[13] Adeusz (offline)

Ő egy 42 éves fiú és itt lakik: Pest / Halásztelek

4010 napja regisztrált felhasználó, ez idő alatt 21276 kreditet gyűjtött

2015 June
16:04 Prevgen backlog írtás - S01E03: Megtorpanás
Az első hullámvölgy oka a Dark Souls 2. Az előző bejegyzés óta eltelt 3 hétben sikerült 2 darab játékot kilőnöm a backlogból. Nem a jó irány. Ahogy az előzőleg eldöntöttem, a rövid, lehetőleg 8-10 órás játékokra koncentráltam hogy enyhüljön a nyomás és darabszámban csökkenjen a backlog. De haladjunk szépen sorjában:
Alan Wake - Nem a nulláról kezdtem, hanem az első epizód közepéről, mert anno nem voltam ilyen hangulatban és szegény, bolond író a partvonalra került cirka 4 évre. Egyébként pontosan emlékeztem hol hagytam abba, eddig mi történt és mit csináltam meg, ebből is tudhattam hogy azért ez egy fontos darab. Jó szórakozást nyújtott a játék, bár egy kicsit monoton volt a harmadik-negyedik alkalommal botorkálni a sötét erdőben, ugyanazokat az ellenfeleket legyűrve. Ja meg volt egy ”ezt most már ne bazmeg” része is, amikor egy barlangba (vagy elhagyott bányába) vezetett a játék, hogy egy kicsit most ott zseblámpázzak. Witcher 2 utánérzés volt, nemrég pucoltam ki Geralttal több kilométernyi bányát, azt ugyanúgy untam.
Mindezek ellenére örülök hogy nem hagytam ki ezt a játékot.

FH2: Fast & Furious - Két erénye van ennek az ingyenes reklámanyagnak: 3 óra alatt 970 gamerscore-t adott. (Az ezer pontér’ nem szopattam magam további 30-60 percig és utólag örülök is hogy nem került be a kimaxolt játékok exkluzív klubjába.)
Illetve ráébresztett, hogy nekem a Forza Horizonokat kerülnöm kell. Ez volt az első találkozásom a spin-off-al, és pont elég is volt. Egy elég béna Forza Motorsport játékos vagyok, de inkább küzdök az online 7. helyért ott, ahol elhiszem hogy versenyzek, mint hogy ebben a Need for Speed típusú utcai csapatásban vegyek részt. (Igen, a NFS-t egy pejoratív jelzőként használtam, sorry ’bout dat.)

Thief - Előre vettem Thief-et két okból, egyrészt mert június második felétől games-with-gold akcióba kerül, így gondoltam ha már korábban megvettem, még kapjak valamit a pénzemért. Másrészt a Dishonored az egyik legfontosabb cím a listámon, ezzel pedig az előtt kell játszanom, mert a kritikák alapján, utána szánalmas lesz. Szinte mindegyik megemlíti hogy a Thief maximum csak tiszteleghet ha a Dishonored kerül szóba.
Aztán 2 óra játék után semmi nem motivált, hogy tovább lopakodjak, így elővettem a Dark Souls 2 lemezét és boldogan nekivágtam a NG++-nak, hogy a maradék varázslatok megszerzésével kiezrezzem. Külön köszönet régi DS harcostársamnak, hogy a segítségemre volt az utolsó néhány bossnál (ha olvassa ezt tudja hogy rá gondolok).

Na most lassan vissza kellene térni a Thiefhez, de sokkal inkább mozgatja a fantáziámat a Dead Space 3. Egy fasza kis nekromorf írtás (vagy menekülés) egy hófödte bolygón, most jobban lázba hoz mint a sötétben settenkedés. Vagy ott van a Max Payne 3, az egy könnyed kikapcsolódásnak tűnik. Meglátjuk...
Kellemes kánikulai hétvégét mindenkinek!

9 komment

[62] casper007
Jun 17., Wednesday 3:24 #9
Válasz Adeusz (#8) üzenetére
Nem döntöttem, de a Halo 5 miatt szerintem egyszer veszek One-t.
And they're all made out of ticky tacky And they all look just the same.
[13] Adeusz
Jun 16., Tuesday 13:09 #8
Válasz casper007 (#7) üzenetére
Kérdés mi lesz az az első 100 játék és mi kerül bele a végén? Gyanítom lesznek kimaradók. Én pl mint kiadó, a definitive edition-os játékokat lehet hogy kihagynám. (Mondjuk így is marad épp elég...)

De akkor ezek szerint már jövőbeli Xbox One tulaj vagy?
[62] casper007
Jun 16., Tuesday 12:33 #7
Azt hiszem, az MS konferencia után megoldódott ez a probléma is.
And they're all made out of ticky tacky And they all look just the same.
[13] Adeusz
Jun 13., Saturday 14:16 #6
Válasz casper007 (#5) üzenetére
Valahogy így lesz nálam is.
[62] casper007
Jun 13., Saturday 12:19 #5
Szépen LASSAN haladok a játékaimmal, de már nem akarok görcsösen ragaszkodni mindhez. Inkább előre veszem azt a kb. huszat, amiket mindenképp pótolni szeretnék, a többit pedig meglátom.
And they're all made out of ticky tacky And they all look just the same.
Jun 13., Saturday 7:53 #4
Válasz Adeusz (#3) üzenetére
Nem a DS2-re gondoltam, hanem úgy összességében. DS2 tudom hogy "melós" játék. De az a munka minden fáradtságot megér, mert a jutalom felbecsülhetetlen.
" Amit birtokolsz, az birtokba vesz. " / Tyler Durden / steam: clairvoyance xbox live: Maigowanin ( PC )
[13] Adeusz
Jun 13., Saturday 0:01 #3
Válasz clairvoyance (#1) üzenetére
Nem a DS2-re gondoltál ha jól sejtem, hanem a többire.
Van benne valami. De egyébként szeretem ha van valami cél előttem, így bár melószerű, mégis élvezem.
Ilyen amikor az ember élvezi a munkáját
[39] Hunk2
Jun 12., Friday 23:10 #2
Válasz clairvoyance (#1) üzenetére
Szerintem annyira nem, DS 2 kalandra gondoljak, Egész jókat beszélgetünk játék alatt és a viccelődés is belefért bőven.
Ha az ember jól érzi magát "Így jó játszani" próbáljak idézni máris nem tűnik annak!
"Élni és élni hagyni"
Jun 12., Friday 22:47 #1
Kicsit meló szaga van ennek a dolognak. Mintha versenyt futnál, és ez rendesen nyomaszt téged. Inkább engedd el a dolgokat. És csak játsz amikor éppen van kedved, és időd. Persze lehet hogy tévedek.
" Amit birtokolsz, az birtokba vesz. " / Tyler Durden / steam: clairvoyance xbox live: Maigowanin ( PC )
Adeusz
Adeusz még nem írt idézetet!
Ezeken a platformokon játszom
Xbox 360
Xbox One
Playstation Vita
Kedvenc játék-műfajaim
Hobbijaim, szabadidőmben ezt teszem
Barátok, ismerősök
GibiPeti
(offline)
Arkhon
(offline)
kafaszofa
(offline)
keviny
(offline)
spieluhr
(offline)
Hunk2
(offline)
XBOX Live