[13] Kiccsidzson (offline)

Átlagos - Csiga

Ő egy 46 éves fiú és itt lakik: /

3859 napja regisztrált felhasználó, ez idő alatt 21587 kreditet gyűjtött

2015 November
20:16 Killzone 2 - veterán fokozat - végső bosszfájt - második csekpont
- Cápa!! CÁÁÁPAAA!!! - hangzott a kiáltás, és a fürdőzők tömege pánikszerűen úszott és rohant ki a vízből, mit sem törődve a hátrahagyott szörfdeszkákkal és matracokkal. Pedig csak egy lájk úszkált a part menti sekély vizekben, aki csak a tetszését akarta kifejezni. Valószínűleg a vízből kiálló hüvelykujjat nézték az emberek cápauszonynak.
Néha hajlamosak vagyunk akkor is pánikba esni és eszünket veszteni amikor nagyon nem kellene.

--------------------------------------
Killzone 2 - veterán fokozat - végső bosszfájt - második csekpont


EZ NEM LEHET IGAZ! HOGY B*SSZA MEG A K*RVA LÓF*SZ, HOGY MI A ROSSEBÉRT KELL ITT SZIVATNI A KIK*RT JÁTÉKOST??!!
HEEEEEEEEEE??

Oké, nyugalom. Itt a lángszóró előttem. Felveszem, felfutok a lépcsőn, katona mellett el, lángszóróst levágom késsel, majd a másikat is. Tele a tár. Fedezék.
Első hullám. Lángszóróval locsolom őket a balkonról, majd vissza fedezékbe. Újabb locsolás. Újabb fedezék. Ez az, csak szép nyugodtan.
Második hullám: EZEK MÁR FELJÖNNEK A LÉPCSŐN B*SZKI!! RÍÍKÓÓ! HOGY NEKED IS PONT MOST KELL MEGDÖGLENED?! A K*RVA ÉLETBE, HÁT MILYEN TÁRS VAGY TE? HOGY DÖGÖLNÉL MEG OTT AHOL VAGY!

Nyugalom. Újra. Fel a lépcsőn, katona mellett el, első hullám kiírt stb.
Második hullám: Gránátvető felvesz! DE HOL A K*RVA ANNYÁBA VAN A GRÁNÁTVETŐ B*ZMEG?? AZ ELŐBB MÉG ITT VOLT! VAGY NEEEM?? Jajjajjaj, elkapott a pánik.. csak nem pánikba esni, CSAK NEM PÁNIKBA ESNI!!! MI AZ ISTENT VETTEM FEL? MI EZ?? EGY ALAP KIK*RT PUSKA B*ZMEEG!! EZZEL MENJEK NEKI A HOSSZÚKABÁTOSOKNAK? EZZEEEL?? Na ne vicceljünk már! RÍÍKÓÓ!! HOOL VAAGY?? TE DUGTAD EL A GRÁNÁTVETŐT??

(csengetnek. A gémer pauzál, majd felkel. Odalép az ablakhoz, s kitekint rajta)

A k*rva postás b*zmeg! HÁT NEKED IS PONT MOST KELL JÖNNI?? .. K*urva helgán postás, csak ki akarsz csalni, mi?? Hogy aztán a lövészeid szépen leszedjenek mi?? Ebből nem eszel öreg! A HELGÁN K*RVA POSTÁS ANYÁDAT, AZT!!

Vissza az való életbe (vagyis a játékba).
Oké, újra. Kávé megisz, szőlőcukor megesz, homlokom koppan a képernyőn, hogy jól lássak. GYERTEK RÜSZMETEG HELGÁN KUTYÁK, HAD LŐJEM SZÉT A MOCSKOS POFÁTOKAAAT!! GYERTEK CSAAAAAAK! GYERTEEEEEEEEEEEEEK!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!
...
CSEKPOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONT!! MEGVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!

(A gémer egy pillanatra összeesik és meghal. De csak egy pillanatra. Erre is csak az igazi hárdkór gémerek képesek. A kamukockák és hangotakuk nem)

Innen már gyerekjáték. Na hol vagy Radek, te boszniai háborús bűnös a tetves, retkes, mocskos ****** ****** ***** -at, hogy b*szódnál meg ott ahol vagy.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!! EZ MEGVÁGOTT!! B*ZMEG, EZ MEGVÁGOTT!! TE MEGVÁGTÁL B*ZMEG!! MEGHALTAM!!! ÁÁÁÁÁÁÁ!!!
Újra. Új taktika van. Sörétessel a kezemben a sötétben lapulok, mint egy féreg. Mint egy csúszómászó, egy betapadt csiga. Csak előlről jöhetsz Radek! Az ujjam a ravaszon. Gyere csak. Koncentrálok. Nyugodt vagyok. Maga vagyok a megszobrászott nagybetűs Nyugalom.
GRÁÁNÁÁÁÁT..........!!!

....................

És persze még párszor meghaltam, de elértem a következő csekpontot. Innen már nem volt nehéz, emlékeim szerint. Csak az első két hullámot kellett betanulni. Emlékszem, még csaltam is, egyszer egy jutyúb videót is meglestem kétségbeesésemben.
Kitanultam, hogyan kell látatlanban gránátba szalasztani a még meg sem érkezett ellenséget, hogy hol milyen fegyver lapul, ki milyen puskát dob halála után, és persze a késsel is megtanultam professzionális szinten bánni. Művészet volt ez már, nem egyszerű játék. Kutatást igényelt, előzetes felmérést és pontos tervezést. És csak megcsináltam. Nem vagyok az az olimpiai bajnok gémer, de csak meg lett a veterán fokozat. És bár öregedtem alatta jó pár évet, ősz hajszálaim szép számmal termelődtek, többször eszemet vesztve őrjöngtem, de csak meglett. Radek a végén ott volt kiterítve.
Az egyik olyan trófeám, amire a legbüszkébb vagyok. Pedig akkor még nem is osztogatott trófeát a sony emlékeim szerint, de ezt lehet, hogy rosszul tudom. Olyan rég volt már.
0 komment

Kiccsidzson
Kiccsidzson még nem írt idézetet!
Ezeken a platformokon játszom
Playstation2
Playstation3
Kedvenc játék-műfajaim
Akció, Akció/Kaland, Kaland, Szórakoztató, FPS, Puzzle, Verseny, Retro, Szerepjáték, Szimulator, Stratégia, Taktikai
Hobbijaim, szabadidőmben ezt teszem
Napozás
Barátok, ismerősök
Ghz
(offline)
*Okami-chan*
(offline)
Joii
(offline)
barnoca
(offline)
atka
(offline)
hjetyekus
(offline)
tjames
(offline)
bodo
(offline)
Spongya
(offline)
krissz88
(offline)
Sunny0402
(offline)
Bundas01
(offline)
D.
(offline)
Sith Lord
(offline)
Bula_2000
(offline)
ceu
(offline)
1000rr
(offline)
Tomeggyilkos
(offline)