[11] roticselli (offline)

Romantikus - Jóképű

Ő egy 28 éves fiú és itt lakik: /

4895 napja regisztrált felhasználó, ez idő alatt 16996 kreditet gyűjtött

2015 June
07:24 Három éve jelent meg a Mass Effect 3 és végre végig játszottam!
2009-ben fedeztem fel a Mass Effect-et, de akkoriban nem volt megfelelő számítógépem, hogy kipróbálhassam, és lassan el is feledkeztem róla. Aztán pár év múlva, amikor megláttam az interneten a sok pozitív tesztet a második részről, és már nekem is egy jobb gépem volt úgy döntöttem kipróbálom! Életem legjobb döntése volt ! (Spoiler veszély!)Kiskorom óta rajongok a SciFi-ér, Star Trek-en és Csillagkapun nőttem fel, és minden érdekel ami SciFi! Mondanom sem kell, amikor kipróbáltam az első részt, rögtön magába szippantott. A történet, a karakterek, a helyszínek, a zenék, az átvezetők... Egyszóval konkrétan tátott szájjal néztem sokszor az események láttán. Imádtam!
Aztán jött a második rész, amit szerencsére rögtön az első után tudtam folytatni, és bevallom kicsit féltem, hogy hogyan lehet űberelni az első részt, de ezúttal sem csalódtam. Igaz, eleinte kicsit zavart az a sok változtatás, de hamar megszoktam, és rájöttem ,hogy így csak még jobb lett ami eddig is jó volt! A Grafika bámulatos volt, a karakterek még tovább fejlődtek, a romantikus szálak is még jobban kibontakoztak, és olyan érzelmeket éltem meg sokszor játék közben, amit még talán egy jó film nézése alatt sem éltem át! Már már, úgy éreztem, hogy tényleg ott vagyok, és mindez velem történik meg. Lehet ez kicsit "furcsán" hangzik, de ezt az élményt nem tudom ennél jobban leírni... Volt akció, romantika, félelem, minden ami kell. A második rész után már tényleg nem tudtam ,hogy ezt hogyan lehet majd tovább fokozni, és epekedve vártam a folytatást, és nem is kellett rá sokat várni, de aztán jött a fekete leves!
Megjelent a játék, azonban magyar nyelvet nem tartalmazta ! És tudni illik, az angol tudásom a mai napig sem tökéletes, és nem akartam úgy neki esni a befejező résznek, hogy nem értek minden apró részletet, így úgy döntöttem várok. Szerencsére szinte azonnal elkezdték a játék fordítását, azonban a fordítás (érthető okokból) iszonyú lassan haladt, így maradt a várakozás! Teltek múltak a hónapok, aztán lassan eltelt 3 év ...
Eltelt három év, és most hogy lett egy komoly számítógépem, és a magyarítás is elkészült, újra bele vágtam magam Shapperd parancsnok kalandjába! Újra az első résztől, egészen a végéig. Újra sok volt az újítás a játékmenetet illetően, de ismét hamar megszoktam a változásokat, és újra Mass Effect függő lettem. Minden szabadidőmben a játékkal játszottam, annyira jól adagolta a játék az eseményeket, az ÉRZELMEKET, hogy bevallom többször is megkönnyeztem egy-egy jelenetet... Fantasztikus élmény volt! Minden benne volt aminek benne kellett lennie, és a megvalósítás is tökéletesre sikerült! Egyszerűen annyira durván magába vonzott a játék, hogy például amikor a Tuchankán a kaszás lábai között kellett ugrándozni, végig a torkomban dobogott a szívem. Vagy amikor szintén a Tuchankán a professzor feláldozza magát a kroganokért, vagy Legion és Tali párbeszéde a Rannoch-on, vagy, vagy , vagy .... Olyan nehéz kiemelni részleteket, mert az egész fantasztikus volt !
Sok kritikát olvastam a befejezésről, de nekem semmi problémám nem volt vele! Persze, én is szomorú voltam és még vagyok is Shapperd halála miatt, de fel kellett áldoznia magát a béke érdekében !
A befejezés megérdemel még egy külön bekezdést, ugyanis ott, akkor , tényleg nem tudtam kontrollálni az érzelmeimet.. Ahogy beugrik a sugárba, ahogy jönnek az emlék képek, Liara is,ahogy felpillant....... Csak egy-egy másodperces szösszenetek, de még most is borsózik a hátam... És EDI mondókája, és a bevágások a történtek hatásáról csak felteszik azt a bizonyos pontot az i-re !
Fantasztikus volt, és köszönöm Bioware, hogy részese lehettem ennek a kalandnak. Bátran merem kijelenteni, életem eddigi legjobb játéka volt a trilógia! Köszönöm !
Mass Effect 3 11 komment

