[33] sQr (offline)

Alapos - Higgadt - Sznes

egy 30 ves fi s itt lakik: Szabolcs-Szatmr-Bereg / Mtszalka

4930 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 98185 kreditet gyjttt

2014 December
02:17 2922. 8. 3.
2922. Pontosan ennyi nap telt el azta, hogy regisztrltam a Gamer365 oldalra. Alig nhny hnappal az talakuls, bvls s a ma is hasznlt nv felvtele utn. 8. Ez szkvekkel zsonglrkdve megkzeltleg nyolc v. Szinte felfoghatatlan mennyi minden vltozott azta krlttem. Bennem. A hozzllsomban. A felfogsomban. 3. Hozzvetlegesen ennyi esztend suhant el felettem, mita utoljra az "j bejegyzs" gombra bktem a blogomban. Szval van egy pr ptolni val gondolatom...

Mirt tntem el?

Valsznleg nhnyan felfedeztk a kapcsolatot az elhagyatott blogom s egy bizonyos Konzol Magazin oldalain feltn sQr` nicknv kztt. Az akkori laptulajdonos szigor megktse volt, hogy semmilyen konkurencinl nem folytathatunk kreatv tevkenysget, valamint az, hogy lehetleg minden tmt rint kommentrunkat a magazin online felletn tegyk kzz. Aminek a hasznlhatsgt s eszttikumt azt hiszem nem kell bemutatnom - halottrl egybknt is csak jt, vagy semmit.

Mirt hagytam ott?

Mint valsznleg sokunknak, nekem is gyermekkori lmom volt, hogy egy videojtkokkal foglalkoz magazinnak dolgozzak. Kr, hogy a magazin szemllete s irnyelvei vekkel ksbb is csak a gyermeket akarta megszlaltatni bennem. Fontos szempont volt, hogy az rsainkkal a tizenvesekre kell fkuszlnunk. Stlusunknak, hangnemnknek s a mondanivalnk sszetettsgnek, valamint komolysgnak is ehhez kellett igazodnia. Idkzben azonban felnttem. A jtkostrsadalom is kitermelt egy idsebb, rettebb rteget. A polcokra kerl videojtkok hihetetlen mrtkben fejldtek s [ vagy? ] alakultak t. n egy feltrekv, hatalmas lehetsgeket rejt, j mvszeti gat lttam. Nem vastag zsrkrtval akartam kpet alkotni rla.

Mirt pont most?

Hossz ideje csbt a gondolat, hogy jraindtsam ezt a blogot. Az elmlt hnapokban folyamatosan szelektltam az tleteimet, gyjtttem a tmkat. Aki gyakrabban jr a "Krdsek a szerkesztkhz" topicba, az tbbszr lthatta, hogy a Gamer365 j oldalrl rdekldm. gy gondoltam annl nem nylhat mltbb alkalom arra, hogy jra billentyzetet ragadjak. A kvetkez generci viszont valsznleg egy igen knyes hlgyemny, mert jcskn megvrakoztat mindenkit. Maradt a nyolc v, mint feltmadsra alkalmas nnepnap.

Mivel szeretnk foglalkozni?

Amint bizonyra feltnt, a rgi kritikk s elzetesek eltntek. A jvben sem szndkozom tl gyakran ilyen tmban rni ezen a felleten. Mint taln nhnyan mr tudjk, erre jelenleg van pr Controller logs, ignyes, minsgi paprlapom az jsgrusoknl. Akkor mgis mi vrhat?

 Beszlgessnk... | Rviden feldobok egy tmt, amivel kapcsolatban elindulhat egy vlemnyformls vagy taln mg egy kulturlt vita is kialakulhat. Ez lenne a f vonal, amit remlhetleg heti / kt heti [ ? ] rendszeressggel kpes leszek tartani.

 Mivel jtszottunk? | A hnap vgn rviden, bvtett twitter bejegyzs stlusban sszefoglalom az adott idszak jtklmnyeit s erre biztatnk mindenkit, aki kvetni fog.

 Interjk | Gyakorlskppen szvesen fordtank le nhny aktulis prbeszdet az eredeti forrs megjellsvel s utlagos engedelmvel.

Rviden ennyi lenne a blog f irnyvonala. Mivel jelenleg a teljes munkaids llsom mellett kt msik helyen is dolgozom s egyetemen tanulok, igyekszem nem tlvllalni magamat - de van mg pr rovat tletem, amirl jelenleg mg nem szeretnk beszlni. Remlem ennyivel is sikerlt felkeltenem nhny ember rdekldst. Htvgn megltom hnyan lesznek vitapartnereim. Addig is potyoghat prszor 180 karakter twitteren...

7 komment

[15] xboxfreak
Dec 09., Tuesday 9:25 #7
Eddig j ... nyomjad
[59] Alwares
Dec 09., Tuesday 0:44 #6
Hajr!
n is kb ennyi ideje vagyok itt, rni azta se tudok Mondjuk nem is nagyon dolgoztam rajta...
.titanic {float: none;}
Dec 08., Monday 19:45 #5
Szuper!
Found.
[54] Doom
Dec 08., Monday 17:55 #4
Hajr!
[10] qper
Dec 08., Monday 12:54 #3
dv jra, szvesen olvasom majd soraidat itt a g365-n
gamertag: csodaleny, 3DS Friend Code: 2680-9869-5492
Dec 08., Monday 9:18 #2
Welcome (back) my son, welcome, to the machine...
let the sun never blind your eyes
[62] casper007
Dec 08., Monday 6:32 #1
n szeretek jtkokrl rni, de az nagyon zavar, ha ennek mikntjt meg akarjk szabni. Mirl, mikorra, hogyan rj. Ksz, nem, inkbb a szabad s ktetlen blogfellet. rlk, hogy fellesztetted a blogot, n hrom munkahely s egyetem mellett biztosan nem brnm a tempt - egy munkahely s egyetem mellett mondjuk gy is alig rok.
And they're all made out of ticky tacky And they all look just the same.
sQr
Twitter: sequeeer
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox 360
Playstation2
Playstation3
Wii
Playstation Portable
PC
Playstation4
Nintendo Wii U
Mobil
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Kaland, Verekeds, FPS, Online FPS, Online RPG, Puzzle, Verseny, Retro, Szerepjtk, Szimulator, Sport, Stratgia, Taktikai
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk mindenhol, Magazinok, jsgok, Fotzs, Zene (hallgatom), Knyvek, rs, Mozi , Anime, Sznhz, Grafika, rajzols
Bartok, ismersk
Oldern
(offline)
Szasa
(offline)
sidocious
(offline)
bilicsi
(offline)
sting
(offline)
Necroman Mk2
(offline)
Sagem
(offline)
Rudymester
(offline)
zumics
(offline)
BjtsG
(offline)
werdy
(offline)
clave
(offline)
iverson33
(offline)
sum-blink
(offline)
Spongya
(offline)
macewindu74
(offline)
clizer-niisan
(offline)
getro2
(offline)
Rince
(offline)
wodbear
(offline)
Doom
(offline)
Sam360
(offline)
Invi
(offline)
SPucu
(offline)
keviny
(offline)
RetekMester
(offline)
rehynn4
(offline)
wesker
(offline)
Karandrill
(offline)
balu1159
(offline)
Joda
(offline)
spieluhr
(offline)
Ikaruga
(offline)
fr4231
(offline)
dpb
(offline)
DennisBeru
(offline)
Pufi
(offline)
Svitzh
(offline)
Project'1083
(offline)
Rotten
(offline)
Electricman
(offline)
akoska1991
(offline)