban rejtettk el a jtkban. A megolds csupn annyi, hogy ha elfogynak a petrdink valamit csinlnunk kell, hogy jra legyen bellk pr darab. Erre az els megolds a vrakozs, gy kb. t perc alatt kapunk t petrdt, ha megnznk egy videt, akkor tz darab ti a markunkat, ha pedig engedlyezzk a random reklmokat akkor tven. Ha elegnk van a vrakozsbl akkor pedig 2.99-rt meg is vsrolhatjuk a vgtelen petrda opcit. Elegns, okos, nekem nagyon tetszett. Mondanom sem kell, hogy els nap addig mentek magukban a videk, mg olyan 300 petrdt ssze nem kapartam, utna mr simn mentek a dolgok.

A Life Full of Sparks egy fantasztikus kis jtk, nha idegest, nha frusztrl, de mit lehet tenni ez egy ilyen stlus, s bizony ezen bell ez egy nagyon jnak szmt kis cm, amit rdemes kiprblni.

8/10
0 komment

Cash Bacsi
The watching machine, who became a father | Brassballs Jr. | A Guardian of light
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox
Xbox 360
Playstation3
Playstation Portable
PC
Xbox One
Mobil
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Kaland, Krtya, FPS, Online FPS, Zene, Puzzle, Szerepjtk, Stratgia, Taktikai
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, Jtk mindenhol, Krtyajtk, Jtk interneten, Trsasjtk, Kisllatok bosszantsa, Jtk zsebkonzolon, Szerepjtk, Passzinsz / aknakeres, Zene (jtszom), DVD, Magazinok, jsgok, Fotzs, Zene (hallgatom), Knyvek, TV, rs, Mozi , Anime, Sznhz, Csajozs / Pasizs, Bulizs, Bartok, Billird, Nyilvnos megszgyenls, Email, Letlts, NASA weboldal feltrse, Esben stls, Cserepadon ls, Hember pts, szaki sarki expedci, Bicikli, Ping-pong, Grnyedt ls, Fitness
Bartok, ismersk
zaz
(offline)
rdg
(offline)
olcsi
(offline)
Hazuki
(offline)
Daniel San
(offline)
Oli G.
(offline)
Hwopapa
(offline)
Fantomas
(offline)
Kriszti196
(offline)
Attila6
(offline)
Vuxy
(offline)
Rewmac
(offline)
DanTes
(offline)
musiz
(offline)
Iceakos
(offline)
tjames
(offline)
laja x
(offline)
kafaszofa
(offline)
SliDe
(offline)
Apophis
(offline)
river
(offline)
At-tek
(offline)
Cayman HUN
(offline)
KrAtos007
(offline)
tsz
(offline)
Arpy300
(offline)
MistaPriest
(offline)
ne5h
(offline)
Ronyo
(offline)
okornyalbaro
(offline)
K2 The Highest
(offline)
Dirty Nate
(offline)
reptile
(offline)
p3ti
(offline)
XBOX Live