[39] Hunk2 (offline)

Segítőkész - Higgadt - Színes

Ő egy 38 éves fiú és itt lakik: Gyor-Moson-Sopron / Sopron

3658 napja regisztrált felhasználó, ez idő alatt 114779 kreditet gyűjtött

2017 February
13:48 T.C. Ghost Recon:Wildlands Béta vélemény
Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands a hype vonatra felültem, imádtam minden hírt ami jött legyen az videó vagy trailer.
Hisz az elődökkel annyira elvoltam főleg T.C. Ghost Recon: Future Solider sok remek co-op estéivel vagy multi hibái ellenére jó szórakozást nyújtott. Eljött a béta az első állomásnál le is szálltam a vonat meg megy tovább nélkülem.

Sokan mondták játékra ronda, nem-nem az. Persze nem is a legszebb, ebben nem fog díjakat nyerni. Az egész őszkép nagyon jól összeáll. Főleg világ első kockája mit bejárhatunk is részlet gazdag méretéhez képest nagyon jól néz ki. Az egész inkább a valóság felé hajlik ez most véletlen vagy így akarták a készítők kérdés marad. Első sorban kimondhatjuk élettel teli világ. Hegyekben kecskék ugrálnak, az alsóbb területeken szarvasokat látunk. De van itt varjak, galambok és egyéb madárfajták is. Bányászokat kik hegy oldalában dolgoznak, gyerekek akik a városban szemétel dobálóznak, bottal kergetik egymást vagy ép falnak rugdossák a labdát. Falusiak kik földet művelik, imádkoznak és így tovább.
Amikor eltévedünk egy helyszínre látjuk az hogy él, az úton van forgalom sőt éjszaka csodálatos látvány az autók reflektorai mozognak a hegyekben. Ide jönnek még az ellenfelek, kik nagyobb és kisebb csapatokban jelen vannak a világban.
A világ üres élettelen itt nem állja meg a helyét.
Amit hiányoltam turisták, egy turistával sem találkoztam pedig hely üvölt az ember ott töltse nyaralást. Nem is a drogok, látvány véget már mindenképp. Itt az előbbi is jó választás.
Az időjárásra visszatérve maga játékot is erősen befolyásolja, esik az eső legtöbb (nem mindegyik) NPC barátságos vagy ellenséges, behúzódik egy fedél alá. Eljön az éjszaka lefekszenek vagy néznek TV-t. Így sokszor érdemes várakozni.
Éjszaka nehezebben veszik észre az embert, főleg ami tetszett itt tényleg este van nem csak látszat este. Sokszor amikor bekerültem egy erdőbe az éjjellátó kötelező volt. Az eső esik
vagy ép villámlik is elfedi a lépteinket vagy lövéseinket.
Az is tetszett egy-két ellenséges helyen civilek is dolgoznak, amik meglátnak minket pánikba esnek, kiabálnak vagy menekülnek. Elárulva rejtek helyünket. Érdemes minden fegyvert elrakni, nem akarjuk a misszió hátra lévő részét rambóként megcsinálni. Civileket nem lehet ölni, vagyis nem szabad.

Ennyi pozitívum, oda után a játék milyen jó feljöhet a kérdés.
Mért szállt le a vonatról. Van több is sőt rengeteg.
Játék unalmas, nagyon unalmas tud lenni és igaz egy részét egyedül játszottam amikor csatlakozott valaki hozzám én csatlakoztam másokhoz akkor is egy óra után azon filóztunk mással kéne játszani! Ez nem jó főleg teljes játék sincs még kint. A mesterséges intelligencia az ellenfeleknek néha kikapcsol vagy egyáltalán nincs. Falon keresztül mennek vagy meglátnak egy két méter magas vasbeton fal mögött. Ilyenkor az ember nem lepődik meg zárt ajtókon is besétálnak. Falon keresztül lőnek. Még ha néha jól is működik az sem garancia nem éri az embert meglepetés, és egy jól felépíttet taktika nem megy süllyesztőbe mert egy NPC úgy gondolja keresztül sétál az épületen. Egy jó példa arra milyen idióták, egyik feladatba egy katonai bázisra kelet betörnünk. Megöltem egy katonát, erre észre vette egy társa én vissza futottam bejárathoz és messziről lelőttem. Aztán így tovább csináltam mindenkivel aki a sarkon befordult míg a parancsnokon kívül más nem maradt.
Vicces egészben a játék országának szuper katonáiról beszélünk, nem a drog kráter neveletlen bűnözőiről. A másik változat amikor meglátnak mondjuk inkább észre vesznek, isteni tud lenni amikor még egy kilométerre a célhelyszíntől is követnek. Jobb esetben csak az első helyet vizsgálják át ahol úgy gondolják észre vetek. Főbb missziókat nem lehet újra választani nem lehet újra indítani ami nélkül az egész elveszti az értelmét. Igaz a területen az ellenfelek egy része újra éled gyakorláson kívül vagy unalom űzőnek másra nem jók.
Főleg kevesebben vannak és igazi vezető nélkül butábbak is.
Sokkal butábbak. Ubi berakta a szokásos gyűjtögetős dolgokat is, egy jó dolog van benne. A játékos olyan helyre is ellátogat ahova másképp nem menne. Vannak mellék küldetések is amik sajnos meg aktív harcot kívánnak meg, minden taktikát nélkülözve. A fedezék rendszer sikerült elrontaniuk, nem olyan rossz a Division/Future Solider képest minden téren visszalépés. És van egy képesség amit ne vegyetek meg nem akarjátok extra könnyű módot bekapcsolni. Minden fokozaton működik. A képesség nem más mint hogy a kiszabadított ellenfelek veletek harcolnak, lényegében amint kiengeditek a foglyokat hátsó zsebükből elővarázsolnak, néha azért a fegyveres ládából veszik ki AK fegyvereiket és lerohanják az ellenséget. Fő célpont az parancsnok vagy más meg lefegyverezik és neked csak elkel cipelned valahova vagy kihallgatnod. Lényegében dőlj hátra és ne csinálj semmit. Amúgy élő világ jó, de amikor a lázadok egyik járőröző kocsija véletlenül azt bázist támadja meg amiben bent vagy megint oda taktikázásnak. És igaz rólad teljesen elterelődik a figyelem, meg itt nem mindig a lázadok nyernek.
Mégis 5 alkalom után úgy döntesz C4 nekik. Néha egy-két animáció kimarad, hátizsákot nem szabad húzni. Fegyver nem jelenik meg váltáskor az ember kezében. Nem tudsz csatlakozni másik emberhez és néha villogni kezd a felhő.

