[13] Cash Bacsi (offline)

Jkp - Remnytelen - Lehengerl

egy 42 ves fi s itt lakik: Budapest / Budapest

4133 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 20889 kreditet gyjttt

2018 January
09:40 Shadow Fight 3 - Teszt (iOS)

Vgre egy kis j z a lecsba …
Persze ez igaz, de azrt tegyk hozz, hogy nem mindenki szmra j, ugyanis ahogyan az a jtk cmben is trkksen el lett „rejtve” ez bizony mr a harmadik rsz. Szval hiba a nagy, rutinos gmtesztelsi mltam valahogy mindig belefutok valami jtkba amit eddig elkerlt a figyelmem.

Mivel a korbbi rszeket nem ismerem, sajnos nincsen sszehasonltsi alapom, de valsznleg azok is jk voltak klnben nem szletett volna meg a harmadik epizd ugye. Nem kevs verekeds jtkkal nyomultam mr az letem sorn, szemlyes kedvenceim kz a Mortal Kombat illetve Tekken sorozatok tartoznak, szval volt rendesen alapom arra, hogy vlemnyt alkossak. Bizony tapi kpernyn vghezvinni egy ilyen tpus jtkot nem egyszer dolog. Lvn az irnyok gyors egyms utni megadsa kzel lehetetlen, szval valami nagyon egyszert mgis nagyszert kell kitallnia annak aki sikereket szeretne elrni.

Ht … a Shadow Fightnak ez bizony sikerlt. Igaz van egy viszonylag hossz tanulsi id, mg megrtjk s megszokjuk a dolgok mikntjt, mert sajnos a jtkban lv tutorial bizony hagy maga utn kvnnivalt rendesen. Szerencsre van egy gyakorlmd is, ahol ellenfelnk nem tmad s vgtelen lete van, itt ha sznunk egy kis idt a jtkra szpen alaposan ki tudjuk tanulni a lehetsgeket. Az rnykharc harmadik rsznek kett, nagyon fontos, harccal kapcsolatos tulajdonsga van. Az egyik maga az rnykmd s ahogyan mkdik a msik pedig, hogy minden egyes fegyverrel teljesen mskppen kell jtszani s persze a velk mkd mozdulatok is msok.

Szerencsre a specilis tmadsok elsajttsa mindegyik fegyverrel ugyanaz lesz, ltalban elre plusz gomb s gomb (ez lehet ts vagy rgs is), esetlegesen htra. A lefelvel gugolunk, az tls lefele irnyokkal gurulni lehet elre vagy htra, ugyanez a helyzet a felfelvel is, amiket ha megspkelnk egy tmads gombbal akkor egy rendkvl ers lgi tmadst tudunk bevinni ellenfelnknek. Kln rdekessg a jtkban, hogy soha nem vagyunk srthetetlenek, egy jl irnyzott ellentmadssal brmikor le tudjuk szedni ellenfelnket mg akkor is ha az ppen egy rnyktmadst akar bevinni. rdemes teht tisztban lenni a tvolsgokkal, az idzts mindenek felett a legfontosabb rsze lesz a jtknak. Vrjuk ki hogy ellenfelnk tmadjon s erre reagljunk valami ersebbel.

Klnsen sokat sebzdnk ha belefutunk egy tmadsba, amit mr hamarabb megkezdett az ellenfelnk, teht mondjuk csinl egy forgrgst mi meg beleugrunk, ekkor kritikus sebzst szenvednk el s knnyen lehet el is ejtjk fegyvernket. Ekkor klnsen kiszolgltatott helyzetbe kerlnk, hiszen puszta kzzel kell folytatnunk a harcot. Az rnyktmadsok fggvnye, hogy milyen cuccokat tettnk embernkre, ha a sisak, a pncl s a fegyver is rendelkezik sajt tmadssal akkor hrom tpussal is rendelkezni fogunk, ezek hasznlata kicsit ms mint a tbbi tmads, ugyanis itt az rnykgombot kell elszr nyomni majd utna az irnyt. De vigyzat! Ellenfelnk simn le tud tni minket egszen a sebzs bevitelnek utols pillanatig, szval semmikppen se kezdjnk bele rnyktmadsba, ha kzel vagyunk a msikhoz, mert ha hamariak akarunk lenni, egszen egyszeren le fog minket darlni a srga fldig.

