[37] carville (offline)

Segt?ksz - Vidm - Hisztis

egy 31 ves fi s itt lakik: Veszprm / Balatonalmdi

5152 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 103446 kreditet gyjttt

2015 February
13:18 Roommates (PC/Mobil)
Ni gamerek, bartns gamerek, szimpla nyencek, figyelem! Ha eddig nem tudtad mit krnl/adnl/jtszanl Valentin napon, ez az rs pont Neked szl.
Nem vagyok a Visual Novel mfaj szakrtje, gy mr azt sem tudom megllaptani, vajon annak Romantic Visual Novel gt szoks-e „Randiszimultor”-nak beczni, vagy az egy ettl teljesen klnll videojtk mfaj. Ezrt szeretnm tisztzni az elejn, hogy a Roommates pp annyira szimullja a randit, mint amennyire a Goat Simulator egy kecske lett.

A Roommates mfaji meghatrozsa tkletesen lefedi a jtkot, a Romantic Visual Novel egyszeren egy illusztrlt romantikus regny, annyi digitlis hozadkkal, hogy 2 nzpont kzl vlaszthatsz s tbb befejezst is elrhetsz, nvelve ezzel az jraolvassi faktort is.

A jtk 20as vei elejn jr fiatalok, nv szerint Anne, Sally, Isabella, Max, Rakesh s Douchemic, pardon Dominic trtnete, akik mind egyazon fiskolai kollgiumban laknak. A sztoriban Max, egy rockbanda laza nekest, vagy Anne, a szeld kisvrosi strberknt a nagyvrosba kerl lny mindennapjait egyengethetjk, a cl pedig a kavars, a jelenetek sorn megkedveltetni a karakteredet valakivel s a vgre sszejnni vele. Itt szeretnm rekonstrulni gival folytatott beszlgetsemet:
- Ha akarsz a pasival be is ***ulhatsz, de n ortodox maradtam.
- :D Ez tetszik
Ha ezutn azt mondan csinljuk hrmasban, azt hiszem vatosan kzeltenm meg az ajnlatt. De a jtkra visszatrve, frfi trsaim aggodalomra semmi ok, a lnnyal is lehet ****blni!


A jtkmenet is pp ezrt egyszer, a bemutatkozs jeleneteket kveten minden hten egyszer lesz egy unalmas 2 perced, amg az rarendedben meghatrozod az eheti teendeket. Ennek lnyege a trtnet elre haladsban annyi, hogy attl fggen mennyit (s mit!) dolgozol/tanulsz/szrakozol, ms ms kpessg pontokat szerzel, amik elsegtik bizonyos jelenetek aktivlst, amik a tbbiekkel trtn kapcsolatpts legfontosabb eleme.
A jtk lnyege ugyanis ezek a jelenetek, s azok olvassa, a fontos dntseket is itt hozod meg. Beszlgetsz a csajjal vagy lgsz az rrl? Elmsz bulizni vagy kipihened magadat? Kinek adsz igazat egy vitban?
ppen ezrt pontosan elg ha egy Visual Novel ezekben a jelenetben nagyot tud villantani, s btran kijelentem, hogy zkkenmentesen bevette ezt az akadlyt, mert egyszeren lvezetesen vannak megrva. Magukra a karakterekre se lehet igazn panasz, mindenki eltr egynisg a maga rtkrendjvel, a prbeszdek pedig sokszor viccesek, s egy-egy jelenetet sem reztem feleslegesen tlnyjtottnak. A fenbe is, az olvasstl rgtn elkezdtem visszasrni a sajt egyetemi veimet is, pedig azok nem voltak fele ilyen izgalmasak se, s az unalmasabb rszeket se lehetett letudni 2 percben.

Ugyan a mfaj elsdleges clcsoportjai nk, Maxrl hinyzik az a tipikus lnylom nyl, ezrt a Roommates-et btran ajnlom azoknak a frfiaknak is akik az aktv kikapcsolds helyett csak egy laza olvassra vgynak. Ha pedig lny vagy, vagy a bartndet szeretnd meglepni egy videojtkkal, mindenkpp csekkoljtok le, mert olyan lnnyal mg nem tallkoztam akinek nem jtt volna be.
A jtk beszerezhet Steamen Windowsra/Macre/Linuxra, vagy Androidos/iOS telefonra (WP az meg mi?), utbbin radsul arra is lehetsgnk van, hogy csak Max vagy csak Anne szemszgt vegyk meg, flron.
A kedvcsinl apropja viszont az a heti Humble Bundle, amiben most a Steames vltozatot akr 6 dollr alatt megveheted, egy raks szmomra rdektelen msik Visual Novel trsasgban. gy mr egy igazn szp ajndk pakkot adhatsz a szerelmednek, vagy tbb aranyosat a msod/harmad bartnknek is hagyva valamit. Csak ne feledd, hogy Ezt add a kedvencednek. ;)

Humble Bundle

Steam Store

Google Play

Apple Appstore
2 komment

[37] carville
Feb 14., Saturday 12:13 #2
Vlasz Necroman Mk2 (#1) zenetre
A jtk nem korhatros, szval meztelensg biztos nincs benne.
Csk s trlkzvel fedett test volt eddig a max amit lttam benne. Br Anne vonalval mg egyltaln nem foglalkoztam, s bevallom Maxet se vittem mg vgig. De amit n lttam belle abbl inkbb gy ltom, a romantika van eltrben s nem az erotika. (Br Isabella egy vadmacska gy hogy az flrtjeiben nmagban van egy kis erotika.)
Nincs rvid jtk, csak knny Achievement! A Pepsi ljkol, a Coca-Cola a kvetm, s a Burger King a bartom. Emlkeztek azokra a rgi szp idkre, amikor csupn vsrlk voltunk?
Feb 14., Saturday 11:47 #1
Nztem n is a mostani Humble Bundle akcit, de a jtkok tbbsge nem fogott meg, az egyetlen Hatoful Boyfriend-rt meg nem fogok 8 dollrt kiadni.
A Roommates-szel kapcsolatban egy krdsem lenne: mennyire erotikus? Vagyis az utalsokon tl kicsit tbbet is mutat, pl. egy tbulizott jszaka utn meztelenl, egy gyban bredsz valaki mellett, vagy idig azrt nem megy el?
"l gondolkod lny vagyok, aki az informci tengerbl szletett!"
carville
Nincs rvid jtk, csak knny Achievement! A Pepsi ljkol, a Coca-Cola a kvetm, s a Burger King a bartom. Emlkeztek azokra a rgi szp idkre, amikor csupn vsrlk voltunk?
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox
Xbox 360
GameCube
Wii
Playstation Portable
PC
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Kaland, FPS, Online RPG, Szerepjtk, Stratgia
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, Jtk interneten, DVD, Magazinok, jsgok, Zene (hallgatom), Knyvek, rs, Anime, Billird, Letlts, Ping-pong, Grnyedt ls
Bartok, ismersk
elvis
(offline)
Ghz
(offline)
playmore
(offline)
GXbox
(offline)
Tommy_Angelo
(offline)
Rolne
(offline)
stimpy.
(offline)
Adam777
(offline)
Sagem
(offline)
Fatman
(offline)
Matos
(offline)
Griev
(offline)
bosznai5
(offline)
sepsta75
(offline)
annie007
(offline)
Invi
(offline)
deku82
(offline)
XBOX Live