A játék nem lenne rossz, de sajnos sok minden hiányzik belőle.
Járművek irányítása korrekt és megszokható. Nincs túl bonyolítva. A világ hatalmas és szép. Élettel teli. Olyan dolgok hiányoznak amit kétlem sikerül is egy hónap/fél év alatt kijavítani. Főleg hibák nagy részéről most fognak értesülni a készítők. A képesség fától először féltem aztán kiderült egész jó dolog. Sztori nem rossz, elég szép nagyrészt idősebb generációt fogja lekötni sok benne a politika is. Megvan benne prostitúció, drogok, gyerek kereskedelem és egyéb témák. AI társaink néha ismétlik magukat ennek ellenére rengeteg szöveget pakoltak beléjük. Mesélnek múltjaikról is, volt vagy élő csapat társaikról. Vagy ép kialakult helyzetről amibe csöppentek. Nagyon felemás érzéseim vannak a játékkal kapcsolatban. Első nap nem fogom beleásni magam, ahhoz a játék még nincs kész. 5-6 óra megvoltak a szép pillanataik is. Hány taktikai játékban lehet nyomulni egy piros mezőgazdasági traktorral? Nem sokban, legalább ezen jól szórakoztam.
És a végéra! Mazochista hajlamúak ilyen jól működő rendszernél kikapcsolhatják az őszes HUD jelzőt és játszanak a legnagyobb fokozaton. Garantált élvezet. :)
11 komment

[39] Hunk2
Feb 10., Friday 16:29 #11
Válasz renz (#10) üzenetére
One gépen, nem volt rossz.
"Élni és élni hagyni"
[57] renz
Feb 09., Thursday 15:08 #10
"Járművek irányítása korrekt és megszokható."
Pécén botrányos és nehezen szokható. Te mint játszottál?
liquid 2017. ápr 11., kedd 11:13 #23 -> Rehynn (#20) Jó, akkor még egyszer: kerülj el minket kérlek, és ne kommentelj a továbbiakban itt. (...) biztos vagyok benne, hogy találsz alternatívát.
[39] Hunk2
Feb 06., Monday 11:25 #9
Válasz Aky (#7) üzenetére
Ennyire nem mentem bele, az tudom nem UBI-nak köszönhető a játék olyan lett amilyen most!
"Élni és élni hagyni"
[27] Aky
Feb 06., Monday 11:18 #8
Amugy, hogy a posthoz is irjak, a betaval 3an jatszottunk coopban, megcsinaltunk mind a 6 kuldit plusz par side missiont is. Alapvetoen jol szorakoztunk, de igazabol ennyi eleg is volt a jatekobol, max majd olcson beszerzos story lesz meg belole a kesobbiekben.
PSN : Aky82Hun
[27] Aky
Feb 06., Monday 11:16 #7
Válasz Hunk2 (#6) üzenetére
Nem egeszen ugy van ahogy irod. A jatekot a Massive fejlesztette akik elkovettek az 1.4 es 1.5 patcht is. A jatekosok 1.4 kornyeken kezdtek visszaterni szoval az eredeti garda dicserete ez es nem egy megbizott kulsos cege.
Amgugy gondolom a red stormra gondolsz akik most csinaljak az 1.6patcht, es az eddigi pts tapasztalaltok alapjan semmivel sem vegeznek jobb munkat mint a a Massive.
PSN : Aky82Hun
[39] Hunk2
Feb 06., Monday 10:58 #6
Válasz Kuresz (#5) üzenetére
Ez igaz, sajnos későn kapcsolt az UBI ehhez MMO/hibrid dologhoz nem értenek.
Az volt a szerencséjük jó külsősös csapatot bíztak meg a játékkal akik nagyrészt sok játékost visszacsalogattak. Nevük nem esik be, nem nehéz utána nézni a dolognak sok oldalon megfordult a hír.

