[35] he7edik. (offline)

egy 119 ves fi s itt lakik: Budapest / Budapest

4563 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 96155 kreditet gyjttt

2016 October
15:41 Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands
Lehetsgem nylt pr rra kiprblni a Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands jtkot Tech Test formjban.
FIGYELEM az iromny csak a jtk egy kis szeletnek a megismerse utn keletkezett a teljes jtk ismerete nlkl.

Trtnet: ha egy mondatban akarnm sszefoglalni azt mondanm olyan mintha a Ghost Recon s a Far Cry 3 szerelemgyermeke lenne a jtk. Nyilvn annyi eltrssel hogy itt spci katonk vagyunk akik a gonosz drog kartell elnyomsa fell akarjuk felszabadtani dl-amerika npt.

Jtkmenet:(nyugi nem kell tornyokra felmszni :D ) A gun play az 101%-ig Ghost Recon csapat irnytssal, lopakodssal, fedezk harccal. Itt jegyeznm meg hogy a jtk norml fokozaton se knny mg gy sem hogy hrman mentnk csapatba. Egyedl is nagyon lvezetes a jtk (a gpi trsak nem tl okosak de az alap dolgokat vgrehajtjk) s ahogy szrevettem a rendszer nem veszi vissza ekkor sem a nehzsget. A jtkban nincs fedezkbe hzds mint mondjuk a Gearsbe csak guggols s fekvs. Clzsra kizrlak FPS mdban van lehetsg amit n kicsit sajnlok br valsznleg ezt neheztsnek szntk a fejlesztk. Kt puska grnt s egy oldalfegyver lehet egyszerre nlunk. A sebzsmodell realisztikus (feldls volt a GeoW 4 non-stop darlsa utn) de te is hamar megfekszel kt tallattl. A trsaknak 1 perck van felhzni tged ha elesnl az tkzetben s ezt ha nem vagy elrhetetlen helyen a gpi trsak is megteszik. Figyelem indiktor van de az esetek tlnyom rszben ez sem segt elkerlni a tzharcot.
A feladatok amennyire lehetsges vltozatosak (nyilvn lehet hogy a 40. ra utn mr nem annyira) de ilyen ismtld mell feladatok pl. jelld meg az lelmiszer elltmnyt az zemanyag elltmnyt vagy szabadtsd ki a tszokat minden ellensges bzison elrhetek. Aprop tszok. A tszokbl diverzns szabadcsapatok szervezdnek akiket alkalomadtn segtsgl tudunk hvni, ezrt is rdemes kiszabadtani ket. Vannak skill pontok amiket jobb felszerelsre tudunk bevltani, amire szksg is van. Egy alap drone-nal aminek alig van hattvolsga s zemideje egy valdi fejesugrs az akci az ismeretlenbe. Bizonyos helyeken j fegyvert vagy fegyver alkatrszeket tudunk gyjteni ezekkel is bvtve az arzenlunkat. A trtnetnek van CIA szla is amibe nem mentem bele mert a jtkmenetre prbltam koncentrlni. Itt az tvezetkben azrt ltszik hogy nem a legjabb grafikai motort hasznlja a jtk.
s akkor mieltt mg a grafika kerlne szba a beszljk a trkp nagysgrl. Szvesen beszlnk rla de sejtelmem sincs hogy mekkora lesz a vgleges jtk nagysga. Abbl kiindulva hogy n egy helysznen 2km-t is mentem kt feladat kztt (helikopterrel is) nem kicsi s tartom valsznnek hogy tbb orszgban esetleg tbb kontinensen is kell akciznunk.
Na akkor gyjn' a Grafika: Amikor megtudtam hogy a jtk az AnvilNext motort hasznlja (AC Black Flag, AC Rouge) nem voltam boldog. Jobban rltem volta egy jabb engine-nek pl. a WD Distrup motorjnak de tekintettel arra hogy a jtk mr tbb mint 4 ve kszl (a bevezet kisfilm tansga szerint) nem igazn volt akkor jobb kznl. Mg egyszer figyelmeztetnk mindenkit hogy ez egy Tech Test fl vvel a megjelens eltt szinte biztos hogy amit lttam az nem a vgs build. Na szval a jtk nem csnya st sr nvnyzet krnyezetben egsz faszn tud kinzni. Nem FC4 szinten j de abszolt korrekt. Az lettelen tereptrgyak, pletek, sr, szikla stb. textrzsval mr kevsb voltam elgedett de ezeken mg bven javthatnak a megjelensig. Maga grafika dizjnja viszont nagyon bejtt. Ezeket a meleg dl-amerikai szneket nagyon kellemes volt nzni (a magyar ess oktberi szrkesgben) Nincs kt egyforma plet, nincs kt egyforma tjrszlet, az t mentn emberek jnnek mennek rd is ksznnek (ol) autk-motorok haladnak az ton, llatok is mozgoldnak a
krnyezetedben egy szval van let krltted (j nem Los Santos belvrosa). n mg nem jrtam Dl-Amerikban de valahogy gy kpzelem el ezt a hegyes pamps krnyezetet sznes ruhzat indinokkal.

s a vgre hogy valami valban rosszat is mondjak a jtkrl az a jrm hasznlat. Papr autkat vezetsz nulla fizikval az tnyleg borzalmas. Remljk ez is vltozni fog mg. s ha mr az irnythatsgnl tartunk kiprbltam a kontrolleres irnytst. Bevallom nlam mindig is az Ubi lopakods jtkai az etalonok az irnyts tern s ez most se vltozott. Nem kevs opcit kellett a kontrollerre rakniuk de ezt hibtlanul oldottk meg.

Zrsznak a vgre csak annyit hogy jv mrciusban ismt egy 1000 %-ig Ubisoft jtkot fogunk kapni ennek minden elnyvel s htrnyval.
2 komment

[27] Rotten
Nov 01., Tuesday 15:46 #2
Jo volt olvasni rola.
[39] Hunk2
Oct 27., Thursday 19:24 #1
Kszi az rst! Az elz rsz CO_OP rszt szarr nyomtam!
"lni s lni hagyni"
he7edik.
he7edik. mg nem rt idzetet!
Ezeken a platformokon jtszom
PC
Kedvenc jtk-mfajaim
FPS, Online FPS, Stratgia
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Bartok, ismersk
theSickness
(offline)
jimessor666
(offline)
arsenal
(offline)
ultratti
(offline)
nijtap
(offline)
V_Karesz
(offline)
Zandal
(offline)
ARTURUS
(offline)
sepsta75
(offline)
kimi79
(offline)
n0rBee
(offline)
Kolombusz
(offline)
Kalamoj
(offline)
CJ
(offline)
Sakamoto Riku
(offline)
Doom
(offline)
G3GI
(offline)
ssj2reno
(offline)
alf22
(offline)
x_NoEl_x
(offline)
spieluhr
(offline)
dani0113
(offline)
Altair98
(offline)
xetron
(offline)
Metalox
(offline)
1000rr
(offline)
Noozi
(offline)
Fryms
(offline)