[27] Rotten
Jul 03., Friday 20:28 #11
Tisztelet neked.
En ott dobtam a francba, amikor az oreg nigga diszpecser akart engem treningelni, mikozben ketszer mar megmentettem az univerzumot, kinyirtam legalabb egy fajt, visszavertem mindenfele mozigepeszt es csatlosaikat, kibanyasztam mindent az univerzumbol, a ven feka paraj ( akinek a segget ketszer mar megmentettem ugye ) meg ott pattogott, hogy itt van ket ellenfel, es most harom jon, keszulj fel Shepard.
Az a jatek, amit a fantasztikus keszitoik igy akarnak bevezetni, az szamomra hulladek.
Jul 02., Thursday 20:47 #10
A világ legjobb játéka!!!
A gépemmel a Terminátort is apró darabokra szedem. :) CNC
[11] roticselli
Jun 22., Monday 19:52 #9
Válasz Adeusz (#6) üzenetére
Az durva ! Jézusom !
" Az ember képes a magányt megszokni, de ha a magánya csak egyetlen napra is megszűnik, utána kezdheti a megszokást elölről."
[11] roticselli
Jun 22., Monday 19:51 #8
Válasz Insect (#7) üzenetére
Mondasz valamit !
" Az ember képes a magányt megszokni, de ha a magánya csak egyetlen napra is megszűnik, utána kezdheti a megszokást elölről."
[17] Insect
Jun 21., Sunday 21:15 #7
Válasz roticselli (#5) üzenetére
Arra hát, lehet hogy neked sovány vigasz, de azért Shepardnak meg az univerzumnak nem mindegy
"Quotes on the internet are most times attributed wrong." Albert Einstein
[13] Adeusz
Jun 21., Sunday 20:20 #6
Nálam a prof nem áldozta fel magát a kroganokért, hanem meg kellett ölnöm, mert meg akarta menteni ezt az idióta fajt.

És ezért fantasztikus ez a játék.
[11] roticselli
Jun 21., Sunday 19:03 #5
dreampage:
Én is így gondolom! Nem is tudom hogy álljak majd az Andromédához ....

Insect :
Megnéztem az összes befejezést, arra gondolsz, amikor a romok között fellélegzik ? Mert az elég sovány vigasz igazából
" Az ember képes a magányt megszokni, de ha a magánya csak egyetlen napra is megszűnik, utána kezdheti a megszokást elölről."
[111] dreampage
Jun 21., Sunday 16:50 #4
Szerintem minden idők legjobb videojátékos sci-fi trilógiája. Hasonló horderejű a játékok között, mint filmeknél a Star Wars. Nagyon magasra tette a lécet.
A játéknak soha nincs vége. | http://xbox.com/hu-HU | http://xbox.gamer365.hu | Telefonos ügyfélszolgálat: 06 80 018 590
[17] Insect
Jun 21., Sunday 10:02 #3
Jó hogy szólsz, majdnem elfelejtettem hogy még csak PS3 -on nyomtam le insanity fokozaton mind a három részt, lassan pc -n is neki kéne állnom, így a két verziót számolva kb. nyolcadik végigjátszásnak, ha hozzáadom a 700 óra körüli multit, könnyen benne lehet a legtöbbet játszott játékaim között


SPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOIL ERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPO ILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERS POILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILE RSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOI LERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSP OILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILER SPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOIL ERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPO ILER
Ha jól csinálsz mindent Shepard nem hal meg a harmadik rész végén
"Quotes on the internet are most times attributed wrong." Albert Einstein
[23] friedmannt
Jun 21., Sunday 9:58 #2
Kocsogok, wiiura a harmadik reszt hoztak ki csak, nem a trilogy-t.
Ugyhogy az egesz trilogia elottem van meg, de ha egyszer lesz idom, elso helyen van a "nem-nintendo" backlogomban.
Nintendo network id: friedmannt 3ds friend code: 1907-8705-8705
[13] Alyssa35
Jun 21., Sunday 9:53 #1
Trilógiaként nekem is az egyik legnagyobb kedvencem.
Vae victis!
roticselli
" Az ember képes a magányt megszokni, de ha a magánya csak egyetlen napra is megszűnik, utána kezdheti a megszokást elölről."
Ezeken a platformokon játszom
Xbox 360
PC
Xbox One
Kedvenc játék-műfajaim
Akció, Akció/Kaland, Kaland, Szórakoztató, FPS, Zene, Szerepjáték, Szimulator, Stratégia
Hobbijaim, szabadidőmben ezt teszem
Játék otthon, Játék interneten, Társasjáték, DVD, Magazinok, újságok, Fotózás, Zene (hallgatom), Írás, Anime, Grafika, rajzolás, Étterem, Barátok, Email, Letöltés, Fórum, Internetes magazinok
Barátok, ismerősök
King
(offline)
tothgabori
(offline)
callmemasteschief
(offline)
PsyZed
(offline)
Mass Effect 3 adatlap
Még nincs besorolva Még nincs besorolva
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: Bioware
Megjelenés:
Kategória: Szerepjáték
Online játékmód: Nincs

Még nem értékeltük ezt a játékot
Olvasói értékelés: 150.3 (4 szavazat)
Ugyanez a játék más platformokon:
pc | gc | xbox | ps2 | ps3 | x360 | wii | nds | psp | xbox1 | ps4 | wiiu | n3ds | psv | mob
Tovább a játék adatlapjára / fórumába