Elolvastad véleményem a bétáról, meg is vannak pozitív dolgai irtó kevés. Játékban brutális hibák vannak , amik megint nem egy napos dolog lesz kijavítani.
Sok más helyen is ezen a véleményen vannak. Fegyverekről nem is beszéltem amik jól hangzanak, de MP5 vagy egy AK lövöldözök nem mondod meg lényegében visszarúgása fegyvereknek nem létezik. Sajnos WILDLANDS bukta lesz, egyszerűen túl sok negatív visszhang.Open Word világ heylet sajnos jobb lett volna egy lineárisabb játék, amit szeretem Future Soliderben az itt lényegében szinte nincs meg.
"Élni és élni hagyni"
[41] Kuresz
Feb 06., Monday 10:34 #5
Válasz Hunk2 (#4) üzenetére
Az lehet, de mégis több, mint fél évet kellett várni, hogy az ember ne kapjon agyfaszt a játéktól, hogy hetente más OP fegyver volt benne.A DZ-t is jól kitalálták, aztán sokan sírtak és kb most értelmetlen az egész, pedig csak balanszolni kellett volna, nem eltörölni az egész nehézségét. A wildlands-ben is csak a potenciál van ott, szerintem, a megvalósítás miatt ugyan úgy a division sorsára fog jutni.
"Minden multi cím exkluzív mert x-en olyan minőséget ad ami pron is elérhetetlen."
[39] Hunk2
Feb 05., Sunday 22:35 #4
Válasz mellov (#1) üzenetére
Még simán beleférhet a játékba egy ilyen játékmód ahol enni és inni is kell!

Kuresz.:

Amióta csapat akiket megbízott az UBI rakja rendbe amennyire tudják a játékot elég szépen visszatért az élet! Nem végeztek rossz munkát, így jött volna ki a játék mint amilyen most akkor egy szavunk sem lehetne igazán.
"Élni és élni hagyni"
[2] mellov
Feb 05., Sunday 19:32 #3
Válasz Kuresz (#2) üzenetére
Lehet így lesz. Nagyon sajnálom egyébként mert ez a játék anno érdekelt, viszont jelen formájában béta ide vagy oda, eléggé lapos lesz szerintem. Örülnék mondjuk ha nem lenne igazam a végén.
[41] Kuresz
Feb 05., Sunday 19:26 #2
Válasz mellov (#1) üzenetére
Ha ugyan ugy nem fog menni, mint a Division es a jatekosok fele raun 1 honap alatt, majd belerakjak, mint survivor mod. (amire nagy eselyt latok, mivel ebben is csak potencial van, megvalositas 0 :/ )
"Minden multi cím exkluzív mert x-en olyan minőséget ad ami pron is elérhetetlen."
[2] mellov
Feb 05., Sunday 19:12 #1
Ez a játék akkor lett volna igazán élvezetes ha túl is kéne élni benne. Megtámadnak az állatok, sebeket ellátni hogy ne hagyj nyomot. Figyelni kéne a folyadékpótlásra, esetleg az ottani növényzetből/állatvilágból kéne kinyerni a táplálékot. Én mikor bejelentették a játékot így tudtam volna elképzelni magamnak, és akkor lett volna igazán Wildlands. Ha még is van benne ilyen akkor elnézést . Egyébként DLC formájában még bele is tehetnék majd esetleg.
Hunk2
"Élni és élni hagyni"
Ezeken a platformokon játszom
Xbox 360
GameCube
PC
Kedvenc játék-műfajaim
Akció, Akció/Kaland, Kaland, Verekedős, FPS, Online RPG, Szerepjáték, Taktikai
Hobbijaim, szabadidőmben ezt teszem
Játék otthon, Szerepjáték, Fotózás, Zene (hallgatom), Könyvek, Írás, Mozi , Anime, Színház, Grafika, rajzolás, Étterem, Bowling, teke, Billiárd, Fórum, Úszás, Esőben sétálás, Foci, Snowboard, Korcsolya, Hóember építés, Extrém sportok, Bicikli, Atlétika, Fitness
Barátok, ismerősök
Krauser
(offline)
abbatoo
(offline)
WarAdmir4L
(offline)
mightwork
(offline)
Ray
(offline)
kafaszofa
(offline)
HUN Coyote
(offline)
Jill Kalina
(offline)
dirtydog87
(offline)
Wolverine
(offline)
Petee78
(offline)
Adeusz
(offline)
Kannibál
(offline)
AlcohollicA_Hun
(offline)
FreeKatana
(offline)
Soos95
(offline)
siklara
(offline)
Vark
(offline)
Zoy76
(offline)
Meaforpeace
(offline)
LALER
(offline)
Alicemindel
(offline)
Nordstar
(offline)
FallenAngel
(offline)
raiderbacsy
(offline)
XBOX Live