A jtk nem kevs RPG elemmel rendelkezik, hiszen minden egyes ruha s fegyver sajt specilis tulajdonsggal s res kpessg slotokkal rendelkezik. Minl rtkesebb egy ruha annl tbb res hely van rajta. Ezekkel tudunk majd machinlni s a szmtalan rdekesebbnl rdekesebb kpessget kombinlva kialaktani vgs harci stlusunkat. Ha megfogadtok egy j tancsot, akkor eleinte mindig a legersebb cuccokat veszitek fel, hiszen kell hozz nem kevs id mg kitanuljuk az sszes fegyver hasznlatt, vagy amg ki sikerl farmolni valami igazn j pnclt, amit esetlegesen meg is akarunk tartani. Ehhez bizony trelmesnek kell lenni s sprolni a nagyon rtkes s ritka rnykpontokkal, nem elklteni rgtn az elejn, hanem kivrni mg valban van rtelme valamit fejleszteni.

A Shadow Fight 3-ban van egy elgg rdekes, vltozatos s lvezetes sztori md, aminek minden egyes plyja eltt ltni fogjuk az aktulis nehzsgi szintet. Ez folyamatosan vltozik, ahogy fejldik a karakternk, ha elrtk egy-egy plyn a normal esetlegesen easy szintet csak akkor rdemes belevgni. Ugyanis a hard, insane illetve impossible fokozatok szerintem magukrt beszlnek. Fejldni mellkkldetsekkel, booster krtyapakkok nyitogatsval illetve online PvP harcokkal tudunk, ahol persze lesznek loot ldk. Minden pakk vagy ldanyitskor kapni fogunk egy res krtyahelyet, amit egy reklm megnzsvel unlockolhatunk, ljnk ezzel a lehetsggel, minden fejldsre val pillanatot meg kell ragadni, mert a jtk llatira nehz. Nem kevesen lesznek akik feladjk a harcot, mg mieltt el tudtk volna kezdeni lvezni. Jmagam akkor lettem igazn j a jtkban amikor megkaptam az els ktkezes pallosomat, ekkor rtettem meg mit jelent a szemlyre szabott jtk, hiszen egybl rreztem erre a lass, megfontolt, kimrt, mgis hallosan ers jtkmenetre ami a palloshoz kell.

A Shadow Fight 3 nem kevs F2P elemmel rendelkezik mgis hibtlanul jtszhat rklts nlkl is, teht egy klnsen j jtk, csak ajnlani tudom mindenkinek aki szereti ezt a stlust. Dbbenetes grafikja van, minsgi hangokkal alfestve s folykony szaggatsmentes jtkmenetet gr, persze azrt nem rt hozz egy izmosabb vas n speciel iPhone 6s plusszon teszteltem s kifogstalanul mkdtt.

8/10
0 komment

Cash Bacsi
The watching machine, who became a father | Brassballs Jr. | A Guardian of light
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox
Xbox 360
Playstation3
Playstation Portable
PC
Xbox One
Mobil
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Kaland, Krtya, FPS, Online FPS, Zene, Puzzle, Szerepjtk, Stratgia, Taktikai
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, Jtk mindenhol, Krtyajtk, Jtk interneten, Trsasjtk, Kisllatok bosszantsa, Jtk zsebkonzolon, Szerepjtk, Passzinsz / aknakeres, Zene (jtszom), DVD, Magazinok, jsgok, Fotzs, Zene (hallgatom), Knyvek, TV, rs, Mozi , Anime, Sznhz, Csajozs / Pasizs, Bulizs, Bartok, Billird, Nyilvnos megszgyenls, Email, Letlts, NASA weboldal feltrse, Esben stls, Cserepadon ls, Hember pts, szaki sarki expedci, Bicikli, Ping-pong, Grnyedt ls, Fitness
Bartok, ismersk
zaz
(offline)
rdg
(offline)
olcsi
(offline)
Hazuki
(offline)
Daniel San
(offline)
Oli G.
(offline)
Hwopapa
(offline)
Fantomas
(offline)
Kriszti196
(offline)
Attila6
(offline)
Vuxy
(offline)
Rewmac
(offline)
DanTes
(offline)
musiz
(offline)
Iceakos
(offline)
tjames
(offline)
laja x
(offline)
kafaszofa
(offline)
SliDe
(offline)
Apophis
(offline)
river
(offline)
At-tek
(offline)
Cayman HUN
(offline)
KrAtos007
(offline)
tsz
(offline)
Arpy300
(offline)
MistaPriest
(offline)
ne5h
(offline)
Ronyo
(offline)
okornyalbaro
(offline)
K2 The Highest
(offline)
Dirty Nate
(offline)
reptile
(offline)
p3ti
(offline)
XBOX Live